μετα τον Β ΠΠ η ανθρωποτητα εζησε τον ψυχρο πολεμο οπου ο φοβος απετρεψε πυρηνικη καταστροφη
λεμε τωρα αυτο το πραγμα να το εφαρμοσουμε ατομικα;
να παρουμε ολοι οπλα για να μειωσουμε την εγκληματικοτητα;
στην ελλαδα θα εχουμε 5 νεκρους την ημερα μονο για τις θεσεις παρκινγκ![]()
Είπα να μην ξαναγράψω για το θέμα, αλλά δε θέλω να σε αφήσω με το άγχος.
Δεν προσέβαλα κανέναν, αγαπητέ kons. Ξαναδιάβασε τι έγραψα, με πιο αντικειμενική ματιά κι όχι αυτού που έχει τη μύγα. Προσέβαλα τους ρέντνεκς, αλλά δεν έγραψα κάτι που δεν ισχύει, οπότε, ξανά, δεν το θεωρώ μεμπτό. Ό,τι έχω γράψει εδώ, γενικότερα, αποτελεί γεγονός. Τώρα, το αν προσβάλλει κάποιον, εντελώς ειλικρινά, μου είναι αδιάφορο. Αλλά προσωπικά δε σε προσέβαλα. Δεν το κάνω αυτό ιντερνετικώς. Δεν έχω κανένα λόγο, δε σε ξέρω, δε θεωρώ ότι "μαλώνουμε", κουβέντα κάνουμε.
Και έτσι, για να παραθέσω μερικά ακόμα στοιχεία, σχετικά με τον Νότο, τους οποίους εσύ, από τα γραφόμενά μου, θεωρείς ότι τους αποκαλώ αμόρφωτους επειδή γουστάρουν όπλα, αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι συμβαίνει το ανάποδο. Γουστάρουν όπλα, επειδή είναι αμόρφωτοι. Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι υπέρ των όπλων, είναι αμόρφωτος, καθώς σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι (απειροελάχιστοι) που έχουν πραγματικούς λόγους και μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη ενός όπλου. Αλλά η πλειοψηφία είναι, τι να κάνουμε τώρα. Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός. Δες παρακάτω.
5 πιο μορφωμένες πολιτείες:
5. Colorado
Total score: 70.17
4. Vermont
Total score: 71.14
3. Connecticut
Total score: 71.90
2. Maryland
Total score: 76.54
1. Massachusetts
Total score: 81.92
5 πιο αμόρφωτες πολιτείες:
46. Alabama
Total score: 31.33
47. Arkansas
Total score: 27.18
48. Louisiana
Total score: 22.96
49. West Virginia
Total score: 21.71
50. Mississippi
Total score: 21.06
(https://www.cnbc.com/2018/01/23/the-...s-in-2018.html)
Κάτοχοι όπλων στις παραπάνω πολιτείες:
5. Colorado: 34.7%
4. Vermont: 42.0%
3. Connecticut: 16.7%
2. Maryland: 21.3%
1. Massachusetts: 12.6%
------
46. Alabama: 51.7%
47. Arkansas: 55.3%
48. Louisiana: 44.1%
49. West Virginia: 55.4%
50. Mississippi: 55.3%
(https://www.thoughtco.com/gun-owners...ations-3325153)
Οι 5 τελευταίες πολιτείες ανήκουν ΟΛΕΣ στον Νότο. Όλες. Ούτε μια εκτός. Τυχαίο σίγουρα.
Βλέπεις κάποιο pattern; Ή είναι κι αυτό τρικ της στατιστικής;
Τι στοιχεία έχεις παραθέσει εσύ στην κουβέντα, εκτός από "ρώτησα τον ξάδερφό μου, άρα τα όπλα είναι ωφέλιμα";
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 02/03/2018 στις 08:42.
Life begins at 45°.
To αστείο είναι ότι οι περισσότεροι που αντιδρούν σε κάτι (πλην των βετεράνων των πολέμων εναντίων του πολέμου) είναι αυτοί που δεν έχουν ιδέα για το αντικείμενο που εναντιώνονται.
Βλέπε τους απανταχού πολέμιους των μηχανών.
Θα εμφανιστούν πολλοί με απόψεις, στοιχεία και στατιστικές και θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι οι μηχανές είναι άχρηστες κι επικίνδυνες.
Εκεί να δω τις αρνήσεις....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν η συντριπτική πλειοψηφία* των δυστυχημάτων συμβαίνει με μοτοσικλέτα, έχουν άδικο; Χρειάζεται να καβαλάς ή να'χεις σπουδάσει μηχανολογία για να κάνεις 1+1=2; Δε νομίζω.
* δε γνωρίζω ακριβή ποσοστά, οπότε δεν έχω άποψη, αλλά πιθανό να ισχύει.
Προσωπικά δεν αντιδρώ σε τίποτα. Δεν έχουμε ελεύθερα όπλα στη χώρα μου, οπότε δε με απασχολεί το θέμα. Αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάζω την ανθρώπινη ηλιθιότητα, όπου κι αν επικρατεί.
Life begins at 45°.
Όταν "βαράς το σαμάρι για να ακούσει το γαϊδούρι" λέγοντας αυτούς που ασχολούνται με τα όπλα με τα όποια επίθετα τι κάνεις, δεν προσβάλλεις?
Να είσαι πολύ σίγουρος ότι εγώ άγχος δεν έχω αντίθετα από εσένα και τους υποστηρικτές σου όταν θα βρεθούν σε άσχημη θέση. Όπως επιθυμείς... κάτσε και απόλαυσε το, εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση σε αυτό, είναι δικό σου πρόβλημα. Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας άλλωστε. Τα είπαμε αυτά και πιο πάνω, μην τα ξαναλέμε.
Αν κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις και τον σύνδεσμο που σου έστειλα ίσως θα σου δώσει μερικές πληροφορίες παραπάνω και από ειδικούς. Γιατί από δήθεν ειδικούς γεμίσαμε, φτάνει όχι άλλους.
https://www.nratv.com/series/nra-car...rms-in-america σε αυτό τον σύνδεσμο ξεκαθαρίζονται πολλά, καθώς και τα κολπάκια των antigunners με μεθοδεύσεις και μιζούλες για φτιαγμένες στατιστικές.
Επίσης ότι πιο επίσημο υπάρχει από το FBI: https://ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s...iminary-report
Υπάρχει πάρα πολύ σχετικό υλικό στο διαδίκτυο, μόνο που ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει πολύ προσεκτικά να ελέγξει την πηγή του.
Εκτιμώ ότι αρκετά αναλύθηκε το θέμα. Υπάρχει αρκετό υλικό σε όποιον ενδιαφερόμενο να μελετήσει και να αποφασίσει για την ζωή του.
Τελευταία τροποποίηση από kons; 02/03/2018 στις 09:56.
Mil. Spec.
Δεν πάτε να οδηγήσετε λέω ΄γω...
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
NRA (National Rifle Association, η πλέον έγκυρη, αντικειμενική, αξιόπιστη πηγή) και Trump voters.
Κάποιοι ξεχνάτε κάτι παιδάκια που σκοτώνονταν στο σπίτι, επειδή βρήκαν το όπλο του μπαμπά. Η ένοπλη άμυνά μας αξίζει όλα τα νεκρά παιδιά του πλανήτη.
Βόλτα, μόλις φτιάξει ο καιρός. Θα ποστάρει κανείς;![]()
Life begins at 45°.
Κανονίστε να βγάλετε τα όπλα μέσα στον καφενέ, ρε!![]()
Sent from me using a computer.