Lux μόνο πενσικά-και αυτα με την επιφυλαξη μηπως ειναι β διαλογης αλλα πάντως από NWS.
Lux μόνο πενσικά-και αυτα με την επιφυλαξη μηπως ειναι β διαλογης αλλα πάντως από NWS.
Τα ακριβά είναι nws, Γερμανίας, οι καστανιές δεν είναι καλές, ειδικά οι στρογγυλές
Εμένα η εμπειρία μου από προϊόντα lux ( πολύ πρόσφατα μάλιστα) είναι ένα γαλλικό και ένα σετ αλλεν.
Εντυπώσεις, υπερτιμημένα και κάτω του μετρίου ποιοτικά.
Και θα σας πω εν τέλει τι έκανα. Μια καστάνια toptul από εδώ κοντά σε τιμή 12ευρώ και μερικά ολοκαίνουρια καρυδάκια acesa σε πολύ προσιτή τιμή από μαγαζί εδώ και με 25ευρώ περίπου έχει μια μικρή συλλογή με 4-5 καρυδάκια και αντάπτορα 1/4 η οποία ειναι και επώνυμη και ανθεκτική. ΟΚ μπορεί να μην έχει το #17 ή το #13 ή το #8 αλλά αυτά που δουλεύονται πολύ 10, 12, 14, 15 τα έχει και αν κάτι χρειαστεί το προσθέτει μετά...
Άλλο πληρώνω πολλά αλλά πληρώνω έξυπνα. Σας ευχαριστώ όλους!
υ.γ ο λόγος που ρώτησα ειναι επειδή στο 2023 έχουν αλλάξει πολύ οι τιμές...
https://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=7736600
Πωλείται nos καστάνια elora 1/4!!!
Με τι καταπιανεσαι, αν επιτρέπεται, και βρίσκεις συχνότερα τα 12,14&15 αντί των 8,13 & 17???
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Και πολύ καλά έκανες.
Δυστυχώς η παγίδα που πέφτουμε αρκετοί είναι η ευκολία του να μην ψαχνόμαστε στην γειτονιά μας και στα συνοικιακά μαγαζιά αλλά κατευθείαν στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα ή να το βρίσκουμε στου διαόλου το κέρατο αυτό που ψάχνουμε ή καθόλου και να θεωρούμε ότι δεν υπάρχει αφού δεν είναι στα σκρουτζομαγαζα.
Καλοδούλευτη.
o φίλος ήθελε να αλλάζει μια μπαταρία σε ενα mercedes a class του 2000 νομίζω ήταν 14 ή 15 (χρειάστηκε και προέκταση) επίσης έχει ενα retro ποδήλατο που είχε σίγουρα βίδες 10 και 12 και 14
προφανώς αν θελήσει κάτι άλλο θα πάρει αυτόνομα...
από την άλλη εγώ ήμουν/είμαι ηλεκτρολόγος (παλεύω να φύγω από εργαλεία και μαστορέματα, να γίνω developer)
τα 13, 17 και 19 στη βιομηχανία παίζουν συχνά
αν θυμάμαι καλά παίζουν και τα πιο μεγάλα αν εισαι περισσότερο μηχανικός και όχι strictly ηλεκτρολόγος απο μικρά νομίζω το 10 έπαιζε ή και το 9 δε θυμάμαι να τα είδα συχνά όμως
Τελευταία τροποποίηση από rhtoras; 22/08/2023 στις 16:38.
https://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=7736600
Πωλείται nos καστάνια elora 1/4!!!
#18 παιζει να μην έχω συναντήσει ποτέ.
Βέβαια δεν κατσαβιδιαζω αμάξια.
Τα #10, 13,17,19 είναι ίσως από τα πιο πολυχρησιμοπιουμενα σε εφαρμογές
To παλιό μου αμάξι Peugeot 2006 17 έχει μόνο τα μπουλόνια στις ζάντες. 15-16-18-21 και Ε torx.
Το ακόμα παλιοτερο seat cordoba του 96, ήταν το ίδιο αλλά είχε ελάχιστα torx.
Όλα όσα έχω δουλέψει ειναι περίπου η ίδια κατάσταση με εξαίρεση παλιά Ιαπωνικά.
Όταν είπα οτι το iso πλεον έχει αντικαταστήσει το 17 με το 16, το 19 με το 18 και το 22 με το 21, εννοούσα και στις υπόλοιπες εφαρμογές (και γενικά σε όσους κατασκευαστές δε χρησιμοποποιούσαν). Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούσαν έτσι κι αλλιώς ότι ήθελαν (μάλλον αυτές ώθησαν να αλλάξει το στανταρ και όχι το αντίθετο).
Οι βίδες που πήρα για να βάλω τη μέγγενη επάνω στον πάγκο ήταν 18αρες. Εγώ ζήτησα Μ12.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 28/08/2023 στις 17:20.
Sent from me using a computer.