Φτου, και είχα ξεκινήσει τις επενδύσεις![]()
Φτου, και είχα ξεκινήσει τις επενδύσεις![]()
7 Ιταλικές τράπεζες υποβαθμίστηκαν από την S&P μετά την υποβάθμιση του ιταλικού δημοσίου...
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=311873
Βαρουφάκης για τις εξελίξεις
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=8931
Ο Πάγκαλος ξαναματαχτυπά και χαρακτηρίζει κλέφτες όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες..Σε ελβετικές εφημερίδες....
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=311941
Τα νέα μέτρα,αφορολόγητο στα 5,000 ευρώ και λοιπά και λοιπά...
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=311768
Έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε μιας και η κανονική δουλειά πλέον είναι να βαράμε μύγες και να κυνηγάμε τους οφειλέτες...
ΥΓ Βενιζέλος: Δεν ζούμε κρίση
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=311987
Προσλαμβάνουμε Διάδες,
αυξάνουμε τους εφέδρους στο στρατό,
αρματώσαμε τον αίαντα,
αγοράσαμε οδοφράγματα,
στοκάραμε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες ,
εκπαιδεύουμε σκύλους,
ελαστικοποιήσαμε το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών,
ανοίξαμε τις κάμερες, κλείσαμε τα μάτια και τα αυτιά.. αυτοί που ξέρουν τα επόμενα "μέτρα"
ετοιμάζονται για εμφύλιο...
Κομπλε![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Ρε πστ με ανατρίχιασες! Μόνο που το σκέφτομαι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Προσλαμβάνουμε Διάδες,
αυξάνουμε τους εφέδρους στο στρατό,
αρματώσαμε τον αίαντα,
αγοράσαμε οδοφράγματα,
στοκάραμε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες ,
εκπαιδεύουμε σκύλους,
ελαστικοποιήσαμε το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών,
ανοίξαμε τις κάμερες, κλείσαμε τα μάτια και τα αυτιά.. αυτοί που ξέρουν τα επόμενα "μέτρα"
ετοιμάζονται για εμφύλιο...
Κομπλε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ρε πστ με ανατρίχιασες! Μόνο που το σκέφτομαι.....
Nαι φιλε ακριβώς ΕΜΦΥΛΙΟΣ λέγεται αυτό που ζούμε !
Από την μια αστυνομικοί - παρακρατικοί και από την άλλη άνεργοι συνταξιούχοι και υπάλληλοι των 590e
O καθένας ας διαλέξει οπως νομίζει...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Δεν σε ειρωνεύτηκα. Πραγματικά αντρίχιασα. Έφερα στο μυαλό μου εικόνες πραγματικήςΑρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Από την μια αστυνομικοί - παρακρατικοί και από την άλλη άνεργοι συνταξιούχοι και υπάλληλοι των 590e
O καθένας ας διαλέξει οπως νομίζει...
οδομαχίας, με εμένα πρωταγωνιστή και σκέφτηκα το παιδί μου, που θα μεγαλώσει.....
Γμσ τα...
Η πλατεια παπαλα; Ειναι λιγο μ@λ@κι@ να ρωταω βεβαια τι κανουν οι αλλοι για εμενα αλλα δεν βλεπω κινηση καθολου και μου φαινεται παρα πολυ περιεργο...![]()
κακως!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Η πλατεια παπαλα; Ειναι λιγο μ@λ@κι@ να ρωταω βεβαια τι κανουν οι αλλοι για εμενα αλλα δεν βλεπω κινηση καθολου και μου φαινεται παρα πολυ περιεργο...![]()
το περιεργο θα ηταν αν συνεχιζε η κινηση εκεινη!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΞΕΦΤΙΛΕΣ
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά πασχίζω να καταλάβω τη λογική της συνεχόμενης αύξησης των κρατήσεων στα ήδη
φοροληγημένα εισοδήματα.
Οι εντολές ακόμη και της τρόικας είναι σαφείς προς μια λύση που αφορά στη φοροδιαφυγή.
Αν δηλαδή δεν δηλώνω τα εισοδήματά μου τόσα χρόνια, θα πειστώ να τα δηλώσω τώρα που
θα φορολογηθούν περισσότερο; Δε θα προσπαθήσω να δηλώσω ακόμα λιγότερα;
Όταν έπαιζα σε κάτι σιμσίτυ και έκανα τον προεδροδήμαρχο, με τέτοια λογική έχανα σε χρόνο ντε τε.
Μα είναι εντελώς ηλίθιοι; Όλοι; (εκτός από λαμόγια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Και να σκεφτεί κανείς ότι σαν σήμερα ο στόλος με καπετάνιο τον Μίσθο, έκοβε ανατολίκους κ@λους στην Σαλαμίνα......
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι εντελώς ΓΕΛΟΙΟΙ...
Στέλνουν ειδοποιητήριο εισφοράς σε ΤΥΦΛΗ θεία μου 82 χρονών την στιγμή που οι τυφλοί εξαιρούνται από το μέτρο. Θα το διαβάσετε στο σχετικό έντυπο το δικό σας.
Λέω λάθος θα είναι, δεν μπορεί. Εντάξει ανθρώπινο και θα ξεπεραστεί εύκολα.
Ένα και δυό λοιπόν στην εφορία με τα πιστοποιητικά τυφλότητας στα χέρια. Τι πιο λογικό να τους (απο)δείξω ότι όντως είναι τυφλή και να αποχρεωθεί ? ... αμ δε...
Μετά από καμιά ώρα στην ουρά φθάνω στον γκισέ και ακούω έκπληκτος ότι πρέπει να προσκομίσω την φορολογική της δήλωση του 2010 (την οποία την βλέπει στην οθόνη της εκείνη την στιγμή...) μαζί με όλα τα πρωτότυπα παραστατικά-αποδεικτικά της δήλωσης (βεβαιώσεις αποδοχών-σύνταξης, αποδείξεις, κλπ). Σαν να την κατέθετα εκ νέου από την αρχή. Υπ' όψιν ότι λόγω τυφλότητας, μεγάλης ηλικίας κλπ, η γυναίκα είναι ανήμπορη, διαμένει σε οικο ευηγηρίας, και την δήλωσή της την κάνω εγώ μέσω ίντερνετ ως πληρεξούσιός της.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τα θέλουν όλα αυτά την στιγμή που είναι άσχετα με το θέμα. Της εξηγώ ότι το πρόβλημα είναι η παράνομη χρέωση της εισφοράς αλληλεγγύης λόγω τυφλότητας, όχι ο έλεγχος της δήλωσης αυτής καθ' αυτής. Ανένδοτη η υπάλληλος....
Αν πάτε λοιπόν (για οποιονδηποτε λόγο- ακόμα και τον πιο προφανή ή ακόμα και αν πρόκειται για καραμπινάτο δικό τους λάθος) να αμφισβητήσετε την εισφορά ή μέρος του ποσού της (πχ αν έχουν συμπεριλάβει στη εισφορά την αποζημίωση απόλυσης ή άλλα ποσά που εξαιρούνται από την εισφορά - πάρα πολλοί ήταν εκεί για αυτόν τον λόγο), να ξέρετε ότι ΑΥΤΟΜΑΤΑ μπαίνετε στην διαδικασία να γίνει έλεγχος στην φορ. δήλωση (αν ήταν μέσω ιντερνετ), ή επανέλεγχος (αν ήταν κανονικά με κατάθεση στην ΔΟΥ).
Και δεν έχω πρόβλημα με τον έλεγχο. Αλλά είναι άλλο πράγμα να σε καλέσουν για έλεγχο για τον α ή β λόγο, και άλλο να πηγαίνεις για αποχρέωση της παράνομης εισφοράς ή του λάθους τους και ΤΟΤΕ να ζητάνε τον έλεγχο. Κάτι βρωμάει άσχημα εδώ...
Έτσι γύρισα πίσω άπρακτος για να μαζέψω τα χαρτιά, να ξαναπάω άλλη μέρα (πάλι ουρά δηλαδή), να καταθέσω ΑΙΤΗΣΗ για επανέλεγχο της δήλωσης, ΚΑΠΟΙΑ στιγμή (έχουν πολύ δουλειά γιατί είναι χιλιάδες αυτοί που έχουν χρεωθεί παράνομα εισφορά ή μέρος αυτής και τρέχουν τώρα να αποδείξουν το δίκιο τους και τους ζητάνε τα ίδια) Θα εξετάσουν την δήλωση, και ΘΑ μου απαντήσουν εκδίδωντας νέο ειδοποιητήριο...
Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου. Θα μπορούσε κάλλιστα η υπάλληλος της εφορίας αφού πρώτα βεβαιωθεί μέσω των χαρτιών που προσκόμισα ότι όντως είναι τυφλή (που κι αυτό δεν είναι απαραίτητο αφού έτσι κι αλλιώς στην δήλωση στον αντίστοιχο ξεχωριστό κωδικό έχει δηλωθεί και το επίδομα τυφλότητας που εισπράτει...), να μπεί στο σύστημα με τον κωδικό της, και να αποχρεώσει την οφειλή....Και ΟΛΑ αυτά σε 30 δευτερόλεπτα - αίντε το πολύ-πολύ να χρειαζόταν και την έγκριση-υπογραφή του προισταμένου πριν το κάνει...
Τώρα κάτι το τόσο απλό και προφανές το μετατρέπουν σε δουλειά-διαδικασία ημερών.
Προφανώς δημιουργούν "δουλειά" από το τίποτα για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους (και μετά ακούμε ότι οι εφορίες δεν έχουν προσωπικό...) και τα λεφτά που παίρνουν...Και βλέπεις δεκάδες χρυσοπληρωμένους υπαλλήλους να ξεφυλλίζουν χαρτιά και να βαράνε σφραγίδες αδιακρίτως ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ενώ την ίδια δουλειά θα μπορούσε να την κάνει ένας on-line και οι υπόλοιποι να βρίσκονται στους δρόμους να μαζέψουν φοροδιαφυγή...έτσι φτάσαμε εδώ που φθάσαμε...
Και την ίδια ώρα που η εφορία ταλαιπωρεί ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ έναν ανήμπορο πολίτη, τα ταχυδρομεία ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ τις επιταγές του επιδοματος τυφλότητας Ιουλίου-Αυγούστου που έχουν φθάσει στους δικαιούχους γιατί ο λογαριασμός της Νομαρχίας δεν έχει λεφτά !!! Δηλαδή οι επιταγές των Νομαρχιών (τουλάχιστον της Νομαρχίας Αν Αττικής) είναι ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ...
Κανονική-κανονικότατη στάση πληρωμών δηλαδή...Ετσι, πιο πολύ από περιέργεια μου έρχεται να ξεκινήσω διαδικασία να την σφραγίσω και να δω πως θα αντιδράσουν - ΑΝ αντιδράσουν γιατί από τέτοια παχύδερμα δεν περιμένω και τίποτα...
Μωρέ ΟΥΣΤ....
'Οχι......απλά ακολουθούν το manualΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Μα είναι εντελώς ηλίθιοι; Όλοι;
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!! 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<