Το λίγο μακρύτερο αμορτισέρ είναι μάλλον επιθυμητό για να κάνει λίγο πιό γρήγορη τη γεωμετρία... Πάντως του 900, είναι μακρύτερο μόνο από κάποιες συγκεκριμένες χρονιές (νομίζω '92-'93).
Το λίγο μακρύτερο αμορτισέρ είναι μάλλον επιθυμητό για να κάνει λίγο πιό γρήγορη τη γεωμετρία... Πάντως του 900, είναι μακρύτερο μόνο από κάποιες συγκεκριμένες χρονιές (νομίζω '92-'93).
Μαλον ετυχα αμοτισερ αυτης της χρονιας. Το wp εχει μηκος 313+-5mm. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να ρυθμησεις το ελατηριο με το εργαλειακι που σου δινουν οσο το αμορτισερ ειναι περασμενο στη μηχανη. Μονο αν το παρεις με υδραυλικη προφορτιση{ακριβο}. Νομιζω οτι και η EMC βγαζει αμορτισερ για το bros δεν ξερω τιμη!
Αν θελετε να αλαξετε στο 650 τα ορινκ στα μπολ των καρμπυρατερ, η δισταση ειναι 77χ2mm. Κοστος 2Εu. Τεριαζουν ακριβος και με την βοηθεια μιας κολας στιγμης ,ετοιμα σε 5 λεπτα!
Τελευταία τροποποίηση από pano kato; 28/08/2014 στις 20:55.
καλησπέρα σε όλους!
Είμαι μέλος του φόρουμ και κάτοχος Bros NT400Κ, από το 2009, αλλά από ότι φαίνεται όχι και πολύ διαβαστερός, καθώς τώρα βρήκα το τόπικ!
Χαίρομαι πολύ που υπάρχει τόσος κόσμος που ασχολείται με τα Bros, καθώς εγώ το έχω παντρευτεί και δε σκοπεύω να το αλλάξω.
Αγοράστηκε 400€ με χτυπημένη μπιέλα, έγινε αλλαγή μοτέρ (400 πάλι) και μετά από ένα χρόνο κάποια βαψίματα, ντεπόζιτο, ζάντες, φτερά, ουρά.
Από θέμα ανταλλακτικών κυρίως παλιές αμαρτίες πλήρωσα.
Ελατήριο ανάρτησης είχε γίνει σούπα, στο δικάβαλο έξυνα τον τροχό.
Δισκόφρενο ράφλες, σαν μόνιμο ABS :P
Το πίσω φρένο για κάποιο λόγο άνοιξε σαν καρπούζι σε βόλτα καθώς επέστρεφα από Ασπρόπυργο.
Τώρα ψάχνω να αλλάξω τα ρολόγια (κομπλέ) γιατί μου το έριξαν παρκαρισμένο και δε δουλεύει κανένα.
Κάποια στιγμή όταν βάλω κάτι στην άκρη σκοπεύω να του κάνω ένα γενικό ρεκτιφιέ, αμμοβολές, βαψίματα, πιο άνετη σέλα, μερικά στοιχεία cafe και ίσως μοτέρ αν δεν έχει μπλεξίματα με τους σειριακούς και τις δηλώσεις (ΚΤΕΟ κλπ).
Όπως και να έχει το έχω αγαπήσει! Είναι ελαφρύ, είναι όμορφο και αντέχει!
Τα χαιρετίσματα μου σε όλους, πάντα όρθιοι!
ΚΑλησπερα και παλι. ψαχνω εδω και καιρο ενα φιλτρο αερα και το καλωδιο του τσοκ. Στο Ηρακλειο Κρητης που μενω δεν υπαρχει τιποτα. Εχετε καμια πληροφορια που μπορω να τα βρω?
καλημέρα στην κοινοτητα.
το προβλημα μου,εκει που πήγαινα χαλαρα, σβήνει η μηχανή, τα φώτα/λαμπακια δουλευουν όλα,παταω την μίζα και δεν κανει τπτ.
στο σπίτι τσέκαρα το διακοπτάκι της μίζας,το γιαλοχαρτισα κολλας στις επαφες πουχαν αραχνες, ελεγξα το ρελε δίπλα στν μπαταρια,δουλευει κανονικα, το kill switch στο δεξι(κα8αρο φανηκε με το πολυμετρο),κοιταξα όλες τις ασφάλειες. εχει κανεις καμμια ιδέα τι να κοιταξω? σκεφτομουν μπας και εχει φ8αρει κανα καλωδιο σε καποιο σημειο και γειωνει στο πλαισιο.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...71&oe=54B5C0DC
Καλημεραααααααα
Easy Come Easy Go!!!
Όχι. CBR 600 '95 η πίσω ζαντα είναι VFR 750 και το αμορτισέρ CBR 900 κομμένο στο μήκος του BROS με ελατήριο WP... και μερικά άλλα.
https://www.facebook.com/pages/HONDA-Bros-650
Τελευταία τροποποίηση από MICK; 01/11/2014 στις 09:03.
Easy Come Easy Go!!!