Στην δοκιμαστικη πεσαν οι γιουχες και στην κανονικη ο Γαπ δεν παρουσιαστηκε...
http://www.youtube.com/watch?v=nHRS7...eature=related
Στην δοκιμαστικη πεσαν οι γιουχες και στην κανονικη ο Γαπ δεν παρουσιαστηκε...
http://www.youtube.com/watch?v=nHRS7...eature=related
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Πάντως από αυτά που διαβάζω-ακούω έχει ήδη ξεκινήσει η απόπειρα καπήλευσης της αντίδρασης των αγανακτισμένων κυρίως από την αριστερά στις διάφορες εκδοχές της. Δεν μπορούν οι επαγγελματίες επαναστάτες να δεχτούν ότι απλά η έως τώρα στάση τους απορρίπτεται ως μέρος του συνολικού πολιτικού κατεστημένου και αν θέλουν να αποκτήσουν σοβαρό κοινωνικό έρεισμα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια του 2011 και να αποτάξουν τα μετεμφυλιακά σύνδρομα (όσοι δεν μας υποστηρίζουν είναι κατά 90% φασίστες και κατά 10% πολιτικά ανάλγητοι). Κρίμα.![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Η κυβέρνηση - Γιαννης ζουγανελης
http://www.youtube.com/watch?v=pQjB4...layer_embedded
![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
+650Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Πάντως από αυτά που διαβάζω-ακούω έχει ήδη ξεκινήσει η απόπειρα καπήλευσης της αντίδρασης των αγανακτισμένων κυρίως από την αριστερά στις διάφορες εκδοχές της. Δεν μπορούν οι επαγγελματίες επαναστάτες να δεχτούν ότι απλά η έως τώρα στάση τους απορρίπτεται ως μέρος του συνολικού πολιτικού κατεστημένου και αν θέλουν να αποκτήσουν σοβαρό κοινωνικό έρεισμα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια του 2011 και να αποτάξουν τα μετεμφυλιακά σύνδρομα (όσοι δεν μας υποστηρίζουν είναι κατά 90% φασίστες και κατά 10% πολιτικά ανάλγητοι). Κρίμα.![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
+1000
εχει υπάρξει ημέρα που πήγα αγανακτισμένος και εφύγα με μια παράδοξη ηρεμία
και ημέρα που πήγα ήρεμος και έφυγα αγανακτισμένος.
δεν θα σας κουράσω με οσα είδα η "διάβασα" με τα δικά μου μάτια γιατί είναι κύριως υποκειμενικό αυτο.
αν θα ξαναπάω? ΝΑΙ θα ξαναπάω οπως πολλοί σαν εμένα.
θα πηγαίνω μαζί με τις όποιες απορίες ενστάσεις διαφωνίες μου, γιατί ακόμα πιστεύω οτι καλύτερα να είμαι εκεί παρά στον καναπέ μου και να κρίνω- μουτζώνω βαράω παλαμάκια βλέποντας τιβί αγορεύοντας σε φόρουμ ενω παράλληλα ανοίγω ένα μπυρόνι ακόμα....
η πλατεία είναι ζωντανός οργανισμός
αν κοιτάξεις προσεχτικά θα δεις πολλά
όποιος πει οτι δεν γίνεται προσπάθεια καπελώματος και απόκτησης ελέγχου απο διάφορες "ομάδες" η δεν εχει πάει η δεν έχει πάει.
ελπίζω να φτάσει ως το τέλος σαν μια πλατεία που ένωσε πολλούς διαφορετικούς μεχρι χτες ανθρώπους και σκεψεις και οχι σαν τη δεξαμενη οπου ακροαριστεροι ακροδεξιοι μπαχαλακηδες ρατσιστες αντιρατσιστες και καθε λογης καμενοι ψαχνουν να δοξαστουν.....
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Αναμενομενο αυτο που λες,στην αρχη κραταγαν ολοι της αποστασεις τους,μεχρι να συνειδητοποιησουν τι ειναι αυτο που επεσε ξαφνικα στο δρομο και μαλιστα σηκωνει και την φωνη του, απεναντι στις πολιτικες τους σημαιες.
Μετα τις 15/6 καταλαβαν οτι αν δεν μπουν και αυτοι, με τις πολιτικες τους θεσεις, μεσα εκει, θα χασουν το τρενο του 2011.
Παντου και παντα, ο μονος τροπος για την αποφυγη του καπελου, ηταν και ειναι η ευρυτερη δυνατη συμμετοχη.
Οπου υπαρχει ευρυτατη συμμετοχη, οι οργανωμενες μειοψηφιες, μοιραια θα δουν τις μονοχρωμες σοφιες τους να περιθωριοποιουνται μεσα στο πολυχρωμο πληθος.
Αντιστροφα: Αν τυχον το πολυχρωμο πληθος δε συμμετεχει, τοτε εκ των πραγματων συναινει στο καπελωμα του.
Μην απογοητευεσαι τοσο γρηγορα,με ενα μωρακι που ζυμωνεται στους δρομους και της πλατειες και που τους ενοχλει ολους!
![]()
Να πω τα εξής
Κατά τη γνώμη μου κι όχι μόνο.
Το απείρως σημαντικότερο που έχουν να προσφέρουν οι αγανακτισμένοι το έχουν ήδη προσφέρει.
Αυτό είναι η αλλαγή της διαμαρτυρίας από την πορεία που ήταν, στην έξοδο και παραμονή στο δημόσιο χώρο.
Τόσο η πορεία όσο και η παραμονή συμβολίζουν διαφορετικές μορφές αγώνα. Η πορεία πιστεύω ανήκει στη γλώσσα της αριστεράς και συμβολίζει την πορεία προς τον κομμουνισμό ή πιο απλά την νίκη την επίτευξη του στόχου. Η παραμονή στο δημόσιο χώρο πιθανά συμβολίζει την Αγορά (εκείνη την αρχαία που οι άνθρωποι συνευρίσκονταν στο δημόσιο χώρο κι αντάλλασσαν απόψεις, κι ήταν παρόντες στην πολιτική ζωή) .
Δε βιάζομαι να πω πως ΕΙΝΑΙ η Αγορά ή η αρχή της άμεσης δημοκρατίας ή δε ξέρω τι άλλο. Οι ορισμοί συρρικνώνουν τα νοήματα. Η Καινούργια μορφή δράσης είναι καθαρά Μη αριστερή, αλλά δεν το ξέρει ακόμα φαντάζομαι. Είναι σαφώς απέναντι από την αντιπροσωπευτική εξουσία των κομμάτων, και θα επηρεάσει με τον τρόπο της τα πράγματα στα χρόνια που θα έρθουν.
Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, χρεοκοπίες κλπ είναι λεπτομέρειες απο αυτή την άποψη.
Όσο αφορά τους τρόπους δράσης των αγανακτισμένων, τις συνελεύσεις , τα κιόσκια τις σκηνές, την οργάνωση: Αυτα ειναι κωμικοτραγικά, παράδοξα , αδιάφορα, αναπόφευκτα και γιαυτό (δε χρειάζεται να το πώ) αναγκαία.
Αποκτά τις οργανωτικές δομές σημαίνει χρησιμοποιεί οργανωτικά πνεύματα δηλαδή ηγέτες ή συνελεύσεις με καθορισμένο αριθμό μελών (άρα αντιπροσώπους)με ηγετικά ας πούμε προσόντα και τους απαραίτητους γραφειανθρώπους δηλαδή γραφειοκρατεία. Δε βλεπω καμιά διαφορά με το υπάρχον σύστημα εως εδώ εκτος ίσως απο την αξιοκρατία κ την έκταση της διαφθοράς .
Επισης αποκτά κανόνες ,σημαίνει βάζει όρια δηλαδή απαγορεύει: Χθες μου είπε ένας από την ομάδα καθαριότητας, "Απαγορεύεται να περάσεις από εδώ" Γελασα στα μούτρα του. Για να γίνει επαναστάτης έπρεπε να γίνει πρώτα μπάτσος του δημόσιου χώρου. Για να κερδίσει την ελευθερία μου, έπρεπε να πατήσει την ελευθερία μου και όλα αυτα να τα κάνει στο ονομά μου. Μου θυμισε το πλακατ που κουβαλουσε ενα 9χρονο κοριτσακι , "Ειμαι 9 χρονων και ειμαι ήδη αγανακτισμένη κατσε εσυ στον καναπέ σου θα πολεμησω εγώ για σένα" επειτα θα πήγε να φαει ενα παγωτο φυστικι-φραουλα κι αυτη κι ο μπαμπάς της θα ηταν πολυ αγανακτισμενοι και ικανοποιημένοι με την αγανάκτιση τους. Αγωνας με παγωτο φυστίκι κι αγανακτηση δια αντιπροσώπων.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
συνταγμα...!!!
χθες και παλι συνταγμα ..!!!
και εκει που ειχα αρχισει να απελπιζομαι γιατι ολο και λιγοτερους εβλεπα ,χθες ενθουσιαστηκα που και παλι ο κοσμος αρκετος και με παλμο εξεφραζε την δυσαρεσκεια του στα οικονομικα μετρα!!!
ελπιζω σημερα αυριο και μεθαυριο να κατεβει ο λαος μπας και γλιτωσουμαι κατι απο την φορολογικη λαιλαπα των εθνοπατερων!!!
ελπιζω και ευχομαι να μην εχουμαι επεισοδεια!!!!
ελπιζω οι πολιτσμανοι εστω και συμβολικα ,συντονισμενα εστω και για μια στιγμη να κανουν μεταβολη με μετωπο προς την βουλη να φτασει το σκατο στην καλτσα των εθνοπατερων!!!!
λαμογια επαγγελματιες πολιτικοι ,προδοτες του εθνους και της εμπιστοσυνης των ελληνων θα πληρωσετε καποια στιγμη!!!!
καλαματιανος
Η κόρη του Λοΐζου απαγορεύει το «Καλημέρα Ήλιε» στο ΠΑΣΟΚ
Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποστέλλει η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του μεγάλου μας αξέχαστου δημιουργού Μάνου Λοΐζου.
Ανοιχτη επιστολη εδω:http://www.newsbomb.gr/koinwnia/stor...hlie-sto-pasok
:rotflmao:
Μεγάλη Συναυλία στο Σύνταγμα – Τρίτη 28 Ιούνη
Την Τρίτη 28 Ιούνη 6 μ.μ. καλλιτέχνες και δημιουργοί ενώνουν τη φωνή τους με όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα. Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει θα δηλώσουν με το δικό τους τρόπο σε μια μεγάλη συναυλία, που θα ξεκινήσει θα ξεκινήσει μεγάλη λαϊκή συναυλία που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ. Ήδη οι ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, LOST BODIES, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, MASTERZ OF THE STRINGZ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, SALVADOR, SEBLORIA, TIGGER LILLIES, YΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΦΩΤΗΣ - ΗΧΟΚΑΜΠΟΣ Και πολλοί άλλοι είναι εκείνοι, που θα συμμετάσχουν στη συναυλία, όπως βρίσκονται ήδη στο Σύνταγμα πολύ καιρό τώρα.
Το σποτακι που εγινε απο την ομαδα multimedia της πλατειας συνταγματος για τις επομενες 48 ωρες.
http://www.youtube.com/watch?v=ftkJl...layer_embedded
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
[...]ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ[....]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Την Τρίτη 28 Ιούνη 6 μ.μ. καλλιτέχνες και δημιουργοί ενώνουν τη φωνή τους με όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα. Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει θα δηλώσουν με το δικό τους τρόπο σε μια μεγάλη συναυλία, που θα ξεκινήσει θα ξεκινήσει μεγάλη λαϊκή συναυλία που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ. Ήδη οι ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, LOST BODIES, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, MASTERZ OF THE STRINGZ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, SALVADOR, SEBLORIA, TIGGER LILLIES, YΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΦΩΤΗΣ - ΗΧΟΚΑΜΠΟΣ Και πολλοί άλλοι είναι εκείνοι, που θα συμμετάσχουν στη συναυλία, όπως βρίσκονται ήδη στο Σύνταγμα πολύ καιρό τώρα.
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αυτος συμμετέχει μόνο "για την Κύπρο ρε γαμώτο"...Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ego 8elo na rotiso ama mas zitane toso gonatisma gia mia gamimeni dosi, ti 8a zitisoyn stin epomeni....?????
ti 8a zitisoyn mexri na paroyme olo to simfonimeno poso?????
ke ena kimenaki poy brika diabaste to ke krinete moni sas......
afto to filetaki poy zoyme panta apo arxaiotita to ixan oloi sto mati....giati exi tin tixi na exi ola ta kala toy kosmoy mazemena se tosi ligi ektasi....
edo to kimeno
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com...g-post_28.html
(mi sxoliasete to blog de to ksero ke moy ine ke adiaforo aplos to kimeno diabaste)