Ακριβώς.απο εδω : http://mavrifatria.blogspot.com/2012...g-post_13.html
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου. Όχι από αδιαφορία ή απολίτικη στάση, αλλά επειδή γνώριζα από πρώτο χέρι το βάθος της διαπλοκής και της λαμογιάς όλων των ψευτο-κομμάτων. Δεν τους είχα ανάγκη ποτέ τους πουσταράδες ούτε και τώρα τους έχω. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Ούτε λεφτά, ούτε χάρες, ούτε προσκυνήματα. Τώρα για πρώτη φορά θα πάω να ψηφίσω γιατί μου έχουν ζαλίσει τ’ αρχίδια οι ξένοι παπαγάλοι με το θράσος τους. Δαγκωτό σε αντιμνημονιακό κόμμα που να έχει για σημαία του την τιμωρία των υπευθύνων για την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους. Όλων των υπευθύνων, ανεξαρτήτως κόμματος, αξιώματος και ονόματος. Και αν αυτό το κόμμα κάνει την μαλακία και ξεκόψει από τον δρόμο που ορίζει η ιστορία, θα το πάρει ο διάολος. Δεν έχω αυταπάτες. Οι εκλογές αυτές θα είναι άδικες και μεροληπτικές όπως ήταν πάντα. Απέναντι στην ψήφο μου θα βρώ τις ψήφους των Πακιστανών, τις ψήφους των νεο-γερμανοτσολιάδων, τις ψήφους των διαπλεκομένων, τις ψήφους των τρομοκρατημένων, τις ψήφους των ηλιθίων και τις ψήφους των κάδων.