Σελίδα 90 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 40808586878889909192939495100140190 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.336 έως 1.350 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    εσενα πρεπει να σε τσουζει περισσοτερο απ ολους...

χαλαρωσε ρε...

κάθε άλλο...αυτό έγραψα και πριν...που λέγατε για προσπάθεια υποβάθμισης
    το διασκέδασα με τον τρόπο που περάσατε και είπα "κοίτα τους πούστηδες πως τους έκατσε πάλι"...χαβαλές να γίνεται δηλ ...

αλλά ανθρωπάκια σαν τους άλλους απο πάνω που χωρίς επιχειρήματα το πάνε προσωπικά επειδή δεν μπορούν να στηρίξουν κάπου αυτά που λένε πάει πολύ...

καμία σχέση με την μπάλα...

ήρεμος είμαι...
    αυτό έλειπε απλά όταν δεν βλέπεις κριτική σκέψη και με άποψη των άλλων απο πάνω στραβώνεις....μιλάμε με ζώα δηλ

με είδες να σου λέω κάτι όταν γράφεις κάτι με επιχειρήματα (σωστά ή λάθος για εμένα??)...λέω πως τα βλέπω λες πως τα βλέπεις....τέλος

υ.γ και δεν είναι τυχαίο που όλοι είναι βάζελοι....για τους λαούς που λεγαμε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ο "καλ_όλα τα σπάω" .

που σαι βλακακο....
    σε μενα δεν θα αναφερεσαι.

εχεις καθε δικαιωμα να αποδεικνυεις οτι εισαι μαλακας.
    προβλημα σου.
    εγραψα ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι ΔΕΝ συμμετειχα σε αυτα που εγιναν στο πολο.
    εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου.
    κοψε λοιπον γιατι θα κανει την αρχη να τα σπαω οπως λες....και το επομενο που θα σπασω θα ειναι το κεφαλι σου
    γκε γκε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    που σαι βλακακο....
    σε μενα δεν θα αναφερεσαι.

που σαι βλάκα
    δεν αναφέρομαι σε σένα...ο άλλος αναφέρθηκε σε σένα και έπρεπε να απαντήσω

το τι έκανες δεν μπορώ να το ξέρω...το τι υποστηρίζεις ξέρω...και δεν προκύπτουν απο πουθενά αλλού αυτά
    αναφέρθηκα στο τι είπε όχι στο τι έκανες...

υ.γ σπάσε το κεφάλι σου πρώτα και βλέπουμε

που σαι βλάκα
    δεν αναφέρομαι σε σένα...ο άλλος αναφέρθηκε σε σένα και έπρεπε να απαντήσω

το τι έκανες δεν μπορώ να το ξέρω...το τι υποστηρίζεις ξέρω...και δεν προκύπτουν απο πουθενά αλλού αυτά
    αναφέρθηκα στο τι είπε όχι στο τι έκανες...

υ.γ σπάσε το κεφάλι σου πρώτα και βλέπουμε
    α μπραβο, τωρα μιλας σωστα..

ο ¨αλλος¨ αναφερθηκε σε μενα ως kalgeorge.
    εσυ αναφερθηκες ως ¨kal_ολα τα σπαω¨

επισης, ξανα λεω οτι αναφερθηκα στα γεγονοτα και τονισα οτι ΔΕΝ συμμετειχα.Μαλλον και αυτο σου ξεφυγε.
    Ουτε σου ειπα οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα πιστεψεις επειδη στα λεω εγω.....οι αλλοι που με ξερουν θα με πιστεψουν, εσυ εχεις καθε δικαιωμα να μην.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Που στε;

Φιρι - φιρι το πατε να "κλειδωσει" και αυτο το topic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    επισης, ξανα λεω οτι αναφερθηκα στα γεγονοτα και τονισα οτι ΔΕΝ συμμετειχα.Μαλλον και αυτο σου ξεφυγε.
    Ουτε σου ειπα οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα πιστεψεις επειδη στα λεω εγω.....οι αλλοι που με ξερουν θα με πιστεψουν, εσυ εχεις καθε δικαιωμα να μην.

