Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Τι; Οι άθεοι δε θηλάζουν κιόλας;;!!~!11 ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!@12312 Με ένα ζευγάρι β#ζαρες να παιζω,γίνομαι και εγώ πιστός. ........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τα δίνει ή της τα παίρνει?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Τα δίνει ή της τα παίρνει? Το ειχα παντα απορια,αυτη ειναι αληθινη φωτογραφια;;
Ζησε το ονειρο.. γινε κι εσυ ελευθερος επαγελματιας.. μπορεις!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Ζησε το ονειρο.. γινε κι εσυ ελευθερος επαγελματιας.. μπορεις!!! Ισχυει . Μονο να συμπληρωσω στην κατω κατω αριστερα : πως σε βλεπει το κρατος και οι υπολοιποι( συνταξιουχοι, μισθωτοι κ.τ.λ.)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Τα δίνει ή της τα παίρνει? Εγώ πάντως πιο πιθανό θεωρώ το ενδεχόμενο να έχουμε να κάνουμε με επαγγελματία ζητιάνα με στέκι εκκλησίες και νεκροταφία παρά κάτι άλλο
Εγω θα αλλαζα την δευτερη "πως δουλευεις" Θα εβαζα μια εικονα που να σχετιζεται με το ανεργος.
Πώς σε βλέπει το κράτος (και πώς αποφάσισε να σου τα πάρει)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Τα δίνει ή της τα παίρνει? Τα δίνει, κουνιάδα του είναι. Η γραία είναι η δίδυμη αδερφή της Βαρδινογιάνναινας, απλά δεν έχει κάνει ποτέ της πλαστική.
αυτο θα γαζωνει..
O παππούλης Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.
Αγάπη μόνο ρε
Όχι "αμήχανος" πλέον...
και μετα απο 6 μηνες χρηση στο χωραφι απο τον "οικονομικο" υπαλληλο φιλου περιβολαρη ηρθε η ωρα να του αλαξουμε και τα λαστιχα
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]