Σελίδα 92 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 2083

Θέμα: AFRICA!

εμενα μου κάνει εντύπωση οτι μέχρι τώρα ξέραμε οτι ανεβάζει μέχρι ψηλά και εκεί αποδίδει (ψηλά) και τώρα έρχονται τα εγγλεζάκια και μας λένε οτι ψηλά δεν.....

ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?

υγ.... ναι το τζι ες μπορώ να επιβεβαιώσω οτι στριβει με την σκέψη
    πουτσ@@@@@@@@@

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πάντως ρε γμτ, ακόμα και με όσα σέρνουν στην GS οι χρήστες διεθνώς, βλέπεις ότι "για ένα γύρο της ευρώπης θα ήταν το καλύτερο", που σημαίνει ότι έχει πέσει σκέψη και μελέτη... Και λες τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά (αν τα έχεις περισσευούμενα, για να προλάβω μιά ακόμα Τερενσειάδα περί πτωχών με ακριβά βρακιά). Τρία χρόνια μετά άραγε, έχουν λύσει τα "παιδικά" του βάσσερμπόξερ;

Τελικά είναι θέμα του τι θέλεις να κάνεις. Για καθαρά ασφάλτινη χρήση (που θα κάνουν οι περισσότεροι πελάτες) το Άφρικα δεν είναι το καλύτερο της κατηγορίας.

το καινουριο ειδικα gs, σαν μηχανακι ειναι πραγματικα απιστευτο...πλεον με το υδροψυκτο μοτερ, απεκτησε οσο γκαζι χρειαζεται και ακομα παραπανω, εμενα προσωπικα μου φανηκε ικανοποιητικοτατο, ειναι ανετο σαν καναπες, στριβει ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ (ειναι πραγματικα απιστευτος ο τροπος που βουταει μεσα στη στροφη, μπορεις ανετα να ξεφτυλισεις οτιδηποτε κινειται στο δρομο) και περναει πανω απο ανωμαλιες σα μαγικο χαλι...

οποτε δεν εχουν αδικο οσοι λενε οτι ειναι το καλυτερο, απλα ειναι και πολυ ακριβοτερο...οταν μπαινει η τσεπη στη μεση, ειναι βασικος παραγωντας, και αυτο πλεον ειναι σχεδον 10κ πανω απο το αφρικα τωρα...

Έκπληξη επίσης ότι τα εγγλεζάκια σε αυτό το τεστ το ουμφ ούτε να το φτύσουν. Αυτό πάντως με την ελαφρώς σκυφτή θέση οδήγησης είναι λίγο κάπως, το είχα προσέξει πέρυσι στο Γκάζι.

Πάνο η διαφορά σε λεφτά είναι "μόνο" 6000 που μπορεί χαλαρά να μικρύνουν αν προσθέσεις μερικά έξτρα στο Άφρικα, το GS εννοείται φορτωμένο όλο τον κατάλογο των έξτρα. Και με χρηματοδοτικό "άντε γειά".
    Για να δούμε και κανένα ακόμα τεστ/συγκριτικό... Αυτοί οι Γερμανοί του 1000PS αργούν;

Έκπληξη επίσης ότι τα εγγλεζάκια σε αυτό το τεστ το ουμφ ούτε να το φτύσουν. Αυτό πάντως με την ελαφρώς σκυφτή θέση οδήγησης είναι λίγο κάπως, το είχα προσέξει πέρυσι στο Γκάζι.

Πάνο η διαφορά σε λεφτά είναι "μόνο" 6000 που μπορεί χαλαρά να μικρύνουν αν προσθέσεις μερικά έξτρα στο Άφρικα, το GS εννοείται φορτωμένο όλο τον κατάλογο των έξτρα. Και με χρηματοδοτικό "άντε γειά".
    Για να δούμε και κανένα ακόμα τεστ/συγκριτικό... Αυτοί οι Γερμανοί του 1000PS αργούν;
    to triumph ειναι απλα μια κατηγορια κατω...δεν ειναι το high end μοντελο, λογικο να ειναι κλασμενο και αδικιμενο...

παντως το honda ειναι θεωρητικα στα 13+ ενω το bmw με ολο τον καταλογο (γιατι τελικα ετσι καταληγεις να το παρεις) παει 22? ανεβαινει πολυ...

αλλα οντως οπως ειπα ειναι φανταστικο μηχανακι, ειναι πραγματικα το πιο ολοκληρωμενο on off αυτη τη στιγμη χωρις υπερβολες τυπου 1190 που τελικα καταληγουν να χαλανε το συνολικο αποτελεσμα...αλλα και η τιμη, ανεξαρτητων χρηματοδοτικου, ειναι στο θεο...το παιρνεις μονο αν σου περισσευουν στην πραξη και δε σε νοιαζει ιδιαιτερα, και απλα κερδιζεις επειδη εχεις ενα μηχανακι που δε χανει αξια ακομα και σαν μεταχειρισμενο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Εχω βαρεθει να διαβαζω απο πολλους για το ποσο γαματο ειναι το τζι ες και ενω πωλουνται αφθονα μεταχειρισμενα ουτε οι ιδιοι ουτε αλλοι δεν το παιρνουν αλλα μονο εκθειαζουν..τοσο πολυ πειραζει που ολα τα προς πωληση μεταχειρισμενα ειναι εκτος εγγυησης;

Δεν βλεπω πολλους γενναιους να κανουν την κινηση, μονο λογια...γιατι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Εχω βαρεθει να διαβαζω απο πολλους για το ποσο γαματο ειναι το τζι ες και ενω πωλουνται αφθονα μεταχειρισμενα ουτε οι ιδιοι ουτε αλλοι δεν το παιρνουν αλλα μονο εκθειαζουν..τοσο πολυ πειραζει που ολα τα προς πωληση μεταχειρισμενα ειναι εκτος εγγυησης;

Την απάντηση την έχει δώσει ο Τέρενς, γιατί όσο καλό και να είναι το χρηματοδοτικό, θα βγει από την τσέπη σου ποσόν 20500 φουλ έξτρα (γιατί μόνον τέτοια εισάγονται) συν τους τόκους.

Το GS πάντως ακόμα και αν δεν το παίρνουμε "εμείς οι μεγαλόστομοι", πουλάει πιο πολύ από τα αντίστοιχα των ανταγωνιστών, άρα οι περισσότεροι στην αγορά το τιμούν με τα λεφτά τους.

αν δεν μπορεις να παρεις κατι δε το θεοποιεις, του βρισκεις ψεγαδια...οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια δηλαδη...

τωρα εσυ δεν εκτιμησες ιποτα απο το gs γιατι απλα δεν καταλαβαινεις τι καβαλας και εισαι κοσμαρα

Να υπενθυμισω οτι το θεμα μας ειναι το Αφρικα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος

γιατι δεν ειναι τρου αντβετσουρ!φιλος γι αυτο!

χώμα, τα δικά μου όρια είναι πιο χαμηλά και από το χειρότερο ον.οφ, οπότε μικρή σημασία έχει.

Δεν ειναι θεμα οριων. Τα κιλα δεν κρυβονται, οτι μαρκα και να ειναι
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    γιατι δεν ειναι τρου αντβετσουρ!φιλος γι αυτο!
    Με 270 κιλα και βαλε κανενα μοτο δεν ειναι τρου αντβεντσουρ..και ας κτυπιουνται οι γερμανιδες, ναναι καλα το μαρκετινγκ ομως που τσιμπανε αρκετοι..και τα 240 κιλα του dct Africa πολλα ειναι για χωμα..νομιζω οτι η κατηγορια με εμφαση στο χωμα εχει σταματησει στο 990 ktm..

Με 270 κιλα και βαλε κανενα μοτο δεν ειναι τρου αντβεντσουρ..και ας κτυπιουνται οι γερμανιδες, ναναι καλα το μαρκετινγκ ομως που τσιμπανε αρκετοι..και τα 240 κιλα του dct Africa πολλα ειναι για χωμα..νομιζω οτι η κατηγορια με εμφαση στο χωμα εχει σταματησει στο 990 ktm..
    Που ήταν 235, μπαλαρίνα.

Εγώ δεν Μίλησα για τα κιλά του συντρόφου apriliaνου, αλλά για τα κιλά των μότο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasdirt
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Ώπα! Δηλαδή το κατεβάζουν πειρατικά και μετά σε χρεώνουν από πάνω; Ή έχω μείνει εγώ πίσω και έτσι γίνονται τα πράγματα πια;
    Δε βαριέσαι, θα κατέβω στο εφημεριδοπώλη να το πάρω αύριο. Έχει και κάποια πλεονεκτήματα να ζείς Αγγλία - πλούσια επιλογή κόμικς
    Υπάρχει και free link...
    "IT'S NEVER TOO LATE
    FOR THE RIDE OF YOUR LIFE"

KTM adventure fan club!

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Μόλις διάβασα το MCN. Mου είναι συμπαθής ο Adam Child, και πιστεύω αρκετά διπλωμάτης να μπορεί να πει αυτό που θέλει, χωρίς να θίξει την γραμμή του περιοδικού ή τα όποια συμφέροντα. Με τον τρόπο του, βεβαία. Χαχα. Όλοι εδώ το ψιλοκράζουμε το έντυπο, και όλοι το διαβάζουμε. Με τον τρόπο μας, βέβαια..

Δεν είδα λοιπόν κάτι που να με κάνει να γουστάρω τη μηχανή λιγότερο, (ούτε, βέβαια, κάτι που δεν το ξέρουμε ήδη). Η μηχανή είναι αυτό που είναι. Καλά θα ήταν και λίγο φτηνότερα αλλά δεν είναι και κορόιδo η Χονδα... Μού αρέσει που τόσο καιρό όλοι κράζαν τα αντβέντσουρ γιατί δεν πήγαιναν οφφ. Μόλις βγαίνει κάτι που πάει και λίγο οφφ, αρχίζουν τα «μα δεν σκίζει την άσφαλτο» LOL. Γιατί, ρε φίλος; Πήγαινε το πρώτο Άφρικα, δλδ, και έμεινες απογοητευμένος;;;;

Έ πάρε τότε ένα Κατούμι, άνθρωπέ μου, να ησυχάσεις. «Μά καίει πολύ, παραείναι νευρικό, θάθελα περισότερη άνεση, μπλα, μπλά» . Ε, πάρε GS. «Μα δεν πάει καλά χώμα». Έ άει πηδ****, πάρε ένα Crossdresser που τα κάνει όλα. Τι σου είμαστε οι άνθρωποι...

α) Φτηνό/Πρακτικό, β) Χώμα, γ) Γκάζια, δ) Άνεση, Τρία από τα τέσσερα ίσως να πετύχεις. 4/4, δεν νομίζω. Μήπως αυτό ήταν τελικά το κρυφό ζητούμενο;

<ΟΤ>Παρεμπιπτόντως, με ξάφνιασε και μένα που θάψαν το στρουμφάκι, νόμιζα οτι θα το βγάζαν δεύτερο στην κατηγορία, από όσα έχω ακούσει. Τις προάλλες μίλαγα με κάποιον που είχε το μεγάλο Explorer, και έλεγε να πάρει και το 800xc για να κάνει Λονδίνο - ΚεηπΤάουν. Μ@λ***ς θα είναι μάλλον αν δεν πάρει το Χόνδα, τουλάχιστον, αφου του τρέχουν τα ντόλαρς - άλλα ίσως να ήταν κολλημένος 'ουμφίστας. Η Mama πάντως, σίγουρα δεν θα μιλάει στο Child... </ΟΤ>

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  4. africa twin Αναζητήσεις