Σελίδα 92 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    σε ειδα.. οταν ηρθα να κολλησω την αφισα στην πορτα σου...
    ηλιουπολεως... αντιπροσωπεια... ιταλικη...
    κ ηθελα πολυ να σε ξαναδω...
    ειπες πως θα εισαι κρητη εκεινες τις μερες ετσι κ αλλιως.. να ερθεις κ σε μας....
    στριβω, αρα υπαρχω..

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Σε είδα φίλε με το μπλε στρώμα σου να περνάς με πολλά μόλις λίγα εκατοστά από δίπλα μου χτες το πρωί σε ένα Κηφισσό σχεδόν άδειο. Προφανώς ήθελες να με φοβίσεις αλλά απέτυχες παταγωδώς. Είμαι παντρεμένος. Πολλά χρόνια. Δε με σκιάζει τίποτα πλέον.

Σας ειδα καμποσους στις στροφες της βορειας Ευβοιας απο Αρτακη εως Αιδηψο!
    μπολικες χαιρετουρες κ σε καποια φαση μου αναβοσβησε φωτα κ ενα μαυρο c2 λιγο πιο εξω απο τη Λίμνη. μοτοσυκλετιστης με οικογενεια; σινιαλο για μπατσικο; με την απορια εμεινα κ δεν προλαβα να ανταποδωσω!
    καλες στροφες να χουμε!

σε είδα καταραμένη αθήνα καθόλου δε μου έλειψες
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Σε ειδα χθες στην Β' ΒΙ.ΠΕ. Βολου, μ'ενα punto να μου κανεις τρελα σινιαλα απο το αντιθετο ρευμα πριν την τυφλη στροφη για χαλυβουργια, ενω μας χωριζε το διαζωμα.
    Ηθελες να με προστατεψεις απο τον καραμαλακα πρωτευουσιανο που πηγαινε ΑΝΑΠΟΔΑ στο στο δικο μου ρευμα, και μαλιστα στην λωριδα προσπερασης!!
    Εγω φυσικα εκοψα, και μαζευτηκα προς τα δεξια , και ξαφνικα ειδα τον τριμαλακα με το suv να μιλαει στο κινητο και να μην νιωθει!!!
    Λιγοι μπορουν να φανταστουν τι ενιωσα.

Σ'ευχαριστω μεσα απο ολη μου την καρδια αγνωστε φιλε μου.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Με ειδα να γυρνα στην Αθηνα απο το Βολο και να πληρωνω σε 0/4 απτα διοδια. Πινακιδα πανω και αντε γεια. Η πρωτη φορα ηταν δυσκολη, μετα ξεθαρρεψα

Επισης με ειδα να πηγαινω με 150 στην Εθνικη και να να βλεπω μπροστα ενα εντονο στροβιλισμο απο μικρα φυλλα κτλπ. Μεχρι να ανοιξω το γκαζι για σταθεροτητα ειχα μπει ηδη μεσα στον στροβιλισμο και ο αερασ πραγματικα με πηρε και με κουνησε ΠΟΛΥ δυνατα σε σημειο να νομιζω οτι θα με πεταξει κατω. Σαν να μην εφταναν αυτα το τζιπ μπροστα μου παταει φρενο (ελεος και αυτο κουνηθηκε??) και αναγκαζομαι να πεσω και εγω στα φρενα, εκει τα ειδα ολα. Δεν περιμενα οτι τα πραγματα μπορουν να γινουν τοσα επικινδυνα απο το πουθενα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Καλά ρε 'σεις! Όλοι με καθρεφτάκια γυρίζετε ή έχετε ρυθμίσει λάθος τους καθρέπτες της μηχανής σας?

Εγώ μήπως είδα σήμερα κανέναν από σας, να κατεβαίνει από Γιάννενα προς Πάτρα?

Φίλε με το μαύρο bousa, το έστρωνες και πήγαινες έτσι?

Στραβά και ανάποδα είδα πολλά, αλλά δε τα λέω γιατί έχουμε πήξει στο κάρβουνο.

Την Βροχούλα την είδε κανένας? Εγώ πάντως, πάλι μουσκίδι έγινα.

Μωρέ τι οδηγούσες εσύ που με χαιρέτησες στην Εγνατία προς Θεσσαλονίκη? Με τέτοια βροχή δεν έβλεπα.

Καλά ε το καλό δε σας το είπα. Είδα το Ζεύκα να κάνει τον αλυτάρχη. :rotflmao: :rotflmao:
    Φωτό ξέρετε που θα βρείτε.

cu Guys
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Εϊδα (τον daz?????) σήμερα με το ασπρο Tenere (σαν το δικό μου) στις στροφές στην Κανέτα στα Γιάννενα!!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αν ήταν φορτωμένο σαν γαϊδούρι ναι..
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Και δικάβαλο!

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Με ειδα να γυρνα στην Αθηνα απο το Βολο και να πληρωνω σε 0/4 απτα διοδια. Πινακιδα πανω και αντε γεια. Η πρωτη φορα ηταν δυσκολη, μετα ξεθαρρεψα

μην ανυσηχεις αδελφε,αυτο το δρομο τον κανω πολυ συχνα. 0/4 εχωκ γω ,γαμω τα σκορε λεμε!!!!

οπως λες πινακιδα πανω κ αντε γεια
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα, ξεκράνωτε σκουτεράκια, να το παίζεις Ρόσσι στη στροφή του ιπποδρόμου (από παραλιακή προς Πειραιά) και κανά δυο προηγούμενες, με μένα 2 μέτρα πίσω σου. Λοιπόν, άκου να δεις. Το να χρειάζεσαι 4 λωρίδες για τέτοιες στροφές δε σε κάνει σπουδαίο οδηγό. Και, επιπλέον, είσαι κίνδυνος και, ταυτόχρονα, ντροπή για τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές. Και για τον εαυτό σου, αλλά αυτός δε μας νοιάζει ιδιαίτερα. Μαζέψου.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Σας ειδα ολους σημερα να βαζεται βενζινα ουρεεεεεεεεεες...Δεν φτανει που πηγε σημερα η βενζινα 1,50 η φθηνοτερη ,τρεξατε ολοι ζωα να γεμισεται το ντεποζιτο...Δεν μας σωνει τιποτααα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Σε είδα πανιλήθιε σκουτερά την Παρασκευή το βράδυ μετά τη 1.00 που πήγαινες δικάβαλος χωρίς φώτα, χωρίς κράνος (κανένας εκ των δυο σας) και έκανες και σούζες πανάθεμά σε!!! Δε φτάνει η τρομάρα μου όταν έβγαλα φλας για να έρθω στη λωρίδα σου κι εσύ (λόγω έλειψης φώτων) δε φαινόσουν, αλλά μετά έπρεπε να προσέχω κιόλας μην πατήσω εσένα ή το φίλο σου!!! Βλάκα, ε βλάκα!!

Σε είδα κι εσένα πανίβλακα στη λεωφόρο Αγ. Μαρίνας-Κορωπίου χθες το πρωί που πάνω στη στροφή, με διπλή γραμμή, ήθελες να με προσπεράσεις (με το αυτοκίνητο) τη στιγμή που είχα απόσταση max 2 μέτρα από τον μπροστινό μου, και μετά επειδή ερχόταν αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση πήγες να χωθείς ανάμεσά μας... Δικαιολογημένος, μάλλον βιαζόσουν να πέσεις στη θάλασσα. Μόνο την επόμενη φορά βούτα μαζί με το αυτοκίνητο, για να πάψεις να αποτελείς δημόσιο κίνδυνο. Τις μούντζες που σου έριξα και τα φώτα που σου ανοιγόκλεισα μάλλον δεν τα κατάλαβες γιατί μου έκανες και νοήματα μέσα από το αμάξι σου, μ@λ@κ@!

Τέλος, σε είδα κι εσένα, Κυριακή βράδυ, αποθέωση της βλακείας και της κωλοφαρδίας ταυτόχρονα, που στην πιο επικίνδυνη στροφή από τον Υμηττό (το βουνό) προς Καισαριανή ενώ πήγαινα με 60-70 σου φαινόταν αργά και με προσπέρασες επιδεικτικά... Άμα θες εσύ να σκοτωθείς πρόβλημά σου και δε θα σε κλάψω, αυτός όμως που έρχεται απο το αντίθετο ρεύμα γιατί να πληρώσει τη βλακεία σου;

Γενικά, είδαν πολλά τα ματάκια μου αυτό το ΠΣΚ!!! Και να σκεφτείτε ότι η Αττική έχει ψιλοαδειάσει...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Επειδή νομίζω πως παρατίγκαρε το παρόν 'Σε Είδα', πάμε για Volume 5 !!!

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF