Σελίδα 92 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Α εσύ σοβαρά πιστεύεις στον νέο σωτήρα... Τι να πω, μακάρι να σου βγει η νέα νέα ελπίδα.
    Μάλλον παρεξήγησες. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως θα έχει κάνει τη δουλειά ο συρυζανέλ εξαντλώντας την 4ετία οπότε ο Κυριάκος δε θα προλάβει να μας σώσει αφού θα έχουμε ήδη σωθεί . Κατάλαβες;
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Α εσύ σοβαρά πιστεύεις στον νέο σωτήρα... Τι να πω, μακάρι να σου βγει η νέα νέα ελπίδα.
    Α οκ, και αναρωτιόμουν πότε θα παίξει και το ταμπελάκι...

Βασικά όμως τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά από την απλοϊκή ερμηνεία πως εγώ είμαι με τον Κυριάκο:
    • - Αν είσαι ευχαριστημένος από την τρέχουσα κυβέρνηση ή τέλος πάντων πιστεύεις πως είναι η λιγότερο κακή επιλογή, στηρίζεις αυτήν.
    • - Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την τρέχουσα κυβέρνηση και πιστεύεις πως κάποιο άλλο κόμμα (ή σύνολο κομμάτων) θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, στηρίζεις αυτό ή αυτά.
    • - Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την τρέχουσα κυβέρνηση και παράλληλα δεν πιστεύεις κιόλας πως κάποιο άλλο κόμμα (ή σύνολο κομμάτων) θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, είτε κατεβαίνεις ο ίδιος υποψήφιος, είτε φεύγεις από τη χώρα να γλυτώσεις, είτε το ρίχνεις στα χάπια είτε δεν ασχολείσαι καν και αφήνεις τα πράγματα να πάνε όπως πάνε.

Το σκέτο ειρωνικό «ο Κυριάκος θα μας σώσει», θα μου επιτρέψεις να το θεωρήσω μη-επιχείρημα μιας και στερείται απόλυτα αιτιολόγησης.

Από εκεί και πέρα, αν θέλεις με κάποιο λογικό επιχείρημα που να μην πέφτει σε καμία από αυτές τις κατηγορίες και χωρίς να είναι θεωρία συνωμοσίας να μου εξηγήσεις ποιος και γιατί θα μας σώσει ή δεν θα μας σώσει, ευχαρίστως θα το διαβάσω.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος

....
    Το σκέτο ειρωνικό «ο Κυριάκος θα μας σώσει», θα μου επιτρέψεις να το θεωρήσω μη-επιχείρημα μιας και στερείται απόλυτα αιτιολόγησης.
    ..........
    Ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται.

Φυσικα και δεν ειναι επιχειρημα,αλλα ετσι μου ηρθε.

Α οκ, και αναρωτιόμουν πότε θα παίξει και το ταμπελάκι...

Βασικά όμως τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά από την απλοϊκή ερμηνεία πως εγώ είμαι με τον Κυριάκο:
    • - Αν είσαι ευχαριστημένος από την τρέχουσα κυβέρνηση ή τέλος πάντων πιστεύεις πως είναι η λιγότερο κακή επιλογή, στηρίζεις αυτήν.
    • - Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την τρέχουσα κυβέρνηση και πιστεύεις πως κάποιο άλλο κόμμα (ή σύνολο κομμάτων) θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, στηρίζεις αυτό ή αυτά.
    • - Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την τρέχουσα κυβέρνηση και παράλληλα δεν πιστεύεις κιόλας πως κάποιο άλλο κόμμα (ή σύνολο κομμάτων) θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, είτε κατεβαίνεις ο ίδιος υποψήφιος, είτε φεύγεις από τη χώρα να γλυτώσεις, είτε το ρίχνεις στα χάπια είτε δεν ασχολείσαι καν και αφήνεις τα πράγματα να πάνε όπως πάνε.

Από εκεί και πέρα, αν θέλεις με κάποιο λογικό επιχείρημα που να μην πέφτει σε καμία από αυτές τις κατηγορίες και χωρίς να είναι θεωρία συνωμοσίας να μου εξηγήσεις ποιος και γιατί θα μας σώσει ή δεν θα μας σώσει, ευχαρίστως θα το διαβάσω.
    Δεν είμαι ευχαριστημένος από καμμία κυβέρνηση των τελευταίων όσων ετών, κρίνοντας εκ των αποτελεσμάτων και πεπραγμένων. Βλέποντας μάλιστα στην Βουλή TV σχετικά πρόσφατα ένα αφιέρωμα στην πρώτη πρωτοχρονιά μετά την "επανάσταση" όπου όλοι οι πολιτικοί γιόρταζαν σε πάρτι γνωστής ηθοποιού και έλεγαν ακριβώς και χωρίς καμμία φραστική διαφοροποίηση ότι ακούμε και σήμερα από τα "εγγόνια" τους, μου έπεσαν τα αυτιά. Κουτόχορτο χονδρική, πενήντα χρόνια επιτυχίες. Από σωτήρες λοιπόν χορτάσαμε. Και από πτυχία. Γιωργάκης, ξενοσπουδαγμένος με περγαμηνές; Κωστάκης, το αυτό; Αντωνάκης; Αλέξης, αριστερός και νεαρής ηλικίας; Τώρα Κυριάκος "πωλείται" ως σωτήρ με πτυχία, καριέρα με το σπαθί του, επιτυχίες σε ιδιωτικές εταιρίες (άρα έχει ένσημα και αποδεδειγμένη διαχειριστική γνώση), ως μη εμπλεκόμενος στον πυρήνα της "μητσοτακικής διαφθοράς", ως ο νέος μεσσίας. Να τον δοκιμάσουμε (ξεχνώντας ότι έχει ήδη παίξει κυβερνητικά και έχει αφήσει έργο προς κρίση) γιατί οι τωρινοί είναι κακοί.

Λύση δεν έχω και δεν περιμένω κάτι από κάποιον που έχει ως σήμερα φανεί (και δύσκολα θα φανεί κάποιος εκτός συστήματος), οπότε δεν κινούμαι εκτός λίΤΣας και εκ προοιμίου το συγκεκριμένο Τοστ έχει απορριφθεί. Δικαιούμαι να χαμο- ή και σκέτο γελάω πάντως με ότι μου φαίνεται αστείο, ανεξαρτήτως του αν μπορώ με σοφιστείες να στηρίξω το "καλώς έχειν" της όποιας επιλογής. Βλέπεις η λογική είναι υποκειμενική και πλάνη θεωρείται εύκολα ότι δεν ταιριάζει με την προσωπική του καθ'ενός λογική.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Την μια μάθαμε ότι την έχει καπαρώσει φίλος του Ερντογάν.

Ρε, δεν θα μας σώσει ο Κυριάκος τελικά; Ψέματα; Σνιφ.

1 Οι ΤΟύρκοι κάνουν παράπονα ότι δεν μπορούν να επενδύσουν στην Ελλάδα
    μπλα μπλα (αλλά ποιός τους γ... τους κωλότουρκους????)
    2 Με τον Άλεξ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ επλίδα υπήρχε γιατί ήταν έξω από το σύστημα...
    με το άλλο ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.... Κουμπάροι σόγια κλπ κλπ
    Νομίζω ότι ΤΩΡΑ τη γ.... (που λέει και το ανέκδοτο)
    ΦΥΣΙΚΑ και όλα όσα λέει δεν μπορεί να τα κάνει γιατί προυποθέτει ρίξη
    με τους θεσμούς.... (και αυτό δεν παίζει)
    Εκτώς αν δεν θα φορολογεί τους ξένους επενδΓυτές και γ... μόνο τους Έλληνες
    :a31:
    αλλά με το πάρε λεφτά να επενδύσεις κουμπάρε ή πα΄ρε λεφτά να αγοράσεις....
    ανανήψαντας

Βρε αγόρι, πρέπει να είσαι 100% μαλάκας για να επενδύσεις σε μιά χώρα όπου δεν ξέρεις τι θα πληρώνεις "του χρόνου" για την επένδυσή σου. Ποιός θα έρθει να δουλέψει με 50-60-70% φόρους και εισφορές, δεν μπορώ να καταλάβω. Αλλά νταξ, ο ζουρνάς παίζει, οι αγορές χορεύουν, η μπλελπίδα έρχεται και όλα καλά. Το ποιός έφερε το πιο κακό μνημόνιο είναι το φλέγον όπως ξες. Για το ότι όλοι το υπέγραψαν κουβέντα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μετά απο τόοοοοοοσο καιρό δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι πλέον δεν κάνουμε πολιτική
    αλλά εφαρμόζουμε όσα μας λένε και ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό...
    Δεν παίζει ρόλο ποιός κυβερνά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    η μπλελπίδα έρχεται και όλα καλά. Το ποιός έφερε το πιο κακό μνημόνιο είναι το φλέγον όπως ξες. Για το ότι όλοι το υπέγραψαν κουβέντα.

Ο κυριάκος θα φτιάξει πρώτα τη ΝΔ (3-4 χρόνια τουλάχιστον) και μετά θα ασχοληθεί με την Ελλάδα (όχι κορόιδο)

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    2 Με τον Άλεξ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ επλίδα υπήρχε γιατί ήταν έξω από το σύστημα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	What-Meme-13.jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	31,5 KB 
ID:	351709
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Banned
    "Με τον Άλεξ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ επλίδα υπήρχε γιατί ήταν έξω από το σύστημα..."

Τι ηταν....

απο τα 15 στο κομμα,
    πολυτεχνειο δεν περασε ΜΕΣΑ απο ταξη ...ever...

μια ζωη στο payroll, και μολις πηρε το οκ απο το αμερικα εγινε πρωθυπουργός...

Αυτος ο Αλεξης ή συνωνυμία;

Banned
    THIS IS APSALOS VILAGE....
    http://www.iefimerida.gr/news/249800...-horoys-vinteo

MY VILAGE.

Ο Αλέξης ήταν αγνό πουλέν που τον διέφθειρε η πρωθυπουργία ρε... :rotflmao: (sorry ktine...)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Βλέπεις η λογική είναι υποκειμενική και πλάνη θεωρείται εύκολα ότι δεν ταιριάζει με την προσωπική του καθ'ενός λογική.
    Όχι δα. Η λογική δεν είναι καθόλου υποκειμενική.
    Απλώς, η λεγόμενη «κοινή λογική» δεν είναι και τόσο κοινή όσο θα έπρεπε.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Μετά απο τόοοοοοοσο καιρό δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι πλέον δεν κάνουμε πολιτική
    αλλά εφαρμόζουμε όσα μας λένε και ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό...
    Δεν παίζει ρόλο ποιός κυβερνά.
    Είσαι εκτός κοινής λογικής. Το 85% των Eλλήνων παραμένουν πιστοί στο Skip με μπλέ και πράσινους κόκκους, γιατί 39 κατασκευαστές πλυντηρίων το συνιστούν. Που και που πλένουν και με σοφλάν για ευαίσθητα, διότι ροζ και χαριτωμένο. Τι, ξέρεις καλύτερα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    MY VILAGE.
    Μήτσε ο κόσμος δεν δυσανασχετεί και είναι στο πλευρό των αγροτών; Έχει καλό μπάφο στο χωριό σου και τώρα στα μπλόκα πως θα περάσει η ώρα, ε λέμε και καμμιά μλκία που και που στα ΜΜΕ...

Όχι δα. Η λογική δεν είναι καθόλου υποκειμενική.
    Απλώς, η λεγόμενη «κοινή λογική» δεν είναι και τόσο κοινή όσο θα έπρεπε.

Η κοινή λογική δεν είναι η απλή λογική, αλλά η επικρατούσα από τη πλειοψηφία.

Αυτό δεν την κάνει σωστή.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic