Σελίδα 92 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 42828788899091929394959697102142192 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.366 έως 1.380 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Ο απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος μίλησε για τον Φετφατζίδη, την ομάδα του Ολυμπιακού και τον Παναθηναϊκό στην εφημερίδα "ΦΩΣ", πάντα με τις χαρακτηριστικές ατάκες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Σταντάρ: "Δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που κάνει ο Ζίκο. Δεν μπορείς να έχεις στον πάγκο μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές, έμπειρους με αξία, όπως ο Λεντέσμα και ο Στολτίδης, και να βάζεις αλλαγή τον πιτσιρικά Φετφατζίδη, αφήνοντας αυτούς στον πάγκο.... Μιλάμε για ένα παιδί που το πήρες από το γηπεδάκι των Νέων στου Ρέντη και το έβαλες στο Champions League."

H άποψη του για τον Φετφατζίδη: "O Φετφατζίδης πρέπει να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στο σκορ 2-0. Να τον δουλέψουν όπως πρέπει. Και να του μιλάνε όπως πρέπει! Αν το είχα εγώ αυτόν στα χέρια μου, θα του μίλαγα όπως πρέπει. Ο μικρός είναι εργαλείο, είναι σβέλτος, έχει καλά πόδια και ξέρει μπάλα με αρχ$#$α. Είναι καλός τεχνίτης. Ενώ όμως είναι "υδραυλικός", ενώ την κολλάει την μπάλα στα πόδια του, περιορίζεται να δίνει πάσα στα δέκα μέτρα"

Μίλα του, θα σε διαβάζει τώρα: "Άκου Φετφατζίδη, ο Αλέφαντος σου μιλάει! Είναι η ευκαιρία της ζωής σου, ξέρεις πολλή μπάλα, μη μασάς τίποτα! Πρέπει να έχεις θράσος, μπορείς να ξεσηκώσεις το "Καραϊσκάκη". Μη μασάς ούτε με το μπόι σου, είσαι δεμένος, είδα ότι έχει καλούς τετρακέφαλους. Μπούκαρε και ντρίμπλαρε, μπούκαρε και σούταρε! Γ#μ$ την πάσα! Μικρέ, μη φοβάσαι. Το έχεις, σου το λέει ο Αλέφαντος."

Για τα στημένα του Φετφατζίδη: "Ναι, είχε καλά στημένα ο μικρός, αλλά τι να τα κάνω; Να τα βάλω στον κ$%ο μου τα στημένα! Αγοράκι μου, ξέρεις μπαλάρα, βλέπεις κανένα στον Ολυμπιακό να κάνει διεισδύσεις, να κάνει ντρίμπλες; Κάνε τις εσύ! Δεν σου λείπει η μπάλα, κάνε τις ατομικές σου ενέργειες, ο παίκτης γεννιέται. Αν το έχεις πράγματι μέσα σου, βγάλε το στο γήπεδο, μη φοβάσαι."

Για τον Γιοβάνοβιτς: "Μιλάμε για έτοιμο παικταρά. Είναι φυσέκι όταν πάρει την μπάλα και ντριμπλάρει δεν κόβει καθόλου ταχύτητα στην ντρίμπλα. Θα ξεσηκώσει τον κόσμο εδώ"

Για τον Μποκανί: "Τι σχέση έχει ο Μποκανί με τον Ντιόγκο; Που είναι βρε παιδιά σκάουτερ να φέρετε παίκτη όπως ο Μποκανί; Επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να έχει δώσει τόσα χρήματα στις μεταγραφές και να μην έχει φέρει ένα τέτοιο τεφαρίκι; Έναν τέτοιο σέντερ φορ ονειρεύομαι στον Ολυμπιακό."

Για τον Γκαλίτσιο: "Ο Γκαλίτσιος είναι ένα παιδί δυνατό και γρήγορο αλλά οι σέντρες του πάνε στον γάμο του Καραγκιόζη"

Για τον Παναθηναϊκό: "Όλους τους μεγάλους προπονητές από τον τάφο να φέρεις, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν αυτόν τον Παναθηναϊκό με αυτούς τους παίκτες να παίξουν καλή μπάλα. Διότι τα χαφ που έχει με Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, είναι αργά, άλλες καρούτες αυτές."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε μαν το ιδιο λεμε...κεντρο πολης...σαλονικη...ειπαμε ειναι κιτρινο....με διαφορα απο οτι ξερω..

γυρω γυρω ειναι τιγκα ασπρομαυρο
    kalgeorge εγω λεω να βγει ενας απο την πλειοψηφια εκει στο κεντρο της πολης των οπαδων του αρεως και να μας πει την γνωμη του....

οεο που ειναι τα αρριανα οεο?
    εγινα suzukakios

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Γιώργο,πολλή μπάλα ξέρει ο Ελέφαντος ρε συ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    και ο παοκ εχει ευρωπαικες κουπες...και αντεχουν

επισης ο αρης εχει παντα γεματο το γηπεδο του....και μιλαμε για ομαδα που εχει πεσει 2-3 φορες β εθνικη
    Ρε συνονόματε σόρρυ αλλά το να έχω 21000 διαρκείας και σχεδόν μόνιμα sold out δε μπορεί να συγκριθεί με το να γεμίζεις γήπεδο 15000 σε 5-6 παιχνίδια το χρόνο...

Χωρίς πλάκα τώρα αλλά συγκρίνετε ανόμια μεγέθη (σε πλήθος κόσμου αναφέρομαι)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

μπορεί να είναι γραφικός....

ίσως λίγο υπερβολικος με τον μικρό ,γιατι απο τρίπλες μς γ@μησε το σαββατο που δεν εδινε μπαλα αλλά γενικά είπε σωστες κουβεντες...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    kalgeorge εγω λεω να βγει ενας απο την πλειοψηφια εκει στο κεντρο της πολης των οπαδων του αρεως και να μας πει την γνωμη του....

οεο που ειναι τα αρριανα οεο?
    καλα εσυ σε λιγο θα αρχισεις να βριζεις τους αρειανους και να μετατρεψεις το θρεντ σε διαμαχη αρη - παοκ...και ποιοι ειναι περισοτεροι κλπ κλπ κλπ

το αφηνω εδω με σενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Γιώργο,πολλή μπάλα ξέρει ο Ελέφαντος ρε συ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    απο τον κωστενογλου περισσοτερη ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε συνονόματε σόρρυ αλλά το να έχω 21000 διαρκείας και σχεδόν μόνιμα sold out δε μπορεί να συγκριθεί με το να γεμίζεις γήπεδο 15000 σε 5-6 παιχνίδια το χρόνο...

Χωρίς πλάκα τώρα αλλά συγκρίνετε ανόμια μεγέθη (σε πλήθος κόσμου αναφέρομαι)
    νταξ ρε μαν...πασο..

το λεω γιατι εχω και εγω μια ιδεα του τι γινεται....δεν ειμαι οσο ξενος νομιζεις...

πιο παλια γυρνουσα συνεχεια αλεξανδρειο

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    απο τον κωστενογλου περισσοτερη ρε
    Ναι αλλά ο Κωστένογλου είναι πιο θρήσκος.

Λοιπόν,είναι μερικά χρόνια πίσω και θα έπαιζε ο Ολυμπιακός ένα δύσκολο ματς στην Ευρώπη.Ξέρεις...

Τον έχουνε καλέσει λοιπόν τον Νικόλα σ' ένα κανάλι,να πει την γνώμη του για το σύστημα που θα έπαιζε,αφού η σύνθεση ήταν γνωστή.

Δεν τού άρεσε η ενδεκάδα που είχε επιλέξει ο προπονητής κι άρχισε να λέει μια δικιά του.Και ξέρεις πώς μιλάει...απαξίωση πλήρης για προπονητή και ενδεκάδα και καταλήγει με το "έτσι πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός"!
    Είχε πει 13 παίχτες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Είχε πει 13 παίχτες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

12

Απλά ο ΑλέφΑς είδε τα στραβοπατήματα του Ζικο (φταίει-δε φταιει) και έδωσε ενα παρών για να μπει υπηρεσιακός απο Γενάρη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Απλά ο ΑλέφΑς είδε τα στραβοπατήματα του Ζικο (φταίει-δε φταιει) και έδωσε ενα παρών για να μπει υπηρεσιακός απο Γενάρη

τον φωναζουν συνεχεια γενικα για να γελανε....

στο μακεδονια τι βι εχει γινει μονιμος στις βραδυνες εκπομπες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    καλα εσυ σε λιγο θα αρχισεις να βριζεις τους αρειανους και να μετατρεψεις το θρεντ σε διαμαχη αρη - παοκ...και ποιοι ειναι περισοτεροι κλπ κλπ κλπ

το αφηνω εδω με σενα

εχω βρισει ποτε κανεναν εδω μεσα...? αν ναι σε προκαλω να βγαλεις μηνυμα....

αλλιως θα σε χαρακτηρισω παλι.....

απλα να μην λεει ο καθενας την μακακια του εδω μεσα το κεντρο της πολης ειναι το 30% προσφυγες ποντιοι και οτι αλλη ρατσα θελετε και το 90% ειναι ΠΑΟΚ και το αλλο 10% απλα δεν υποστιριζει ομαδα!!!

και απο το 70% το υπολοιπο......ποσοι λετε να ειναι αριανοι?

τελος με αυτο για να μην ασχολουμαστε αλλο.....
    εγινα suzukakios

και ο παοκ εχει ευρωπαικες κουπες...και αντεχουν

επισης ο αρης εχει παντα γεματο το γηπεδο του....και μιλαμε για ομαδα που εχει πεσει 2-3 φορες β εθνικη

BΡΕ ΣΥ............ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τί σχέση έχουν μέ τόν ΠΑΟΚ...??

Καί κάτι άλλο ..............τό Χαριλάου είναι ............ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    εχω βρισει ποτε κανεναν εδω μεσα...? αν ναι σε προκαλω να βγαλεις μηνυμα....

αλλιως θα σε χαρακτηρισω παλι.....

θα με χαρακτηρισεις παλι?? ποτε το εκανες δηλαδη.....και μου διεφυγε....

για πε για πε.....εχει ψωμι η δουλεια

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις