Για πείτε κάνα καλό mod με θερμοκρασίες (να καλύπτει και SS) σε καλή τιμή;
Επίσης ζητείται kyfun 3 mini (ποιοτικό αντίγραφο)
Για πείτε κάνα καλό mod με θερμοκρασίες (να καλύπτει και SS) σε καλή τιμή;
Επίσης ζητείται kyfun 3 mini (ποιοτικό αντίγραφο)
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 12/11/2016 στις 22:54.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Υπάρχουν και κάτι γκρουπ στο fb και υπάρχει και το vaping.gr που παίζουν αγγελίες. Για το fb δε μπορώ να βοηθήσω μιας και δεν έχω αλλά για το άλλο μπορώ να έχω το νου μου.
Ε καλά, Pico mod,δε χωράει 24mm ατμο/της επάνω. Παίζει και ss και ρυθμίζεις και tcr αν θες να το πας πιο βαθιά το θέμα. Μια χαρά μηχανάκι.
Λοιπον δούλεψα το pico με την μαμα αντίσταση στα 35 βατ εντάξει εχετε δικιο ειναι για πνευμονικες φάσεις αλλα μου θυμιζει πολύ να καπνίζεις ναργιλε, δηλαδη σε κουδουνιαζει κανονικότατα.
Βέβαια για τσιγαρισια τζουρα είναι οτι πρεπει η αντισταση eleaf 0.75 και η triton 1.86 νομίζω.
δοκιμασα Και τις δύο η eleaf πιστεύω για τα δικα μου γούστα ειναι λιγο ποιο καλή η titron ειναι ποιο ήπια.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Γι' αυτό κατεβάζεις πολύ νικοτίνη σε τέτοιες αντιστάσεις. 3% το πολύ.
Μια χαρά!Βέβαια για τσιγαρισια τζουρα είναι οτι πρεπει η αντισταση eleaf 0.75 και η triton 1.86 νομίζω.
δοκιμασα Και τις δύο η eleaf πιστεύω για τα δικα μου γούστα ειναι λιγο ποιο καλή η titron ειναι ποιο ήπια.![]()
Sent from me using a computer.
Έπεσε στα χέρια μου αυτός (ο αποπάνω), σχεδόν ολοκαίνουγιος
αλλά μου φαίνεται ότι είναι εντελώς για πνευμονικές - τα triple και quadre coil Που παίρνει είναι όλα subohm.
Ο αέρας δεν μειώνεται με τίποτα για να ικανοποιήσει τις σφιχτές τζούρες που με αρέζουνε.
Υπάρχει κάποιο workaround για να τον χρησιμοποιήσω ή να τον προωθήσω στο τμήμα αγγελιών ποικίλης ύλης;
Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση![]()
Αυτός είναι καθαρά και μόνο για πνευμονικες και για πολλά ρεύματα. Πας για αγγελία.
Ποσο λες να τον σπρωξεις mr Spock..???
MADE IN JAPAN 日本製
Τον smok έχω κ εγω αλλα δεν με βόλεψε .. πολύ ντουμάνι, καθαρά για πνευμονικές.
Η μονη λυση ειναι να φτιαξεις δική σου single coil αντίσταση κ να κλείσεις τον αέρα σχεδόν τελείως, πανω κατω..
Για το σπίτι καλός είναι
Αυτό το τετραπηνείο που έχει πρέπει να είναι αποκάλυψη πάντως. Να βάλεις εκεί καραμελομπισκότο να γίνει τοπίο στην ομίχλη.
Με γειες τότε. Ότι χρειαστείς, ρώτα αλλού.
Όχι νταξ πλάκα κάνω, εδώ τριγύρω είμαστε.
Φτηνος και έως τώρα καλός ατμο/της, νέα κυκλοφορία, τσιγαρισια σφιχτη έως και ελαφρά πνευμονικές με κάτι ανταπτοράκια που μπαίνουν στην οπη του αέρα.
Cthulu mtl (mouth to lung)