επίτηδες ρε μαλάκα δεν έγραψα ΠΑΛΤΟ γιατί το ήξερα ότι αυτό θα απαντούσες.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
na parw ton riera? tha eimai ok?![]()
![]()
![]()
Γι'αυτό έγραψα γούνα
![]()
![]()
![]()
μην ξεχνιόμαστε, μπρρρρρρρρρ πω πω κωλόκαιρος![]()
επίτηδες ρε μαλάκα δεν έγραψα ΠΑΛΤΟ γιατί το ήξερα ότι αυτό θα απαντούσες.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
na parw ton riera? tha eimai ok?![]()
![]()
![]()
Γι'αυτό έγραψα γούνα
![]()
![]()
![]()
μην ξεχνιόμαστε, μπρρρρρρρρρ πω πω κωλόκαιρος![]()
Σουπερλιγκ και τα μυαλα στα καγκελα ναουμ.
Σε 3 αγωνες τουλαχιστον τα καναν μπουρδελο χθες.2 πεναλντακια για γελια στους μεγαλους και ενα γκολ που δεν μετρησε στον Αρη.
Κατα τ αλλα ποδοσφαιρικο υπερθεαμα παρακολουθησαμε παλι.Οι αιωνιοι σκιστηκαν προσφεροντας θεαμα.Ο γαυρος επαιξε 30 λεπτα υποφερτα και μετα εγινε οπαδος του Αυναν και ο βαζελος επιασε παλι το γνωστο παιχνιδι του,που ειναι αυτος ο μαυρος με το 9 να του πεταξουμε την μπαλα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Περα απο την πλακα την καλυτερη μπαλα επαιξε ο Βολος και αξια την ξεκ@@@@σε την ΑΕΚ.Γιατι κανεις δεν δινει μια ευκαιρια απο τους μεγαλους στον Τσιωλη.Ειναι πολυ καλος προπονητης,σοβαρος και οι ομαδες του παιζονυ επιθετικο ποδοσφαιρο.Αλλα αν παει σε κανα ΠΑΟΚ ή Αρη θα τον φανε λαχανο οι φυλλαδες.
Παντως εχει πολυ πλακα αυτο με την διαιτησια.Ειδικα του γαυρου και επειδη το εβλεπα το ματς με γαυρο σε πρωτη φαση μου λεει πεναλντι και του λεω εξαρχης χωρις ριπλει ρε μλκ την μπαλα διωχνει πεντακαθαρα και ο πορδερ πεφτει πανω του.Μετα που το ειδε μου λεει ναι ρε εχεις δικιο.
Αμ με τον βαζελο?Αλλος χαβαλες εκει με τον Κακο.Εχασε την ισοροπια του ο μπαλετος και φρου την βουλα.Ξεχασα ομως οτι επρεπε να βγαλει τον μπολιγουντ εξω γτ εδειξε το σλιπακι και κοκκινισαν οι κυριες στις εξεδρες.Εγω λυπαμαι μονο απο το παιχνιδι αυτο τον Σισε, τον εβλεπα και τα ειχε παρει τελειως σε μερικες φασεις ο τυπος.Παντως χαρη κανει στον βαζελο που δεν σηκωνεται να φυγει.
ακριβώς όπως τα λες και μάλιστα από ότι είδα στις φάσεις και σε άλλα ματς τα έκαναν μουρδ@@λο οι διαιτητές.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimV
Σουπερλιγκ και τα μυαλα στα καγκελα ναουμ.
Σε 3 αγωνες τουλαχιστον τα καναν μπουρδελο χθες.2 πεναλντακια για γελια στους μεγαλους και ενα γκολ που δεν μετρησε στον Αρη.
Κατα τ αλλα ποδοσφαιρικο υπερθεαμα παρακολουθησαμε παλι.Οι αιωνιοι σκιστηκαν προσφεροντας θεαμα.Ο γαυρος επαιξε 30 λεπτα υποφερτα και μετα εγινε οπαδος του Αυναν και ο βαζελος επιασε παλι το γνωστο παιχνιδι του,που ειναι αυτος ο μαυρος με το 9 να του πεταξουμε την μπαλα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Περα απο την πλακα την καλυτερη μπαλα επαιξε ο Βολος και αξια την ξεκ@@@@σε την ΑΕΚ.Γιατι κανεις δεν δινει μια ευκαιρια απο τους μεγαλους στον Τσιωλη.Ειναι πολυ καλος προπονητης,σοβαρος και οι ομαδες του παιζονυ επιθετικο ποδοσφαιρο.Αλλα αν παει σε κανα ΠΑΟΚ ή Αρη θα τον φανε λαχανο οι φυλλαδες.
Παντως εχει πολυ πλακα αυτο με την διαιτησια.Ειδικα του γαυρου και επειδη το εβλεπα το ματς με γαυρο σε πρωτη φαση μου λεει πεναλντι και του λεω εξαρχης χωρις ριπλει ρε μλκ την μπαλα διωχνει πεντακαθαρα και ο πορδερ πεφτει πανω του.Μετα που το ειδε μου λεει ναι ρε εχεις δικιο.
Αμ με τον βαζελο?Αλλος χαβαλες εκει με τον Κακο.Εχασε την ισοροπια του ο μπαλετος και φρου την βουλα.Ξεχασα ομως οτι επρεπε να βγαλει τον μπολιγουντ εξω γτ εδειξε το σλιπακι και κοκκινισαν οι κυριες στις εξεδρες.Εγω λυπαμαι μονο απο το παιχνιδι αυτο τον Σισε, τον εβλεπα και τα ειχε παρει τελειως σε μερικες φασεις ο τυπος.Παντως χαρη κανει στον βαζελο που δεν σηκωνεται να φυγει.
Ετσι.... Ετσι......!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
έτσι, έτσι, πέσ'τα γιατί μερικοί, μερικοί έχουν βγάλει γλώσσα.:rotflmao: :rotflmao:
βασικά υποχρεώσεις που έχω δεν με άφησαν να τους τα πετάω, αλλά σύντομα θα αλλάξει αυτό γιατί τελειώνω με το μεταπτυχιακό μου και το διάβασμα και θα είμαι έτοιμος σύντομα να τους ξανακάνω άλογα.![]()
κερνάω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τα χανουμακιατους εχουν παρει στο ψιλο λέμε.
http://www.youtube.com/watch?v=ByziU...layer_embedded
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πάντως σημασία εχει το γεγονός ότι εξαιτίας των λαθών των διαιτητών ο βαζελος απέχει μονο 7 βαθμους τώρα αντι για 8 που θα ήταν αν δεν γινονταν τα 2 λάθη....
οπότε πάλι κερδισμένοι βγήκαν οι βαζελοι...απλώς αυτην την αγωνιστική το κοράκι δεν μπόρεσε να νικήσει, πάλι, γι αυτούς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαυρικα μαθηματικα...
βαθμολογια τωρα...
γαυρος 48
λαγος 41
οντως +7
αν δεν εδινε τα πεναλντυ...
γαυρος 46
λαγος 40
διαφορα +6
![]()
![]()
![]()
τυφλα να εχει ο Καραθεοδωρης λεμε...:rotflmao:
auto den tipota..telikos kypeloy olympiakos aek 1-2Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαυρικα μαθηματικα...
βαθμολογια τωρα...
γαυρος 48
λαγος 41
οντως +7
γαυρος 46
λαγος 40
διαφορα +6
![]()
![]()
![]()
kai sto telos petixeno gayroys otan pigena na paro ti moto..
kai toys akoyo se koyventa..
80-30 mas epeze simera i diatisia...80- 30...![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γαυρος 46
λαγος 40
διαφορα +6
![]()
![]()
![]()
μα αν δεν έδινε τα πέναλτυ ο γαυρος θα νίκαγε 99,9% πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε και για τον βαζελο (ότι θα ισοφάριζε)
άρα
γαυρος 48
λαγός 40
διαφορά +8
ο γαύρος χτες δεν έχανε βαθμό (τωρα το ότι "έκατσε" πάνω στο 0-1 άλλο...)
δεν το κατάλαβες καλά φαίνεται αυτό που έγραψα...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
να καταλαβω τι???απλα μαθηματικα ειναι...τα ΑΝ εδω δεν χωρανε...κερδισες χαρη σε ενα μουφα πεναλντι και πηρες 3 ποντους....ο βαζελος ισοφαρισε με ενα αλλο μουφα και πηρε 1 ποντο...απλα μαθηματικα ξαναλεω...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μα αν δεν έδινε τα πέναλτυ ο γαυρος θα νίκαγε 99,9% πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε και για τον βαζελο (ότι θα ισοφάριζε)
άρα
γαυρος 48
λαγός 40
διαφορά +8
ο γαύρος χτες δεν έχανε βαθμό (τωρα το ότι "έκατσε" πάνω στο 0-1 άλλο...)
δεν το κατάλαβες καλά φαίνεται αυτό που έγραψα...![]()
και γιατι δεν εχανε βαθμο χτες ο γαυρος???τοτε αν ειναι να δωσουμε στην Barcelona απο τωρα το Champions League...το διηπειρωτικο και οτι αλλο κυπελλο υπαρχει στο ποδοσφαιρο...και βεβαια να μην γινονται καν αγωνες Τσου Λου....
![]()
![]()
![]()
ουτε καν 70-50 ε????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
auto den tipota..telikos kypeloy olympiakos aek 1-2
kai sto telos petixeno gayroys otan pigena na paro ti moto..
kai toys akoyo se koyventa..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και γιατι δεν εχανε βαθμο χτες ο γαυρος???
![]()
![]()
![]()
γιατί βαση εικόνας του αγώνα ΑΠΛΑ δεν έχανε ο γαυρος χτες...
μια ομάδα σπρώχνετε όταν ΔΕΝ μπορεί
φυσικα θα μπορούσε να είχε δώσει το πεντακάθαρο πέναλτυ του Τόρο και να μην μιλαγε κανείς...
και φυσικά ο Φυτανίδης να είχε πάρει τον δρόμο για τ αποδυτηρια πολύ νωρίς....
απλά μπήκε το γκολ και όλοι μετα το ρίξαν στο χαβαλε, παρόλα αυτα κρύβοντας την μπάλα αρκετες φορές και βγαζοντας 3~4 κλασσικές ευκαιρίες...και αυτα με κατεβασμένες ταχύτητες
υ.γ φυσικά μιλάμε για τον χθεσινό αγώνα...βοηθάει ότι και ο Αστερας απλά δεν βλέπετε και παιζαμε σε ρυθμό ρελαντι.
στον Ολυμπιακός Βόλου π.χ με ίδια απόδοση δεν περιμενω πολλά
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
διαβαζουν γαυροΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
οι ελληνες δεν θα παμε ποτε μπροστα μα ποτε!!!!
μονο με την οπισθεν......
με αυτα που γραφεται εδω μεσα με βαζεται σε σκεψη να μην πολυ κυκλοφορω εξω...ελπιζω στους δρομους να οδηγείτε σωστα μην παρετε κανεναν στον λαιμο σας....εχετε σωστή αντίληψη;
τι ειναι αντιληψη: Με τα αισθητήρια όργανα (π.χ. με τα μάτια) μπορούμε να παρατηρήσουμε φαινόμενα που συμβαίνουν γύρω μας.
Οι αισθήσεις (του ανθρώπου) είναι πέντε
στη λαϊκή φιλοσοφά υπάρχει και η 'έκτη αίσθηση' που σημαίνει τη δυνατότητα να αισθανθείς ή να συναισθανθείς την άμεση μελλοντική έκβαση ενός γεγονότος.
πες μου τωρα σε παρακαλω πες μου οτι δεν εχω την εκτη αισθηση και οτι ειναι τυχαιο που διαισθανθηκα οτι ο ολυμπιακος θα παρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ο ολυμπιακος και το αιγαλαω να κερδιζει και ολοι αλλοι να πανε να γαμηθουνε.....![]()
εγινα suzukakios
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
οι ελληνες δεν θα παμε ποτε μπροστα μα ποτε!!!!
μονο με την οπισθεν......
με αυτα που γραφεται εδω μεσα με βαζεται σε σκεψη να μην πολυ κυκλοφορω εξω...ελπιζω στους δρομους να οδηγείτε σωστα μην παρετε κανεναν στον λαιμο σας....εχετε σωστή αντίληψη;
τι ειναι αντιληψη: Με τα αισθητήρια όργανα (π.χ. με τα μάτια) μπορούμε να παρατηρήσουμε φαινόμενα που συμβαίνουν γύρω μας.
Οι αισθήσεις (του ανθρώπου) είναι πέντε
στη λαϊκή φιλοσοφά υπάρχει και η 'έκτη αίσθηση' που σημαίνει τη δυνατότητα να αισθανθείς ή να συναισθανθείς την άμεση μελλοντική έκβαση ενός γεγονότος.
πες μου τωρα σε παρακαλω πες μου οτι δεν εχω την εκτη αισθηση και οτι ειναι τυχαιο που διαισθανθηκα οτι ο ολυμπιακος θα παρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ο ολυμπιακος και το αιγαλαω να κερδιζει και ολοι αλλοι να πανε να γαμηθουνε.....![]()
Aητος.... Αητος......!!!!
Πες μου τωρα οτι αυριο κατα τις 07΄00 θα ξημερωσει .....να με στειλεις αδιαβαστο....!!!
Το αιγαλαω ειιναι Ξ εθνικη εδω και κατι χρονια....... ( Ειναι που κερδιζε...)![]()