Σελίδα 93 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δεν έχεις πάρει ακόμη επισκευάσιμο;Τς Τς Τς...
    Φίου φίου φι φι φίου

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Έχει μεγάλη διαφορά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Έχει μεγάλη διαφορά;
    γιεπ
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Έχει μεγάλη διαφορά;
    απλα δεν εχεις ιδεα
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    ναι ρε!

περιμένω review από φίλο που δεν είναι guru οπότε:
    δεν θα ψάξει για άλλο επισκευάσιμο γιατί δεν η επιλογή του δεν αποδείχτηκε καλή,
    γιατί η 1 αντίσταση θα ικανοποιήσει και δεν θα ψάχνεται για dual, triple..... εντός και επί τα αυτά,
    γιατί δεν θα χάνει την καρύδα απ τις πλαϊνές τρύπες γιατί ξέφυγε το οργανικό μπαμπάκ',
    γιατί οι φτιαχτές αντιστάσεις πετυχαίνουν πάντα και όχι μετά από πολλαπλές προσπάθειες.... κλπ κλπ

Καταληκτικά αν θέλετε να πείσετε ενημερώστε ότι καταλήξατε.
    Όσο συνεχίζετε να ψάχνεστε τόσες αμφιβολίες γεννάτε.
    Αγάπη πάντα και λουλούδια.

Αυτά.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Λοιπόν...

πάω για επισκευάσιμο και το istick20W που έχω -εις διπλούν- δεν θα αντεπεξέλθει.
    Να χτυπήσω απευθείας το subox mini η να κάνω κάνα καλύτερο συνδυασμό;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Έχει μεγάλη διαφορά;
    Έχει διαφορά όπως είπαν και πιο πάνω. Ίσως χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να βρεις ποιο στήσιμο σε καλύπτει.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ναι ρε!

περιμένω review από φίλο που δεν είναι guru οπότε:
    δεν θα ψάξει για άλλο επισκευάσιμο γιατί δεν η επιλογή του δεν αποδείχτηκε καλή,
    γιατί η 1 αντίσταση θα ικανοποιήσει και δεν θα ψάχνεται για dual, triple..... εντός και επί τα αυτά,
    γιατί δεν θα χάνει την καρύδα απ τις πλαϊνές τρύπες γιατί ξέφυγε το οργανικό μπαμπάκ',
    γιατί οι φτιαχτές αντιστάσεις πετυχαίνουν πάντα και όχι μετά από πολλαπλές προσπάθειες.... κλπ κλπ

Καταληκτικά αν θέλετε να πείσετε ενημερώστε ότι καταλήξατε.
    Όσο συνεχίζετε να ψάχνεστε τόσες αμφιβολίες γεννάτε.
    Αγάπη πάντα και λουλούδια.

Αυτά.
    Οι διπλοτριπλοmesh καταστάσεις είναι και λίγο 'αχά! Γίνεται και αυτό. Φτιάχνεις έναν πύργο από τραπουλόχαρτα. Δεν έχει κάποιο νόημα, απλά γίνεται. Εγώ το βλέπω και λίγο ως χόμπι. Δοκιμάζω, συγκρίνω και αποφασίζω τι μου κάνει κτλ.
    Το στάνταρ στήσιμο για εμένα είναι η μονή αντίσταση με μικροκόλι από 1 έως 1,25 Ωμ.
    Η εργοστασιακή αντίσταση είναι σα να βλέπεις έξω τη φύση από ένα ελαφρώς θολό τζάμι. Καταλαβαίνεις τι βλέπεις και τι είναι αλλά δε βλέπεις κάποιες λεπτομέρειες.
    Η επισκευάσιμη αντίσταση είναι High Definition τέλος. Συν ότι με το στήσιμο το φέρνεις το ατμισμα στα μέτρα σου.
    Πχ θες λιγότερο χτυπημα;Κατέβαζεις την αντίσταση πολύ χαμηλά στο deck. Θες περισσότερο αέρα στη τζούρα σου;ανεβάζεις λίγο την αντίσταση από το deck ώστε να παίρνει περισσότερο αέρα. Θες πιο πνιχτή τζουρα;βάζεις περισσότερο βαμβάκι στον θάλαμο. Το φέρνεις εκεί που θες.
    Δες έναν χρήστη σε Linux πχ. Αυτός ορίζει πως θα δουλέψει το σύστημα του (λένε).

Σεντόνι ε;

Λοιπόν, five pawns symmetry six τώρα.
    Με λίγα λόγια:Κρουστα μηλόπιτας αλλά με φράουλα όχι όξινη αλλά διακριτική. Μια νότα ζαρζαβατικού η οποία δε καταλαβαίνω πως, δένει ωραία στην επίγευση. Ένα γλυκό λοιπόν υπόβαθρο, με σώμα φράουλας και επίγευση φράουλα και ζαρζαβατικού σε ισορροπία.
    Μόλις βγω έξω θα καταλάβω περισσότερα μιας και στο εξωτερικό περιβάλλον έχει καθαρότερο αέρα.

Θα τσεκάρω και με mesh που αναλύει περισσότερο τις γεύσεις.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Έχει μεγάλη διαφορά;
    Έχει.
    Αλλα μην "μπλεξεις"αν δεν καταλάβεις πρώτα τι κανει τι.
    Γνωμη, μου παρε ενα σετακι ατμοποιητη-μοντακι (ρυθμιζόμενο σε watt )της αρεσκείας σου και αφου το δουλεψεις αρκετά με διάφορα υγρά αλλά και αντιστάσεις τοτε κανε το βημα για επισκευασιμο.
    Ενα σετακι διακριτικό που μου αρέσει ειναι το joytech egrip.
    Μικρο τοσο που χωράει ολο μεσα στην παλαμη σου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Λοιπόν...

πάω για επισκευάσιμο και το istick20W που έχω -εις διπλούν- δεν θα αντεπεξέλθει.
    Εμπειρικά και μόνο θα έλεγα kfl+. Value for money, διαχρονικος, τσιγαρίσια τζουρα. Μοναδικό μείον είναι το γέμισμα από κάτω. Τιμή λογική. Εύκολο στήσιμο, πολλά αξεσουάρ. Προσωπικά τον έχω καταχαρεί. Subtank mini. Σταθερή αξία, αρέσκεται στα πολλά watt, πολύ δυνατό χτύπημα, ελαφρώς αεράτος αλλά ρυθμίζεται η ροή του.Λιγα σκαλιά πιο κάτω σε γεύση από τον kfl+ χωρίς αυτό να τον μειώνει. Τα ρεύματα του istick δεν θα του φτάσουν εκτός αν παίξεις σε αντίσταση 1.6 - 1.8.

Τελικά όσο διαβάζω για όλες τις επιλογές καθώς και τα + και - τους, τόσο αυξάνεται η εκτίμησή μου στον Ναυτίλο. Φοβερός σε ποιότητα κατασκευής ατμοποιητής με ποικιλία επιλογών στις παροχές αέρα, εύκολο γέμισμα, πρακτικός, χωρίς προβλήματα και τώρα που παρέχεται και με αντιστάσεις 1,6 έγινε ακόμη καλύτερος. Με την επιλογή μιας άρτιας μπαταρίας δύσκολα κάνεις το βήμα να τον αλλάξεις.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Εμπειρικά και μόνο θα έλεγα kfl+. Value for money, διαχρονικος, τσιγαρίσια τζουρα. Μοναδικό μείον είναι το γέμισμα από κάτω. Τιμή λογική. Εύκολο στήσιμο, πολλά αξεσουάρ. Προσωπικά τον έχω καταχαρεί. Subtank mini. Σταθερή αξία, αρέσκεται στα πολλά watt, πολύ δυνατό χτύπημα, ελαφρώς αεράτος αλλά ρυθμίζεται η ροή του.Λιγα σκαλιά πιο κάτω σε γεύση από τον kfl+ χωρίς αυτό να τον μειώνει. Τα ρεύματα του istick δεν θα του φτάσουν εκτός αν παίξεις σε αντίσταση 1.6 - 1.8.
    +599 KFL FTW....έχω βρεί την υγειά μου...Ρε τόλη αυτός ο μούσιας ο Redneck τι παλικάρι είναι;Έβλεπα κ κάτι άλλους ψυχάκηδες μετά που δείχνανε στησίματα Alien πως διαόλο το λένε....αν είναι να παίρνω τρυπάνι για στήσιμο αντίστασης καλύτερα να κάθομαι να επισκευάζω το μηχανάκι στο γκαράζ...Τι μπελάδες είναι αυτοί ρε...

Dimmie πάρε KFL και οι έγνοιες σου θα ξεχαστούν μονομιάς...είδα το φώς το αληθινό κ ας είναι κ κλώνος...

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν...

καλύτερα να πάς σε άλλο μοντ. ατμο οτι θες αλλα μοντ οχι το κανγκερ. δες καλυτερα vtc μινι. επίσης η joey έβγαλε και τον cubis (ατμο) και ειναι αρκετα promising. περιμενε να τον φέρουν μιας και έχει και καλη τιμη. δοκιμάζεις και μετα πας σε subtank αν δεν σου αρεσει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τελικα ειναι υπερεκτιμημενο......
    Έτσι δείχνει η πρώτη επαφή. Σε σχέση με το απλό, απλά είναι κάπως ραφιναρισμένο και δε σε μπουκώνει λιγώνει τόσο όσο το απλό. Δεν είναι για καθημερινό. Ασφαλώς και είναι πολύ καλό αλλά όχι τόσος ντόρος.
    Άτιμο marketing!

review:
    Liquid State cowboy. Μηλόπιτα που της ξέφυγε η κανέλα λίγο παραπάνω με προσθήκη cranberries.
    Άρωμα After-8 the Jack σε 10%. Καπνός πίπας με έντονη την επίγευση μελιού. Μάλλον southern comfort έπρεπε να λέγεται.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23