Το παρακάτω σημειωμένο λες; έχεις δίκιο, το σημειώνω και αυτό.
https://www.captain-motor.gr/product...4%CF%89%CE%BD/
Το παρακάτω σημειωμένο λες; έχεις δίκιο, το σημειώνω και αυτό.
https://www.captain-motor.gr/product...4%CF%89%CE%BD/
ναι ναι.
για να καταλάβεις, όταν επιβραδυνω γραμμικά αλλά δεν κάνω κατέβασμα ταχύτητας, όπως όταν πχ βλέπεις κίνηση μπροστά κι απλά κλείνεις το γκάζι, όταν ξαναδώσω γκάζι θα μπλοκάρει το σασμάν (πολλές φορές μάλιστα δε θα δείχνει και ένδειξη σχέσης). πρέπει να πατήσω πολλές φορές και με κάποιο ακανόνιστο τρόπο το λεβιέ για κατέβασμα μέχρι να ξεμπλοκαρει. Συνήθως πρέπει να σταματήσω στην άκρη για αυτή τη διαδικασία.
Να μη σε τρομάξω,αυτό συμβαίνει τώρα που έχει περάσει τα 200Κ χλμ το μηχανάκι και με αρκουδοχρηση.
Αν είχα αλλάξει το αστέρι τότες μαζί με όλα,δε θα συνέβαινε τιποτις.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πείτε ποιος έφτιαξε τον νόμο «Θα πας εκεί που κοιτάς» να πάω να τον δείρω. Ούτε έναν ωραίο… άνθρωπο δεν μπορούμε να κοιτάξουμε ασούμ![]()
biberon lap dance ; nice,nice![]()
when life gets complicated... i ride.
Insert Ronnie Coleman’s voice: YEAAAH BUDDDYYYYY
Έχεις ιδέα τι κοστίζει το.....μπόουλινγκ;
Ένας μέτριος εξοπλισμός, έτσι, για να ξεκινήσεις, φτάνει εύκολα το χιλιάρικο και αναλόγως που θες να φτάσεις, πάει ΠΟΛΥ παραπάνω....
Ενδεικτικά, οι μπάλες (4 τον αριθμό χωρίς να υπολογίζουμε την πλαστική για τις 2ες μπαλιές) που είχα στην κατοχή μου την τελευταία πριν σταματήσω οριστικά, 5ετία, κόστιζαν 1.200 ευρώ....
Και είναι είδος αναλώσιμο, έτσι;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καλησπέρα,μια γρήγορη ερώτηση παρακαλώ.
Έχω μία διαρροή σε κολάρο του συστήματος ψύξης στο ΙΧ με αποτέλεσμα να πιτσιλάει όταν δουλεύει το μοτέρ και να χάνει το υγρό πολύ γρήγορα.
Φυσικά θα αλλαχτεί σε συνεργείο μαζί με ένα γενικό έλεγχο και στα υπόλοιπα αλλά είναι επείγον να κάνω μία διαδρομή το Σ/Κ και δεν προλαβαίνω οπότε θα του κάνω ένα προσωρινό μπάλωμα
με σκοπό να κρατήσει για ~ 100χλμ ή έστω να χάνει λίγο και όχι πίδακας .
Η ερώτηση λοιπόν ,αν κάποιος έχει να προτείνει συγκεκριμένο τρόπο ή προιόν .
Εγώ σκοπεύω να αγοράσω αύριο κάτι σαν το ''PERMATEX Plastic Welder Κόλλα Πλαστικών'' ή κάτι ανάλογο σε μορφή ''πλαστελίνης'' από αυτά που λένε
πως τουλάχιστον αντέχουν σε υγρασία και θερμοκρασία .
Αν υπάρχει κάποιο tip ως προς τον τρόπο ή το υλικό θα ήμουν υπόχρεος ,ευχαριστώ.
Νικόλα δεν το ξέρω το permatex αλλά με ένα κομμάτι σαμπρέλα και δύο σφιγκτήρες θα έκανα δουλειά για λιγο,αρκεί να είναι εύκολη η πρόσβαση.
Γεια σου Πάρη , σε ευχαριστώ !
Μία τυχαία κόλλα 2 συστατικών είναι ,μπορεί να βρω κάποια άλλη ανάλογη.
Βασικά αυτό έλεγα να κάνω,ένα μπάλωμα με κάτι σαν κόλλα και από πάνω να πιάσω σαμπρέλα με 2 tireups.
![]()
Αυτές οι κόλλες σκληραίνουν.
Δεν νομίζω ότι θα κρατήσει πάνω σε λάστιχο.
Καλύτερη φαίνεται η λύση της σαμπρέλας.
Μήπως κάποιο συνεργείο μπορεί να σου αλλάξει το κολλάρο αύριο το πρωί, πριν φύγεις; Το ίδιο χρόνο θα κάνει.
Ακόμη και μόνος σου ίσως το κάνεις, αν βρεις κολλάρο.
Σωστός , θα κάνω μερικά τηλεφωνήματα το πρωί από νωρίς, ελπίζω κάποιος να φιλοτιμηθεί![]()