Σελίδα 91 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ταξικό πόλεμο έχω να δω από τότε που ερχόντουσαν τα παιδάκια από την δευτέρα και την τρίτη δημοτικού και πείραζαν εμάς που είμασταν πρωτάκια....

Ρε δεν έχουμε τα κάκαλα για τίποτα, πάρτε το χαμπάρι! Δεν είναι παραδοχή και σκύψιμο του κεφαλιού, ίσα - ίσα που θέλει στομάχι για να το παραδεχτείς.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ταξικό πόλεμο έχω να δω από τότε που ερχόντουσαν τα παιδάκια από την δευτέρα και την τρίτη δημοτικού και πείραζαν εμάς που είμασταν πρωτάκια....

Ρε δεν έχουμε τα κάκαλα για τίποτα, πάρτε το χαμπάρι! Δεν είναι παραδοχή και σκύψιμο του κεφαλιού, ίσα - ίσα που θέλει στομάχι για να το παραδεχτείς.
    Θύμα bullying ?
    Respect mah authoritah!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ...
    Επίσης ναι το έχω ακουστά αυτό με τη σύνταξη των ψίχουλων που ταΐζει μιά διμοιρία και έχει άλλη μία υπό διοίκηση. Δεν το έχω δει, οπότε δεν το "ξέρω" από πρώτο χέρι. Θα σου έλεγα τώρα ότι εκεί που βγήκα μία φορά βράδι αυτές τις δύο εβδομάδες με ένα φίλο επίσης ελεύθερο επαγγελματία και συζητούσαμε πως στο καλό θα τα βρούμε για φόρο, ενφια, περαίωση, αληλλεγγύη, καλά για εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία δεν συζητάμε, τι θα γίνει τέλος Ιουλίου με το φπα από τα κομμένα τιμολόγια που εκκρεμούν, αν θα κάνουμε δουλειές που έχουμε ήδη θεωρητικά κλεισμένες για το άμεσο μέλλον, γύρω μας τα πιτσιρίκια του 54% ανεργία που τα ζει η γιαγιά έπιναν και γελούσαν και δώστου σέλφις και φέσιμπουκ σαν να μην τρέχει κάστανο. Και όχι λιβάνισμα ένα ποτάκι... Οι καφετέριες είναι ακόμα γεμάτες μικρούς και μεγάλους, μπαράκια το βράδι δουλεύουν απλώς λίγο λιγότερο. Μαζεύονται ακόμα για κόντρες. Ε πως στο διάολο δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις 12 μέρες αλλά κατά τα άλλα μας έχουν πιεί το αίμα και δεν υπάρχουν λεφτά για σπατάλη και την περνάει ο κόσμος με μακαρόνι χύμα αλ'όλιο ελληνικό, όχι εγχώριο γιατί δεν έχει λεφτά ούτε για παραγινωμένη ντομάτα; Και δεν μιλάω μόνο για "καλές" περιοχές. Και κάπου εκεί αυτό που λες μου τελειώνει τη λογική, γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά για να λέγονται/γράφονται όλα αυτά τα τερατώδη λόγω φτώχειας και κλειστών τραπεζών και να μην έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα έξω.
    Και πάλι θα παρακαλέσω για λίγο χαλάρωση, εσύ μπορεί να ξέρεις προσωπικά δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις, δεν τις ακυρώνω ούτε αυτές ούτε τίποτα άλλο που έχεις στο περιβάλλον σου. Ή μπορεί να μένεις σε περιοχή που τα καφε/μπαρ ερημώνουν και η δική σου οπτική και για αυτό που σου περιγράφω να είναι άλλη. Δεν τα έχω δει ούτε θα γυρνάω όλη την αττική να τα ψάχνω και λόγω των ημερών και της γενικότερης ψυχολογίας όπου η τρίχα γίνεται τριχιά αμφισβητώ τα πάντα, χωρίς να σε λέω επί προσωπικού ψεύτη.

Να δεις που σε λίγο θα με βγάλετε και εμένα καθεστωτικό ροζ χμερ...
    Και εμένα με προβλημάτισε το γεγονός ότι τα καφέ είναι πίτα αλλά άμα κάτσεις και το σκεφτείς είναι θέμα και των ηλικιών αλλά και συγκεκριμένων περιοχών , άμα τραβηχτείς σε trendy περιοχές είναι τίγκα , άμα κατέβεις στο πέραμα θα κλάψεις

Νομίζω ότι το μεγάλο ζόρι το τρώνε οι ηλικίες μεταξύ 25 και 55 (τα μικρά ακόμα μένουν με τους γονείς και οι γέροι τα κουτσοβγάλανε μέχρι τώρα) , ο ενεργός οικονομικά πληθυσμός όμως , αυτοί που ζούνε στο νοίκι ,έχουν και μικρά παιδιά έχουν στριμωχτεί πολύ άσχημα λόγω της κρίσης δεν μπορούν ούτε να βγουν έξω ούτε να πάνε πουθενά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Θύμα bullying ?
    bowling είναι το σωστό, το έχει υποστεί και ο Γιάννης - 1ν

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    bowling είναι το σωστό, το έχει υποστεί και ο Γιάννης - 1ν
    Ο Γιάνης δεν έσκυψε ρε τον στείλανε σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες !
    Respect mah authoritah!!!!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Τον βάλανε για σακο του μποξ...τραβηξε το κράξιμο πάνω του Αντι για τον Αλεξη..εκανε το κομμάτι του
    διαφημίστηκε..και τωρα μπορεί να έρθει στη Βαλτετσίου να πιούμε καμια μπύρα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Κώστα , για να βγει ο κόσμος σύσσωμος στους δρόμους και να τα σπάσει με το κατεστημένο χρειάζεται ταξική συνείδηση που θα έλεγε και ο τιτάνας ο κουτσούμπας (κοινώς άμα νιώσω ότι είμαι εγώ ο πάτος και όλοι χέζουνε επάνω μου ε μπορεί και να πω στοπ δεν πάει άλλο ρε καργιόληδες)

εγώ αρχίζω και πιάνω ότι οι εκλογές τα δημοψηφίσματα και όλες αυτές οι παπαριές είναι σαν την ασφάλεια της χύτρας ταχύτητας που αφήνει τον παραπανίσιο ατμό για να μη γίνει μπαμ ... αλλάζει μια κυβέρνηση αρχίζει ο κόσμος ελπίζει , γίνεται δημοψήφισμα ελπίζει σε κάτι καλύτερο και λέει άσε και θα δούμε .... άσε και θα δούμε ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ είδα

ΠΑΣΟΚ κόσμο της πουτάνας στο σύνταγμα, αντρέα παπαντρέου , έξω οι βάσεις και το νάτο , και πακέτα ντελόρ
    αντρέα και μιμή και σκάνδαλο κοσκωτά και πάμπερς και κόσμος στα κάγκελα και τσοβόλα δώστα όλα
    ΝΔ και μητσοτακη και κόσμος στο σύνταγμα να ζητάει κεφάλια
    οικουμενικές μητσοτάκης και φλωράκης, 3 εκλογές , ζωλότα , σταμούλο και κολλά και ιδιωτικοποίηση της εας
    σκάνδαλο ιωνικής και άλλα πάμπερς και δικαστήρια
    και ξανά ο κόσμος στο σύνταγμα και σιμήτης και έβερτ και υποτίμηση της δραχμής και έκτακτο φόρο στα καυσιμα
    και λαλιώτηδες και σουφλιάδες και τζοχατζόπουλοι
    και ευρώπη και ευρώ και ζήμενς και χριστοφοράκοι και ολυμπιακοί αγώνες και δάνεια τζάμπα πράμα έλα πάρε
    και μίζες και διορισμοί από κάθε ποντικότρυπα του κάθε άσχετου που φύλαγε κατουρημένες ποδιές και χοντρός με playstation και άστο για αργότερα

για πια κάκαλα και άντερα λέμε ;;

https://www.youtube.com/watch?v=IcZ0s5xYoiw

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ο Γιάνης, είναι ο υπεύθυνος για την καταστροφική πολιτική που στηρίχθηκε ο σύριζας. Και μόλις κατάλαβαν όλοι τι παπαριές έλεγε, την έκανε με ελαφρά παριστάνοντας τον ανένταχτο εθνομάρτυρα.

Στο post που έχεις αναφέρει τα πολλά, δεν μπορώ να κάνω quote γιατί διαφωνούμε σε όλα. Το θέμα με το χρέος και το ΔΝΤ δεν είναι κάτι καινούργιο, όσοι είναι από βίτσιο ή λόγω επαγγέλματος κοντα στα θέματα αυτά, γνωρίζουν πως από το 2012 και σε κάθε αξιολόγηση, αυτό έλεγε.
    Τώρα μας βολεύει για άλλη μια φορά και γιαυτό κάνουμε χρήση των συμπερασμάτων του, αποκηρύσσοντας όμως ταυτόχρονα τις συνταγές του για να γίνει (according to the manual) βιώσιμο. Νταξ, δεν είναι μεμτό, κάθε άλλο. Απλά είναι για άλλη μια φορά παράδοξη η πολιτική μας.

Αν λες πως το ΔΝΤ είναι εγκληματίας (δηλώσεις του ΑΤ για το ΔΝΤ), δεν κάνεις μετά λάβαρο τις εκθέσεις του. Νομίζω...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πάντως έτσι όπως έχει η κατάσταση ευνοούνται μερικοί... τα ΧΑυγά αρχίσαν πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ κάτω...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Mα δεν ξερεις το συνθημα που λεει: "τιποτα δεν αλλαξε απο το Δημοτικο, ταξη εναντιον ταξης." ;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Πάντως έτσι όπως έχει η κατάσταση ευνοούνται μερικοί... τα ΧΑυγά αρχίσαν πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ κάτω...
    Αφού φρόντισε ο Αντουάν να είναι λάδι, λογικό είναι να πάρουν τα πάνω τους, τα έχουμε ξαναπεί.

Και τα νέα δεν είναι καλά από το κοινοβούλιο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και τα νέα δεν είναι καλά από το κοινοβούλιο...
    Δηλαδή?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εδώ που φτάσαμε ας το κάνουν γαργάρα όλοι, αν η αριστερή πτέρυγα του ΣΡΖ και ο ψεκασμένoς δεν συμφωνήσουν, τότε ναι, όντως μπαίνουμε σε πολύ επικίνδυνες διαδικασίες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ο Τσίπρας έχει ήδη κάνει τα κουμάντα του με το Μπομπολάκη σε περίπτωση στραβης.

Και ότι κι αν γίνει θα έχει και την υποστήριξη βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή?

Την επιλογή της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα θέτει στην κυβέρνηση η Αριστερή Πλατφόρμα. Με κείμενο που υπογράφουν πέντε βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από την κυβέρνηση «να απορρίψει τον εκβιασμό των θεσμών για την επιβολή ενός προγράμματος λιτότητας, απορρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων».

Στο κείμενο που υπογράφουν οι Στάθης Λεουτσάκος, Αντώνης Νταβανέλος, Σόφη Παπαδόγιαννη, Κώστας Λαπαβίτσας και Θανάσης Πετράκος υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δηλώσει προς τους θεσμούς και να διακηρύξει στον ελληνικό λαό ότι, έστω την ύστατη στιγμή, αν δεν γίνει δεκτός θετικός συμβιβασμός, ο οποίος να αποτυπώνεται σε ένα πρόγραμμα που θα τερματίζει τη λιτότητα, θα παρέχει ικανή ρευστότητα στην οικονομία και θα διασφαλίζει τη βαθιά διαγραφή του χρέους, τότε είναι έτοιμη να ακολουθήσει έναν εναλλακτικό προοδευτικό δρόμο που θα θέτει υπό αμφισβήτηση την παρουσία της χώρας μας στην ευροζώνη, ενώ θα διακόπτει την αποπληρωμή του χρέους».

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν μάλιστα να εφαρμόσει η κυβέρνηση πρόγραμμα γέφυρα μετάβασης στο εθνικό νόμισμα που θα της επιτρέψει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στον ελληνικό λαό.
    Πηγή: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500011577
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε