Αρχικά δημιουργήθηκε από astroman76
τα φτερα ειναι για αλλα μηχανακι οχι καστομ τσοπερς! για του υπολοιπους ειπαρχουν και αλλα μηχανακια!(με φτερα!)
![]()
Περι ορεξεως...
Αρχικά δημιουργήθηκε από astroman76
τα φτερα ειναι για αλλα μηχανακι οχι καστομ τσοπερς! για του υπολοιπους ειπαρχουν και αλλα μηχανακια!(με φτερα!)
![]()
Περι ορεξεως...
pantelis performance
προσέχουμε για να έχουμε!...
custom cub και φτερο εμπρος ειναι οξυμωρο σχημα![]()
ξεκινησα να φτιαχνω ταπες για την εξατμιση,που θα μπουν εσωτερικα στο τελικο και θα ασφαλιστουν με την κεντρικη ντιζα.(το γνησιο συστημα διαχειρισης καυσιμου θα μπορει να τοποθετηθει ανα πασα στιγμη,αλλα για την ωρα δεν εξυπηρετει αισθητικους σκοπους)...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
custom cub και φτερο εμπρος ειναι οξυμωρο σχημα![]()
ξεκινησα να φτιαχνω ταπες για την εξατμιση,που θα μπουν εσωτερικα στο τελικο και θα ασφαλιστουν με την κεντρικη ντιζα.(το γνησιο συστημα διαχειρισης καυσιμου θα μπορει να τοποθετηθει ανα πασα στιγμη,αλλα για την ωρα δεν εξυπηρετει αισθητικους σκοπους)...
Πιθανά καυσαερίων θέλεις να πεις ή ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ή έχεις κάνει καμία τρελή μοντίφα (όχι ότι δεν σ' έχω ικανό).
Για πε για πε
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
γηρατεια,ξερεις τωρα πως ειναι αυτα τα πραγματα,καυσαερια ηθελα να γραψω:oΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πιθανά καυσαερίων θέλεις να πεις ή ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ή έχεις κάνει καμία τρελή μοντίφα (όχι ότι δεν σ' έχω ικανό).
Για πε για πε
![]()
![]()
Ρε άσε τα σάπια, δεν κάνεις λάθη εσύ, ικανό σ' έχω να επιστρέφεις καυσαέριο στο ντεπόζιτο της βενζίνης όπως κάναμε στα r/c.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
γηρατεια,ξερεις τωρα πως ειναι αυτα τα πραγματα,καυσαερια ηθελα να γραψω:o
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τωρα μιλας σωστα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
γηρατεια ,ξερεις τωρα πως ειναι αυτα τα πραγματα,καυσαερια ηθελα να γραψω:o![]()
A! και βαλε δυο ΦΤΕΡΑ στο μηχανακι
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Το μονο που θα ηθελα να κανεις φιλτατε αλλαγη θα ηταν ο τροπος εδρασης της πισω αναρτησης σε στυλ οπως η παρακατω φωτογραφια ...
ναι τωρα που βαφτηκε...:rotflmao:
ORGIA!!!!!
Mε ολόκληρο το παπί,μήπως έχεις τη φωτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Το μονο που θα ηθελα να κανεις φιλτατε αλλαγη θα ηταν ο τροπος εδρασης της πισω αναρτησης σε στυλ οπως η παρακατω φωτογραφια ...
Πρέπει να είναι όμορφη κατασκευή!!
Τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
1.
Ουτε αυτο εχει φτερακι? :rotflmao: :rotflmao:
Το μονο φτερο που χρειαζετε το εχει....honda![]()