Σελίδα 91 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    αντε χρονια πολλα...να ΤΙΣ εκατοστησετε....
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Εδώ όμως έχω ένσταση.
    Μου θυμίζει τη μαλακία που λέγανε οι διάφοροι να μην τους χαρακτηρίσω, όταν είχε φύγει ο μικρός. "Τί δουλειά είχε να τριγυρνάει νυχτιάτικα στα Εξάρχεια? Τα'θελε και τα'παθε!"
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Θα κανω ενα αλμα λογικης (μπορει μεγαλο) αλλα για να καταλαβεις το ποσο εξευτελιστικο ειναι αυτο το ερωτημα που θετεις... (και κατα συνεπεια αυτο που υπονοεις )
    Θα εκανες το ιδιο ερωτημα για ενα κοριτσακι , συνομηλικο του απο πανω, στα 16 δηλαδη που κακοποιηθηκε βαναυσα γιατι ετυχε να βολταρει σε ερημικη τοποθεσια;;; Ελπιζω να καταλαβαινεις το συλλογισμο μου....
    Επειδή προφανώς έχουμε χάσει τη μπάλα...
    Κι επειδή το καλά να πάθει, το καλά του κάνανε κλπ κλπ
    Έχει γίνει δεύτερη φύση του μνημονικού πιθηκάνθρωπου
    ΑΚΑ κωλέλληνα και μια και τα χρυσά αυγά έγραψαν και θεωρία
    για τον οίκτο που ΔΕΝ πρέπει να δείχνεις στους αδύναμους να το ξεκαθαρίσουμε
    λίγο αυτό?

Όχι δεν έπρεπε να είναι ΕΚΕΙ και δεν είχε καμία δουλειά ένα παιδί της ηλικίας του
    να είναι εκεί.
    Που είναι το εκεί?
    Έξω από ένα καφενείο γνωστό κέντρο διακίνησης.
    ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ
    Άντε λοιπόν και το έκανε το λάθος και πήγε.
    Παιδί είναι θα κάνει και λάθη.
    Άντε και πέταξε και το μπουκάλι έσπασε το περιπολικό.
    Του άξιζε ο θάνατος?
    Όχι φυσικά.
    Αν όμως δεν είχε πάει
    η αν κάποιος είχε προνοήσει να το μαζέψει
    σήμερα θα ζούσε

Αλλά το ξαναλέω (αλλά κανένας δεν ακούει)
    Γιατί κανένας δε λέει ΑΝ θα έπρεπε να ΥΠΑΡΧΕΙ
    ένα τέτοιο μέρος στην πόλη μας?
    Γιατί το θεωρούμε δεδομένο?
    Ποιός νόμος επιτρέπει τέτοια καταγώγια?
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 09/12/2014 στις 17:02.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Επειδή προφανώς έχουμε χάσει τη μπάλα...
    Κι επειδή το καλά να πάθει, το καλά του κάνανε κλπ κλπ
    Έχει γίνει δεύτερη φύση του μνημονικού πιθηκάνθρωπου
    ΑΚΑ κωλέλληνα και μια και τα χρυσά αυγά έγραψαν και θεωρία
    για τον οίκτο που ΔΕΝ πρέπει να δείχνεις στους αδύναμους να το ξεκαθαρίσουμε
    λίγο αυτό?

Όχι δεν έπρεπε να είναι ΕΚΕΙ και δεν είχε καμία δουλειά ένα παιδί της ηλικίας του
    να είναι εκεί.
    Που είναι το εκεί?
    Έξω από ένα καφενείο γνωστό κέντρο διακίνησης.
    ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ
    Άντε λοιπόν και το έκανε το λάθος και πήγε.
    Παιδί είναι θα κάνει και λάθη.
    Άντε και πέταξε και το μπουκάλι έσπασε το περιπολικό.
    Του άξιζε ο θάνατος?
    Όχι φυσικά.
    Αν όμως δεν είχε πάει
    η αν κάποιος είχε προνοήσει να το μαζέψει
    σήμερα θα ζούσε

Αλλά το ξαναλέω (αλλά κανένας δεν ακούει)
    Γιατί κανένας δε λέει ΑΝ θα έπρεπε να ΥΠΑΡΧΕΙ
    ένα τέτοιο μέρος στην πόλη μας?
    Γιατί το θεωρούμε δεδομένο?
    Ποιός νόμος επιτρέπει τέτοια καταγώγια?
    Να ρωτήσω μιας και πριν λίγα χρόνια σύχναζα στα εκεί μαγαζιά, και μάλιστα για μια περίοδο 2-3 μήνες έμενα στη συγκεκριμένη πολυκατοικία (στην γωνία που έγινε το φονικό) γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι για αυτό το καφενείο? Τόσο αδαής είμαι? Προφανώς το σημείο μαζεύει κόσμο που αράζει και πίνει μπύρες και τσιγάρα, και σίγουρα παίζει ντιλ στο δρόμο. Αλλά το καφενείο με τα ναρκωτικά τι είναι?

Εγώ που έμενα εκεί, έπρεπε και για εμένα να προνοήσουν να με μαζέψουν?
    Φιλικά ρωτάω, παρακολουθώ τη κουβέντα και προσπαθώ να καταλάβω τους συλλογισμούς σας.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Τελικά εγώ δεν κατάλαβα......

ο Ρωμανός είναι ένας αντισυστημικός ήρωας με προλεταριακή και επαναστατική συνείδηση που μάχεται εναντίον του Κράτους που σκότωσε το φίλο του,
    ή είναι κοινός εγκληματίας?

ο Ρωμανος πιστευει ο ιδιος οτι ειναι ιδεολογικος επαναστατης , εχει κατασκευαστει απο το συστημα και ειτε αθελα τους ή ηθελημενα καποιοι δεν τον προστατευσαν απο την εικονα του εγκληματια , το ιδεολογικα επαναστατημενο πουλεν μου με το αναλογο ιστορικο δεν θα το εστελνα στην τραπεζα να "βρωμισει"

Επίσης οι αστυνομικοί είναι ΟΛΟΙ μπάτσοι, κομπλεξικοί σκατόμυαλοι που τη βρίσκουν να βαράνε με τα γκλοπ, ή υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί?
    υπαρχουν αστυνομικοι που εχουν θυσιασει παραπανω πραγματα ακομα και απο την ιδια την ζωη τους , απλα επρεπε να γ@μανε τους μπατσους οπου τους βρουνε , οσοι το κανουν μπραβο τους

Και επίσης τελικά είναι χρήσιμη η ύπαρξη της αστυνομίας, ή πρέπει να καταργηθεί και να τα βρούμε όλοι μεταξύ μας αγαπημένοι....???
    κανονικα θα επρεπε να μην υπαρχει αστυνομια και στρατος θα ηταν το ιδεατο , αλλα εφοσον υπαρχουν οφειλουν να υπηρετουν το συνταγμα , τον πολιτη και τα θεσπισμενα ανθρωπινα δικαιωματα οταν λειτουργουν μεσα σε δημοκρατικα πολιτευματα οπως το δικο μας - λεω ' γω τωρα

...Μερικές ερωτήσεις ακόμα δευτερεύουσας σημασίας...

Τα εξάρχεια είναι επαναστατικός θύλακας ενάντια στην ΕΚσουσία ή άντρο παρανομίας?
    τα εξαρχεια ειναι χωρος οπου συναθροιζονται προοδευτικοι ανθρωποι και αν θες ειναι μια περιοχη κατεξοχην κουλτουριακη με την καλη εννοια του ορου , καποιες ομαδες θεωρητικων τουλαχιστον αναρχικων δραστηριοποιουνται στην περιοχη αλλα οι ιδιοι δεν την θεωρουν ουτε αβατο ουτε γκετο , ....
    Το να περπατάς αργά το βράδυ στα εξάρχεια στην ηλικία των 16 είναι σαν να πηγαίνεις για ποδήλατο στη μαρίνα φλοίσβου ας πούμε...?
    στα εξαρχεια πηγαινω πριν απο τα 16 , ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα 20+ χρονια την θεωρω την ασφαλεστερη περιοχη της αθηνας και ο λογος ειναι οι αναρχικοι που δεν επιτρεπουν να γινονται εγκληματα και προστατευουν τους κατοικους , με τους πρεζεμπορους δεν ειναι λιγες οι φορες που τους εχουν κυνηγησει , φιλοι μου εργαζονται και μενουν στα εξαρχεια και ποτε δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα
    Το να βρίσκεις πολεμικό όπλο (Καλασνίκοφ) στις μέρες μας είναι κάτι φυσιολογικό και συνηθισμένο, ή χρήζει διερεύνησης η πηγή και ο τρόπος διακίνησής τους...?
    φυσιολογικο δεν ειναι , αν ομως ενδιαφερεσαι η τιμη τους ξεκινα απο τα 300 ευρω , ανεβαινουμε στα 700 με πτυσομενο κοντακιο , μου την εχουν πεσει για να αγορασω στο κεντρο στο ασχετο, δεν ειχα την παραμικρη ιδεα αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεις , προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο ....
    Οι κύριοι στις στέγες τελικά ήταν απλοί παρατηρητές της αρένας ή συμμετείχαν στα δρώμενα...?
    δεν ειμαι αρμοδιος να απαντησω , δεν γνωριζω
    Τελικά ο Ρωμανός αν φοιτήσει στο ΟΔΕ (οργ & διοικ. επιχ), θα συνεχίσει για μάστερ, ή θα αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του, ή θα αναζητήσει εργασία στο εξωτερικό...? Προφανώς η κάθειρξη δεν είναι κάτι που μας απασχολεί.... τί είναι 15 χρονάκια, με λίγη καλή διαγωγή θα γίνουν 4, όσο κρατάει και η σχολή δηλαδή....
    δεν ειμαι προφητης , δεν γνωριζω το μελλον ουτε τις προθεσεις του Ρωμανου
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    Εγώ που έμενα εκεί, έπρεπε και για εμένα να προνοήσουν να με μαζέψουν?
    Φιλικά ρωτάω, παρακολουθώ τη κουβέντα και προσπαθώ να καταλάβω τους συλλογισμούς σας.
    Και τον Αυγουστίνο Δημητρίου αν τον μαζεύανε από το γκέτο της πλατείας συντριβανίου θα είχε γλιτώσει την κακοποίηση του από τη ζαρντινιέρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ....η σιωπή τους από τις 10.30 το πρωί μέχρι τώρα, απέναντι σε 3 απλά ερωτήματα (τα υπόλοιπα ήταν προαιρετικά), δείχνει το πόσο ξύλινη είναι η σκέψη τους, αλλά και το πόσο αποφεύγουν να τοποθετηθούν απέναντι σε απλές ερωτήσεις, όχι γιατί φοβούνται, κάθε άλλο, αλλά για να μην εκτεθούν ....
    Η σιωπη να οφειλεται στο οτι ολα τα παραπανω ερωτηματα εχουν απαντηθει παμπολες φορες μεσα σε αυτες τις 90+ σελιδες και να θεωρειται πλεον ματαιο η εκ νεου απαντηση ,σου εχει περασει απο το μυαλο;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HolyDiver Προβολή μηνύματος
    Και τον Αυγουστίνο Δημητρίου αν τον μαζεύανε από το γκέτο της πλατείας συντριβανίου θα είχε γλιτώσει την κακοποίηση του από τη ζαρντινιέρα.
    ωχ μένει η θεία μου δίπλα σχεδόν στην πλατεία ιπποδρομίου θα τις πω να μετακομίσει άμεσα.
    Σοβαρά τώρα, αυτό προσπάθησαν να κάνουν, να τον μαζέψουν και αυτός αντιστάθηκε. Ποιος του φταίει?

1 Είσαι 15 χρονών?
    2 Το καφενείο του Τούρκου είναι γνωστό.
    Είναι καλό πράγμα να είσαι αδαής.
    ανανήψαντας

ωχ μένει η θεία μου δίπλα σχεδόν στην πλατεία ιπποδρομίου θα τις πω να μετακομίσει άμεσα.
    Σοβαρά τώρα, αυτό προσπάθησαν να κάνουν, να τον μαζέψουν και αυτός αντιστάθηκε. Ποιος του φταίει?
    η ζαρντινιερα , εννοειται το εχουμε πει , ειναι ατιμες οι ζαρντινιερες , μια φορα πηγα να αφησω την kawa κοντα σε ζαρντινιερα και μου λεει , χοντα ρε μ@υνι παρε π@υλο

Παλαιό μέλος
    1 Είσαι 15 χρονών?
    2 Το καφενείο του Τούρκου είναι γνωστό.
    Είναι καλό πράγμα να είσαι αδαής.
    1. όχι ήμουν 24
    2. το γνωρίζω και έχω πιει μπύρες αλλά δεν έχω πάρει πρέφα ούτε με κέρασε κανείς κάτι
    σε ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό αν και δεν με θεωρώ τέτοιο! να είσαι καλά!

Πραγματικά, μιας και κατηγορείς συγκεκριμένο μαγαζί με κάποια ιστορία στο σημείο, το λες από εμπειρία δικιά σου ή κάτι που έχεις δει ή κάτι που σου έχουν περιγράψει άλλοι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HolyDiver Προβολή μηνύματος

Το πετάς από θέμα σε θέμα μπορεί αν είναι ανυπωσιακό ως κωλοτούμπα αλλά σίγουρα δε βοηθάει στην κουβέντα.

Πραγματικά, μιας και κατηγορείς συγκεκριμένο μαγαζί με κάποια ιστορία στο σημείο, το λες από εμπειρία δικιά σου ή κάτι που έχεις δει ή κάτι που σου έχουν περιγράψει άλλοι?
    Φίλε μου συγνώμη έκανα λάθος το μέρος...
    Εκεί πουλένε είδη ανθοκομίας
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 09/12/2014 στις 17:47.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    η ζαρντινιερα , εννοειται το εχουμε πει , ειναι ατιμες οι ζαρντινιερες , μια φορα πηγα να αφησω την kawa κοντα σε ζαρντινιερα και μου λεει , χοντα ρε μ@υνι παρε π@υλο
    http://www.neolaia.gr/2009/05/22/%CE...A%CE%B9%CE%B1/
    Και που να δεις αν φοραγες και ασορτι (πρασινα ντε) σταρακια.... τρε μπαναλ!φασιον πολις!!

Παλαιό μέλος
    Φίλε μου συγνώμη έκανα λάθος το μέρος...
    Εκεί πουλένε είδη ανθοκομίας
    πραγματικά δεν μιλάω για πλάκα? ίσως είμαι όντως αδαής στο συγκεκριμένο πράγμα.
    τες πα, είναι λίγο άσχετο με την κουβέντα εξάλλου... συνεχίστε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    http://www.neolaia.gr/2009/05/22/%CE...A%CE%B9%CE%B1/
    Και που να δεις αν φοραγες και ασορτι (πρασινα ντε) σταρακια.... τρε μπαναλ!φασιον πολις!!
    κοιτα αν φοραγα και πρασινα σταρακια , το πολυ πολυ να νομιζα οτι θα με θεωρησουν λαχανιδα , οχι οτι θα με μπουζουριασουνε οπως το παλικαρι , αυτοι που τον συνελαβαν πρεπει να ηταν στανταρ χοντακιδες

υ.γ. πλακιτσα για τα περι χοντα εννοειται

[QUOTE=stam2;2540292]για τους υπόλοιπους από πληκτρολογίου ρήτορες που εδώ και 70 σελίδες ανελλιπώς και χωρίς στάση, έχουν πάρει το θέμα επ' ώμου, εξαπολύοντας μόνο τα δικά τους κατηγορώ χωρίς να κρατάνε όρια, αποστάσεις, και αντικειμενικότητα, η σιωπή τους από τις 10.30 το πρωί μέχρι τώρα, απέναντι σε 3 απλά ερωτήματα (τα υπόλοιπα ήταν προαιρετικά), δείχνει το πόσο ξύλινη είναι η σκέψη τους, αλλά και το πόσο αποφεύγουν να τοποθετηθούν απέναντι σε απλές ερωτήσεις, όχι γιατί φοβούνται, κάθε άλλο, αλλά για να μην εκτεθούν εκφράζοντας τις ακραίες και παράλογες απόψεις τους... Φυσικά μετά από αυτή την νύξη θα επιχειρήσουν έξοδο από τα χαρακώματα, εφ όπλου λόγχη και με τη σημαία της μολότοφ ψηλα...
    το να δουλεύουν ή να κοιμούνται ουτε που περνάει απο το μυαλό σου ετσι? Κρίνοντας, κρίνεσαι
     Ουδεμία σχέση όμως έχει αυτή η περίπτωση με τα δυο-τρία δεκαεξάχρονα τα οποία τριγυρίζαν ανάμεσα στα πρεζάκια και στα χαμένα κορμιά που συχνάζουν στα συγκεκριμένα μέρη και έτυχε να πέσουν πάνω σε ένα άλλο κτήνος.
    Δηλαδή το πρόβλημα είναι το που περνάγανε και οχι το οτι πυροβολήθηκαν ?
    Από πότε όποιος κυκλοφορεί σε ορισμένα μέρη, κινδυνεύει να σκοτωθεί απο αστυνομικούς?

<2. Δεν είναι θέμα κακών μπάτσων και καλών αστυνομικών. 
    Ο μπάτσος εκτελεί διαταγές άκριτα. Δεν έχει το δικαίωμα να έχει άποψη και γι αυτό πληρώνεται.
    Όταν οι διαταγές είναι αντίθετες προς το συμφέρον του πολίτη ο μπάτσος (καλός και κακός) θα τις εφαρμόσει. Διαφωνείς ?
    ΠΑΛΙ δεν απαντας στην ερώτησή μου. ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλοί αστυνομικοί ή όλοι είναι σκάρτοι, κοινώς ΜΠΑΤΣΟΙ?>

Δεν διαβαζεις η δεν θελεις να καταλαβεις?
    δεν υπάρχει καλος αστυνομικός, απο την στιγμή που εκτελεί ΑΚΡΙΤΑ!
    οταν πάρει, οποιαδήποτε στιγμή, την διαταγή, Θα γινει μπάτσος..

[
    /QUOTE]
    ..................................να διευκρινίσω οτι άλλο ειναι ο "κακος" αστυφύλακας και αλλο ειναι ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αστυφύλακας!
    Γιατι ο υπερβάλλον ζήλος και η υπέρβαση καθήκοντος ειναι πέραν του νομίμου ορίου, αρα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αυτός που πραττει ετσι.
    Τελευταία τροποποίηση από tai; 09/12/2014 στις 19:08. Αιτία: διευκρινιστικά σχόλια

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF