Με είδα μετά από πολύυυυ καιρό να κάνω βόλτα στην Πεντέλη με την μηχανή μου...τόσο μα τόσο ωραία αίσθηση που την είχα ξεχάσει....ελπίζω να μην ξανακάνω 7+ μήνες να την πάρω βόλτα.
Με είδα μετά από πολύυυυ καιρό να κάνω βόλτα στην Πεντέλη με την μηχανή μου...τόσο μα τόσο ωραία αίσθηση που την είχα ξεχάσει....ελπίζω να μην ξανακάνω 7+ μήνες να την πάρω βόλτα.
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα να φχαριστιέμαι απογευματινό ανηφορικό στροφιλίκι και στο τέλος να με περιμένει το πρόσωπο ωσάν τρόπαιο!
Αυτές είναι στιγμές.....
α... και με είδα να ψάχνω χαιρετούρα από τις ελάχιστες μηχανές που συνάντησα στο δρόμο αλλά μάταια.
Λιγοστεύουμε?![]()
Με είδα να ξυπνάω σήμερα απο τις 07:30 οταν ηρθε ο 2 ετών ανιψιός μου και με σκουντουσε να κατεβουμε στο γκαραζ να δει τη μηχανή! Χαλάλι σου το πρωινό ξυπνημα Σαββατιάτικα μικρε... καλό γονίδιο κληρονόμησες! :milk: :milk:ipila:
Never ride faster than your guardian angel can fly...
με ειδα μετα απο 2 μηνες ξανα με μηχανη και αλλαγη ψυχολογιας να ταξιδευω Αθηνα Θεσνθη με καυσωνα αλλα χαλαλι.
Με ειδα να νοικιαζω σκουτερ σε νησι... και να βρισκομαι σε διαλογο τουριστριας με μαγαζατορα ενοικιαζομενων...
--Κυριε ειναι αυτο το νουμερο κρανους που πρεπει να παρω?
--Κουνα το κεφαλι σου...(ενω κουνουσε το κεφαλι της φορωντας ενα κρανος ανοικτου τυπου, που και στον τοιχο να το πετουσες θα εσπαγε...προσπαθουσε να δει αν εχει μεγαλο κενο!)
--Ειναι ενταξει?
--Ναι, ναι, ειναι μια χαρα...
Πανω απ' ολα η ασφαλεια...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα μετά από πολλές μέρες ταλαιπωρίας να έχω ξανά Η/Υ στο σπίτι. Καλός σας βρήκα!
δεν τον βλεπουν μονο σα πορτοφολι τον πελατη οι ενοικιαστες δικυκλων. #natalemeauta![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Τα είδα όλα σήμερα νωρίς το πρωί. Κατεχάκη στο φανάρι του Καρέα, πήγαινα με καμιά 70ρα και κάποιος τσογλανος παραβίασε το κατακόκκινο και έστριψε απο το αντίθετο ρεύμα. Δεν είχα ορατότητα, δεν πρόλαβα να κάνω πολλά πέρασε εκατοστά απο μπροστά μου. Είχα πολυ καιρό να τρομάξω τόσο πολυ. Αν πήγαινα με 90 θα με ειχε σκοτώσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα που αραιωνει η κίνηση...
Ήρθαν σήμερα η ολόσωμη φόρμα, τα γάντια και οι μπότες και μετά από βόλτα μιας ώρα για να στρώσουν με είδα να έχω αφυδατωθεί και να είμαι σα σταφύδα... πολύ ζέστη...
Με είδα, ή μαλλον σε είδα αγαπημένο μου gixxer να φεύγεις φέτα μέσα στο πλυντήριο αφού δεν μπορούσα να σε συγκρατήσω που γλιστρούσαν κ οι 2 σου ρόδες από τις σαπουνάδες στο πάτωμα... Αποτέλεσμα σπασμένος συμπλέκτης... Άντε τώρα να βρίσκω μανέτες με κλειστές εισαγωγικές...
MADE IN JAPAN 日本製
Με είδα πρωί πρωί να βάζω το μπρίκι στη φωτιά να κάνω ενα γ@μ@το ελληνικό διπλό να γουστάρω
και αντί για ελληνικό καφε...έβαλα nescafe....Γ@μω το κερατο μου πρωι πρωι!!!!!!!
Με είδα να κατέχω ΠΑΝΩ από 3 μηχανές και να κυκλοφορώ μόνο με το παπί....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros