Καταλαβαίνω ότι για καλό το λες αλλά εμάς περίμεναν τα κλεφτρόνια να τους πούμε που έχει παρατημένα![]()
Καταλαβαίνω ότι για καλό το λες αλλά εμάς περίμεναν τα κλεφτρόνια να τους πούμε που έχει παρατημένα![]()
when life gets complicated... i ride.
Με τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη ισχύει και μάλλον μετέφερε τις ίδιες παρεκκλίνουσες συμπεριφορές στην οδήγηση γιατί το παράτησε με μηχανολογικό πρόβλημα.Δεν γνωρίζω πόσο σοβαρό. Αν ήταν κάποιος συζητήσιμος ή συνεννοήσιμος το μηχανάκι πολύ πιθανόν να είχε περιέλθει στην κατοχή μου πριν πολλά χρόνια όταν ήταν ακόμα μηχανή. Βάσει λοιπόν του βεβαρημένου ιστορικού και έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο φιλοξενίας σε κοινόχρηστο χώρο ήρθε ή ώρα να το πάρει και να το αφήσει σε μια αλάνα στο έλεος των αρχαιοκάπηλων.Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια όσο και αν το λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση
Ενα CB400N πεταμένο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ αρκετά πράγματα εχουν φύγει απο πάνω του....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
κριμα... μπροστινο usd απο κατι αλλο, οπως και η μουρη-φαναρια
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
CBR 1000RR '04-07 φαίνεται το μούτρο. Ίσως και το μπροστινό. Ή 600.
Life begins at 45°.
Τα ss δεν είναι τα πρώτα στις προτιμήσεις μου, ειδικά αυτά με την ορθογώνια θέση οδήγησης. Όμως με το συγκεκριμένο στενοχωρήθηκα. Σπασμένο κοστούμι σε πολλά σημεία, όργανα να λείπουν, σκουριασμένο, σκισμένη σέλα, φαινόταν παρατημένο και λεηλατημένο. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι έχει disc lock στον μπροστινό τροχό.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
και φαίνεται να είναι καθαρό![]()
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό