Να αλλάζεις λάμπα και να θυμάσαι την προηγούμενη είναι ήδη ανησυχητικό, πόσο μάλλον τρείς..
Θα πήγαινα σε ηλεκτρολόγο να τον παρακαλέσω να βρεί το πρόβλημα.
Όχι να το επισκευάσει αν δεν είναι κάτι αστείο, να ελέγξει ότι χρειάζεται για να βρει τι φταίει.
Μερικά βασικά:
Πιάνουμε τις λάμπες με καθαρό γάντι. Αν έχουν κάτι καθαρίζονται με ασετόν και προσοχή.
Οι λάμπες καίγονται και από τους κραδασμούς. Αν καταλαβαίνεις συντονισμούς κ.λπ. το καταλαβαίνει και αυτή, χρειάζεται άλλου τύπου λάμπα
(ή να σφίξεις το φανάρι)
Μπορείς να ελέγξεις όλη την διαδρομή για χαλαρές συνδέσεις ή οποιαδήποτε υποψία διάβρωσης ή τσακίσματος στην θέση που κλειδώνει το τιμόνι κ.λπ.
Μπορείς να ελέγξεις αλλά καλύτερα να αλλάξεις την ασφάλεια που το καλύπτει με ότι καλύτερο βρεις.
Αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα μέτρησης χωρίς να κάνει ζημιά, ωραίο θα ήταν να δεις τι V δίνει στην λάμπα κάνοντας μια βόλτα.
Mπορείς να ασχοληθείς και με την συντήρηση όλου του κυκλώματος. Είναι κάτι απαραίτητο που δεν κάνει κανείς..
Εναν οδηγό θα βρούμε κάπου, σπρέϊ, πινελάκι, δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι άλλο.
Ωραίος Χρήστο,μαμίσια έβαλες;
Ρε παιδιά με μπερδεύετε...
Τα χονδαδεσπανεδεχαλανε, υποτίθεται ότι δε σπάνε και δε χαλάνε![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
490€ Παρη, δεν εχουν καμία τύχη να βάλει κάποιος μαμα
Υπάρχει και η περιπτωση της περιέλιξης , αν βρεθεί κάποιος πολύ καλός επαγγελματίας
Νάτος ο προβοκάτορας ο αδμιν,
δεν τσιμπάει η ομάδα, έχουν εμπειρία
Όλα κινεζικά είναι με θεωρητικά
διαφορετικές ποιότητες αυτά τα είχα πάρει από Γερμανία 100€ πριν κάνα χρόνο όταν είχα αντιληφθεί ότι σιγά σιγά παμε προς αντικατάσταση
Τώρα θα πάρω ένα από Κίνα απευθείας, για το ράφι
Και επίσης εγώ αγοράσει ένα γαματο μπλιμπλικι το παρακάτω για να εξομαλύνει σωστά τις οποίες έξτρα καταναλώσεις από θερμαινόμενα γκριπ, 12v πρίζα, gps, κλπ
https://www.healtech-electronics.com/products/tb/
Όταν θα βρω χρόνο θα κάτσω να το βαλω
Είναι επιβάρυνση για την μπαταρία; είναι τα αγαπημένα μου βοηθήματα.
Θα κάνεις τον κόπο να μετρήσεις πριν και μετά;![]()
Δεν θεωρώ ότι αυτό το module θα δώσει επιβάρυνση στο κύκλωμα.
Όταν θα το βαλω θα ακολουθήσει τεστ με όλα τα εξαρτήματα συνδεμένα και μετρήσεις on και off
Όμως διάφορες στη τάση δε βλέπω ούτε τώρα που τις γραμμές παροχής τις έχω με ασφάλειες και ρελε(από το ‘08).
Όμως σίγουρα τα παθητικά στοιχεία έχουν μια επίδραση στα ρεύματα
Δεν ξέρω τι ολοκληρωμένα χρησιμοποιεί, όμως όπως λέει το manual κρατά σταθερά ρεύματα για την εκκίνηση της μπαταρίας και διαχειρίζεται έξυπνα τα φορτία προς τα εγκατεστημένα εξαρτήματα και κατανέμει ανάλογα αλλά πάντα κρατώντας την πηγή σταθερή παράλληλα με προστασίες υπερφόρτωσης και βραχυκυκλώματος.
Το έχω βρει από διεθνή φόρουμ και οι κάτοχοι δηλώνουν ικανοποιημένοι
Tα θερμαινόμενα εννοούσα. Αυτά με ενδιαφέρουν.
Αν μετρήσεις πριν απο αυτό και μετά με αυτό έλεγα, για να δούμε την διαφορά στην χρήση της μπαταρίας.
Αντε ωραία πράγματα το πες και το κανες αλλά βάλε καμια φωτόγραφια παραπάνω.Βοήθεια είχες τελικά;
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.