Μπάμπη έχεις παραχωρήσει τον λογαριασμό σου στον Αντώνη Σαμαρά;
@Βυρων πέρα από όσα έχουν ήδη γραφτεί, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η σημερινή διαδικασία δεν είναι ο προβλεπόμενος γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο νομιμοποιεί την διαδικασία και πως μπορεί ο κάθε πονηρός έσω και έξω να το εκμεταλλευτεί μετά.
Κλαίω και από τα γέλια, αλλά και από πίκρα
για την π@@@ που θα φάνε όλοι οι μαλθακοί της γενιάς μου.
Δεν χαίρομαι επ΄ουδενί, αλλά δυστυχώς ίσως είναι η ώρα να δικαιωθούμε με τον πίο άσχημο τρόπο, όσοι βγάζαμε και βγάζουμε το ψωμί μας με ιδρώτα.....
Κρίμα.........θα προτιμούσα ειλικρινά, να είμαι μια ζωή ο μαλάκας που δεν έμαθε τον ''εύκολο'' τρόπο.
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
Ρε φίλε, μια επανάληψη του προηγούμενου έργου είναι...Deja vu και η μέρα της Μαρμότας. Το κούράζαν με σούρτα φέρτα και ξαφνικά...time is up fuckers. Και δώστου τρέξιμο και δημιουργικά ασαφή ΠΔΠ και τροπολογίες και αντισυνταγματικές διαδικασίες.
Δλδ πιστεύει κανείς πως τα έχουν διαβάσει, όπως (δικαίως) έκραζαν τονπωςτονλεν Πασόκο?
Δλδ ο Στρατούλης που έσκουζε για το οτι δεν θα περάσουν τα μέτρα των μηδενικών ελλειμάτων στα ταμεία επικουρικής, θα το ψηφίσει τώρα που γίνεται defined contribution...που είναι το η ρήτρα μηδενικού ελλείματος στα Αγγλικά?
Πρόσεξε, δεν τους κράζω που άλλα λένε και άλλα κάνουν...απλά χάθηκε απίστευτος χρόνος και το κουστούμι που ήρθε είναι απελπισία.
ο ιδρωτας ειναι γλυκος οταν αποδιδει καρπους
ακομα κι οταν καποιες φορες δεν αποδιδει μετραει η προσπαθεια
το προβλημα ειναι οταν στον κλεβουν![]()
Είπα εγώ κάτι διαφορετικό για τον Γιάνης ΤΟ σούργελο ; Ναι οκ μπορεί να έκαναν λάθος να τον εμπιστευτούν εξ αρχής , από τα τέλη όμως Φλεβάρη τον έχουν παραγκωνίσει . Δεν ξέρω αν έχουν αποκηρύξει τις μεθόδους του για να γίνει βιώσιμο , ξέρω ότι στην παρούσα κυβέρνηση δεν δόθηκε καμία δυνατότητα να κάνει το παραμικρό . Αν εννοείς ότι δεν το έκανε ο Χαρδούβελης και ο Παππαδήμος τότε κακώς δεν το έκανε αφού υπήρχε έτοιμη συνταγή. Πρόσεχε συνταγή που να μην αφήσει τη χώρα στην εντατική
Τέλος ο ΑΤ δεν απαγορεύεται να χαρακτηρίζει το ΔΝΤ εγκληματίες , το λέει όλος ο γνωστός κόσμος , όπου έχουν βρεθεί , δεν αποκλείεται όμως να λέει κάπου κάπου και την αλήθεια , γιατί σ' ενοχλεί αυτό ;
Respect mah authoritah!!!!
δεν τους γουσταρω γενικα τους συγκεκριμενους........
δεν μπορω ομως να αμφισβητησω οτι πολεμησαν
στραβα, με απειρια, με λαθος επιλογες, με χασιμο χρονου αλλα για πρωτη φορα το παλεψαν
οι αλλοι το παιζαν ηρωες επειδη σηκωναν το στυλο και υπεγραφαν οτι τους ελεγαν
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά δεν πήγαινε εκεί το σχόλιο μου.
Τους ''έξυπνους'' συνανθρώπους μου εννοούσα.
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)