Σελίδα 92 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    'Οχι......απλά ακολουθούν το manual
    Δεν το έχω δει, το βλέπω τώρα.
    Οι περιγραφές των χουντικών κυβερνήσεων πάντως μου θυμίζουν κάποια άλλη κυβέρνηση....

Ακούσατε και το άλλο; Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι αγανακτισμένοι με τον υπουργό Μόσιαλο! Επειδή είναι πολύ σκληροί με το λαό; Μπράβο, ναι, θα θέλατε! Επειδή σε συνέντευξή του, όταν τον ρώτησαν για τα υπερβολικά και προκλητικά βουλευτικά προνόμια που απολαμβάνουν, αυτός απάντησε "μην απευθύνετε σε μένα αυτό το ερώτημα καθώς εγώ εξελέγην βουλευτής μόλις την τελευταία τετραετία!", αποδεχόμενος στην ουσία εμμέσως ότι τα προνόμια είναι προκλητικά και υπερβολικά. Σήμερα λέει δεν του μιλούσαν και του συμπεριφέρθηκαν όπως ο Παπανδρέου στην τρόικα ένα πράμα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	newspaper210911 copy.jpg 
Προβολές:	252 
Μέγεθος:	225,4 KB 
ID:	236369

Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών:

«Αρνούμαι να πληρώσω!!!» Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου. Οι λόγοι είναι απλοί: Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους. ... Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε. Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε; Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου. Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη; Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία. Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείτε, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν. Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε. Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε κρατικό υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε 16 εκατομμύρια ευρώ και της επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης διακοπής από την εργασία της. Και για όλα αυτά ζητάτε να πληρώσω εγώ ο μισθωτός; Δεν σας πληρώνω, γιατί αποτύχατε εδώ και 30 χρόνια να φτιάξετε την υγεία, την παιδεία και γενικά όλες εκείνες τις υποδομές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κράτος. Δεν σας πληρώνω, γιατί αναλάβατε την διακυβέρνηση με ψέματα και συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα. Δεν σας πληρώνω, γιατί δεν έχετε εντολή από τον λαό, να υπογράφετε τέτοιου είδους μνημόνια. Δεν σας πληρώνω, γιατί αρνούμαι να ταϊζω 301 ανθρώπους και την κλίκα τους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προδίδουν τα όνειρα του λαού και να ζούν εις βάρος του. Θα πληρώσω την συμμετοχή μου στο κράτος, όταν αυτό αποφασίσει να γίνει δίκαιο και να κατανέμει τα βάρη δίκαια. Θα πληρώσω, όταν το κράτος θα λειτουργήσει σαν κράτος και όχι σαν κομματική επιχείρηση με τα «δικά τους» παιδιά. Θα πληρώσω, όταν αυτοί που μας κυβερνάνε και οι δημόσιοι λειτουργοί θα λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον και όχι για να φτιάξουν περιουσία. Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι ο πολιτικός σας χρόνος (αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα) τελείωσε. Ο Ραγιάς ξύπνησε, από εδώ και στο εξής θα ακούτε και θα νοιώθετε μόνο την οργή του. Υποδουλώσατε τα όνειρα μου και το μέλλον των παιδιών μου. Πιστέψτε με, δεν έχω τίποτα να χάσω
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Η Κανέλλη στη Βουλή με γάλα και ψωμί

http://dai.ly/pbw56Z
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    λεφτα υπαρχουν...μονο για αυτους...

http://www.newscode.gr/politikh/stor...ei-750000-eyrw

:a04: :a04:

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
    1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!! 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !!!!

Να τα βλέπουν αυτά όσοι τους ψηφίζαν/ψηφίζουν κι όσοι κάνουν "αποχή"
    Give me fuel, Give me fire

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	liakotheory.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	209,8 KB 
ID:	236396
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...............

Ότι θά γίνουμε Άργεντινή.....
    Ξέχασε νά μάς πεί πώς έφυγαν
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,άπό τήν Άργεντινή τό 2000.

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ..........!!!
    Νύχτα διέφυγαν άπό σήραγγα.

Έφθασε ή ώρα πού όπου έμφανίζονται......

ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ.....ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Ότι θά γίνουμε Άργεντινή.....
    Ξέχασε νά μάς πεί πώς έφυγαν
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,άπό τήν Άργεντινή τό 2000.
    :rotflmao: :rotflmao:

Φαντάζομαι τα ελικόπτερα που θα παλεύουν να σηκώσουν τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο..:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    :rotflmao: :rotflmao:

Φαντάζομαι τα ελικόπτερα που θα παλεύουν να σηκώσουν τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο..:rotflmao: :rotflmao:

ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ............

Οί άνθρωποι φυγαδεύτηκαν άπό ύπόγεια σήραγγα.
    Πιστεύω ότι κάποιος ίσως σφηνώσει έκεί καί όχι τίποτε άλλο
    άν είναι τελευταίος ποιός τόν χέζει,άν είναι όμως πρώτος
    κάηκαν καί οί ύπόλοιποι..!!:rotflmao:

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μα για αυτο κανει κανο ο κραιμ μινιστερ

προπονειται
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

όπου γης Το avatar του/της iosif
    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4659253

Tην ίδρυση και ενίσχυση ενός παγκόσμιου προγράμματος υποστήριξης εκλεγμένων ηγετών (Global Public Leaders Program), το οποίο θα τους επιτρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν και μετά την αποχώρησή τους από το αξίωμα, ανακοίνωσε χθες η Γιάννα Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο της φετινής ετήσιας συνάντησης του Ιδρύματος Κλίντον (φωτογραφία), που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη. Ο Μπιλ Κλίντον τόνισε πως με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι ηγέτες δεν θα χάσουν την ικανότητά τους να υπηρετούν την ανθρωπότητα. :rotflmao:
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ανακοίνωσε χθες η Γιάννα Αγγελοπούλου

Oι ανθρωποι βρισκονται στην δικη τους διασταση ... στην διασταση του χρηματος δλδ

Θα χαρω πολυ οταν θα εχουν το τελος του Τσαουσεσκου ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Oι ανθρωποι βρισκονται στην δικη τους διασταση ... στην διασταση του χρηματος δλδ
    Θα χαρω πολυ οταν θα εχουν το τελος του Τσαουσεσκου ...
    Αλήθεια ρε παιδιά, ποια είναι αυτή;:rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF