Σελίδα 93 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ...Τσαουσεσκου ...
    Σιγουράκι, έρχεται, πλησιάζει και αναρωτιέμαι, όοοοολοι τους, δε φοβούνται ρε πστ μου πως
    δε θα χάσουν απλά περιουσίες, αλλά θα πεθάνουν στο τέλος, πιθανόν με φριχτό τρόπο;
    Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους; Ξέρουν κάτι περί μετα θάνατον ζωής που δε μας λένε;

Με τι τίμημα σε αθώες άλλες ζωές όμως....

Η γυναίκα του κακομοίρη Λοβέρδου βολεύτηκε στο Δημόσιο

αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία...Τ....ο Τίγρης....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	loverdos654.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	236400
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Πραγματικά πασχίζω να καταλάβω τη λογική της συνεχόμενης αύξησης των κρατήσεων στα ήδη
    φοροληγημένα εισοδήματα.
    Οι εντολές ακόμη και της τρόικας είναι σαφείς προς μια λύση που αφορά στη φοροδιαφυγή.

Αν δηλαδή δεν δηλώνω τα εισοδήματά μου τόσα χρόνια, θα πειστώ να τα δηλώσω τώρα που
    θα φορολογηθούν περισσότερο; Δε θα προσπαθήσω να δηλώσω ακόμα λιγότερα;

Όταν έπαιζα σε κάτι σιμσίτυ και έκανα τον προεδροδήμαρχο, με τέτοια λογική έχανα σε χρόνο ντε τε.

Μα είναι εντελώς ηλίθιοι; Όλοι; (εκτός από λαμόγια)
    Και συνεχίζω. 30.000 οι έφεδροι ε; και όσοι από αυτούς δεν κWλοβάραγαν, ή είχαν και άλλες
    δουλειές, τώρα θα κάτσουν και θα περιμένουν τι θα γίνει, δεν θα συνεχίσουν και προσπαθήσουν
    να αυξήσουν τα έσοδά τους με νέα ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ - ΜΑΥΡΑ χρήματα.
    Εκεί που τουλάχιστον μπορεί να μεταφέρανε κανά πλαστικό κυπελλάκι με νερό σε κάποιον
    που όντως δούλευε, τώρα θα είναι παντελώς ελέυθεροι, και ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Μα είναι εντελώς ηλίθιοι; Όλοι; (εκτός από λαμόγια) x2

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Mαγκες...

Εχει αρχισει η συζητηση και ειναι βαρετη, οχι απο σημερα ή απο τοτε που ηρθε η Τροικα αλλα απο τοτε που ενηλικιωθηκαμε..

Τι να κανουμε ??? Ειναι το αιωνιο ελληνικο ερωτημα στο αιωνιο προβλημα της Ελλαδας...

Πως να τους πολεμησουμε? Τι ακριβως προτεινεις μου λενε πολλοι και εγω απαντω

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ... σε ολα ομως... ΣΕ ΟΛΑ...

οχι απο αδυναμια ομως ...ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΤΙΔΡΡΑΣΗ

Εφορια - ΤΕΒΕ - ΙΚΑ -τραπεζες -ΔΕΗ ΟΤΕ Ευδαπ σε οποιαδηποτε δημοσια υπηρεσια...

που αντι τοσα χρονια να γιγαντωθει και να ενσωματωσει τον ιδιωτικο τομεα εγινε βορα στα χερια Γερμανων ,Αγγλων ,πολιτικων και συνδικαλιστων

Σταση πληρωμων και μετα ολα τα αλλα θα ειναι ευκολα , αρκει να γινει ηθελημενα , μαζικα
    και προπαντων με στοχο να φτιαχτει επιτελους ενα εντιμο κρατος.

Και ναι θελει αρχιδια και θρασος ...και πολυ υπομονη ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Και ναι θελει αρχιδια και θρασος ...και πολυ υπομονη ...
    Άρα ούτε στο super market πληρώνουμε, ούτε και αυτοί τους προμηθευτές τους και αυτός τον παραγωγό στο χωράφι...
    Και τι θα τρώμε στις πόλεις; Τα παιδιά μας;
    (φιλοσοφικό το ερώτημα, μη ρητορικό)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    μαλλον τις υποχρεωσεις μας προς το κρατος εννοει...

αλλα ετσι οπως το θετεις εχει λογικη και αυτο...

σαν φυσικα προσωπα υπαρχει περιπτωση να γινει...

οι πολυεθνικες και οι εταιρειες ομως δεν νοιαζονται...

Απ' το νέο άλμπουμ του Παπανδρέου "λεφτά υπάρχουν".

http://www.newsit.gr/default.php?pna...97501&catid=13

αλλά δεν έχει σημασία, έτσι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Δεν ξέρω ρε γαμώτο, αλλά έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα πάμε όλοι σούμπιτοι...

Τον χορό του Ζαλλόγγου θα τον ανοίξουμε μεν εμείς, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Κι όχι απαραίτητα αυτοι που ξέρουμε ή περιμένουμε ή υποπτευόμαστε...
    Δεν ξέρω...Όλα μαύρα και πουθενά διέξοδος... Και το χειρότερο είναι ότι στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις λύθηκαν με εκτεταμένο πόλεμο - τότε ήταν ο μόνος τρόπος να γίνει ολικό delete & restart... Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχουμε γίνει σοφότεροι σήμερα...

Ώπα;

Σειρά του Παπαντρέα να της βάλει τα δυο πόδια σε μια γαλότσα

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ώπα;

Σειρά του Παπαντρέα να της βάλει τα δυο πόδια σε μια γαλότσα

:rotflmao:
    Στα ανέκδοτα άμεσα.

Όνομα:	imagescab4jgu0.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	12,0 KB 
ID:	236409

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Στα ανέκδοτα άμεσα.
    Προς τα κάτω πέφτουν κύριε...

Όνομα:	imagescab4jgu0.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	14,1 KB 
ID:	236410

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δεν ξέρω ρε γαμώτο, αλλά έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα πάμε όλοι σούμπιτοι...

Τον χορό του Ζαλλόγγου θα τον ανοίξουμε μεν εμείς, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Κι όχι απαραίτητα αυτοι που ξέρουμε ή περιμένουμε ή υποπτευόμαστε...
    Δεν ξέρω...Όλα μαύρα και πουθενά διέξοδος... Και το χειρότερο είναι ότι στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις λύθηκαν με εκτεταμένο πόλεμο - τότε ήταν ο μόνος τρόπος να γίνει ολικό delete & restart... Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχουμε γίνει σοφότεροι σήμερα...
    Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάποια άλλη διέξοδος από το οικονομικό-χρηματοπιστωτικό σύστημα... Το χρέος όλων αυξάνεται συνεχώς...
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάποια άλλη διέξοδος από το οικονομικό-χρηματοπιστωτικό σύστημα... Το χρέος όλων αυξάνεται συνεχώς...
    Ωραία, και με το να κάνουμε πόλεμο πως θα βγούμε από την "κρίση" ; (φιλοσοφικό και εδώ το ερώτημα με transexual "ανεβασμένη" ρητορική διάθεση)
    Όπως τα καταφέραμε και προ 70 χρόνια; Να μπει η κιμαδομηχανή να αλέθει μπας και σωθούμε;
    Τίποτε πιο cool σαν εναλλακτική; Ή θα θίξουμε κάναν σαπιοκοιλιά και τη μασαμπούκα του;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ωραία, και με το να κάνουμε πόλεμο πως θα βγούμε από την "κρίση" ; (φιλοσοφικό και εδώ το ερώτημα με transexual "ανεβασμένη" ρητορική διάθεση)
    Όπως τα καταφέραμε και προ 70 χρόνια; Να μπει η κιμαδομηχανή να αλέθει μπας και σωθούμε;
    Τίποτε πιο cool σαν εναλλακτική; Ή θα θίξουμε κάναν σαπιοκοιλιά και τη μασαμπούκα του;
    Ωπ ωπ σόρρυ παρανόηση, δεν το έγραψα καλά...

Δεν εννοώ να γίνει πόλεμος αλλά το ότι αυτό που λένε όλοι "να βγουμε από την κρίση κτλ" απλά δεν είναι εφικτό με το χρέος να συσσωρεύεται...

Λύση όχι δεν έχω
    Give me fuel, Give me fire

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