Καληνύχτες στους γρήγορους αυτού του φόρουμ!!!!!!![]()
![]()
Δεν την παλέυω,πάω για ύπνο...:ZZZ: (Έχω και μάθημα στο πανεπιστήμιο στις 8 ρε φούστη...
)
![]()
Δεν την παλέυω,πάω για ύπνο...:ZZZ: (Έχω και μάθημα στο πανεπιστήμιο στις 8 ρε φούστη...
)
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
μτχ ρ6 δν με καλυπτει λεω το διπλωμα κ ειναι του ματς για μενα...θα το φοβαμαι..
καλα τα λες,ομως σκεφτηκες να κανεις κατεβασμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ωραια αν εσυ θες να βγαζει 10 αλογα στις 5000 στροφες παρτο..εχω οδηγησει rs 125 (του 2005) και παρολο που ναι αρκετα πιο δυνατο μπαινοντας στη στροφη του ΟΑΚΑ (180αρα στροφη με καλη ασφαλτο) βγαινοντας το μηχανακι δεν τραβαγε! το πιασες? μπηκε στη στροφη ομορφα, χωρις ταλαντωσεις πλαισιου κλπ και στην εξοδο με προδωσε η δυναμη του..γιατι ειναι μηχανακι πιστας..κ επειδη ειναι μηχανακι πιστας εχω απαιτησεις.. κ οι απαιτησεις σημαινει ψηλες στροφες..που το γαμανε..καταλαβες?![]()
εκει που λεει size=4 , σβησε το 4 και γραψε πολλαπλασια του...μεχρι 16 παειΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
παιδια για να το ξερετε,ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ
ηλια πως κανεις και βγαινουν τοσο μεγαλα τα γραμματα;![]()
![]()
ρε συ τι σου αρεσει στο rs? η γεωμετρια του? οκ παρτο..τελος δν μπορω να ασχοληθω αλλο..
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΣΤΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ!
διαμαρτυρηθηκα ρε ποτε για το cbr?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
καληνυχτα κυριε βρολα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
![]()
)
![]()
![]()
![]()
αστο τελος μ αυτο το θεμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ρε συ τι σου αρεσει στο rs? η γεωμετρια του? οκ παρτο..τελος δν μπορω να ασχοληθω αλλο..
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΣΤΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ!
διαμαρτυρηθηκα ρε ποτε για το cbr?
οσο για τα αλογα οκ κ γω εχω οδηγησει ρς παλιο κ ηταν Μπυραυλος μπροστα στο δικο μου δν νομιζω να μου λειψουν αν τα 80-120 τα πιανει στο ψιλομπαμ τοτε οκ δλδ σε στροφες να μπορεις να κρατησεις ρυθμο..
mobako ειχα κατεβασει 2 σχεσεις πριν μπω στην στροφη..αλλα δεν ηθελα να κραταω μεσα στη στροφη 6000 στροφες για να χω καλη ταχυτητα εξοδου..το λυπαμαι να ουρλιαζει για να δωσει δυναμη..αλλα κ η απογοητευση που μου δωσε με νευριασε![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μτχ ρ6 δν με καλυπτει λεω το διπλωμα κ ειναι του ματς για μενα...θα το φοβαμαι..
το ξερω,στα 21 θα σε καλυπτει(αν δεν κανω λαθος..)θα το φοβασαι μεχρυ να το καβαλησεις,μετα οι φοβοι σου θα χαθουν..(χωρις να θελω να πω οτι θα εισαι ροσσι)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
το ξερω,στα 21 θα σε καλυπτει(αν δεν κανω λαθος..)θα το φοβασαι μεχρυ να το καβαλησεις,μετα οι φοβοι σου θα χαθουν..(χωρις να θελω να πω οτι θα εισαι ροσσι)
![]()
![]()
ε μα μεχρι τα 21 δν μπορω να κανω υπομονη με τη φιφα το ψβρ!!![]()
μα ετσι δουλευουν αυτα,για ξεσκισμα ειναι φτιαγμενα(το διχρονο δεν θελει λυπηση)Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
mobako ειχα κατεβασει 2 σχεσεις πριν μπω στην στροφη..αλλα δεν ηθελα να κραταω μεσα στη στροφη 6000 στροφες για να χω καλη ταχυτητα εξοδου..το λυπαμαι να ουρλιαζει για να δωσει δυναμη..αλλα κ η απογοητευση που μου δωσε με νευριασε![]()
αα νυχτα μπρολα..![]()
Έλα...Πούλο και εσείς σιγά σιγά...Μην μαζευτούνε αύριο 10 σελίδες αδιάβαστες και μου βγουν τα μάτια να διαβάζω!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
οτι νομιζεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ε μα μεχρι τα 21 δν μπορω να κανω υπομονη με τη φιφα το ψβρ!!![]()
![]()
αν και στο ξαναλεω κρατα τα φραγκα για αργοτερα...![]()