Σελίδα 92 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102142192 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Αχαχαχα εγω στριμωχτηκα?? Εγινε... Κατσε τωρα σπιτι στειλε μηνυμα για να πας να κατουρησει ο σκυλος και μετα απο κανα 4 μηνο που θα βγεις πες μου ποιος στριμωχτηκε.Ειλικρινα απανταω πλεον γιατι θελει για καποιο λογο ο καθε εξυπνακιας να μου αποδειξει οτι το 0.1 σε μια γερασμενη χωρα ειναι μεγαλο ποσοστο θνησιμοτητας. Μπορειτε να μη μου απευθηνετε το λογο και υποσχομαι να μη ξανασχοληθω. Δουλευω κιολας και μαλιστα πολυ. Αλλα κανονικα επρεπε να σας ειχα χ@@@νους και να κοιταω τη τσεπη μου. Λοιπον αυτα απο μενα.Ειπα το μελλον θα δειξει αλλα μην ερθει κανενας εδω μετα απο 2 χρονια να μου πει οτι ο απιστος ελεγε αληθεια και γιναμε αβουλοι σκλαβοι με ελευθεριες οσες ενα πουλι στο κλουβι.
    Παλι αλλα γι'αλλα της παρασκευης το γαλα απαντας !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DRAKONET Προβολή μηνύματος
    Γιατι πηγαν στο φεγγαρι ??
    Γιατί υπάρχει φεγγάρι?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Γιατί υπάρχει φεγγάρι?
    Προσωρινά γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι στην πραγματικότητα είναι σκάφος εξωγήινων που μας παρακολουθούν.
    Οπότε είναι θέμα χρόνου να την κάνει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Προσωρινά γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι στην πραγματικότητα είναι σκάφος εξωγήινων που μας παρακολουθούν.
    Οπότε είναι θέμα χρόνου να την κάνει.
    Την κάνει αλλά ξανάρχεται. Όταν δεν έχει φεγγάρι το πάνε για συντήρηση και επιστρέφει σε τροχιά .

Απαντάει πολύ καλά . Μέσα σε αυτό το 0.1% είναι ο πατέρας του η μητέρα ο παππούς και η γιαγιά του . Για εκείνον οι 4 αυτές ζωές είναι το 0.1%

Μέλος
    https://youtu.be/k0yKfvtCpRQ Δες πολυ καλα αυτο το βιντεο και μετα οταν καταλαβεις τι εννοει μιλα μου για θνησιμοτητα θνητοτητα και της παρασκευης το σανο.Εγκεφαλικες αιμορραγιες χρεωνονται στο κοβιντ και μου λες τα δικα σου και εσυ και οι υπολοιποι. Θες να ψαχνω στοιχεια σα μ@@@ας ολη μερα ενω οι απαντησεις βρισκονται διπλα σου. Οσο για το αν θελουνε οι παππουδες μου να ειμαι εξω ελευθερος πιστεψε με χεστηκανε οξ παππουδες μου για το αν θα πεθανουνε απο κοβιντ η απο εγκεφαλικο, οπως και εγβ αν ημουνα παππους δε θα περιμενα καποια αλλη καταληξη. Οταν μιλαμε ομως γις λιγους θανατους και με προυποθεσεις δεν ειμαι εγω ο αναισθητος αλλα καποιοι αλλοι που κοψανε τις επισκεψεις στα νοσοκομεια και τα τακτικα χειρουργια και δωσανε 20 εκ στα καναλια.Επισης να πας κατω απο αυτο το βιντεο να βρισεις ολους αυτους που καταλαβαινουνε τα αυτονοητα. Δηλαδη οτι δημιουργησανε πανδημια με θανατους απο αλλες αιτιες και κρουσματα με υγιεις ανθρωπους και εναν ιο ουσιαστικα ιδιο με της γριπης και μαλλον πιο ακινδυνο.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 08/11/2020 στις 17:40.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    https://youtu.be/k0yKfvtCpRQ Δες πολυ καλα αυτο το βιντεο και μετα οταν καταλαβεις τι εννοει μιλα μου για θνησιμοτητα θνητοτητα και της παρασκευης το σανο.Εγκεφαλικες αιμορραγιες χρεωνονται στο κοβιντ και μου λες τα δικα σου και εσυ και οι υπολοιποι. Θες να ψαχνω στοιχεια σα μ@@@ας ολη μερα ενω οι απαντησεις βρισκονται διπλα σου. Οσο για το αν θελουνε οι παππουδες μου να ειμαι εξω ελευθερος πιστεψε με χεστηκανε οξ παππουδες μου για το αν θα πεθανουνε απο κοβιντ η απο εγκεφαλικο, οπως και εγβ αν ημουνα παππους δε θα περιμενα καποια αλλη καταληξη. Οταν μιλαμε ομως γις λιγους θανατους και με προυποθεσεις δεν ειμαι εγω ο αναισθητος αλλα καποιοι αλλοι που κοψανε τις επισκεψεις στα νοσοκομεια και τα τακτικα χειρουργια και δωσανε 20 εκ στα καναλια.Επισης να πας κατω απο αυτο το βιντεο να βρισεις ολους αυτους που καταλαβαινουνε τα αυτονοητα. Δηλαδη οτι δημιουργησανε πανδημια με θανατους απο αλλες αιτιες και κρουσματα με υγιεις ανθρωπους και εναν ιο ουσιαστικα ιδιο με της γριπης και μαλλον πιο ακινδυνο.
    Αυτο που κανεις παντως ...το λες και τηλεργασια...

Παλαιό μέλος
    Του γιουντόυμπ δεν είναι πηγή αξιόπιστης πληροφόρησης.
    Αυτό στο μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο στην 1η εβδομάδα (εμάς τουλάχιστον με ένα ωραίο κολπάκι).

Κρίμα στο χρόνο σας δηλαδή.

Βγάζει ο FDA μία ανακοίνωση και ένας Έλληνας γνωστός "ιατρός" που τελικά ήταν μαιμού με χιλιάδες views παραποιεί την ανακοίνωση για να βγάλει είδηση και τα πρόβατα τον ακολουθούν.
    Έτσι δουλεύει το 99.99% του γιουντόυμπ.

Αν θες κάποιος μή ψεκασμένος θέλεις να σε πάρει στα σοβαρά βρές αξιόπιστες πηγές.

(Συγνώμη που δεν κρατιέμαι και απαντάω!)

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Του γιουντόυμπ δεν είναι πηγή αξιόπιστης πληροφόρησης.
    Αυτό στο μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο στην 1η εβδομάδα (εμάς τουλάχιστον με ένα ωραίο κολπάκι).

Κρίμα στο χρόνο σας δηλαδή.

Βγάζει ο FDA μία ανακοίνωση και ένας Έλληνας γνωστός "ιατρός" που τελικά ήταν μαιμού με χιλιάδες views παραποιεί την ανακοίνωση για να βγάλει είδηση και τα πρόβατα τον ακολουθούν.
    Έτσι δουλεύει το 99.99% του γιουντόυμπ.

Αν θες κάποιος μή ψεκασμένος θέλεις να σε πάρει στα σοβαρά βρές αξιόπιστες πηγές.

(Συγνώμη που δεν κρατιέμαι και απαντάω!)
    Μπορεις να ψαξεις οπου θες για αυτο το βιντεο. Ειναι του ιουνιου και μαλιστα υπαρχει ολη η συνεντευξη τυπου. Τι εγινε τωρα πετσοκοφτηκατε ολοι?

Μπορεις να ψαξεις οπου θες για αυτο το βιντεο. Ειναι του ιουνιου και μαλιστα υπαρχει ολη η συνεντευξη τυπου. Τι εγινε τωρα πετσοκοφτηκατε ολοι?
    ΟΛΟΙ ομως...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Ακόμα δεν βαρεθήκατε;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Δεν ανοίγω καν τα λινκ χρόνια τώρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ακόμα δεν βαρεθήκατε;;;;;;;;;;;;;;;
    Θα σταματήσουμε μολις βγει το εμβόλιο. Μετά θα πιάσουμε αν τελικά η γη είναι επίπεδη και μετά αν τα φίλτρα νερού Olympus έχουν φαρμακευτικό άνθρακα ή έχουν καρκινογόνο φίλτρα και δηλητηριάζουν τον αθώο κοσμάκη που κρύβονται από πίσω μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που πίσω είναι μέτοχος ο Τραμπ που είχε συνεννοηθεί με τον Baiden που βγήκε πρόεδρος για ξεκάρφωμα.

Το έχω δει στο youtube

Μέλος
    Καλα μιλαμε σοβαρα τωρα μου λετε οτι το βιντεο ειναι fake? https://youtu.be/c4BGMn3Xg2Y παρτε και το επισημο καναλι της ερτ μετα το 3:30....Αλλα και η ερτ ξερω αναξιοπιστη ειναι..Και αντι να τον μπουζουριασουνε τον αγαπητο καθηγητη τον εχουμε και κορωνα στο κεφαλι μας. Παραδεχεται εμμεσα οτι χρεωνε θανατους απο αλλες αιτιες στον κοβιντ η οχι? Γιατι εκανε αυτη την υπερβολη οπως λεει?Τι ειναι η ιατρικη μπακαλικο και χρεωνε οπου γουσταρε η Για να δικαιολογησει καραντινα και τα μετρα χουντας παπαδοπουλου? Μαλλον γιαυτο.. Δε χρειαζεται να ψαξω στους ιταλους και παραπερα τα λεγομενα ουτουνου του απατεωνα μιλανε απο μονα τους. Ηθελανα ξερα ομως γιατι του ξεφυγανε...Αλλα χεστηκε αυτος ψωνισε και τα εκατομυρια εμβολια στο κελπνο το 2009 και λιγδωσε το εντερακι του απο τους φορους του λαου.Πεταξε και λιγο δακρυ τον μαρτη και τον καναμε κολοκοτρωνη ενω αυτος τσιμπαγε τις επιδοτησεις σα περιστερι στο συνταγμα.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 08/11/2020 στις 19:32.

Καλα μιλαμε σοβαρα τωρα μου λετε οτι το βιντεο ειναι fake? https://youtu.be/c4BGMn3Xg2Y παρτε και το επισημο καναλι της ερτ μετα το 3:30....Αλλα και η ερτ ξερω αναξιοπιστη ειναι..Και αντι να τον μπουζουριασουνε τον αγαπητο καθηγητη τον εχουμε και κορωνα στο κεφαλι μας. Παραδεχεται εμμεσα οτι χρεωνε θανατους απο αλλες αιτιες στον κοβιντ η οχι? Γιατι εκανε αυτη την υπερβολη οπως λεει?Τι ειναι η ιατρικη μπακαλικο και χρεωνε οπου γουσταρε η Για να δικαιολογησει καραντινα και τα μετρα χουντας παπαδοπουλου? Μαλλον γιαυτο.. Δε χρειαζεται να ψαξω στους ιταλους και παραπερα τα λεγομενα ουτουνου του απατεωνα μιλανε απο μονα τους. Ηθελανα ξερα ομως γιατι του ξεφυγανε...Αλλα χεστηκε αυτος ψωνισε και τα εκατομυρια εμβολια στο κελπνο το 2009 και λιγδωσε το εντερακι του απο τους φορους του λαου.Πεταξε και λιγο δακρυ τον μαρτη και τον καναμε κολοκοτρωνη ενω αυτος τσιμπαγε τις επιδοτησεις σα περιστερι στο συνταγμα.
    Συμφωνα με την Μεγαλη των Μπατσων Σχολη 3...μπορεις εφοσον εχεις τετοιες ατρανταχτες αποδειξεις να κανεις Citizens Arrest.

Oμως για να το πιασουμε στα σοβαρα...να πας ολα αυτα τα στοιχεια στον εισαγγελεα και αν γλυτωσεις τον εγκλεισμο τοτε ισως καταλαβεις οτι το εχεις ξεχειλωσει το θεμα και πλεον εχεις ξεπερασει τα ορια της γραφικοτητας.

Αν δεν δικαιωθεις στα Ελληνικα δικαστηρια θυμησου τον ΠΑΟΚ και τραβα τους στο CAS να δικαιωθεις σιγουρα!!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF