Και η πλακα ειναι οτι σημερα κοιταγα μηπως βαλω κατι μαρσπιεδες που εχω δει στο ιντερνετ.Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
Το ξέρατε ότι αν βγάλετε το πλαστικό καλυμα απο τα μαρσπιέ ειναι για χρήση οff road;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και η πλακα ειναι οτι σημερα κοιταγα μηπως βαλω κατι μαρσπιεδες που εχω δει στο ιντερνετ.Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
Το ξέρατε ότι αν βγάλετε το πλαστικό καλυμα απο τα μαρσπιέ ειναι για χρήση οff road;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Κυριε προεδρα να τα εκατοστησει η μηχαναρα σου-μας.
Κλεισαμε ενα χρονο συμβιωσης.
Αφιερωμενο.
http://www.youtube.com/watch?v=w3IzpazVl-I
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κυριε προεδρα να τα εκατοστησει η μηχαναρα σου-μας.
Κλεισαμε ενα χρονο συμβιωσης.
Αφιερωμενο.
http://www.youtube.com/watch?v=w3IzpazVl-I
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=h1h-4WRhpGg
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Παιδια τι γινεται με τις αναρτησεις που παραπονεθηκε ενας φιλς οτι μαλακωσαν πολυ ?
Εχετε παρατηριση κατι?
Εαν ειναι ευκολο μπορει καποιος να γραψη τα μειονεκτηματα της μηχανης που εχουν παρατηρηθει απο ολους σας, γιατι με ενδιαφερη η μηχανη.
Εχω ενα LC4 τωρα και λεω να το αλλαξω![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Και σε μενα εχουν μαλακωσει, αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Παιδια τι γινεται με τις αναρτησεις που παραπονεθηκε ενας φιλς οτι μαλακωσαν πολυ ?
Εχετε παρατηριση κατι?
Εαν ειναι ευκολο μπορει καποιος να γραψη τα μειονεκτηματα της μηχανης που εχουν παρατηρηθει απο ολους σας, γιατι με ενδιαφερη η μηχανη.
![]()
Βεβαια, αν θες να το πιεζεις θελει πιο σκληρη ρυθμιση απο αυτη την εργοστασιακη.
Το μονο μειονεκτημα που θεωρω ενοχλητικο ειναι το πνιγμενο μοτερ, και καποιους τριγμους (στο δικο μου) στα μπροστινα πλαστικα.
Κατα τα αλλα οτι υποσχεται το κανει σε υπερθετικο βαθμο.![]()
Eυχαριστω για την αμεσοτητα![]()
Καλο σαβατοβραδο σε ολους![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι απο τις αναρτήσεις.
Ουτε έχω θορύβους.
Το μηχανάκι κάνει οντως αυτά που υπόσχεται σε πολύ καλο βαθμό. Απλώς για εμένα μερικά πράμαα θα αλλαχθούν/τροποποιηθούν.
Στην μπροστινή πάντως , έριξα δυο δεξιόστροφες «βόλτες» στους ρυθμιστές και βελτιώθηκε σημαντικά…Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Εχετε παρατηριση κατι?
![]()
(πάντα προσωπική άποψη και αίσθηση.)
![]()
Τα προβλήματα το Tenere μέχρι σήμεραΑρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
1. Το Ο-ring της τάπας – δείκτη του σκελετού από όπου συμπληρώνεις λάδι (στα πρώτα μοντέλα ήταν κακοσχεδιασμένο και έτρεχαν λάδια). Αλλάζετε με άλλο από ΧΤΧ/ΧΤR ή αγοράζεις ένα ελαφρώς μεγαλύτερο (κόστος 0,10 Ε)
2. Η φύσα της πλεξούδας του ανορθωτή σε ορισμένα κομμάτια δεν ήταν πρεσαρισμένη καλά, με αποτέλεσμα να ξεκουμπώνουν κάποια καλώδια και να σου αδειάζει η μπαταρία. Σε άλλους αλλάχθηκε η πλεξούδα ολόκληρη , ενώ άλλοι απλά την έβγαλαν, και πρέσαραν ξανά τα καλώδια
3. Παρατηρήθηκαν σημάδια χαμηλής αντισκωριακής προστασίας σε σημεία όπως οι ακτίνες-ζάντες του μπροστινού τροχού, οι βάσεις από τους καθρέφτες, ο σύνδεσμος λαιμού-συλλέκτη της εξάτμισης. Ένας συμφορουμίτης είχε έντονο πρόβλημα και άλλαξε τροχό εντός εγγύησης.
4. Οι βίδες που συγκρατούν την ζελατίνα είναι ΓΤΠΚ. Πλαστικές, τρώς την κεφαλή αν τις ζορίσεις λίγο παραπάνω. Τις αλλάζεις με ίδιες inox και τέλος.
5. Γενικά στα πρώτα μοντέλα θέλει ένα γενικευμένο έλεγχο στις βίδες , για να διαπιστώσεις ότι είναι σφιχτές. Έχει παρατηρηθεί χαλαρωμένη η μία από τις δύο βίδες που διπλασφαλίζει τον μπροστινό άξονα σε μία-δύο περιπτώσεις.
6. Υπάρχει ανάκληση στην Γερμανία (μόνο) για αλλαγή του breather στο φίλτρου αέρα εντός εγγύησης (σελ. 87 του παρόντος) αλλά μόνο στην Γερμανία μέχρι στιγμής.
7. Το κάλυμμα της σέλας είναι πολύ λεπτό και σκίζεται εύκολα.
8. Το ταχύμετρο κλέβει πάνω από 15%
9. Τα μανίσια τακάκια είναι πολύ μαλακά και θα τα αλλάξεις με σκληρότερα πολύ γρήγορα.
10. Κάποιοι παραπονιούνται για έντονη θερμότητα στην αριστερή πλευρά στο ύψος της γάμπας.
11. Κάποιοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τον φωτισμό του προβολέα το βράδυ
Από την μάνα της η μηχανή είναι πολύ πνιγμένη λόγω Euro III, με χάλια εξατμίσεις , αν είσαι πάνω από 1.80 θα χρειαστείς άλλη ζελατίνα, και ψήλωμα του τιμονιού.
Αυτά.... και καλώς να ορίσεις στο club……![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Με σακατεψες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τα προβλήματα το Tenere μέχρι σήμερα
1. Το Ο-ring της τάπας – δείκτη του σκελετού από όπου συμπληρώνεις λάδι (στα πρώτα μοντέλα ήταν κακοσχεδιασμένο και έτρεχαν λάδια). Αλλάζετε με άλλο από ΧΤΧ/ΧΤR ή αγοράζεις ένα ελαφρώς μεγαλύτερο (κόστος 0,10 Ε)
2. Η φύσα της πλεξούδας του ανορθωτή σε ορισμένα κομμάτια δεν ήταν πρεσαρισμένη καλά, με αποτέλεσμα να ξεκουμπώνουν κάποια καλώδια και να σου αδειάζει η μπαταρία. Σε άλλους αλλάχθηκε η πλεξούδα ολόκληρη , ενώ άλλοι απλά την έβγαλαν, και πρέσαραν ξανά τα καλώδια
3. Παρατηρήθηκαν σημάδια χαμηλής αντισκωριακής προστασίας σε σημεία όπως οι ακτίνες-ζάντες του μπροστινού τροχού, οι βάσεις από τους καθρέφτες, ο σύνδεσμος λαιμού-συλλέκτη της εξάτμισης. Ένας συμφορουμίτης είχε έντονο πρόβλημα και άλλαξε τροχό εντός εγγύησης.
4. Οι βίδες που συγκρατούν την ζελατίνα είναι ΓΤΠΚ. Πλαστικές, τρώς την κεφαλή αν τις ζορίσεις λίγο παραπάνω. Τις αλλάζεις με ίδιες inox και τέλος.
5. Γενικά στα πρώτα μοντέλα θέλει ένα γενικευμένο έλεγχο στις βίδες , για να διαπιστώσεις ότι είναι σφιχτές. Έχει παρατηρηθεί χαλαρωμένη η μία από τις δύο βίδες που διπλασφαλίζει τον μπροστινό άξονα σε μία-δύο περιπτώσεις.
6. Υπάρχει ανάκληση στην Γερμανία (μόνο) για αλλαγή του breather στο φίλτρου αέρα εντός εγγύησης (σελ. 87 του παρόντος) αλλά μόνο στην Γερμανία μέχρι στιγμής.
7. Το κάλυμμα της σέλας είναι πολύ λεπτό και σκίζεται εύκολα.
9. Τα μανίσια τακάκια είναι πολύ μαλακά και θα τα αλλάξεις με σκληρότερα πολύ γρήγορα.
10. Κάποιοι παραπονιούνται για έντονη θερμότητα στην αριστερή πλευρά στο ύψος της γάμπας.
Από την μάνα της η μηχανή είναι πολύ πνιγμένη λόγω Euro III, με χάλια εξατμίσεις , αν είσαι πάνω από 1.80 θα χρειαστείς άλλη ζελατίνα, και ψήλωμα του τιμονιού.
![]()
:hypnotize :hypnotize
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τα προβλήματα το Tenere μέχρι σήμερα
ε ναι καιει πολυ το μπασταρδο στην γαμπα....
ο φωτησμος? ασ ειναι καλα το αφρικα παω εγω μπροστα!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Ασε ρε που θα μας την πειτε και οι Αφρικανοι ναουμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ε ναι καιει πολυ το μπασταρδο στην γαμπα....
ο φωτησμος? ασ ειναι καλα το αφρικα παω εγω μπροστα!
Το Σ/Κ 1-2 Αυγουστου που σκευομαι να ανεβω προς τα κει θα εισαι λεφτερος???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ασε ρε που θα μας την πειτε και οι Αφρικανοι ναουμ.
Το Σ/Κ 1-2 Αυγουστου που σκευομαι να ανεβω προς τα κει θα εισαι λεφτερος???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 kila arxid....sorry proboleis exei mprosta to afrika!
ελα εσυ και θα δουμε...τι πεφτει σαββατοκυριακο?
αμα δεν πεξει καμια μαλακια με δειγματισμο αθηνα το πολυ να παμε για κανενα μπανιο!
τι θα κανεις εδω περα?
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Θα ειναι το Σ/Κ που θα εχω ελευθερας απο την κυρα, και λεω να το εκμεταλευτω με καμια καλη βολτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
10 kila arxid....sorry proboleis exei mprosta to afrika!
ελα εσυ και θα δουμε...τι πεφτει σαββατοκυριακο?
αμα δεν πεξει καμια μαλακια με δειγματισμο αθηνα το πολυ να παμε για κανενα μπανιο!
τι θα κανεις εδω περα?![]()
![]()
Αφου οι τενερακηδες μαλλον με πουλησαν ολοι τους.
Αλλα οταν κανω αυξηση στις συνδρομες τοτε θα δουνε.![]()
![]()
![]()