Σελίδα 91 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

http://www.facebook. xwris keno com/?ref=logo#!/pages/OMADA-DIAS-/112591235424293

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikos988
    Σε είδα κοπελιά με το Varadero στα φανάρια της Λ. Κατσώνη κα Δοϊράνης, να προσπαθείς να κάνεις λίγο όπισθεν το Varadero.
    Δε μπόρεσα να μη θαυμάσω τα υπέροχα γυμνά σου πόδια, το ροζ εσώρουχο που εξείχε από το σορτσάκι παραλλαγής που φόραγες, καθώς και το άνω μέρος του κορμιού σου που κάλυπτε ένα μπλουζάκι-μπουστάκι και το κράνος σου!
    Αν σε βρώ ποτέ, θα σου κάνω μήνυση για το εγκεφαλικό που έπαθα και σίγουρα και μία πρόταση γάμου!!!

988

Eνω αν εβλεπες αντρα με βερμουδα, φανελα και παντοφλα θα ελεγες ποσο καγκουρας ειναι με εξοπλισμο παραλιας καβαλα στο βαρκαντερο.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αυτο ακριβως ηθελα να σχολιασω,αλλα οταν κανω τετοια σχολια μου φορτωνονται,οποτε το αφησα.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Eνω αν εβλεπες αντρα με βερμουδα, φανελα και παντοφλα θα ελεγες ποσο καγκουρας ειναι με εξοπλισμο παραλιας καβαλα στο βαρκαντερο.
    Ορθά μίλησε το παιδί.

Αν δεν την ερωτευόταν και την κατέκρινε, θα έπρεπε να υποψιαστούμε...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εσύ ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει τι μηχανάκι καβαλάς.

να ξέρω να σε χαιρετήσω βρε αδερφέ...:wacko:

???

Δανείστηκες απο κανέναν ΚΟΚΚΙΝΟ 675;;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    ???

Δανείστηκες απο κανέναν ΚΟΚΚΙΝΟ 675;;
    ναι ρε, το δικό σου...

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Α όλα και όλα!!!
    Το κορίτσι φόραγε το κρανάκι της και δεν έκανε καγκουριές!!!
    Και να είσαι σίγουρος ότι αν έβλεπα άντρα με την περιβολή που περιγράφεις...σίγουρα δε θα του έκανα πρόταση γάμου!!!!

Ακόμα ψάχνω να βρω ποια είναι η κοπέλα που Παρασκευή βραδάκι κατά τις 12, καβάλα πάνω σε νεα μαύρο ΖΧ10R, με το κρανάκι της, τα γαντάκια της και τα άσπρα σέξυ ρουχαλάκια τηςκατευθηνόταν στην παραλιακή από Φάληρο προς Βούλα!!!
    Και πήγαινε και αρκετά σβέλτα και σίγουρα πολύ αεράτα! Μπράβο της! Αυτήν δεν την πρόλαβα για να της κάνω πρόταση γάμου! Ούτε εγώ, αλλά ούτε και όλα τα άλλα λιγούρια που την κυνηγούσαμε
    Τελικά έχει ομορφύνει πολύ ο μοτοσυκλετιστικός κόσμος!!!

988
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5

Αν σε βρώ ποτέ, θα σου κάνω μήνυση για το εγκεφαλικό που έπαθα και σίγουρα και μία πρόταση γάμου!!!

988
    ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ λεγεται φιλε μου, ειναι αυτο που την βλέπεις και τρεχεις για στεγαστικο δανειο στην τραπεζα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Α όλα και όλα!!!
    Το κορίτσι φόραγε το κρανάκι της και δεν έκανε καγκουριές!!!
    Και να είσαι σίγουρος ότι αν έβλεπα άντρα με την περιβολή που περιγράφεις...σίγουρα δε θα του έκανα πρόταση γάμου!!!!

Ακόμα ψάχνω να βρω ποια είναι η κοπέλα που Παρασκευή βραδάκι κατά τις 12, καβάλα πάνω σε νεα μαύρο ΖΧ10R, με το κρανάκι της, τα γαντάκια της και τα άσπρα σέξυ ρουχαλάκια τηςκατευθηνόταν στην παραλιακή από Φάληρο προς Βούλα!!!
    Και πήγαινε και αρκετά σβέλτα και σίγουρα πολύ αεράτα! Μπράβο της! Αυτήν δεν την πρόλαβα για να της κάνω πρόταση γάμου! Ούτε εγώ, αλλά ούτε και όλα τα άλλα λιγούρια που την κυνηγούσαμε
    Τελικά έχει ομορφύνει πολύ ο μοτοσυκλετιστικός κόσμος!!!

988
    μαυρο zx10r με τουμπανο πανω εχω πετυχει στην πανορμου πριν λιγο καιρο. αυτη θα ταν μαλλον!

συγνωμη αδελφε αλλα την εχω προλαβει.
    τωρα ομως που το ξανασκεφτομαι , καντης εσυ προταση γαμου, κ γω θα μαι το παρανομο αισθημα.
    ειμαι μικρος για δεσμευσεις ακομα.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

φιλε με το GS στην παραλιακη και βουλιαγμενης μετα, δεν ανοιγα για να προκαλεσω για κοντρα κλπ απλα μου φαινεται τελευταια οτι εχει μπουκωσει το χορνετακι και κοιταγα να δω πως παει. Εξαλλου σε μια ευθεια το ανοιξα ισα ισα μεχρι 4η βαρια.
    Triumph Tiger 800!

Σε ειδα ετσι οπως το τιναζες και ηθελα να ερθω κ να στο αρπαξω....τελικα σε ρωτησα αν εχεις τασακι στο τουτου σου..επρεπε να δεις τη φατσα σου...

Σε ειδα κ σενα τροχονομε της συμφορας χτες στην ομηριδου σκυλιτση στο φαναρι,οταν αναψε κοκκινο φαναρι εκανες νοημα να συνεχισουν.....μεγαλε....εχεις αλλο ενα φαναρι..μην κρυβεσαι..πρεπει να σε βλεπουν ολοι!!Παραλιγο κ θα τα εκανες μπ....λο βλακα κ δεν σε ειδα να ιδρωνεις κ καθολου,να μου πεις εσυ θα τα πληρωνες?Σου κορναρα κιολας να σου πω να πας πιο περα να σε βλεπουν κ απο το αλλο φαναρι αλλα εσυ..στα @@κια σου!!

Σας ειδα κ σας χτες κ αισθανομαι πολυ τυχερος που δεν με παρατησε η κοπελα μου....Σταματα μου λεει θα παω μαζι τους,κι εγω εκανα το κοροιδο οτι κ καλα δεν ακουγα απο το κρανος!!Βαλτε κανα ρουχο ρε παιδια!!Virago δικαβαλο κυριολεκτικα μονο με τα μαγιω κ τα rayban ειναι Η γκομενοπαγιδα!!!Αντε κ ετοιμαζομαι για γαμο..αμαρτια ειναι!!
    Willing is not enough,we must do - Knowing is not enough,we must apply

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rochendil
    Σε ειδα ετσι οπως το τιναζες και ηθελα να ερθω κ να στο αρπαξω..

Για προσέχετε τι γράφετε, λιγάκιιιιι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Ειμαι καπνιστης και μετα απο 40 λεπτα πανω στη μηχανη ειχα χαρμανιασει!!:rotflmao: :rotflmao:
    Willing is not enough,we must do - Knowing is not enough,we must apply

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Δεν σε ειδα Ρημαδα γουβα διπλα απο το φρεατιο πανω στην εθνικη εμπρος απο την ΚΤΜ στην Πατρα,
    Δεν σε ειδα αλλα σε ενιωσα στην μεση μου και την μπροστινη ζαντα απο το παπακι κανει ζειμπεκιες.
    Προσεχετε μαγκες οσοι περνατε απο εκει
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rochendil
    Σε ειδα ετσι οπως το τιναζες και ηθελα να ερθω κ να στο αρπαξω....
    ,,.αμαρτια ειναι!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tooth.gif 
Προβολές:	619 
Μέγεθος:	1,3 KB 
ID:	204554

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