Σελίδα 91 από 101 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 1513

Θέμα: Parkside και εργαλεία απ' τα Lidl

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αυτό.
    Βέβαια δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, έστειλα άλλον να το πάρει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Αν μιλάς για το μικρό πιεστικό των 50 ευρώ, πες εντυπώσεις με ενδιαφέρει...
    αντιστοιχο σε προδιαγραφες που ειχα παρει πριν 7 χρονια απ το λιντλ της ιδιας εταιρειας ηταν μια χαρα,για τα λεφτα του.49,99 ευρω.ακομα τοχω για την βεραντα και τα περιξ.ερασιτεχνικη χρηση βεβαια,οχι καθημερινη,να εξηγουμεθα για να μην παρεξηγουμεθα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    αντιστοιχο σε προδιαγραφες που ειχα παρει πριν 7 χρονια απ το λιντλ της ιδιας εταιρειας ηταν μια χαρα,για τα λεφτα του.49,99 ευρω.ακομα τοχω για την βεραντα και τα περιξ.ερασιτεχνικη χρηση βεβαια,οχι καθημερινη,να εξηγουμεθα για να μην παρεξηγουμεθα.
    Κι εγώ για την ίδια χρήση το θέλω, βεράντα και μηχανή μια στο τόσο
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Για τετοια χρήση το πήρα κι εγω.

Ολη η ιστορια προς ενημέρωση για το πως δουλευει η εγγύηση του lidl για τα εργαλεία,ετσι για να υπαρχει .
    Έχω αγοράσει δισκοπριονο πριν απο 23 μήνες.
    Το βαζω μετα απο 2 μηνες να κοψω ενα στραντζαριστο, και με το που κοβει 2 ποντους, σβηνει.
    Ψαχνω αποδειξη για αλλαγη αλλα καπου εχει χαθει. Κατι που δεν εχει ξαναγίνει ποτέ.
    Γάματο λεω .Το φαγαμε.
    Γινεται κουβεντα εδω, και με τις συμβουλες των ΟΚΤΑΝΙΟ, R43 και toyar ,παιρνω τηλεφωνο τεταρτη και τους λεω οτι δεν εχω αποδειξη.
    Με καλουν απο το σερβις και με το ΙΑΝ, βρισκουν το κομματι ποτε πουληθηκε.
    "φερτε το εδω, και θα σας πάρουμε τηλέφωνο να σας ενημερώσουμε ποτε θα ερθει η αλλαγή."
    οκ θα το φερω αυριο.
    Πέμπτη με παιρνουν τηλεφωνο" εχει ερθει ,ελατε αυριο να το πάρετε."
    Παω την παρασκευη, το δίνω,το βαζουν στην πριζα, "α! ενταξει ,δεν δουλευει. Παρτε το αλλο στο κουτι του και την απόδειξη αλλαγής"
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ?
    Ετσι ευκολα και απλα.
    Τελικά ειναι καλο για την εταιρία να δημιουργεί μια εμπιστοσύνη για το after sales.

Παλαιό μέλος
    Λίγο πολύ έτσι δουλεύουν με τις εγγυήσεις τους (κι ευτυχώς για εμάς). Το θέμα είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια φαίνεται να έχουν σαφώς ρίξει κι άλλο την ποιότητα σε πολλά εργαλεία τους, με συνέπεια ακόμα και περιστασιακοί χομπίστες που κατά κανόνα δεν ζορίζουν τα εργαλεία, να χρειάζεται συχνά να καταφεύγουν σε χρήση της εγγύησης. Έχω ακούσει/διαβάσει τελευταία για αρκετές περιπτώσεις όπου ακόμα και μετά από 3-4 χρήσεις του εργαλείου, αυτό να τα παίζει και να πρέπει να γίνει χρήση εγγύησης. Και καλά αν την πατήσει κάποιος 1-2 φορές σε μερικά χρόνια και δε βγάζει μεροκάματο από το προβληματικό εργαλείο, ενδεχομένως δεν έγινε και κάτι τρομερό. Φαντάσου όμως για κάποιους να πρέπει κάθε τρεις και λίγο να τρέχουν σε σέρβις/αποδείξεις κοκ. Επίσης ακόμα και για μένα που μια στο τόσο θα δουλέψω ένα εργαλείο, το να με κρεμάσει αναίτια (=χωρίς να το ζορίσω) σε κάποια δουλειά και να μείνω στον άσο, όπως και να το κάνουμε είναι λίγο θέμα.
    Τέλος, τελευταία διαβάζω αρκετές περιπτώσεις όπου (μάλλον στο τυχαίο) παραδίδονται σε πελάτες που κάνουν χρήση εγγύησης εργαλεία με ίδια ή και χειρότερα θέματα από αυτά που επιστρέφουν.
    Για να μην παρεξηγηθώ, εξακολουθώ κι εγώ να θεωρώ τα Parkside τίμια κατά κανόνα εργαλεία, απλά καλό είναι να έχουμε κατά νου και την άλλη όψη του νομίσματος, αν κι εφόσον μας κάτσει στραβή..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    το ότι έκοψε δύο μόλις πόντους και πέθανε ασουμε δεν μας προβληματίζει;
    δεν τα λες και φτηνά πλέον τα παρκασαηντ
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της silkman
    Τα εχω ξαναγραψει εδω για τα λιντλοεργαλεια και εφαγα διαδικτυακη παντόφλα...

Πολλοι εχοντας δωσει 20ε για ενα εργαλειο ειτε δεν ασχολουνται να το γυρισουν πισω, ή έχασαν την αποδειξη, ή όταν πας να το βαλεις μπροστα ως ερασιτεχνης και κανει μπαμ εχει περασει η τριετία ή συνδυασμός των αποπάνω.

Τα ξερουν προφανως αυτα οχι μονο το λιντλ αλλα όλες οι εταιρίες.

Εγραφε κάποιος ότι όταν μια εταιρία δεν επισκευαζει εντός εγγύησης το εργαλειο και κατευθείαν σου δινει καινουργιο δεν την ενδιαφέρει ούτε γιατί χάλασε ουτε να αναβαθμίσει το προβληματικό εξαρτημα. Τετοια ειναι τα πανακριβα Milwaukee. Η μακιτα πχ, εκτός οτι τα εργαλεία της ειναι τα πλέον επισκευασιμα, συχνα θα δεις ότι το νεο ανταλλακτικό ειναι διαφορετικό απο το παλιό. Αυτο γιατί εχουν την πληροφορία του τι χαλαει συχνότερα και θα δεις οτι αλλαζουν / βελτιωνουν κατι, ακόμα και σε εργαλείο που δεν κυκλοφορεί πλεον...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το λιντλ δεν ειναι εταιρεια εργαλειων αλλα σουπερμαρκετ
    πουλαει οτιδηποτε εως και εργαλεια
    το θεμα δεν ειναι αν τα εργαλεια του ειναι καλα -που δεν ειναι- αλλα αν αξιζουν τα λιγα λεφτα που κοστιζουν
    κατα την ταπεινη μου αποψη αξιζουν τα λεφτα τους και η ευκαιρια εγκειται στο after sales που δεν συνανταται σε εργαλεια ισης η και μεγαλυτερης αξιας
    το αν θα εξυπηρετησουν καποιον εξαρταται απο τις απαιτησεις του αλλα ειναι δεδομενο οτι μεροκαματο με κατσαβιδι του μισου ευρω δε βγαινει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    Τα εχω ξαναγραψει εδω για τα λιντλοεργαλεια και εφαγα διαδικτυακη παντόφλα...

Πολλοι εχοντας δωσει 20ε για ενα εργαλειο ειτε δεν ασχολουνται να το γυρισουν πισω, ή έχασαν την αποδειξη, ή όταν πας να το βαλεις μπροστα ως ερασιτεχνης και κανει μπαμ εχει περασει η τριετία ή συνδυασμός των αποπάνω.

Τα ξερουν προφανως αυτα οχι μονο το λιντλ αλλα όλες οι εταιρίες.

Εγραφε κάποιος ότι όταν μια εταιρία δεν επισκευαζει εντός εγγύησης το εργαλειο και κατευθείαν σου δινει καινουργιο δεν την ενδιαφέρει ούτε γιατί χάλασε ουτε να αναβαθμίσει το προβληματικό εξαρτημα. Τετοια ειναι τα πανακριβα Milwaukee. Η μακιτα πχ, εκτός οτι τα εργαλεία της ειναι τα πλέον επισκευασιμα, συχνα θα δεις ότι το νεο ανταλλακτικό ειναι διαφορετικό απο το παλιό. Αυτο γιατί εχουν την πληροφορία του τι χαλαει συχνότερα και θα δεις οτι αλλαζουν / βελτιωνουν κατι, ακόμα και σε εργαλείο που δεν κυκλοφορεί πλεον...
    γι αυτο ειναι πανακριβα,οποιος δεν ταχει να τα δωσει απ το lidl λοιπον.
    Τελευταία τροποποίηση από panavour; 04/11/2024 στις 16:19.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    γι αυτο ειναι πανακριβα,οποιος δεν ταχει να τα δωσει απ το lidl λοιπον.
    To ίδιο ισχύει και για τις μοτοσυκλέττες.
    Οποιος δεν έχει γιά σοβαρό μηχανάκι, παίρνει κινέζικο..
    Μηχανάκι από τα λιντλ, κάποτε πούλαγε και το άλεξπάκ......
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ...αν αξιζουν τα λιγα λεφτα που κοστιζουν
    εγώ αυτό θίγω,ότι πλέον εδώ και καιρό δεν κοστίζουν λίγα.
    λίγα με την έννοια που είχανε πριν μερικά χρόνια δηλαδή του στυλ,έλα μωρέ 20-25€ κάνει το τρυπάνι, πάρτο να βρίσκεται,να κρεμάσουμε κάνα κουρτινοξυλο,να κάνουμε καμιά τρύπα για τον καθρέφτη κλπ.
    έχω φίλο, τεχνίτη, που έχει στο σπίτι του πάρα πολλά, ορισμένα και διπλά, αρκετά χρόνια τώρα.για παράδειγμα μου λέει ότι το παλιό παλιο δραπανοκατσαβιδο το πράσινο ήταν μουφα. τα μαύρα όμως σκοτώνουν. το τροχακι του επίσης. Δικά του λόγια, άνθρωπος που στη δουλειά του χειρίζεται εργαλεία εκατοντάδων έως και χιλιάδων ευρώ.
    Μόνο που άμα δεν έχεις ήδη μπαταρίες και φορτιστές, σόλο τα εργαλεία δεν είναι πια στην κατηγορία τιμής "έλα μωρέ πάρτο να βρίσκεται, τζάμπα είναι".
    προφανώς και ανέβηκε η ποιότητα γιατί αλλιώς θα είχαν πρόβλημα.
    Σε αυτό μέσα αν βάλεις και τη. σούπερ χαλαρή εγγύηση, έχουν σίγουρα μερίδιο της αγοράς.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το λιντλ δεν ειναι εταιρεια εργαλειων αλλα σουπερμαρκετ
    πουλαει οτιδηποτε εως και εργαλεια
    το θεμα δεν ειναι αν τα εργαλεια του ειναι καλα -που δεν ειναι- αλλα αν αξιζουν τα λιγα λεφτα που κοστιζουν
    κατα την ταπεινη μου αποψη αξιζουν τα λεφτα τους και η ευκαιρια εγκειται στο after sales που δεν συνανταται σε εργαλεια ισης η και μεγαλυτερης αξιας
    το αν θα εξυπηρετησουν καποιον εξαρταται απο τις απαιτησεις του αλλα ειναι δεδομενο οτι μεροκαματο με κατσαβιδι του μισου ευρω δε βγαινει
    Εγώ , πάντως, έχω βγάλει και ουκ ολίγες φορές.
    έχει μεγάλη σημασία το πως φέρεσαι στο εργαλείο και να το χρησιμοποιείς για την χρήση την οποία προορίζεται.
    Αν ο άλλος δεν νιώθει και παλεύει, φερ ειπείν με τον βιδολόγο να τρυπήσει μπετό, ε, δεν φταίει το εργαλείο και ναι, το έχω δει πολλές φορές το έργο σε άλλους.
    Δεν είναι τυχαίο ότι έχω 2 κατσαβίδια μπαταρίας "φτηνιάρικα" (<30 €) και 2 κρουστικά ρεύματος, 15 χρόνια τώρα και δεν έχουν πάθει τίποτα.
    Έχουν βγάλει πολλάκις τα λ7 τους.
    Περιμένω να χαλάσει κανένα μπαταρίας για να βρω αφορμή να κάνω ανανέωση αλλά φευ....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    εγώ αυτό θίγω,ότι πλέον εδώ και καιρό δεν κοστίζουν λίγα.
    λίγα με την έννοια που είχανε πριν μερικά χρόνια δηλαδή του στυλ,έλα μωρέ 20-25€ κάνει το τρυπάνι, πάρτο να βρίσκεται,να κρεμάσουμε κάνα κουρτινοξυλο,να κάνουμε καμιά τρύπα για τον καθρέφτη κλπ.
    έχω φίλο, τεχνίτη, που έχει στο σπίτι του πάρα πολλά, ορισμένα και διπλά, αρκετά χρόνια τώρα.για παράδειγμα μου λέει ότι το παλιό παλιο δραπανοκατσαβιδο το πράσινο ήταν μουφα. τα μαύρα όμως σκοτώνουν. το τροχακι του επίσης. Δικά του λόγια, άνθρωπος που στη δουλειά του χειρίζεται εργαλεία εκατοντάδων έως και χιλιάδων ευρώ.
    Μόνο που άμα δεν έχεις ήδη μπαταρίες και φορτιστές, σόλο τα εργαλεία δεν είναι πια στην κατηγορία τιμής "έλα μωρέ πάρτο να βρίσκεται, τζάμπα είναι".
    προφανώς και ανέβηκε η ποιότητα γιατί αλλιώς θα είχαν πρόβλημα.
    Σε αυτό μέσα αν βάλεις και τη. σούπερ χαλαρή εγγύηση, έχουν σίγουρα μερίδιο της αγοράς.
    Συμφωνώ. Πριν κάνα δίμηνο έψαχνα για μπορντουροψάλιδο. Επειδή μεγάλες απαιτήσεις δεν έχω*, δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά χρήματα. Τελικά βρήκα ένα εξαιρετικό για τα λεφτά του μπορντουροψάλιδο με μπαταρία από το Praktiker. Κόστισε λίγο παραπάνω από του Lidl με καλώδιο και το έβαλα και σε δόσεις

*Για κάτι ψωραλέα λιγούστρα το χρειάζομαι. Εύκολη δουλειά, πιο πολλή ταλαιπωρία είναι να καθαρίσω το χώρο μετά το κλάδεμα.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος

έχω φίλο, τεχνίτη, που έχει στο σπίτι του πάρα πολλά, ορισμένα και διπλά, αρκετά χρόνια τώρα.για παράδειγμα μου λέει ότι το παλιό παλιο δραπανοκατσαβιδο το πράσινο ήταν μουφα.
    Αντίστοιχα, έχω φίλο με συνεργείο που λέει οτι αυτό το παλιό ήταν το πιο καλό που έχει βγάλει.

Δεν είναι θέμα παλιού και καινούριου, ούτε πράσινου μοντέλου και μαύρου. Είναι απλά ότι σου κάτσει. Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι ακόμα, δεν έγιναν ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα. Οι τιμές ανέβηκαν επειδή ανέβηκαν σε όλα. (εργαλεία και μη).
    Ενίοτε το εργαλείο είναι διαφορετικό γιατί αλλάζει ο προμηθευτής και απλά υστερεί σε διαφορετικούς τομείς.

BTW πήρα και εγώ εργαλείο λιντλ και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' την αγορά του. Φωτό αργότερα.
    Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 22:49
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία