Σελίδα 91 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Για να αυξησει ανταγωνιστικοτητα και αρα να φερει επιχειρησεις η να δημιουργηθουν -γιατι το μελλον ειναι η αυτοαπασχοληση- θα κοψει τις εισφορες σε καποια στιγμη η θα τις ελαχιτοποιησει και ετσι απο εκει που ενας για να παρει εναν υπαλληλο θα επρεπε να πληρωνει αλλα τοσα για ασφαλεια π.χ 1000ευρω μισθο και 700 σε ταμεια θα κανει να παιρνεις 1400ευρω και την ασφαλεια συνταξης,φαρμ/κευτικη (αν δεν υπαρχει μινιμουμ εισφορα) θα την κανεις ιδιωτικη.
    Καλά θα ήταν, αλλά ποιος ξέρει τι θα πρέπει να πληρώνεις για μια αξιοπρεπή ασφάλεια.

Όπως σε όλα, οι καλύτερες τιμές και κόστος, επιτυγχάνονται με μεγάλες ποσότητες.
    Άλλο δηλαδή να κάνω ασφάλεια μόνος μου, άλλο με μια ομάδα ανθρώπων-συναδέλφων κλπ.

Και πια είναι η μεγαλύτερη ομάδα από τους εργαζόμενους συνολικά ακα ΙΚΑ;

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Εαν φτιαξουν τετοιο σχεδιο για ιδιωτικη ασφαλεια,οι τιμες θα ειναι διαφορετικες γιατι ξαφνικα οι ασφαλιστικες θα βρεθουν με τουλαχιστον 5εκ νεους ασφαλιζομενους πελατες και πιστευω οτι θα ειναι ξενες πολυεθνικες που θα μπουν στο παιχνιδι και ετσι δεν θα υπαρχουν παρατραγουδα τυπου Ασπιδα και επισης οτι το "φακελακι" γιατι μιλαμε οτι πια διαλεγεις ποιος γιατρος θα σε δει και που θα νοσηλευτεις...παει περιπατο.
    Το μονο ασχημο ειναι ΑΝ θα καλυψουν τους απορους και τι θα γινει με τα γεροντια που δεν θα ειναι σε τετοιο συτημα
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Παντως οπως και να εχει με η χωρις δραχμη θα πρεπει να κοπουν μαχαιρι οι μεχρι τωρα μωαμεθανικες συνηθειες.
    Αν δεν υπηρχε το προβλημα της Αθηνας δλδ οτι ειναι μαζεμενη η μιση Ελλαδα τα πραγματα θα ηταν ακομα πιο ευκολα...στην Ελβετια εχουν τα "καντον" που κανονηζουν την πορεια τους,χαρη σε αυτα η Ελβετια ειναι ακομα και σημερα Ελβετια...τα καντον ειναι περιπου κατι σαν Καλλικρατης η στα μωαμεθανικα "Μπαιρακια"
    Τι εννοείς ως μωαμεθανικές συνήθειες?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Τι εννοείς ως μωαμεθανικές συνήθειες?
    Αν θυμαμαι καλα το 2007 ο Μιμης Ανδρουλακις το ειχε πει για πρωτη φορα και ακουγεται πολυ απο περισυ...ο διευθυντης μιας εφημεριδας δεν θυμαμαι το ονομα του,νομιζω του Βηματος η τα νεα το προχωρησε και ειχε πει σε πολιτικη συζητηση οτι ειμαστε Τουρκοι (εννοει συνηθειες) που νομιζουν οτι μοιαζουν με Ιταλους (παλι συνηθειες και προσανατολισμο).

Μωαμεθανικές συνήθειες ειναι απο το απλο "Ξερεις ποιος ειμαι εγω!?" ,το οικονομικο συστημα (ποιοι πληρωνουν ,και ποιοι οχι και με ποιο τροπο δεν και γιατι) και μεχρι και τον λογω που καποιος εκλεγει στην Ελλαδα απο βΟλευτη και προθυπουργο και με τι ανταλλαγματα...στα νεα ελληνικα το "φερετζονουν" με τον ορο "πελατειακη σχεση"...στα Τουρκικα δεν ξερω πως το λενε αλλα στην Τουρκια οπως και στην υπολοιπη Ανατολη εχουν ενα τετοιο πελατιακο συστημα...η διαφορα ειναι οτι και στην Δυση υπαρχει αλλα εδω (οπως φενεται δεν ανηκουμε στην Δυση) ειναι μικροσυμφερωντα,με οχι μεγαλο οριζοντα χρονου...
    Δεν ειναι τυχαιο που παροτι ΔΕΝ ειμαστε Μουσουλμανοι...το "σχεδιο" που ξεπατυκωσαμε και συνεχιζουμε ειναι αυτο της Αιγυπτου,του Λιβανου,του Μαροκου,της Λυβυης κλπ κλπ...Ορισμενα απο αυτα τα κρατη ειχαν βασιλικες οικογενειες..στην ελλαδα απλα δεν τις λες βασιλικες αλλα κληρονομικες.
    Αν καποιος εχει διαθεση αξιζει να διαβασει ΓΙΑΤΙ μας ΦΕΡΑΝΕ Βασιλια και ΓΙΑΤΙ δεν ηταν Ελληνας και θα καταλαβει τι φαρα ειμαστε.
    Οταν ξερεις τι φαρα εισαι δεν μπορεις να παραπονιεσαι..η αλλαζεις η συνεχιζεις και βουλιαζεις.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ο καπαδοστριας ηθελε να συνεχισει το οραμα υψηλαντη περι "καντονιασης "της ελλαδας

δηλαδη αυτονομες -αυτοδυναμες περιοχες με κοινη νομοθεσια σε εξωτ. πολιτικη, νομισμα, αμυνα

απο κει και περα γνωστα

οσον αφορα ανδρουλακη, ψυχαρηδες κλπ σορρυ αλλα ειπα σημερα να μη βρωμισω το στομα μου

ωσον αφορα τις ιδ. ασφαλειες: και κει που ολα θεωρητικα ειναι "ωραια"-δεν ειναι αλλα λεμε τωρα-σκαει μια ενρον που τρωει τα ασφαλιστικα ταμεια των εργαζομενων...πληροφοριακα κατι τετοιο πηγε να κανει και η αλαπις αλλα ευτυχως οι εργαζομενοι ψυλιασμενοι απο την φουσκα προλαβαν
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Ο Ανδρουλακης και εχει μεγαλη σημασια αυτο,ειχε περιγραψει ΤΟΤΕ την ΣΗΜΕΡΙΝΗ κατασταση (το 2007/8)και οτι ακολουθει σημερα ΑΚΡΙΒΩΣ και τα ειχε πει στο ραδιοφωνο στις εκπομπες του ΦΛΑΣ αν δεν κανω λαθος (πρεπει να υπαρχουν σε ποντκαστ) σε καιρο που ο ποιο σοβαρος προβληματισμος των Ελληνων ηταν σε ΠΟΙΑΣ ξεΜινιαρας το μπουζουκομαγαζο θα πανε το βραδι!!

Στην ουσια δεν μπορει να κανει καποιος κατι για καποιον που για τους δικους του λογους δεν θελει να ακουσει!!!Ο επαναστατης Ιησους ειχε πει "ο εχων ωτα ακουειν ακουετω" και υποτιθεται οτι ο καθενας εχει σωστη κριση..επειδη η κριση του καθενα ειναι διαφορετικη ,γιαυτο εχουμε τις διαφωνιες

Στην ιδιωτικη ασφαλεια ΔΕΝ θα υπαρχει η ΕΝΡΟΝ γιατι θα ειναι αλλες και μεγαλες και ο ανταγωνισμος θα ειναι πολυ μεγαλητερος απ'οσο φανταζομαστε.

Αυτονομες περιοχες ειναι και στην Ελβετια -αυτα ειναι τα Καντον- αλλα με το ιδιο νομισμα.
    Ακομα και παραρτημα Ελβετικης τραπεζας,παροτι παραρτημα ακολουθει την δικη του επενδυτικη πολιτικη που μπορει να ειναι διαφορετικη απο αυτη της Ζυριχης η της Λουκερνης.
    Ειναι πιο ευκολο να κουμανταρεις κ κοντρολαρεις τον δημαρχο και να τον πιεσεις (δεν μιλαω για την Αθηνα) για να κανει τα αυτονοητα (με την προυποθεση οτι υπαρχει η κοινη λογικη) παρα τον προθυπουργο.

Xrider σχεδόν συμφωνώ. Η ένστασή μου είναι ότι ο κάθε άνθρωπος-πολίτης διαπαιδαγωγείται από την πολιτεία και αυτό με τη σειρά του δημιουργεί την εθνική νοοτροπία. Επέτρεψέ μου να μην αρχίσω να αναλύω τις τάσεις των ανθρώπων σε σχέση με την πολιτεία όπως διαμορφώνονται ηλικιακά και ανάλογα με το κοινωνικό-οικονομικό καθώς και το μορφωτικό επίπεδο καθενός γιατί θα μπλεχτεί η συζήτηση και ... δεν έχω τόσο χρόνο.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Xrider σχεδόν συμφωνώ. Η ένστασή μου είναι ότι ο κάθε άνθρωπος-πολίτης διαπαιδαγωγείται από την πολιτεία και αυτό με τη σειρά του δημιουργεί την εθνική νοοτροπία. Επέτρεψέ μου να μην αρχίσω να αναλύω τις τάσεις των ανθρώπων σε σχέση με την πολιτεία όπως διαμορφώνονται ηλικιακά και ανάλογα με το κοινωνικό-οικονομικό καθώς και το μορφωτικό επίπεδο καθενός γιατί θα μπλεχτεί η συζήτηση και ... δεν έχω τόσο χρόνο.
    Εγω πιστευω οτι αλλαγη νοοτροπιας απο την μια μερα στην αλλη ΔΕΝ γινεται.
    Ο μονος αλλα ανεφυκτος τροπος θα ηταν ΟΛΟΙ οι Ελληνες να πανε και να ΖΗΣΟΥΝ -οχι τουρισμο- τουλαχιστον μια 3ετια σε οποια χωρα του εξωτερικου θελουν...ας αφησουμε την Ελλαδα στα Πακιστανια για 3 χρονια.
    Οταν θα γυρησουν (οι Ελληνες) οι αλλαγες που θα γινουν,γιατι πια εχουν βγει απο την σπηλια του Πλατωνα θα ειναι τετοιες που κανεις δεν θα μπορουσε να καταλαβει ΓΙΑΤΙ τοσα χρονια ΔΕΝ εκαναν τα αυτονοητα.
    Επειδη εγω εχω ζησει στο εξωτερικο και οχι μονο στην Ιταλια -οταν μου βγαινει αυθορμητα αυτη η συγκριση,μου θυμιζει εναν συγγενη μου απο την Αμερικη,τοτε ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ...ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ-

όπου γης Το avatar του/της iosif
    βρε αδελφε

ξερεις ποσοι πολλοι τα ελεγαν οχι απο το 07 αλλα απο το 02-03? τι να λεμε ξερεις ποσες κατεγραμμενες αποψεις υπαρχουν αλλα τοτε ειμασταν ανθελληνες?

οσο για τον ανδρουλακη ελεγε-ελεγε αλλα και ΨΗΦΙΖΕ ΨΗΦΙΖΕ!

το ατομο ειναι ο ορισμος της υποκρισιας: βουλευτης επικρατειας (δηλαδη εκτος ψηφων αλλα και προεκλογικων εξοδων) κατακεραυνει την πολιτικη (αλλα απο φιλελευθερη τοποθετηση "μαλωνοντας¨την κυβερνηση οτι δεν πηρε ΑΥΤΑ τα μετρα πιο νωρις) και ταυτοχρονα δηλωνει αριστερος (αρε τσαρουχη "στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις" ειχε πει) και φυσικα υπερψηφιζει διαμαρτυρομενος...

τα 8 χιλιαρικακια βεβαια μηνιαιως πεφτουν κανονικα.

και η ενρον δεν ηταν ασφαλιστικη εταιρεια ρε φιλε! οσο για την ιδιωτικη ασφαλιση δεν χρειαζεται σκεψη: δες το μελλον στην υπαρχουσα κατασταση των ηπα, το συστημα των οποιων αντιγραφουμε τυφλα απο παιδεια εως υγεια: 50% οι ανασφαλιστοι, 60 εκ στα σισσιτια
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    οσο για τον ανδρουλακη ελεγε-ελεγε αλλα και ΨΗΦΙΖΕ ΨΗΦΙΖΕ!
    το ατομο ειναι ο ορισμος της υποκρισιας: βουλευτης επικρατειας (δηλαδη εκτος ψηφων αλλα και προεκλογικων εξοδων) κατακεραυνει την πολιτικη (αλλα απο φιλελευθερη τοποθετηση "μαλωνοντας¨την κυβερνηση οτι δεν πηρε ΑΥΤΑ τα μετρα πιο νωρις) και ταυτοχρονα δηλωνει αριστερος (αρε τσαρουχη "στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις" ειχε πει) και φυσικα υπερψηφιζει διαμαρτυρομενος...
    τα 8 χιλιαρικακια βεβαια μηνιαιως πεφτουν κανονικα
    Ξέχασες και τα βιβλία που έβγαζε για το εξτραδάκι!
    Δεν το χαρακτηρίζω bonus γιατί είναι unfair.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Τρόικα και Κουτρουμάνη, πρώτα θα μειώσετε τις συνολικές αποδοχές στα επίπεδα των 600 € το μήνα χωρίς καμία άλλη παροχή και μετά συζυτάμε. Πόσο λέει μας στοιχίζει η τρόικα το έτος? 2δις. Δύο να είναι οι ώρες τους και εκείνες στο κρεββάτι της εντατικής παρέα με τους δοσίλογους Εθνικούς Προδότες του (μ)ΠΑ(τ)ΣΟΚ της ΝΔ (Νέας Δικτατορίας) και του Καρατζαφύρερ. Αει στο διάλολο καθήκια πηδιέται ένας ολόκληρος λαός για του αλήτες τους τραπεζίτες που την τελευταία δεκαετία έγραψαν δυσθεόρατα κέρδη που εξατμιστηκαν και τα πήραν από τον λαό που τον καλούν να ξαναπληρώσει τα σπασμένα. ΓΟΥΔΙ για όλους και λίγο είναι.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Η επιστροφή στην δραχμή είναι βέβαιο γεγονός, μέσα στο 2012
    Οι έχοντες πολλά λεφτά τα έχουν κανονίσει ήδη τα χρήματά τους και φυσικά όχι σε ευρώ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Mάθανε πως χρεωκοπήσαμε, πλακώσανε κι οι γύφτοι, για να παραφράσω τη λαϊκή παροιμία
    http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=331517

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