καλά καλά
    και που σου είπα εγώ ότι ΕΣΥ μπήκες και τα έσπασες????δεν μου ξέφυγε τιποτα...τα διαβάζω πολύ καλά...εσύ?και αν έγραψα κάπου ¨πήρατε,πετάξατε" δεν εννοώ εσένα αλλά τους οπαδούς σας που μέσα είσαι και εσύ σαν σύνολο....γενικά...σου έγραψα..."έσπασες" ή "βάρεσες" και δεν το ξέρω...

το ότι δεν πιστεύω τους ισχυρισμούς σου είναι ξεκάθαρο....αλλά το ΤΙ έκανες εσυ προσωπικά δεν μπορώ να το ξέρω και δεν έχω λόγω να μην σε πιστέψω...για σένα όχι για το για πιο λόγο έγινε ότι έγινε...

το ότι σε κοροιδεύω σαν "καλ_όλα τα σπάω" δεν σημαίνει ότι εννοώ ότι έσπασες....πάντως παρών ήσουν και σε παίρνει η μπάλα έστω και κοροιδευτηκά

το ότι σε κοροιδεύω σαν "καλ_όλα τα σπάω" δεν σημαίνει ότι εννοώ ότι έσπασες....πάντως παρών ήσουν και σε παίρνει η μπάλα έστω και κοροιδευτηκά
    μπορει να μην το εννοεις εσυ αλλα αυτο δεν ειναι υποχρεωμενος να το ξερει οποιος διαβαζει απλα το θρεντακι.

και δημιουργουνται εντυπωσεις απο το πουθενα .

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    em.... αυτό είναι... τα χώνεις .. παίρνεις πίσω αυτά που έδωσες.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=83721

Όταν οι διοικούντες στην ΑΕΚ έδιναν πενταροδεκάρες για να βρούν δήθεν ταλέντα , στην αρχή... στο τέλος έδωσαν τα χοντρά σε παίκτες που απλά δεν...και σε προπονητή που δεν...

Δείτε τα τώρα μπας και καταλάβετε οτι ο κανόνας είναι να παίρνεις οτι δίνεις. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις κερδίζουν χωρίς να επενδύουν.

Στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ το έμαθαν και το κάνουν.. μια χρονιά δεν .. την άλλη τα καταφέρνουν. Επένδυση υψηλού ρίσκου είναι στις επαγγελματικές ομάδες πρωταθλητισμού.

Ξέχασαν πέρισυ που έδωσαν αρκετά το οτι η ΑΕΚ έκανε και ρεκόρ διαρκείας και υψηλό μ.ό εισητηρίων. Φέτος .. καλά να πάθουν.. .και όσο διατηρούν το και καλά αυτό περιορισμένο budget... τόσο το χειρότερο για εμάς. Περαστικά μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    em.... αυτό είναι... τα χώνεις .. παίρνεις πίσω αυτά που έδωσες.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=83721

Όταν οι διοικούντες στην ΑΕΚ έδιναν πενταροδεκάρες για να βρούν δήθεν ταλέντα , στην αρχή... στο τέλος έδωσαν τα χοντρά σε παίκτες που απλά δεν...και σε προπονητή που δεν...

Δείτε τα τώρα μπας και καταλάβετε οτι ο κανόνας είναι να παίρνεις οτι δίνεις. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις κερδίζουν χωρίς να επενδύουν.

Στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ το έμαθαν και το κάνουν.. μια χρονιά δεν .. την άλλη τα καταφέρνουν. Επένδυση υψηλού ρίσκου είναι στις επαγγελματικές ομάδες πρωταθλητισμού.

Ξέχασαν πέρισυ που έδωσαν αρκετά το οτι η ΑΕΚ έκανε και ρεκόρ διαρκείας και υψηλό μ.ό εισητηρίων. Φέτος .. καλά να πάθουν.. .και όσο διατηρούν το και καλά αυτό περιορισμένο budget... τόσο το χειρότερο για εμάς. Περαστικά μας.

