εσυ πόσες εχεις κάνει???Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
11 χρονια χωρις εκτος εδρας νικη σου λενε τιποτα....
![]()
απο το 1993 μήπως μονο 6 νίκες????
και εμεις πολύ καλύτερη έδρα απο εσας!!!
εσυ πόσες εχεις κάνει???Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
11 χρονια χωρις εκτος εδρας νικη σου λενε τιποτα....
![]()
απο το 1993 μήπως μονο 6 νίκες????
και εμεις πολύ καλύτερη έδρα απο εσας!!!
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
εμεις προσεξε το καναμε μια φορα,βεβαια αφου μας τα ειχατε κανει τουμπανο ειχε σηκωθει η μυτη σας μεχρι τα ουρανια,εσεις ομως εκει καθε χρονο στον καναπε οταν παιζει ο ολυμπιακος εκει σφιγγεστε να βαλει η αλλη ομαδα το γκολ κατα του ολυμπιακου,οποτε ποιος ειναι ο κομπλεξικος.Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΤΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 96............
και λες εμας κομπλεξικους γιατι γουσταρουμε αυτους που σας πατανε στην Ευρωπη????????
εχεις πολυ πλακα φιλε μου!!!!!!!!!!!
αλλα τι κανουμε αμα περνεις 10 χρονια πρωταθλημα κατι παθαινετε εσεις,αφου ανεχεστε τον βαρδιλογιαννη να σας δουλευει.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
![]()
![]()
για πε μου πότε πήρατε τελευταία φορά πρωτάθλημα???και πριν απο αυτό πότε ήταν το τελευταίο??
χεχεχε
οπότε μεχρι να ξαναπάρεις αστο....έχετε κτίσει συνοικία πέτρινων χρόνων εσείς...
και που είσαι ακόμα...
φιλε τα ( ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ) δεν ειναι στο Μαρουσι ΕΙΝΑΙ ΤΙΧΕΟ???
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΤΕ ???????
ΚΑΙ ΘΗΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ????
ΑΣΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΩΝΙΑ ...
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
εγώ ξέρω οτι όλοι έχουμε φάει και απο μία στον πισινό...
Ο ΟΣΦΠ με μια 4αρα απο εμάς... εμείς απο τον ΠΑΟ άλλη μια 4αρα... και εκείνος απο τον ΟΣΦΠ...
ρε τι αλλαξόκ...λιες είναι αυτές;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως τελικά είμαστε τα ίδια χάλια όλοι και τσάμπα τρωγόμαστε;.. οτι τίποτα άλλο αλλά μασουλάω και μια πίτσα τώρα και δεν μπορώ να γράψω και άλλα γμτ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
ΚΑΙ ΘΗΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ????
ΑΣΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΩΝΙΑ ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
θες να θυμηθούμε ΤΙ κάνατε εσεις στο τελικό του μπάσκετ στο τελ αβιβ το 1994 και μετα να μιλήσουμε για κόμπλεξ....Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΤΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 96............
και λες εμας κομπλεξικους γιατι γουσταρουμε αυτους που σας πατανε στην Ευρωπη????????
!
φαντάσου στο μπάσκετ....που να ήταν και ποδόσφαιρο...ακόμα πορεία θα κάνατε απ το 1994
τρελές παρτούζες....καλά ο βάζελος συνηθισμένος...10 χρόνια κ@λοσκαμπίλια τρώει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εγώ ξέρω οτι όλοι έχουμε φάει και απο μία στον πισινό...
Ο ΟΣΦΠ με μια 4αρα απο εμάς... εμείς απο τον ΠΑΟ άλλη μια 4αρα... και εκείνος απο τον ΟΣΦΠ...
ρε τι αλλαξόκ...λιες είναι αυτές;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως τελικά είμαστε τα ίδια χάλια όλοι και τσάμπα τρωγόμαστε;.. οτι τίποτα άλλο αλλά μασουλάω και μια πίτσα τώρα και δεν μπορώ να γράψω και άλλα γμτ.
Gandalf
εμεις πως στο διάολο τι πατήσαμε!!!???φαντάζομαι απο περιέργεια....τόσα χρόνια σας ρίχνουμε είπαμε να δοκιμάσουμε κι εμείς να δούμε πως είναι
Εμείς όμως αυτή τη συμπεριφορά και αυτόν τον πρόεδρο τους έχουμε εδώ και ΧΡΟΝΙΑ αποκυρήξει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
οχι βεβαια δεν χαιρομαι ουτε με αυτα,αλλα μην το παιζετε και εσεις αθωες περιστερες που ο δικος σας προεδρος εμπενε μεσα στον αγωνιστικο χωρο και εβγαζε τα κουμπουρια τα ξεχασατε?και οσο αφορα την ανορθωση κατσε γιατι σας περιμενει και εσας
Ενώ εσείς έχετε τον Κόκκαλη θεό και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να παίρνετε την κούπα και ας είναι και κάλπικη !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
εμεις προσεξε το καναμε μια φορα,βεβαια αφου μας τα ειχατε κανει τουμπανο ειχε σηκωθει η μυτη σας μεχρι τα ουρανια,εσεις ομως εκει καθε χρονο στον καναπε οταν παιζει ο ολυμπιακος εκει σφιγγεστε να βαλει η αλλη ομαδα το γκολ κατα του ολυμπιακου,οποτε ποιος ειναι ο κομπλεξικος.
