Σελίδα 91 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101141 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    απο εδω : http://mavrifatria.blogspot.com/2012...g-post_13.html

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου. Όχι από αδιαφορία ή απολίτικη στάση, αλλά επειδή γνώριζα από πρώτο χέρι το βάθος της διαπλοκής και της λαμογιάς όλων των ψευτο-κομμάτων. Δεν τους είχα ανάγκη ποτέ τους πουσταράδες ούτε και τώρα τους έχω. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Ούτε λεφτά, ούτε χάρες, ούτε προσκυνήματα. Τώρα για πρώτη φορά θα πάω να ψηφίσω γιατί μου έχουν ζαλίσει τ’ αρχίδια οι ξένοι παπαγάλοι με το θράσος τους. Δαγκωτό σε αντιμνημονιακό κόμμα που να έχει για σημαία του την τιμωρία των υπευθύνων για την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους. Όλων των υπευθύνων, ανεξαρτήτως κόμματος, αξιώματος και ονόματος. Και αν αυτό το κόμμα κάνει την μαλακία και ξεκόψει από τον δρόμο που ορίζει η ιστορία, θα το πάρει ο διάολος. Δεν έχω αυταπάτες. Οι εκλογές αυτές θα είναι άδικες και μεροληπτικές όπως ήταν πάντα. Απέναντι στην ψήφο μου θα βρώ τις ψήφους των Πακιστανών, τις ψήφους των νεο-γερμανοτσολιάδων, τις ψήφους των διαπλεκομένων, τις ψήφους των τρομοκρατημένων, τις ψήφους των ηλιθίων και τις ψήφους των κάδων.
    Ακριβώς.

Δε μπορώ, όσο το βλέπω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lamogio.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	105,1 KB 
ID:	254702

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Δέν το διάβασα όλο το αρχικό κείμενο του link και εν μέρη ΔΕΝ χρειάζεται
    Κάλο είναι πρώτους πρώτους απο τήν χώρα μαζί με τα λαμόγια πολιτικούς να διώξουμε και κάτι τέτοιους μ@λ@κες τύπου "επαναστάτης του κ@λου - επαναστάτης τής λεζάντας , όταν παραδέχεσαι ότι για χρόνια ίσουν αδιάφορος άρα μή ενεργός πολίτης

Ο ωχαδερφισμός και η βαρεμάρα μας έφαγε

Με ποιο δικαίωμα έχει λόγο κάποιος που για χρόνια όχι ψήφιζε λάθος γιατί εξαπατήθηκε αλλά ΔΕΝ ψήφιζε
    απο άποψή .......άς διάβαζε το σύνταγμα και τόν εκλογικό νόμο και θα καταλάβενε ότι τόσα χρόνια ήταν υπηρέτης του συστήματος
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    απο εδω : http://mavrifatria.blogspot.com/2012...g-post_13.html

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου. Όχι από αδιαφορία ή απολίτικη στάση, αλλά επειδή γνώριζα από πρώτο χέρι το βάθος της διαπλοκής και της λαμογιάς όλων των ψευτο-κομμάτων. Δεν τους είχα ανάγκη ποτέ τους πουσταράδες ούτε και τώρα τους έχω. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Ούτε λεφτά, ούτε χάρες, ούτε προσκυνήματα. Τώρα για πρώτη φορά θα πάω να ψηφίσω γιατί μου έχουν ζαλίσει τ’ αρχίδια οι ξένοι παπαγάλοι με το θράσος τους. Δαγκωτό σε αντιμνημονιακό κόμμα που να έχει για σημαία του την τιμωρία των υπευθύνων για την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους. Όλων των υπευθύνων, ανεξαρτήτως κόμματος, αξιώματος και ονόματος. Και αν αυτό το κόμμα κάνει την μαλακία και ξεκόψει από τον δρόμο που ορίζει η ιστορία, θα το πάρει ο διάολος. Δεν έχω αυταπάτες. Οι εκλογές αυτές θα είναι άδικες και μεροληπτικές όπως ήταν πάντα. Απέναντι στην ψήφο μου θα βρώ τις ψήφους των Πακιστανών, τις ψήφους των νεο-γερμανοτσολιάδων, τις ψήφους των διαπλεκομένων, τις ψήφους των τρομοκρατημένων, τις ψήφους των ηλιθίων και τις ψήφους των κάδων.
    Απλά να έχεις το νου σου, γιατί ωραίο και αρεστό το ΟΧΙ πριν από τις εκλογές, αλλά μετά από αυτές, μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει ως δεκανίκι στο ΝΑΙ... κάνουν μπαμ μερικοί - μερικοί που τάχα μου έχουν σηκώσει αντιμνημονιακή παντιέρα, ενώ απλά ο ρόλος τους είναι να μαζέψουν ψήφους ελπίδας και να τις παραδώσουν με συνποτικές διαδικασίες στο "και καλά' αντίπαλον δεός...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΟΧΙ.JPG 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	34,5 KB 
ID:	254704

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Άρα η λύση είναι να ψηφίσουμε απ'ευθείας το ΝΑΙ για να μη μας πιάσουνε μ@λάκες;;
    Πατέρας πια..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από universalgr1 Προβολή μηνύματος
    Άρα η λύση είναι να ψηφίσουμε απ'ευθείας το ΝΑΙ για να μη μας πιάσουνε μ@λάκες;;
    Οχι δεν ειπα κατι τετοιο, απλως κατι περιεργοι κομματικοι σχηματισμοι μυριζουν εξαπατηση απο χιλιομετρα μακρυα (γνωμη μου παντα και αποψη μου...)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Οχι δεν ειπα κατι τετοιο, απλως κατι περιεργοι κομματικοι σχηματισμοι μυριζουν εξαπατηση απο χιλιομετρα μακρυα (γνωμη μου παντα και αποψη μου...)
    Έχεις πολύ δίκιο σ'αυτό..
    Όμως αν γίνουμε καχύποπτοι με τα πάντα, τότε πρέπει να μην ψηφίσουμε τίποτε, καθώς (ως γνωστόν) όλοι οι πολιτικάντηδες τα ίδια σκ@τά είναι και δεν αξίζει κανείς την ψήφο μας.

Αυτό όμως (αποχή) θα φέρει τα ίδια -και χειρότερα- αποτελέσματα.

Προσωπική μου άποψη, οτιδήποτε εκτός από τα δύο γνωστά (μεγάλα?) κόμματα, είναι εντάξει. Στόχος είναι να μην βγάλουν πάνω από 130 βουλευτές και οι δυό τους.. (Αν και το παιχνίδι θα παιχτεί στις μονοεδρικές.Εκεί τους φοβάμαι..)
    Πατέρας πια..

Αυτό όμως (αποχή) θα φέρει τα ίδια -και χειρότερα- αποτελέσματα
    Όπως;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Όπως;
    οπως να κατσει το 35% σπιτι με tsakiris chips και να αφησει το υπολοιπο 65% βολεμενων κομματοσκυλων να αποφασισουν για την "καθοριστικη μαχη"
    Accipere quam facere praestat injuriam

οπως να κατσει το 35% σπιτι με tsakiris chips και να αφησει το υπολοιπο 65% βολεμενων κομματοσκυλων να αποφασισουν για την "καθοριστικη μαχη"
    Κατά νου είχα μια καθολική αποχή, ή έστω ένα φτύσιμο από ένα 65-70% του κοπαδιού.

έντιτ: Μα αν 65% του εκλογ. σώματος είναι οι βολεμμένοι τότε "δίκαια" βάση του Δημοκρατικού καθεστώτος έχουμε και την κατάσταση που έχουμε.
    Όχι;
    Να καταλάβω, τί ψάχνουμε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    , ή έστω ένα φτύσιμο από ένα 65-70% του κοπαδιού.
    Αυτό ναι, είναι αποχή. Αλλά το 30-35% που κάθεται σπίτι και μετά αποποιείται των ευθυνών του με ένα "εγώ δεν τους ψήφισα" τι σκ@τά είναι ;;
    Give me fuel, Give me fire

Όπως;

Αυτό ακριβώς..

Όμως δεν είναι και το 65% βολεμένοι. Από το 65% υπάρχει ποσοστό βολεμένων, ποσοστό θυμωμένων, ποσοστό ηλιθίων, ποσοστό δικαίων ψήφων, πσοστό αριστερών εκ πεποιθήσεως, πσοσοστό δεξιών εκ πεποιθήσεως κλπ κλπ.. Απλά θα δώσει την ποπλυπόθητη αυτοδυναμία στους 2 να μας αλλάξουν τα φώτα με 170-180 βουλευτές παρέα και να περνάνε όλα τα νομοσχέδια αέρα..

Αν ψηφίσει και το υπόλοιπο 35% (σωστά όμως) προβλέπω να μην ξεπερνούν τους 120 μαζί..
    Πατέρας πια..

Κατά νου είχα μια καθολική αποχή, ή έστω ένα φτύσιμο από ένα 65-70% του κοπαδιού.

Μια αποχή 70% εκτός από ένα γερό φτύσιμο (και γουστάρω ειλικρινά!!) σε τι άλλο θα μας ωφελούσε πρακτικά;
    Πατέρας πια..

Μια αποχή 70% εκτός από ένα γερό φτύσιμο (και γουστάρω ειλικρινά!!) σε τι άλλο θα μας ωφελούσε πρακτικά;
    Σε τι θα μας ήταν επιζήμιο;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF