Σελίδα 92 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σας είδα να μεταφέρετε χιόνια πάνω στο καπό σε σχήμα χιονάνθρωπου και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει με κάποιο τρόπο.
    Τοπ 3: ο τύπος που το είχε απλώσει σε όλο το καπό και το μοίραζε στους από πίσω και στις στροφές,
    ένας άλλος που είχε σταματήσει πάνω στη στροφή (σε δρόμο με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση) για να φτιάξει τον χιονάνθρωπο και γέμισε τη στροφή με χιόνια,
    τελευταίος και καλύτερος αυτός με το τζιπ που έφτιαξε τον χιονάνθρωπο στη μεριά του οδηγού ο τυπάρας

Σας είδα ένα bmw f650 και ένα 1200(που σταμάτησες για βενζίνη στην Οινόη) να γυρνάτε από τα χιόνια και ζήλεψα. Έτσι πήρα και εγώ τη μηχανή να πάω να πάρω τσιγάρα.
    στους 2 από πάνω γιατί εγώ μόνο 15χλμ έκανα και το δάγκωσα
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Σε είδα στο βενζινάδικο, όταν ήρθες να μου βάλεις βενζίνη που με ρωτούσες για την μηχανή κοπελιά...
    "τι μοντέλο είναι, σε τι κυβισμούς βγαίνει...κλπ"
    Και όταν κατέβηκα και άνοιξα την μπαγκαζιέρα για να σε πληρώσω, ενώ νόμιζες ότι δεν σε κοίταγα, σε είδα που την χαϊδεψες διακριτικά, πρώτα στο ντεπόζιτο, μετά στο φανάρι.....
    Μου έφτιαξες την μέρα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σας είδα σημερα,οπως ανέβαινα για βασιλικά κτήματα,ιποκράτειο πολιτεία,χαλαρή εκδρομοεντουραδα,με τα ''ΚΑΘΑΡΑ'' (1 honda,1ktm )να ξεχύνεστε σε μια αλανα χιονισμένη...

Σας είδα και σας (αλλους 2,ο ενας με λευκο-μπλε καθαρο ο αλλος δε πρόλαβα) να με χαιρετάτε και ανταπέδωσα αμεσως,και χάρηκα πραγματικα παρα πολυ (μεσα στο κρύο)

Ζήτημα να ειμασταν μονο εμεις σημερα εκει πάνω με μηχανες....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ασημί 206, Κηφισίας και Ξενίας...

Πρέπει ο εγκέφαλός σου να πάγωσε αξιότιμη κυρία και να μην είδες τον τροχονόμο να σε κόβει και το έσφαξες το "κοκκινο" κανονικά και πέρασες εκατοστά από δίπλα του... Ο ίδιος δεν ήταν τόσο ευγενικός αλλά δεν στην έκοψε την κλήση...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος Το avatar του/της tre
    Σε βλέπω σχεδόν κάθε πρωί κατά τις 6,30 , να περνάς τον Πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και Γεωργίου Σταύρου με το Super tenere σου.
    Φίλε κόψε ταχύτητα , γιατί θα βγει κανένας νυσταγμένος από καμιά οικοδομή και δεν σου χρωστάει τίποτα.
    Αν βιάζεσαι να πας τα κουλούρια στο μαγαζί σου ξεκίνα νωρίτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Σε ειδα σήμερα να σπρώχνεις στο parking του Σκλαβενίτη το Vstrom για να πάρει μπροστά αλλά η μπαταρία δεν σου έκανε τη χάρη. Σταματησα, σε ρώτησα αν θες βοηθεια και τελικά δεν την γλύτωσα την πρωινή γυμναστικη.. Σου εδωσα ένα γερο σπρώξιμο και τελικά το vstrom ζωντανεψε. Βουρ τώρα για νέα μπαταρία. Την καλημέρα μου
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

Σε ειδα οδηγε ΕΘΕΛ με τατουαζ χαγιαμπουσα στο χερι
    πουτσ@@@@@@@@@

Σας είδα να προσπαθείτε να με σκοτώσετε πρωινιάτικα με το παπάκι (3 φορές σε 10 λεπτά είναι too much).
    Δεν σταματήσατε ούτε σε ένα stop, τελικά το να πας στον φούρνο και στο περίπτερο πρέπει να είναι πολύ adventure.
    Γ@μώ το μυαλό σας και την αναισθησία σας βόδια, κουκουλωμένοι μέσα στα κουτιά σας με μπουφάν, κασκώλ και γάντια.
    Δεν έχει κλιματιστικό το γ@μόκουτο;

Σε είδα αυτοσχέδιο ζουανάκι να αποδημείς εις κύριον εντελώς, να αφήνεις το μηχανάκι να ακούγεται σαν διαλυμένο παπί και τα καυσαέρια να λεκιάζουν το πλαίσιο...
    Σε είδα Aprilia εξουσιοδοτημένε να μην έχεις φέρει τα ανταλλακτικά... Από τον Νοέμβρη που έγινε η παραγγελία. Ποιός γνωστός "...άκης" και χαζά διαβάζω μετά;

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το xt να εισαι με γαντια και σκουφο πρωι πρωι, με σηκωμενους τους ώμους, για να γλυτώσεις κρύο, να περνάς σαν να μην τρεχει τπτ το κόκκινο...
    Σε ειδα με το κουτι σου ν' αλλάζεις λωρίδα στα καλά καθούμενα χωρίς φλας και οταν ακουσες την κορνα μαζευτηκες...(την γλυτώσαμε και σήμερα...)
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    σε ειδα με το μερσεντικο το καινουργιο και εντυπωσιαστηκα οπως ανοιξε...
    ανοιξα και εγω και σε περασα φιλερ απο δεξια...αλλα με ξαναπερασες με οσα και εντυπωσιαστηκα ξανα γιατι δεν ειχα κοψει πολυ...
    οδο λαγκαδα το σκηνικο στην καθοδο...

στο φαναρι ειδα οτι ηταν το καλο το Α45 AMG και σου λεω:
    -"'νταξει καλο ειναι.." γελασες και πιασαμε την κουβεντα...
    σε ρωτησα αν ηταν 360 και μου εδειξες τα τεσσερα δαχτυλα...και μετα μου λες θα παει για 480 αφου περιμενεις εγκεφαλο...

σου λεω:"δεν ειναι πολλα για διλιτρο?"
    και μου λες:"ολα εργοστασιο ειναι...και θα δουλευει λουλουδι"...

σε ολα τα επομενα φαναρια πιαναμε την κουβεντα χαζοανοιγοντας...
    σου ειπα οτι μου αρεσει και το σασι του, γιατι οντως ειναι νεανικο και ομορφο το μπ0υρδελο και απαντησες οτι εχεις και ενα ducati 1099...ετσι για την πλακα...

σου ειπα: δεν μου αρεσουν τα ducati..εκτος του 1098...
    εσυ κοιταξες καλυτερα, καταλαβες οτι ηταν Κ, και μου ειπες οτι σ'αρεσουν ολα τα Κ και τωρα θα βγει και το καινουργιο που θα ειναι μπιστολι....

να'σαι καλα ρε μαγκα, να τα χαιρεσαι τα τουμπανα σου...

κριμα που δεν ειχαμε ανοιχτο δρομο να κανουμε ενα ανοιγμα της προκοπης...

Οχι!
    Δεν σε ειδα ρε ρημαδι db killer να φευγεις απο την θεση σου.
    Ουτε σε ακουσα, γιατι ημουν στο motorway.

Σε ακουσα μωρη Χοντρη να σκουζεις και να θες να γινεις το 12.5, αλλα μονο βαβουρα κανεις και σερνεσαι οπως και πρωτα.

Επισης, δεν σε ειδα ρε μαλακα κατασκευαστη να μου απαντας στο μεϊλ μου για το αντιστοιχο ανταλλακτiκο κι αντε να βρω κανεναν εδω περα, που να καταδεχτει να μου φτιαξει ενα.

Με βλεπω να βαζω παλι τον θερμοσιφωνα και στα παπακια μου ολα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε είδα με το 307 cc να σφάζεις στις 2:40 μμ τέσσερα κόκκινα στη σειρά στο κέντρο του Πειραιά... έκλεισες και δύο φορές και το παιδί με το er.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasagk
    εχθες το πρωι εξω από το τιτανια πανεπηστημιου ,που αραζουν οι ταριφες ,περναγε η κορη μου με το παπι ,ξεπαρκαρη ο κοπανος χωρις φλας, χωρις να κοιταξη, την πεταει κατω και σηκώνεται και φευγει,της πουτανας ο γιος,του εχομαι να παθει τα ιδια και χειροτερα το παιδι του από έναν κιτρινιαρι,-σκληρο ακούγεται αλλα ετσι είναι- και το χειροτερο κανενας δεν προλαβε να παρει τον αριθμο ως συνηθως αλλωστε ποιος θα μπλεξει,το ΚΑΛΟ είναι ότι δεν χτυπησε,το μηχανακι λιγο με νοιζει..
    Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
    Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σέ είδα καλέ μου σύντροχε Γιώργο (bocaros), να μου δίνεις ίσιες, μεταχείρω δισκόπλακες για την Αφρικάνα. Σε ευχαρίστησα κάτ΄ιδίαν, σε ευχαριστώ πολύ και δημοσίως!

Είσαι ψυχούλα ρε φίλε
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26