Τελευταία τροποποίηση από lspiros; 10/04/2013 στις 09:07.
Προχωρα και κανε οτι σου ερθει ... στο τελος θα πεσει το χειροκροτημα.
Να σαι καλα και καλη συνεχεια .
ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Είσαι θεός!Είσαι ηγέτης της τρέλας μας! Do it your way!Σήκωσε το ελληνικό customizing - restoring ψηλά! Και ποιός τις γ@μ@ει τις ντομάτες και τα πιπέρια!![]()
Yamaha XT 600 2003
Yamaha Fzs 600 2003
Aprilia Atlantic 250 2006.......Όλα με τα χεράκια μου...γράσο BP και φαντασία!
ωραιο σχεδειο αυτο με την μπαλητσα συνεχησε Σπυρο![]()
Γνωμη μου ειναι να της χαμηλωσεις αλλα να μην κοψεις το ελατηριο,να το συμπιεσεις για να σκληρυνει,τα εντουρο τα εχουν πολυ μαλακα με μεγαλη διαδρομη![]()
HONDA C50, ΥΑΜΑΗΑ special50, SUZUKI gs250, HONDA cr250, YAMAHA xt600, YAMAHA pw50, atv150, HONDA cb250, HONDA cm200, KAWA ltd400, YAMAHA YDS7 250, SUZUKI GSX550ES, YAMAHA ΧΤ250.
εισαι τεραστιος!!!!μπαινω στο φορουμ μονο γι αυτο το θρεντ (χωρις να θελω να υποβαθμισω το υπολοιπα αλλα ρε φιλε τα σπαει)
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
το 8μπαλο φωναζει Harleo/τσοπεροκατασταση.... αν θες να το πεις καφε βαλε κανα spade...
ORGIA!!!!!
Είμαι περίεργος να δώ τι δρόμο θα διαλέξεις να πάρεις με το κόντεμα... θα αλλάξει όλο το ύφος της μοτό!I trust U
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ρε δεν παιζεσε θα μας καραφλιασεις και εμας
αλλα ξερω τι κανεις .......
λογο κρισης φροντιζεις να τα χασουμε και εμεις για να μην αγοραζουμε σαπουαν
οτι κανεις παπαδες στο ρεστοροκοστιουμετατροπες (τι εγραψα ο π@@@@@ας)
στο οτι τα μυαλα σου περνουν αερα μια και εισαι καμπριο εκδοση μασ το εχεις αποδηξει πολακις
ΑΛΛΑ να σου βγαινει και καλιτεχνικη φλεβα σε σεναριο παραμηθιου μα την Κ Μαρια και σε σχεδιο ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
τι να πω δεν ξερω........................ απλα
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ τι βαζελινη ακομα δεν την ειδα και αναμενω
![]()
![]()
![]()
Εχεις ξεφυγει καντο οπως θες γουσταρω![]()