γιατι φιλε που εβρισα?τα λαμογια εννοεις?γιατι αδερφος σου ειναι ο βαρδηλογιαννης?Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Εκτος απο σενα δεν θυμαμαι αλλον να εχει βρισει εδω.....
![]()
γιατι φιλε που εβρισα?τα λαμογια εννοεις?γιατι αδερφος σου ειναι ο βαρδηλογιαννης?Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Εκτος απο σενα δεν θυμαμαι αλλον να εχει βρισει εδω.....
![]()
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
μια χαρα ηρεμος ειμαι σε αντιθεση με εσενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
@ powerhornet ...............
συνεχίζεις στο ίδιο πνεύμα που άρχισες .................. δε παίρνεις καλύτερα κάτι να ηρεμήσεις ;;;
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ........
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Γιατί τότε ΠΑΛΙ στη λένε ;;; ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
μια χαρα ηρεμος ειμαι σε αντιθεση με εσενα.
power hornet..
αν συνεχίσεις να αισχρολογείς και να επιτίθεσαι με αυτό τον τρόπο , το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις γραφικός. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά άνθρωπο ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να καταφέρεται χωρίς επιχειρήματα, απλά και μόνο για να δείξει οτι είναι φανατισμένος με μια ομάδα.
Όσον αφορά το θέμα με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ... σιγά μην λυθεί εδώ... αφού και οι δύο έχουν ιστορία όπως όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα και πάει λέγοντας...
Μόνο εμείς είμαστε "αγγελούδια".....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Μπάμπη "Σουγιά" ακούς;... το βράδυ λέει συνάντηση στο γνωστό στέκι να σπάσουμε τις κεφάλες μας!!!:a31:![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μόνο εμείς είμαστε "αγγελούδια"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε ειμουν μεσα στο χαιμπουρι οταν εβαλε το γκολ ο Βρύζας......Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Για σε παρακαλώ . Έχουμε αποκλείσει και μια Αρσεναλ![]()
τι μου θυμισες τώρα!!!
σωπα ρε μεγαλε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
τωρα φιλαρακο τα ειπες ολλα ετσι εσεις μια ζωη χαιρεστε με τις ξενες ομαδες που νικανε τον ολυμπιακο με ξενες πο***ες δηλαδη τοσο κομπεξικοι εισαστε γιατι με την ομαδουλα που εχετε δεν προκειτε να χαρειτε.αλλα οπως ειπα αφηστε την καραμελα οτι περνουμε πρωταθληματα στα χαρτια γιατι και εσεις περνατε πρωταθληματα με τα κουμπουρια
ενω εσυ με τι χαιρεσαι????
με τις παρασκηνιακες μαγκιες τοσων χρονιων?????
κατσε κατω απ την Ανορθωση τωρα και μη λες κουβεντα!!!!!
![]()
![]()
![]()
Τιποτα......Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
:a029:
![]()
Δεν εχω χρονο για χασιμο για να αποδειξω τα αυτονοητα......
11 χρονια χωρις εκτος εδρας νικη σου λενε τιποτα....
![]()
Κατα τα αλλα....
Δεν εχω καιρο για χασιμο......![]()
δηλαδη που αισχρολογισα να καταλαβω?που εγραψα λαμογια?η το αλο που εγραψα πο**ες?γαιτι απο τι εχω παρατηρησει ολοι αυτο κανουν αντι να γραψουν μαλακας γραφουν μ@λ@λκ@ς δηλαδη αυτο τι ειναι δεν ειναι βρισια?και απο καταλαβα εδω ειναι αντιπαραθεσεις τι εχω γραψει παραπανω απο τι εχουν φραψει ολοι οι υπολοιποι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και παρά το ότι δεν παίξαμε 3 χρόνια .............. ακόμα πίσω μας είσαστε στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ
![]()
![]()
![]()
περίμενε να σου εξηγήσω κάτι....γνωστοί οι λόγοι...
3 χρόνια ΔΕΝ παίξατε C.L...ευρώπη παίζατε αλλα Ουέφα...καταλαβες τώρα τίποτα?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
οχι βεβαια δεν χαιρομαι ουτε με αυτα,αλλα μην το παιζετε και εσεις αθωες περιστερες που ο δικος σας προεδρος εμπενε μεσα στον αγωνιστικο χωρο και εβγαζε τα κουμπουρια τα ξεχασατε?και οσο αφορα την ανορθωση κατσε γιατι σας περιμενει και εσαςΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
σωπα ρε μεγαλε!!!
ενω εσυ με τι χαιρεσαι????
με τις παρασκηνιακες μαγκιες τοσων χρονιων?????
κατσε κατω απ την Ανορθωση τωρα και μη λες κουβεντα!!!!!
![]()
![]()
![]()
εσείς δηλ 10 χρόνια δεν παίζατε ευρώπη??γιατι τότε δεν μαζεύτηκαν βαθμοί...??Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Εξαιτιας σας επαιξαν ολες οι ελληνικες ομαδες προκριματικα για τους ομιλους!!!!
να σου θυμήσω ότι 96-97 και 97-98 παίξαμε προκριματικά...
πριν το 1996 εσείς παίζατε ευρώπη αλλά παίζαμε προκριματικά......2 χρονιές αφότου βγήκαμε σταματησαν να παίζουν προκριματικά ...λες να είναι τυχαίο?αν αναλογιστούμε ότι είχαμε μέχρι 2002 την καλύτερη έδρα μαζί με M.U μάλλον όχι...αν θυμάμαι καλά 2 ήττες μόνο
καλό το παραμύθι που λέτε αλλα δεν ισχύει....είστε μεγάλα παιδιά πλέον και πρεπει να μλαθετε την αλήθεια...
πιες και εσύ έναν καφέ μπας και ξυπνήσεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
οχι βεβαια δεν χαιρομαι ουτε με αυτα,αλλα μην το παιζετε και εσεις αθωες περιστερες που ο δικος σας προεδρος εμπενε μεσα στον αγωνιστικο χωρο και εβγαζε τα κουμπουρια τα ξεχασατε?και οσο αφορα την ανορθωση κατσε γιατι σας περιμενει και εσας
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΤΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 96............
και λες εμας κομπλεξικους γιατι γουσταρουμε αυτους που σας πατανε στην Ευρωπη????????
εχεις πολυ πλακα φιλε μου!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Πρωταθλημα θελετε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
για πε μου πότε πήρατε τελευταία φορά πρωτάθλημα???και πριν απο αυτό πότε ήταν το τελευταίο??
χεχεχε
οπότε μεχρι να ξαναπάρεις αστο....έχετε κτίσει συνοικία πέτρινων χρόνων εσείς...
και που είσαι ακόμα...
Καθολου φιλε μου εχω πολλα και να πω και να γραψω .......Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
τωρα φιλαρακο τα ειπες ολλα ετσι εσεις μια ζωη χαιρεστε με τις ξενες ομαδες που νικανε τον ολυμπιακο με ξενες πο***ες δηλαδη τοσο κομπεξικοι εισαστε γιατι με την ομαδουλα που εχετε δεν προκειτε να χαρειτε.αλλα οπως ειπα αφηστε την καραμελα οτι περνουμε πρωταθληματα στα χαρτια γιατι και εσεις περνατε πρωταθληματα με τα κουμπουρια
Οσο για το κομπλεξικοι θα σου θημησω μονο μια φραση
<<ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΑΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ .........>>
Ισος ξεχνας την περιοδο 94-95 τον ημητελικο με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ ποιοι ηταν αυτοι που ειχαν αναψει βεγκαλικα στο πασα λημανι?????και πανιγυριζαν σαν τρελοι???
Σας εχει περασει η ιδεα οτι μπωρει να νικησουμε την Ανορθωση μεσα εξω?????????
καλυτερα να μην το σκεφτεστε καθολου ........
Αλλα και αν χασουμε παλυ τιποτα δεν μπορειτε να πειτε ..............γιατι ακομα θα ποναει.......
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………