απο εμφανιση σκιζει!!
τα λεφτα που θα τα βρουμε?![]()
απο εμφανιση σκιζει!!
τα λεφτα που θα τα βρουμε?![]()
Ένα κομμάτι από το άρθρο του πρόσφατου MCN.
Οι υπόλοιπες σε μεγαλύτερη ανάλυση και διαστάσεις εδώ.
Τελευταία τροποποίηση από Boogie; 13/01/2016 στις 15:26.
Iσχυει αυτο που γραφτηκε σε παραδιπλανο thread, οτι με καθε νεο Africa του '16 θα δινουν και τον επισημο (HRC) ιμαντα ρυμουλκησης απο το Dakar;;;
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Στο τεστ του MCN βλέπω ότι είναι αρκετά συγκρατημένοι.
Ναι ΟΚ, καλό, αν ήταν χωμάτινο τεστ θα ήταν καλύτερο, αλλά να η 6η δεν τραβάει είναι overdrive, το μοτέρ δεν κερδίζεις τίποτα άμα το στροφάρεις ψηλά, κουβέντα σχετικά με το αν ακολουθούσε το GS και το R στο στροφηλίκι, οπότε μάλλον δεν. Άνετο, καλή ανεμοκάλυψη, λίγοι κραδασμοί από τον κινητήρα. Το ότι ο γράφων το τεστ είναι ζουμπάς και στο ΚΤΜ-R δεν έφτανε το πόδι του να σηκώσει το πλαϊνό σταντ όταν ξεπάρκαρε δεν με γεμίζει αισιοδοξία για το πως η σέλα θα υποδεχτεί έναν κανονικό άνθρωπο.
Και η κατακλείδα είναι καλό αλλά δεν "ανάβει τα πνεύματα", δηλαδή... Χόντα.
Τουλάχιστον επιβεβαιώνουν το ότι δεν ήταν λάθος η επιλογή του μικρού ντεπόζιτου αφού καίει λιγότερο από τα άλλα.
Πάντως, το πιο φτηνό από τα άλλα.... Και 5.9% επιτόκιο....
Αλλά εδώ είναι... Sarakakis bank...![]()
Πάντως ρε γμτ, ακόμα και με όσα σέρνουν στην GS οι χρήστες διεθνώς, βλέπεις ότι "για ένα γύρο της ευρώπης θα ήταν το καλύτερο", που σημαίνει ότι έχει πέσει σκέψη και μελέτη... Και λες τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά (αν τα έχεις περισσευούμενα, για να προλάβω μιά ακόμα Τερενσειάδα περί πτωχών με ακριβά βρακιά). Τρία χρόνια μετά άραγε, έχουν λύσει τα "παιδικά" του βάσσερμπόξερ;
Τελικά είναι θέμα του τι θέλεις να κάνεις. Για καθαρά ασφάλτινη χρήση (που θα κάνουν οι περισσότεροι πελάτες) το Άφρικα δεν είναι το καλύτερο της κατηγορίας.
Ναι έχω ανέβει σε δυο γενιές 1200gs, το θεωρώ απλά μαγικό σε ορεινό στροφηλικι, ΕΟ δεν το έχω οδηγήσει αλλά έχοντας συνταξιδεψει έβλεπα την ανεμοκάλυψη και την άνεση των οδηγών. ο κινητήρας δεν με ξένισε, κιβώτιο ήταν λίγο κοντό, το βάρος ήταν μη αισθητό, γενικά μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.
χώμα, τα δικά μου όρια είναι πιο χαμηλά και από το χειρότερο ον.οφ, οπότε μικρή σημασία έχει.
όταν οδηγήσω άφρικα, θα σου πω πως μου φάνηκε.
άντε πάλι...
α νε ση.
Ε αφού το πιάνεις το νόημα, αν θέλεις μόνο Ευρώπη και μόνο άσφαλτο και δεν είσαι και δύο μέτρα γιατί να μη πας σε κάτι street ?
Για εθνικη σιγουρα το GS θα ειναι καλυτερο. Για οτιδηποτε αλλο, Africa (μιλωντας αναμεσα στα δυο).
Κατι που να συνδυαζει τις αρετες και των δυο και να δινει και ενα τονο κ@υλας: ΚΤΜ.
Απλα πραματα, τα ξερουμε.. Παμ' παρακατω!
MADE IN JAPAN 日本製