Gandalf
    εγω εχω μια αλλη απορια ρε μαγε....
    υποτιθεται οτι διωξατε τον δωνη γαιτι δεν μπορουσε να σας κανει ομαδα....
    τωρα που αλλαξατε ¨σοβαρο¨προπονητη....ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;;;;
    ας κανατε μεταγραφες και στον δωνη, και τοτε να τον διωχνατε αν δεν σας εκανε....

εκτος και αν ολες οι μεταγραφες που εγιναν ηταν επιλογη του, και για αυτο τον τιμωρησατε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    kalgeorge... και δική του επιλογή ήταν. Οχι μόνο δική του όμως για αυτό και μιλάω για την διοίκηση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    la_villa......

kalgeorge......

Χαλαρωστε και οι δυο ρε.....

Δωστε ενα τελος .......

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ρε μάγκες κοντεύετε να σκοτωθείτε μέσω πληκτρολογίου, πού και να βρισκόσασταν σε απέναντι κερκίδες...

Ρε la villa, και κωλόφαρδος να ήταν ο βάζελος, ποιός το απαγορεύει; Εδώ σε μερικά ματς παίζεις μονότερμα και τρως μία μ@λ@κία και πας κουβά. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι!

Στην τελική, η Ανόρθωση που σε απέκλεισε βγήκε τελευταία στον όμιλό τους, άρα με αυτή τη λογική... σε έχουν.

Όπως λέμε, ο Εργοτέλης πήρε διπλό 2-3 στο ΟΑΚΑ, ο Εργοτέλης έχασε π.χ. από τον Λεβαδειακό 2-0, άρα ο Λεβαδειακός θα πάρει διπλό στο ΟΑΚΑ με 2-5...

Δεν πάει έτσι όμως!

Ξεκολλάτε! Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, τί κωλοφαρδίες και ξεκωλοφαρδίες. Ναι, κωλόφαρδοι με την Ίντερ, αλλά είχαν κρατήσει άνετα το 0-0, πέταξαν και το τεμάχιο (οι στημένες φάσεις είναι μέρος του παιχνιδιού) και χαίρετε! Όλα είναι στο παιχνίδι. Και καιρός και χόρτο και ονόματα παικτών και κωλοφαρδία και όλα. Μην κάνετε σαν παιδιά.

Στην τελική, μην τους κάνετε να κλειδώσουν κι αυτό το thread. Πού θα βριζόμαστε μετά; Στο thread για το αν φέτος είναι στη μόδα τα ριγέ ή οι παλ αποχρώσεις;

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Ρε la villa, και κωλόφαρδος να ήταν ο βάζελος, ποιός το απαγορεύει; Εδώ σε μερικά ματς παίζεις μονότερμα και τρως μία μ@λ@κία και πας κουβά. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι!

σαφώς μα και για αυτό πιο πάνω έγραψα (ειλικρινά) καμιά προσπάθεια απαξίωσης της πρόκρισης του παο

αλλά πεστε μου άμα δεν πεταχτώ εγώ και κάθε γαύρος (και αντίστοιχα συνέβαινε πέρσυ με τους βάζελους) να βρει να πει κάτι για να την πει στους βάζελους για τι αντιπαράθεση μιλάμε???

όσες φορές πέρσυ λέγατε τα δικά σας δείξτε μου αντίδραση αντίστοιχη των βάζελων φέτος...trooper,stoubi,cirious και εγώ κύριοι...προσωπική επίθεση κάναμε ποτέ....γιατι μην μου πείτε ότι μετα την πρόκριση του γαύρου πέρσυ πανηγυρίζατε όλοι....

είπαμε τέλος....(απο μένα)
    αλλά αντιπαράθεση χωρίς να ψιλολέμε και @@ριες δεν γίνετε....(δείξτε προσωπικές δικές μου πρω΄τα όμως να δούμε)....
    τα έχουμε πει κ τα ξαναλέμε συνέχεια

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Κυριοι........

<<< Πετάει το αεροπλάνο με κατεύθυνση τη Βραζιλία, όπου και θα γίνει και το παγκόσμιο συνέδριο της ελίτ (λέμε τώρα…) των Προέδρων ποδοσφαιρικών Συλλόγων…

Εκεί πάνω από τον Ατλαντικό στα 20-25.000 πόδια πάνω-κάτω παθαίνει βλάβη… τσουκ τσουκ τσουκ… ακούγεται η ανακοίνωση “Κύριοι επιβάτες, σας πληροφορούμε ότι ο ένας κινητήρας του αεροσκάφους υπέστη βλάβη… μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει και δεύτερος κινητήρας.” Μετά από 1 λεπτό, τσουκ τσουκ τσουκ πάει κι ο δεύτερος κινητήρας και πέφτουν στη θάλασσα… Με τα πολλά, με πολλή τύχη και βρισκόμενοι πάνω σε ένα κομμάτι της ατράκτου που επέπλεε, βγαίνουν σε ένα εξωτικό νησάκι ο Ζαγοράκης, ο Κιντής και ο Πατέρας… Δεν προλαβαίνουν να πατήσουν στεριά όμως και τους τσακώνουν οι ιθαγενείς.

“Αρκιγκό φυλής τέλει εσάς βρει το μόνο αρσενικό παπαγκάλο από 5000 παπαγκάλους γκια να ζεβγκαρώσει με ντικό του τηλυκό παπαγκάλο, αλλιώς σκοτώσει εσάς” (όχι, δεν ήταν ο Μπάγεβιτς ο αρχηγός..)

Μπαίνει ο Ζαγόρ μέσα στο τεράστιο κλουβί… κοιτάει από δω, κοιτάει από ‘κει, πιάνει από δω, πιάνει κι από ‘κει… και γεμάτος βεβαιότητα και με έκρηξη τεστοστερόνης δηλώνει

“Τον βρήκα, αυτός είναι!” Τσεκάρει ο Αρχηγός, χρααααααακ τον αποκεφαλίζει τον Πρόεδρο.

Μπαίνει ο Κιντής μέσα… κοιτάει από δω, ψάχνει από δω, από ‘κει, πιάνει κουνάει, ξεπουπουλιάζει… και με αμφιβολία στο πρόσωπο του λέει

“Μήπως είναι αυτός;” Τσεκάρει ο Αρχηγός, χραααααααααακ πάει κι ο Κιντής!

Μπαίνει ο Πατέρας με την πουράκλα του μέσα… μετά από ένα λεπτό φωνάζει τον Αρχηγό και του λέει

Τσεκάρει ο Αρχηγός…

“Πράγκματι, αυτό είναι, μα πώς το μπρήκε;”

“Αααα είναι απλό… Μπήκα και είπα ‘Θα πάρω το Πρωτάθλημα φέτος’ και μου λέει ο παπαγάλος ΄Τ’ αρχ…ια μου θα πάρεις!!”“

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kourkouti-pao-pateras-papagalos2.jpg 
Προβολές:	48 
Μέγεθος:	68,6 KB 
ID:	150005

ΠΑΛΙ...........ΕΣΚΙΣΕ Ο ΔΡΑΚΟΣ

Οί δηλώσεις τών φιλοολυμπιακών ρεπόρτερς.......

Δέν έχει έμπειρία ό κώουτς σέ τέτοιο έπίπεδο ...........

καί μαθαίνει.......:rotflmao: :rotflmao:

ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΙΣΑ...........ΠΟΥ ΞΕΡΩ...????.........

Όποιος είδε γαύρο χθές κατάλαβε..........τέτοιες άνατροπές.......??

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ...........ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...???

ΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ...........!!!!!!!!!!

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.........

ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ..............

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ.............

ΦΩΤΣΗΣ.................

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ................

ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ..................

ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ...................

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.................

κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.......

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε