Φαίνεται ότι έρχεται κι άλλο πλήγμα για τη Huawei.
Βοηθεια παιδες.
Επεσε στα χερια μου ενα huawei P30 pro το οποιο ειναι για την κινεζικη αγορα.
Πως μπορω να το κανω "ελληνικο" ? Αντιπροσωπεια ?
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μήπως να ρωτήσεις εδώ καλύτερα;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μπα. Αυτοι μιλανε αλλη γλωσσα που δεν την πιανω.![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Νομιζω οχι γιατι λειτουργουνε σε αλλη μπαντα και δεν αναγνωρίζει το σημα.
το φλασάρεις με global version rom.
ανάλογα την εταιρία κινητής που θα βάλεις sim ενδέχεται κάποιες μπάντες να μην υποστηρίζονται. π.χ. 4g
στις κλήσεις δεν θα έχεις θέμα.
Συνήθως στα κινέζικα δεν υπάρχει η μπάντα 800 (B20) που είναι για το 4G σε απομακρυσμένες από κεραίες περιοχές.
Σε μεγάλη πόλη δεν θα σου λείψει. Είχα πάρει το πρώτο Xiaomi Mi Mix. Στην Αθήνα κανένα πρόβλημα, ενώ πχ έξω απ τη Θήβα δεν έπιανε 4G. That's all.
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Στο GSMarena δείχνει ότι όλες οι εκδόσεις υποστηρίζουν την B20.
Επίσης, στο frequency check θα δεις ποια bands χρησιμοποιεί η κάθε εταιρεία και θα συγκρίνεις αν τα υποστηρίζει η συσκευή σου.
xiaomi redmi note 7 από πλαίσιο + 2 year warranty από infoquest. ούτε global ούτε imei τσεκ ούτε 2G αντί 4![]()
Καλημέρα σας.
Ανάμεσα σε xiaomi note 8 pro και Samsung A7?
Τι θα διαλέγατε και γιατί?
The only easy day was yesterday.
Καλημέρα!
Επειδή ψάχνομαι και εγώ τις τελευταίες μέρες, το Α7 δε βλέπω να προτείνεται πουθενά... έχει"παλιώσει" πια και δεν αξίζει... γι'αυτό και πωλείται πλέον σε ελάχιστα καταστήματα.
Μήπως εννοείς το Samsung Galaxy Α70;;
Το redmi note 8 pro είναι καινούριο και φαίνεται καλό.
Το budget σου κυμαίνεται κοντά στα 250-300€;
το xiomi έχει καλύτερα specs και fast charging, τώρα φωτογραφία δεν ξέρω αν και αυτά τα νούμερα σε Pixel αναλυσης δεν τα εμπιστεύομαι σε κανένα απο τα δύο την διαφορά την κάνει το οπτικό μέσο και σε δεύτερο λόγο το hardware, το software χωρίς τα αλλα δύο είναι άχρηστο
Το μείον στα xiomi είναι το SAR σε σχέση με τα κορεάτικα που είναι πιο "σφραγισμένα" μοντέλα
αντιπρόταση δεν κοτάς και το LG V30 (64GB) που έπεσε η τιμή του, είναι παλιότερο μοντέλο αλλά είναι καλύτερο τόσο σε specs όσο και σε ποιότητα σε σχέση με τα παραπάνω
you rise you fall you're down then you rise again
Λεωνίδα έχεις δίκιο, A70 εννοούσα!
Doctora το είδα το sar και είναι σοβαρό μείον όντως.
Γύρω στα 300 τα λεφτά +-
The only easy day was yesterday.