Δημοσιεύθηκε αρχικά από
stam2
Τελικά εγώ δεν κατάλαβα......
ο Ρωμανός είναι ένας αντισυστημικός ήρωας με προλεταριακή και επαναστατική συνείδηση που μάχεται εναντίον του Κράτους που σκότωσε το φίλο του,
ή είναι κοινός εγκληματίας?
ο Ρωμανος πιστευει ο ιδιος οτι ειναι ιδεολογικος επαναστατης , εχει κατασκευαστει απο το συστημα και ειτε αθελα τους ή ηθελημενα καποιοι δεν τον προστατευσαν απο την εικονα του εγκληματια , το ιδεολογικα επαναστατημενο πουλεν μου με το αναλογο ιστορικο δεν θα το εστελνα στην τραπεζα να "βρωμισει"
Επίσης οι αστυνομικοί είναι ΟΛΟΙ μπάτσοι, κομπλεξικοί σκατόμυαλοι που τη βρίσκουν να βαράνε με τα γκλοπ, ή υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί?
υπαρχουν αστυνομικοι που εχουν θυσιασει παραπανω πραγματα ακομα και απο την ιδια την ζωη τους , απλα επρεπε να γ@μανε τους μπατσους οπου τους βρουνε , οσοι το κανουν μπραβο τους
Και επίσης τελικά είναι χρήσιμη η ύπαρξη της αστυνομίας, ή πρέπει να καταργηθεί και να τα βρούμε όλοι μεταξύ μας αγαπημένοι....???
κανονικα θα επρεπε να μην υπαρχει αστυνομια και στρατος θα ηταν το ιδεατο , αλλα εφοσον υπαρχουν οφειλουν να υπηρετουν το συνταγμα , τον πολιτη και τα θεσπισμενα ανθρωπινα δικαιωματα οταν λειτουργουν μεσα σε δημοκρατικα πολιτευματα οπως το δικο μας - λεω ' γω τωρα
...Μερικές ερωτήσεις ακόμα δευτερεύουσας σημασίας...
Τα εξάρχεια είναι επαναστατικός θύλακας ενάντια στην ΕΚσουσία ή άντρο παρανομίας?
τα εξαρχεια ειναι χωρος οπου συναθροιζονται προοδευτικοι ανθρωποι και αν θες ειναι μια περιοχη κατεξοχην κουλτουριακη με την καλη εννοια του ορου , καποιες ομαδες θεωρητικων τουλαχιστον αναρχικων δραστηριοποιουνται στην περιοχη αλλα οι ιδιοι δεν την θεωρουν ουτε αβατο ουτε γκετο , ....
Το να περπατάς αργά το βράδυ στα εξάρχεια στην ηλικία των 16 είναι σαν να πηγαίνεις για ποδήλατο στη μαρίνα φλοίσβου ας πούμε...?
στα εξαρχεια πηγαινω πριν απο τα 16 , ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα 20+ χρονια την θεωρω την ασφαλεστερη περιοχη της αθηνας και ο λογος ειναι οι αναρχικοι που δεν επιτρεπουν να γινονται εγκληματα και προστατευουν τους κατοικους , με τους πρεζεμπορους δεν ειναι λιγες οι φορες που τους εχουν κυνηγησει , φιλοι μου εργαζονται και μενουν στα εξαρχεια και ποτε δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα
Το να βρίσκεις πολεμικό όπλο (Καλασνίκοφ) στις μέρες μας είναι κάτι φυσιολογικό και συνηθισμένο, ή χρήζει διερεύνησης η πηγή και ο τρόπος διακίνησής τους...?
φυσιολογικο δεν ειναι , αν ομως ενδιαφερεσαι η τιμη τους ξεκινα απο τα 300 ευρω , ανεβαινουμε στα 700 με πτυσομενο κοντακιο , μου την εχουν πεσει για να αγορασω στο κεντρο στο ασχετο, δεν ειχα την παραμικρη ιδεα αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεις , προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο ....
Οι κύριοι στις στέγες τελικά ήταν απλοί παρατηρητές της αρένας ή συμμετείχαν στα δρώμενα...?
δεν ειμαι αρμοδιος να απαντησω , δεν γνωριζω
Τελικά ο Ρωμανός αν φοιτήσει στο ΟΔΕ (οργ & διοικ. επιχ), θα συνεχίσει για μάστερ, ή θα αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του, ή θα αναζητήσει εργασία στο εξωτερικό...? Προφανώς η κάθειρξη δεν είναι κάτι που μας απασχολεί.... τί είναι 15 χρονάκια, με λίγη καλή διαγωγή θα γίνουν 4, όσο κρατάει και η σχολή δηλαδή....