αλλα τι κανουμε αμα περνεις 10 χρονια πρωταθλημα κατι παθαινετε εσεις,αφου ανεχεστε τον βαρδιλογιαννη να σας δουλευει.
ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑΙ......... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΕΥΡΩΠΕΟΣ![]()
Ερχεται και νεα σφαλιαρα το Σαββατο..... Αστερας Τριπολης
Υ.Γ Ωραια φαβοριτα εχει ο Βαλβερδε Ντελαφουεντες![]()
![]()
καλα φιλε μου αλλος ειναι ο ευροπεως την 4αρα την ξεχασες?που επαιζες ευρωπη και μας το επαιζες ευρωπαιος και η μυτη πανω και παιζαμε μεταξυ μας παιχνιδι και φαγατε την 4αρα?αλα εμεις φταιμε που σας σεβαστηκαμε και σταματησαμε να βαζουμε κιαλα γκολ.τσακα μια μπυραειναι και ωρα καλη
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
εγω ειμαι αναμεσα οπως και πολλοι αλλοι που βριζουν τον κοκκαλη για τις π@π@ριες που κανει.εγω σε ρωτω αμα αρχισουν λεω οι στραβες για εσας θα εχετε τα κοτσια τωρα με πατερα και τους αλλους να τους γιουχαρετε?μπα δεν νομιζωΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εμείς όμως αυτή τη συμπεριφορά και αυτόν τον πρόεδρο τους έχουμε εδώ και ΧΡΟΝΙΑ αποκυρήξει !!!
Ενώ εσείς έχετε τον Κόκκαλη θεό και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να παίρνετε την κούπα και ας είναι και κάλπικη !!!
Δεν μου δείχνεις να αποκυρήσεις τον Κόκαλη εδώ ................. μάλλον το αντίθετο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
χαχα εχετε πολυ πλακα βαζελακια,βγαλατε γλωσσα,προσεξτε μην σας κοπει αποτομα οπως περισυ και μετα αρχισατε και βριζατε τον προεδρο σας,αλα φετος μιας που γινατε πολυεθνικη εννωθηκαν ολα τα λαμογια μπας και ριξουν το κοκκαλη,αμα γινουν στραβες δεν σας περνει να αρχισετε να βριζετε γιατι κατι ειπε ο βαρδιλογιαννης θα σας κανει ντα ντα μπουαχαχα.
ψιτ το πρωταθλημα παλι δικο μας, ειναι το oufea κατι θα κανουμε τουλαχιστον εμεις δεν ειμαστε γλυφτες οπως εσεις που παιζατε με την ρεαλ και βγαζατε αδερφικα πανο.
ακριβως............ la_villa!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
θες να θυμηθούμε ΤΙ κάνατε εσεις στο τελικό του μπάσκετ στο τελ αβιβ το 1994 και μετα να μιλήσουμε για κόμπλεξ....
φαντάσου στο μπάσκετ....που να ήταν και ποδόσφαιρο...ακόμα πορεία θα κάνατε απ το 1994
στο μπασκετ στο ποδοσφαιρο.........παντου!!!!!!
σε ολο κσμο τον σημβαινει!!!!!!!!
οπως στο Μιλανο οταν χανει η Μιλαν η Ιντερ.............
στο Μαντσεστερ οταν χανει η Σιτυ...............
στη Μαδριτη οταν χανει η Ρεαλ...............
εβλεπα σε καφετερια σε νησι τον αγωνα Σπαρτα-ΠΑΟ και στη διπλα τηλεοραση ηταν κατι φιλοι της Εβερτον και υποστηριζαν καργα Στανταρ Λιεγης που επαιζε με τη Λιβερπουλ!!!
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!
τα ιδια σκατα ειμαστε ολοι και το γουσταρουμε!!!!!!
η ποιο ΑΣΤΟΧΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ομως.............ειναι ο χαρακτηρισμος του κομπλεξικου για οποιον το κανει!!!!!!!!!!!!
Αφου ολοι το κανουμε!!!!!!
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επειδη υποστιριζω την ομαδα μου σημαινει οτι ειμαι με το κοκκαλη?δηλαδη τι θες να σου πω επειδη χασαμε φταει ο κοκκαλης?τα λαθη ηταν οτι η ομαδα δεν ηταν προετοιμασμενοι σωστα και οταν πας στη κυπρο με το υφος εγω ειμαι ο ολυμπιακος και μονο την φανελα θα σε νικησω ε ετσι δεν γινοντε τα πραματα.
για να παρεις ενα παιχνιδι πρεπει να παιζεις και τα 90 λεπτα συγκεντρωμενα.
έτσι μπράβο....απολύτως σωστό και σεβαστό και ανθρώπινοΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
εβλεπα σε καφετερια σε νησι τον αγωνα Σπαρτα-ΠΑΟ και στη διπλα τηλεοραση ηταν κατι φιλοι της Εβερτον και υποστηριζαν καργα Στανταρ Λιεγης που επαιζε με τη Λιβερπουλ!!!
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!
παντού το ίδιο είναι...λες αν αποκλειόσασταν εσείς να με στενοχωρούσε???![]()
![]()
δεν νομίζω...ούτε που δεν θα σταυρώσετε νίκη θα με πειράξει...αντιθέτως