Ζούγκλα αυτή η αχαρνών....Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
σε ειδα τυπε με την προπελα πριν απο λιγο να εχεις ανοιξει προβολια και ισως να εχεις την μεγαλη σκαλα ....οκ με τυφλωσες...στην αχαρνων εισαι ....δεν περνας απο την βαλια καλντα![]()
![]()
Ζούγκλα αυτή η αχαρνών....Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
σε ειδα τυπε με την προπελα πριν απο λιγο να εχεις ανοιξει προβολια και ισως να εχεις την μεγαλη σκαλα ....οκ με τυφλωσες...στην αχαρνων εισαι ....δεν περνας απο την βαλια καλντα![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
σε τι εφταιξε αυτος?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
..δεν σε είδα όταν μου άφησες την κλήση, μαγκάκο της δημοτικής....εχω αποκυρρήξει την βία, αλλά για σένα θα έκανα μιά εξαίρεση...Ίσως.![]()
Σε είδα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ,που είδες το SV μου και ήρθες και πάρκαρες το δικό σου, SV 1000 μπλε με carbon yoshimurες ,ακριβώς δίπλα!
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Και τι δουλεια είχες εσυ στο δρομο ΤΟΥ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
![]()
Σε ειδα κυριλοπαποβιε με το κοστουμι κ το το τζετ κρανακι σου να χεις σταματησει πρωτος πρωτος καμαρωτος στο φαναρι. ολα καλα. τιποτα δε χαλαει την ειρηηηηνη και την ηρεμιιιιιιια αυτης της τυπικης εικονας.
ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΕΣ ΑΠ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΤΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ! ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΑΝΤΡΑ
χμ..ακουσες οσα προλαβα γιατι ερχομουνα απ το αλλο ρευμα, αλλα ετσι κ σ ειχα διπλα μου θα τα γλυφες ευκολα απ το πατωμα σκατιαρη..
πιεσομετρο οκ...παμε ..σε ειδα κ σενα ρε παππουλη-καπετανιο με το βεσπι. ειχες βαλει το κλασικο τεραστιο πετασμα μπροστα μη και σου χαλασει το μαλλι ο αγερας. Υλικο ιδιοκατασκευη. αποτελεσμα: απλα δεν εβλεπες τπτ. θολο κ παραμορφωμενο. ΟΜΩSS ο καπτεν ιγκλο εχει προβλεψει κ εχει περγιονισει ενα ολοστρογγυλο φινιστρινι διαμετρου 15cm στο υψος των ματιων για απροσκοπτη οδηγηση..ολα οκ.
με τις υγειες μας
Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=
σε ειδα να σταματας στην πειραιως με το αμαξι σου και να τσαμπουκαλευεσαι στην κοπελια με το ατος που ηταν πισω απο το δικο σου καρο φλωρετα με τα γυαλια τυπου λαλας.
κατεβηκες,την εβριζες,πηγες να της ανοιξεις τη πορτα....σκεφτηκα να σταματησω για να σε τρομαξω λιγακι αλλα απο την αλλη δεν ειχα δει και τι εγινε οποτε ισως και να χες δικιο....
παρ ολα αυτα ειχε γελιο να βλεπω μια φλωροφατσα (και ελαφρως χατζιδακικος![]()
) να τσαμπουκαλευεται σε μια κοπελιτσα.
τελικα σας αφησα κι εφυγα (μη στησω και τον περπιρακη...)
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε είδα, που είχες ανάψει τα αλάρμ και πήγαινες.. πήγαινες.. πήγαινες.. λέγαμε "τώρα θα σταματήσει.. όχι, τώρα θα σταματήσει"..
Τελικά έσβησες τα αλάρμ, είκοσι μέτρα πριν το περίπτερο.....
.. και σταμάτησες στο περίπτερο.![]()
safety doesn't happen by accident
Σήμερα θα δούμε πολλά...
Όπως εμένα πάνω σε pcx..![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Σε είδα, που είχες ανάψει τα αλάρμ και πήγαινες.. πήγαινες.. πήγαινες.. λέγαμε "τώρα θα σταματήσει.. όχι, τώρα θα σταματήσει"..
