Αυτό.
Βέβαια δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, έστειλα άλλον να το πάρει.
Αυτό.
Βέβαια δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, έστειλα άλλον να το πάρει.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Για τετοια χρήση το πήρα κι εγω.
Ολη η ιστορια προς ενημέρωση για το πως δουλευει η εγγύηση του lidl για τα εργαλεία,ετσι για να υπαρχει .
Έχω αγοράσει δισκοπριονο πριν απο 23 μήνες.
Το βαζω μετα απο 2 μηνες να κοψω ενα στραντζαριστο, και με το που κοβει 2 ποντους, σβηνει.
Ψαχνω αποδειξη για αλλαγη αλλα καπου εχει χαθει. Κατι που δεν εχει ξαναγίνει ποτέ.
Γάματο λεω .Το φαγαμε.
Γινεται κουβεντα εδω, και με τις συμβουλες των ΟΚΤΑΝΙΟ, R43 και toyar ,παιρνω τηλεφωνο τεταρτη και τους λεω οτι δεν εχω αποδειξη.
Με καλουν απο το σερβις και με το ΙΑΝ, βρισκουν το κομματι ποτε πουληθηκε.
"φερτε το εδω, και θα σας πάρουμε τηλέφωνο να σας ενημερώσουμε ποτε θα ερθει η αλλαγή."
οκ θα το φερω αυριο.
Πέμπτη με παιρνουν τηλεφωνο" εχει ερθει ,ελατε αυριο να το πάρετε."
Παω την παρασκευη, το δίνω,το βαζουν στην πριζα, "α! ενταξει ,δεν δουλευει. Παρτε το αλλο στο κουτι του και την απόδειξη αλλαγής"
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ?
Ετσι ευκολα και απλα.
Τελικά ειναι καλο για την εταιρία να δημιουργεί μια εμπιστοσύνη για το after sales.
Λίγο πολύ έτσι δουλεύουν με τις εγγυήσεις τους (κι ευτυχώς για εμάς). Το θέμα είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια φαίνεται να έχουν σαφώς ρίξει κι άλλο την ποιότητα σε πολλά εργαλεία τους, με συνέπεια ακόμα και περιστασιακοί χομπίστες που κατά κανόνα δεν ζορίζουν τα εργαλεία, να χρειάζεται συχνά να καταφεύγουν σε χρήση της εγγύησης. Έχω ακούσει/διαβάσει τελευταία για αρκετές περιπτώσεις όπου ακόμα και μετά από 3-4 χρήσεις του εργαλείου, αυτό να τα παίζει και να πρέπει να γίνει χρήση εγγύησης. Και καλά αν την πατήσει κάποιος 1-2 φορές σε μερικά χρόνια και δε βγάζει μεροκάματο από το προβληματικό εργαλείο, ενδεχομένως δεν έγινε και κάτι τρομερό. Φαντάσου όμως για κάποιους να πρέπει κάθε τρεις και λίγο να τρέχουν σε σέρβις/αποδείξεις κοκ. Επίσης ακόμα και για μένα που μια στο τόσο θα δουλέψω ένα εργαλείο, το να με κρεμάσει αναίτια (=χωρίς να το ζορίσω) σε κάποια δουλειά και να μείνω στον άσο, όπως και να το κάνουμε είναι λίγο θέμα.
Τέλος, τελευταία διαβάζω αρκετές περιπτώσεις όπου (μάλλον στο τυχαίο) παραδίδονται σε πελάτες που κάνουν χρήση εγγύησης εργαλεία με ίδια ή και χειρότερα θέματα από αυτά που επιστρέφουν.
Για να μην παρεξηγηθώ, εξακολουθώ κι εγώ να θεωρώ τα Parkside τίμια κατά κανόνα εργαλεία, απλά καλό είναι να έχουμε κατά νου και την άλλη όψη του νομίσματος, αν κι εφόσον μας κάτσει στραβή..
το ότι έκοψε δύο μόλις πόντους και πέθανε ασουμε δεν μας προβληματίζει;
δεν τα λες και φτηνά πλέον τα παρκασαηντ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Τα εχω ξαναγραψει εδω για τα λιντλοεργαλεια και εφαγα διαδικτυακη παντόφλα...
Πολλοι εχοντας δωσει 20ε για ενα εργαλειο ειτε δεν ασχολουνται να το γυρισουν πισω, ή έχασαν την αποδειξη, ή όταν πας να το βαλεις μπροστα ως ερασιτεχνης και κανει μπαμ εχει περασει η τριετία ή συνδυασμός των αποπάνω.
Τα ξερουν προφανως αυτα οχι μονο το λιντλ αλλα όλες οι εταιρίες.
Εγραφε κάποιος ότι όταν μια εταιρία δεν επισκευαζει εντός εγγύησης το εργαλειο και κατευθείαν σου δινει καινουργιο δεν την ενδιαφέρει ούτε γιατί χάλασε ουτε να αναβαθμίσει το προβληματικό εξαρτημα. Τετοια ειναι τα πανακριβα Milwaukee. Η μακιτα πχ, εκτός οτι τα εργαλεία της ειναι τα πλέον επισκευασιμα, συχνα θα δεις ότι το νεο ανταλλακτικό ειναι διαφορετικό απο το παλιό. Αυτο γιατί εχουν την πληροφορία του τι χαλαει συχνότερα και θα δεις οτι αλλαζουν / βελτιωνουν κατι, ακόμα και σε εργαλείο που δεν κυκλοφορεί πλεον...
το λιντλ δεν ειναι εταιρεια εργαλειων αλλα σουπερμαρκετ
πουλαει οτιδηποτε εως και εργαλεια
το θεμα δεν ειναι αν τα εργαλεια του ειναι καλα -που δεν ειναι- αλλα αν αξιζουν τα λιγα λεφτα που κοστιζουν
κατα την ταπεινη μου αποψη αξιζουν τα λεφτα τους και η ευκαιρια εγκειται στο after sales που δεν συνανταται σε εργαλεια ισης η και μεγαλυτερης αξιας
το αν θα εξυπηρετησουν καποιον εξαρταται απο τις απαιτησεις του αλλα ειναι δεδομενο οτι μεροκαματο με κατσαβιδι του μισου ευρω δε βγαινει
εγώ αυτό θίγω,ότι πλέον εδώ και καιρό δεν κοστίζουν λίγα.
λίγα με την έννοια που είχανε πριν μερικά χρόνια δηλαδή του στυλ,έλα μωρέ 20-25€ κάνει το τρυπάνι, πάρτο να βρίσκεται,να κρεμάσουμε κάνα κουρτινοξυλο,να κάνουμε καμιά τρύπα για τον καθρέφτη κλπ.
έχω φίλο, τεχνίτη, που έχει στο σπίτι του πάρα πολλά, ορισμένα και διπλά, αρκετά χρόνια τώρα.για παράδειγμα μου λέει ότι το παλιό παλιο δραπανοκατσαβιδο το πράσινο ήταν μουφα. τα μαύρα όμως σκοτώνουν. το τροχακι του επίσης. Δικά του λόγια, άνθρωπος που στη δουλειά του χειρίζεται εργαλεία εκατοντάδων έως και χιλιάδων ευρώ.
Μόνο που άμα δεν έχεις ήδη μπαταρίες και φορτιστές, σόλο τα εργαλεία δεν είναι πια στην κατηγορία τιμής "έλα μωρέ πάρτο να βρίσκεται, τζάμπα είναι".
προφανώς και ανέβηκε η ποιότητα γιατί αλλιώς θα είχαν πρόβλημα.
Σε αυτό μέσα αν βάλεις και τη. σούπερ χαλαρή εγγύηση, έχουν σίγουρα μερίδιο της αγοράς.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγώ , πάντως, έχω βγάλει και ουκ ολίγες φορές.
έχει μεγάλη σημασία το πως φέρεσαι στο εργαλείο και να το χρησιμοποιείς για την χρήση την οποία προορίζεται.
Αν ο άλλος δεν νιώθει και παλεύει, φερ ειπείν με τον βιδολόγο να τρυπήσει μπετό, ε, δεν φταίει το εργαλείο και ναι, το έχω δει πολλές φορές το έργο σε άλλους.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχω 2 κατσαβίδια μπαταρίας "φτηνιάρικα" (<30 €) και 2 κρουστικά ρεύματος, 15 χρόνια τώρα και δεν έχουν πάθει τίποτα.
Έχουν βγάλει πολλάκις τα λ7 τους.
Περιμένω να χαλάσει κανένα μπαταρίας για να βρω αφορμή να κάνω ανανέωση αλλά φευ....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Συμφωνώ. Πριν κάνα δίμηνο έψαχνα για μπορντουροψάλιδο. Επειδή μεγάλες απαιτήσεις δεν έχω*, δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά χρήματα. Τελικά βρήκα ένα εξαιρετικό για τα λεφτά του μπορντουροψάλιδο με μπαταρία από το Praktiker. Κόστισε λίγο παραπάνω από του Lidl με καλώδιο και το έβαλα και σε δόσεις
*Για κάτι ψωραλέα λιγούστρα το χρειάζομαι. Εύκολη δουλειά, πιο πολλή ταλαιπωρία είναι να καθαρίσω το χώρο μετά το κλάδεμα.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Αντίστοιχα, έχω φίλο με συνεργείο που λέει οτι αυτό το παλιό ήταν το πιο καλό που έχει βγάλει.
Δεν είναι θέμα παλιού και καινούριου, ούτε πράσινου μοντέλου και μαύρου. Είναι απλά ότι σου κάτσει. Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι ακόμα, δεν έγιναν ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα. Οι τιμές ανέβηκαν επειδή ανέβηκαν σε όλα. (εργαλεία και μη).
Ενίοτε το εργαλείο είναι διαφορετικό γιατί αλλάζει ο προμηθευτής και απλά υστερεί σε διαφορετικούς τομείς.
BTW πήρα και εγώ εργαλείο λιντλ και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' την αγορά του.Φωτό αργότερα.
Sent from me using a computer.