Σελίδα 90 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 40808586878889909192939495100140190 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.336 έως 1.350 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Και 'συ τι ζορι τραβας με αυτα που ειπα?
    Μηπως ζοριστηκες για κατι που ειπα και θελεις να μου την πεις?

Στο κατω κατω, το ξαναλεω οτι δεν με νοιαζει τι θα πει ο καθενας, αλλα απλα ηθελα να σχολιασω αυτα που δειχνουν μερικοι με τα γραφομενα τους.
    Τωρα, αν εσυ ζοριζεσαι για κατι, no problem.
    μαν εχω πολυ σημαντικοτερα στο μυαλο μου να ζοριζομαι(οπως και οι περισσοτεροι) απο τους τσακωμους-βλακειουλες στο ιντερνετ.

αλλα το οτι δεν ζοριζομαι δεν σημαινει οτι μπορω να διαβαζω οτι ασχετο να ναι
    και να το αφηνω ασχολιαστο..

διαβαζεις οτι ο μαικ αλλαξε ομαδα, βγαινει και του λεει ο τερενς που ειναι αεκτζης οτι του πε και συ γραφεις ενα κειμενο και καλα οτι βαζελοι την λεμε στον μαικ επειδη ειναι γαυρος και εμεις τα βαζελια
    πηραμε τα παπαρια μας στο τσου λου

οτι να ναι δηλαδη
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αντε τωρα να αναψουν τα αιματα γιατι αλλαξες ομαδα, και αν σε πιστευουν ή οχι.
    :a31: :a31: :a31:
    Θα χρησιμοποιησω την εκφραση καποιου εδω μεσα...''της κοντης ψωλης της εφταιγαν οι πολλες τριχες''.

Απο προχθες που εχασε ο βαζελος βγηκαν οι γνωστοι να κανουν ''αυτοκριτικη'' και ''debriefing'' προκειμενου να καλυψουν την προδιαγεγραμμενη νικη του, που κατεληξε σε τσοντα.
    Οι ιδιοι που την ειπαν στους γαυρους - λεγοντας να περιμενουν γιατι ερχεται και η σειρα τους - κανουν την μαμουνα εδω και δυο μερες, και λενε οτι να'ναι γιατι απλα δεν ξερουν τι να πουν.

Αν νικουσε ο βαζελος και εχανε ο γαυρος, θα γινοταν χαμος εδω, οπως γινοταν και περυσι οσον αφορα την λαμπρη ευρωπαικη πορεια του βαζελου και τα πετσινα πρωταθληματα του γαυρου.

Ειλικρινα χεστηκα αν σας πειραζουν αυτα, ή αν συμφωνειτε, αλλα αυτη την εικονα δινετε καθε μερα.Εχω θα συνεχιζω να τα διαβαζω καθε μερα για να γελαω με τα γραφομενα μερικων που το παιζουν και ειδημονες-προπονητες, αλλα μετα την πεμπτη... μοκο..

Περιμενω την πρωτη ηττα του γαυρου για να απολαυσω τα κορακια παρεα με .

Παντα ορθιοι ολοι, και παντα τετοια. :rotflmao: :rotflmao:

πιανεις πολλά και ας μην ασχολείσε....μ'αρέσει αυτό

σπανίζει βλέπεις η αντίληψη σήμερα...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    @MikeG
    Όταν κάποιος είναι για πολλά χρόνια Γαύρος (ή όποια άλλη ομάδα), έστω και αν σταματήσει ουσιαστικά να ασχολείται ............. πάντα μα πάντα έστω και ενδόμυχα, αυτήν την ομάδα θα υποστηρίξει σε σχέση με κάποια άλλη !!!
    Και ας μην το καταλαβαίνει ο ίδιος ..........

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τωρα δηλ .... Ζητατε απο καποιον ευθυνες για το αν.....

Ηταν μια ομαδα ....Αλλαξε ομαδα... Αλλα κατα βαθος ειναι απο μεσα του την πρωτη ομαδα που ηταν και δεν το εχει καταλαβει...????

Που και ετσι να ειναι.... Δικαιωμα του δεν ειναι....????

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ...... Κατασταση φιλε τερενς ειναι οταν λεμε οτι υποστηριζουμε μια ομαδα απλα......

Για να λεμε και να κρυβουμε το οτι......

Κατα βαθος η μονη ασχολια και το μονο ενδιαφερον ειναι το ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ... Για μια αλλη ομαδα..... !!!!

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Ηταν μια ομαδα ....Αλλαξε ομαδα... Αλλα κατα βαθος ειναι απο μεσα του την πρωτη ομαδα που ηταν και δεν το εχει καταλαβει...????

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ...... Κατασταση φιλε τερενς ειναι οταν λεμε οτι υποστηριζουμε μια ομαδα απλα......

Κατα βαθος η μονη ασχολια και το μονο ενδιαφερον ειναι το ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ... Για μια αλλη ομαδα..... !!!!

+1000 γίνεστε απλά όλο και πιο γραφικοί...
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειπανε οι γάιδαροι (γαυροι) τους πετεινους (βαζελια) κεφάλα!!!
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Πάλι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις !!!

Ευχαριστούμε ...............

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Επειδή παρεξηγηθήκα μάλλον όταν λεω γραφίκοι δεν το εννοώ ως βάζελοι ή ως χανούμια ή γαύροι αλλά ως άτομα και μιλάω για τα σχόλια προς το γεγονός του ότι ο MikeG είπε οτι άλλαξε ομάδα.Αν θεωρήται λογικά επειχηρηματά τα "ομάδα δεν αλλάζεις ποτέ" και "καταβάθως πάντα θα είσαι η προηγούμενη σου ομάδα" και τέτοιες πίπες που λέγαμε όταν πηγαινάμε γυμνάσιο τότε μάλλον πάτε ακόμα γυμνάσιο...

Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

τότε μάλλον πάτε ακόμα γυμνάσιο...
    ..είπε ο μπομπιρας:rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Επειδή παρεξηγηθήκα μάλλον όταν λεω γραφίκοι δεν το εννοώ ως βάζελοι ή ως χανούμια ή γαύροι αλλά ως άτομα και μιλάω για τα σχόλια προς το γεγονός του ότι ο MikeG είπε οτι άλλαξε ομάδα.Αν θεωρήται λογικά επειχηρηματά τα "ομάδα δεν αλλάζεις ποτέ" και "καταβάθως πάντα θα είσαι η προηγούμενη σου ομάδα" και τέτοιες πίπες που λέγαμε όταν πηγαινάμε γυμνάσιο τότε μάλλον πάτε ακόμα γυμνάσιο...

Άσ' το ............... όσο παει και χειρότερα το κάνεις ..........

Αντε τωρα να αναψουν τα αιματα γιατι αλλαξες ομαδα, και αν σε πιστευουν ή οχι.
    :a31: :a31: :a31:
    Θα χρησιμοποιησω την εκφραση καποιου εδω μεσα...''της κοντης ψωλης της εφταιγαν οι πολλες τριχες''.

Απο προχθες που εχασε ο βαζελος βγηκαν οι γνωστοι να κανουν ''αυτοκριτικη'' και ''debriefing'' προκειμενου να καλυψουν την προδιαγεγραμμενη νικη του, που κατεληξε σε τσοντα.
    Οι ιδιοι που την ειπαν στους γαυρους - λεγοντας να περιμενουν γιατι ερχεται και η σειρα τους - κανουν την μαμουνα εδω και δυο μερες, και λενε οτι να'ναι γιατι απλα δεν ξερουν τι να πουν.

Αν νικουσε ο βαζελος και εχανε ο γαυρος, θα γινοταν χαμος εδω, οπως γινοταν και περυσι οσον αφορα την λαμπρη ευρωπαικη πορεια του βαζελου και τα πετσινα πρωταθληματα του γαυρου.

Ειλικρινα χεστηκα αν σας πειραζουν αυτα, ή αν συμφωνειτε, αλλα αυτη την εικονα δινετε καθε μερα.Εχω θα συνεχιζω να τα διαβαζω καθε μερα για να γελαω με τα γραφομενα μερικων που το παιζουν και ειδημονες-προπονητες, αλλα μετα την πεμπτη... μοκο..

Περιμενω την πρωτη ηττα του γαυρου για να απολαυσω τα κορακια παρεα με .

Παντα ορθιοι ολοι, και παντα τετοια. :rotflmao: :rotflmao:
    re kwsta....xwris plaka omws.
    keimenaki astoxo , xwris kapoia logiki, sta peristotera eisai lathos, kai vgazei mono mia prothesi na antiparatetheis.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Πάλι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις !!!

Δεν καταλαβαινω...????

Ο τερρενς...... Καταλαβε....?????

Εσυ....????

Ποιος δεν καταλαβε τελικα...?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re kwsta....xwris plaka omws.
    keimenaki astoxo , xwris kapoia logiki, sta peristotera eisai lathos, kai vgazei mono mia prothesi na antiparatetheis.
    George, εγω απο την θεση του ασχετου - ποδοσφαιρικα - περιεγραψα σε μια παραγραφουλα την κατασταση.Εννοειται ο,τι καθε αντιπαραθεση δεκτη και αναγκαια

Τωρα, μην περιμενεις να σχολιασω την δικη σου προτασουλα.Την αποψη μου την μαντευεις.

Πορωμενος βαζελος εσυ, ξεθωριασμενος γαυρος εγω...fuck..:rotflmao: :rotflmao:

Παντως, τον στοχο του το κειμενακι μου τον επιασε, και αυτο μου φτανει!

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

George, εγω απο την θεση του ασχετου - ποδοσφαιρικα - περιεγραψα σε μια παραγραφουλα την κατασταση.Εννοειται ο,τι καθε αντιπαραθεση δεκτη και αναγκαια

Τωρα, μην περιμενεις να σχολιασω την δικη σου προτασουλα.Την αποψη μου την μαντευεις.

Πορωμενος βαζελος εσυ, ξεθωριασμενος γαυρος εγω...fuck..:rotflmao: :rotflmao:

Παντως, τον στοχο του το κειμενακι μου τον επιασε, και αυτο μου φτανει!

ρε συ, δεν με καταλαβες...
    καταρχην δεν ειμαι πορωμενος βαζελος...και απο τα γραφωμενα μου εδω μεσα θα επρεπε να το εχεις καταλαβει.
    δευτερον δεν στο ειπα για να ξεκινησει καποια αντιπαραθεση....απλα μου κανει εντυπωση που καποιος (ΟΠΟΙΟΣ και να ηταν αυτος) μπαινει σε ενα θρεντακι που ειναι για να περναει η ωρα και να γραφει ο καθενας σχεδον οτι του κατεβει...(δες το σαν κατι οπου καποιοι ξεδινουν, ειτε απο την πιεση της δουλειας ειτε ειτε ειτε) και ¨¨παραπονιεται οτι γραφουν καποιοι αρλουμπες.
    καταλαβες τι εννοώ?
    λες και τα υπολοιπα θρεντακια που μπαινουν εχουν καποια βαση-λογικη.....και αυτο εδω ειναι το μονο που εχει ξεφυγει :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607