Τελικά έσβησες τα αλάρμ, είκοσι μέτρα πριν το περίπτερο.....
.. και σταμάτησες στο περίπτερο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάποιος να πει στο τύπο με το ΜΤ-01 ότι έχουν περάσει ΚΑΙ τα Χριστούγενα ΚΑΙ οι Απόκριες.
Τόσα φωτάκια στο μηχανάκι δεν δικαιολογούνται με τίποτα![]()
![]()
:rotflmao:
Να μην έχω την φωτογραφική μαζί![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
![]()
Στο αιώνιο ερώτημα : " Η μηχανή κάνει τον μακάκα ή ο μακάκας την μηχανή;" έχω καταλήξει ότι ο μακάκας είναι αυτός που επιλέγει την συγκεκριμένη μηχανή και πράττει το σύνολο των μακακιών που μπορεί![]()
Φυσικά αναφέρομαι στις TDM που ως μηχανή αποτελεί μια ακόμα άριστη μηχανή για αυτό που καλείται να προσφέρει σε έναν αναβάτη, αλλά σίγουρα αποτελεί και το "εργαλείο" του μακάκα που τον βοηθά στην "εκσπερμάτωση" της καγκουριάς του![]()
Απολογούμαι για όλους εκείνους που επέλεξαν την μηχανή αυτή ώς αγάπη στα δίτροχα![]()
για πες μας μετα την αποψη σου γιατι σκεφτομαι να το τσιμπισω το συγκεκριμενο....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σήμερα θα δούμε πολλά...
Όπως εμένα πάνω σε pcx..![]()
ειμαι απο χωριο......
Αύριο θα το δώσω πισω, οπότε μέσα στο σ/κ θα αναρτήσω λεπτομερή αναφόρα.. Κι εδώ που τα λέμε, οδηγήθηκε ήδη με βροχή στην πόλη, μετά θα πάει Αττική Οδό, κι αυριο (που ελπιζω να ην βρεχει) θα οδηγηθεί σε στεγνή ΑΟ και μετά στεγνή Αθήνα..Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
για πες μας μετα την αποψη σου γιατι σκεφτομαι να το τσιμπισω το συγκεκριμενο....
Μια χαρά τεστάκι θα είναι..
Ακούει ο Δάλλας;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
σας ειδα ρε γουρουνια χθες ,η ωρα 3 τα ξημερωματα στην κακια σκαλα ,να την εχετε στημενη με ρανταρ και να στοχευετε σε ΑΔΕΙΟ δρομο...
με 150 χλμ,ημουν το μονο αυτοκινητο εκεινη την ωρα στο δρομο και σε ακτινα 15 χλμ...
την συγκεκριμενη ωρα βγηκατε για σεφτε ρε αρχιδια...
Τωρα περιμενω να μου ρθει κανα συχαρικι σπιτι γιατι δεν με σταματησαν επιτοπου..
Μ
Γ
Δ
:a29: :a29:![]()
:a57: :a57:
Μπορούν να σε φωτογραφήσουν εν κινήσει με φορητό ραντάρ; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Πως θα σου δώσουν κλήση αν δε σε σταματήσουν και αν η κάμερα δεν είναι σταθερή με υπέρυθρες φλας και τα ρέστα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
σας ειδα ρε γουρουνια χθες ,η ωρα 3 τα ξημερωματα στην κακια σκαλα ,να την εχετε στημενη με ρανταρ και να στοχευετε σε ΑΔΕΙΟ δρομο...
με 150 χλμ,ημουν το μονο αυτοκινητο εκεινη την ωρα στο δρομο και σε ακτινα 15 χλμ...
την συγκεκριμενη ωρα βγηκατε για σεφτε ρε αρχιδια...
Τωρα περιμενω να μου ρθει κανα συχαρικι σπιτι γιατι δεν με σταματησαν επιτοπου..
Μ
Γ
Δ
:a29: :a29:![]()
:a57: :a57:
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."