επειδη δεν υπαρχουν μεμονωμένα περιστατικά, καλο ειναι να είμαστε πονηρεμένοι για το ποιος ή ποιοι εξυπηρετουνται απο της "φασαρίες"
Εργαζόμενοι στα Zara: Διαδηλωτές έσβησαν τη φωτιά. Κάποιοι ήθελαν νέα Μαρφίν
Λίγο πριν φτάσει η διαδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, ομάδα άγνωστων ατόμων με κουκούλες, κινούμενα στις παρυφές της πορείας, πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα, εν ώρα λειτουργίας, τη στιγμή που μέσα βρίσκονταν εργαζόμενοι και άλλος κόσμος. Διάφορα άτομα από τα αναρχικο/αντιεξουσιαστικο μπλοκ και άλλα οργανωμένα μπλοκ αντέδρασαν άμεσα και ψύχραιμα, έσβησαν την φωτιά, έσπασαν τα τζάμια του καταστήματος προκειμένου να γλιτώσουν τον εγκλωβισμένο κόσμο από ασφυξία και τους βοήθησαν να βγουν ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.
"Ακούσαμε θόρυβο. Η βιτρίνα έσπασε και έπιασε φωτιά, μέσα καπνός. Η φωτιά επεκτάθηκε σε όλο το μαγαζί», τόνισε η εργαζόμενη, ενώ υπογράμμισε ότι μέσα βρισκόταν κόσμος, ο οποίος εκείνη την ώρα ψώνιζε, για να προσθέσει ότι «δεν υπήρξε πανικός, ήμασταν ψύχραιμες. Μας βοήθησαν πολύ και τα παιδιά της διαδήλωσης" δήλωσε η εργαζόμενη.
Η εργαζόμενη πρόσθεσε πως:
"Την φωτιά την έσβησαν οι διαδηλωτές. Ούτε Πυροσβεστική, ούτε εργαζόμενοι της επιχείρησης. Την έσβησαν οι διαδηλωτές... μας βοήθησαν και να βγούμε και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας κατέβηκαν κάτω να δουν αν υπάρχει κόσμος να τον βοηθήσουν να βγει".
ποσο θα εξυπηρετούσε, άλλο ενα επεισόδιο με καμένους ανθρώπους, την επιβολή επιπλέον αστυνόμευσης και το "μάζεμα" του κόσμου προς την "συντηρητική" πλευρά?
Το παιχνίδι της προπαγάνδας το παίζουν απίστευτα καλά και οι 2 πλευρές. Γαντζώνονται από μεμονωμένα περιστατικά ή ακόμα και τα κατασκευάζουν, για να καρπωθούν τις εντυπώσεις. Και αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά υπάρχει από τότε που ο άνθρωπος οργανώθηκε κοινωνικά και διεκδικούσε θέση στην εξουσία.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Το θετικο απο την συζητηση ειναι οτι υπαρχουν πολλοι λιγοι που κανουν πως δεν καταλαβαινουν.
Απο κει και περα,και για να μην κατανταμε γραφικοι, αν δεν αντιλαμβανομαστε οτι η κατασταση με τον Ρωμανο απλα αντανακλα
το που βρισκομαστε πολιτικα σαν κοινωνια, ειμαστε απλα για τα μπαζα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Stam να σου κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις ?
Εδώ γιατί δε βρέθηκε ένας "καλός" μπάτσος να το αποτρέψει όλο αυτό ?
ΓιΑ δες κι εδώ : http://unfollow.com.gr/web-only/6608-zervaso
Σε ολόκληρο το κτίριο της ΓΑΔΑ πάλι δε βρέθηκαν μερικοί "καλοί" μπάτσοι να το αποτρέψουν ?
Θα με ενδιέφερε να ακούσω τι εξήγηση δίνεις ...
Τελικά υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε κάπου?
Προσωπικά έχω δει και έχω μαλώσει με ένστολους και μη συναδέλφους που δείχνανε υπερβαλων ζήλο στην εκτέλεση του καθήκοντος, και δεν αναφέρομαι σε περιπολία η σε καταδίωξη κακοποιών.
Μιλάω για μέτρα σε πορείες,γηπεδα κλπ.
Είμαι σίγουρος ότι είναι λίγοι, αλλά αυτοί οι λίγοι αμαυρώνουν όλους τούς άλλους.
Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό <υπηρέτες αφεντικών>
Οι κυβερνώντες είναι άδικοι, έχουν πάρει εξοντωτικά μέτρα, τα βλέπω τα ζω, τα ζούμε όλοι.
Αλλά η θέση μας είναι λεπτή, άρνηση εκτέλεσης διαταγης = στασιασμος. Κοινώς πας σπίτι σου. Η μέθοδος και το είδος επιβολής είναι αυτό πού κάνει την διαφορά,δηλαδη η υπέρμετρη και ανούσια χρήση βίας, όταν δεν υπάρχει πρόκληση, και όταν αυτός που προκαλεί δεν χρήζει βίαιας αντιμετώπισης( καθαρίστριες, παιδιά, συνταξιούχοι και απλοί οικογενειάρχες, άνεργοι) και κάθε λογής που στεναζουν τα τελευταία χρόνια.
Σε όσες πορείες έχω πάει, και ήταν ειρηνικές ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΎΝΙ.
Μπορεί κάποιοι να έχουν δει και διαφορετική κατάληξη η διαφορετικά πράγματα, και άρα διαφορετική άποψη δεν αντιλέγω, γιατί δεν τα γνωρίζω και όλα.
Έχω δει σε πορείες μπλοκ - παρέες αντιεξουσιαστων που πέρα από το κλασικό βρίσιμο ήταν κύριοι - ες.
Και μάλιστα απετρεπαν άλλους από τα χειρότερα.
Έχω δει και άλλους να κάνουν τα χειρότερα.
Δεν είναι όλοι το ίδιο νομίζω από καμία πλευρά.
Και αλήθεια γιατί να υπάρχουν πλευρές.
Κάποιοι από την μια και κάποιοι απέναντι.
Στην ιδεολογία και την έκφραση τής διαφωνούμε,αλλα το αγγούρι είναι κοινό για όλους.
Δεν νομίζω να υπάρχει αστυνομικός που να γουστάρει να κυνηγιεται με ζέστη ή με κρύο νυχθημερόν.
Δεν νομίζω να θέλει κανένας να κάνει τον κάνει τον κάμποσο σε ειρηνικούς διαδηλωτές, σε ομοεθνείς, σε πατριώτες του.
Το πράγμα κουράζει και έχει κουράσει.
Ορθά και συμφωνώ που ο κόσμος αντιδράει και διαδηλώνει, και απαιτεί το καλύτερο.
Αν δεν υπήρχαν οι επονομαζόμενοι γνωστοί αγνωστοι,ουτε ένας ματατζης θα υπήρχε στον δρόμο.
Δεν μπορείς να ξεκινάς όμως μια ειρηνική πορεία και στην εξέλιξη να θέλεις να μπεις σε σύνταγμα, βουλή, υπουργεία.
Τότε ποια η διαφορά με την χούντα??? Επειδή αυτή είχε τανκς???
Τι να πω κουράστηκα με τόσο μίσος
Να σταθώ λίγο εδώ ένα λεπτάκι.... δεν ξέρεις αν οι κυβερνώντες είναι άδικοι ή αν τα μέτρα είναι εξοντωτικά... αυτό που ξέρεις είναι ότι σου κόβουν τα λεφτά και αυτό είναι που σε κάνει να νιώθεις ότι αδικείσαι. Μπορεί με διαφορετική πολιτική επιλογή τα πράγματα να ήταν καλύτερα μπορεί και η πούτσα να ήταν διπλή όμως...
Κρινω από την τσέπη μου.Απο αυτά που βλέπω στον δρόμο. Δεν κάνω πολιτική ανάλυση αν οι σημερινοί πάνε να μπαλωσουν τρύπες των προηγούμενων η αν έρθουν διαφορετικοί αν θα είναι καλύτερα η όχι.