Σελίδα 93 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Σε είδα τελειωμενη πατσογρια να κοκκαλωνεις το ασημί 307 ακριβώς στο σημείο που χωρίζει η έξοδος του Πειραιά για εθνική και παραλιακή και να παλευεις να βάλεις όπισθεν για να αλλαξεις έξοδο, ενώ ήσουν ήδη στην είσοδο της γέφυρας για Ε.Ο. Ελπίζω να μην σκοτωσες κανέναν. Ελπίζω να μην ξαναοδηγησεις ποτέ. Λυπάμαι που δεν προλαβα να δω πινακίδα.

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα φίλε με το gsr 600 να είσαι μπροστά μου στο φανάρι δικάβαλος με την κοπελιά σου και να μιλάς με τον φιλαράκο σου με το παπί, ακράνοβιτς όλοι φυσικά. Εγώ ήμουν πίσω σου με άλλους 3 φίλους και για πλάκα έριξα μια ξερογκαζιά και εσύ αμέσως τσίμπησες και πλακώθηκες, μόλις άναψε πράσινο..γιατί βρε αγόρι μου, φοβήθηκες μην σε τσαγιώσω επειδή είμαι πιο γρήγορος και μειωθείς στην κοπέλα σου;

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα στο βενζιναδικο με το bmw Κ1200 που σου επεσε...
    Κριμα...
    Επρεπε να ειχες βαλει ταχυτητα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    Σε είδα πιτσιρικά με το Ε36 του μπαμπά (?) να σφάζεις το Stop 7 και κάτι το πρωί Αγ. Πάντων με Μαργαροπούλου και να προλαβαίνω οριακά να φρενάρω με το scooterακι πριν με στειλεις στο απέναντι πεζοδρόμιο! Ζήτησες συγνώμη αλλα τί να το κάνω αν με εμβόλιζες!
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Σε είδα να μου κάνεις σινιάλο για το μπλόκο της τροχαίας στο ρεύμα μου.

Ευχαριστώ, γιατι μόλις ειχα σφάξει 2 κόκκινα, είχα προσπεράσει σε διπλή διαχωριστική και κυκλοφορούσα χωρίς ζώνη ()

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σε είδα με το GB400, ωραίο μηχανάκι που είχα καιρό να το δω.
    Τα είπαμε λίγο στο φαναρι, και συνεχίσαμε το δρόμο μας.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    Σε ειδα φιλε με το 636 στη πενα στο λεχαιο πρην καμια ωρα με το κρανος σουστο κεφαλι.
    Εκανα δεξια με το κουτι να με περασεις και με ευχαριστησες ετσι.
    καλους δρομους φιλαρακι να χεις!!!!σε χαζεψα!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα πουσταρα της Διας να ρολαρεις και να σφαζεις το κοκκινο φαναρι και να περνας εκατοστα απο μπροστα μου.
    Χωρις φαρους χωρις σειρηνες χωρις τσιπα.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    σε είδα κωλό-γέρε να κάνεις σλάλομ μέσα απο τα αμάξια ακράνατος πάνω στην βασιλίσης όλγας,και να μην κοιτάς οτι ερχόμουν από τα αριστερά σου, και με έκοψες τον δρόμο ,και θα βρισκόμουν πάνω στο αμάξι σε φώναξα ,αλλά σημασία δεν έδωσες.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σας είδα πολλούς στην ετήσια και το χάρηκα.

Σας είδα 5 αρκουδο-τσοπανόσκυλα να φυλάτε το κοπάδι με τα γίδια κατεβαίνοντας από Μαυρολιθάρι. Ευτυχώς σας πρόλαβα και σταμάτησα καμιά 20αριά μέτρα από το κοπάδι έσβησα τη μηχανή. Στείλατε και τον αρχηγό να με μυρίσει. Κάτσαμε 2-3 λεπτά ήσυχα και αφού το κοπάδι έφυγε και ανεβήκατε τη πλαγιά, ξεκίνησα και γω. (σε είδα όμως τον ένα πουστόμοργο από τα 5 να με παίρνεις στο κατόπι, αλλά μια πρώτη και το μπούλο γρήγορα )

Σε είδα φιλαράκι με το μαύρο v-strom κατά τις 11 κοντά στα διόδια Σχηματαρίου. Χαιρέτισα και ανταπέδωσες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Σε ειδα βλακακο παπουκαλε με το ασημι seat ibiza να κατεβαινεις απο το δρομο απο βουργαρελι προς αρτα, με το κινητο σου στο χερι,αν και επρεπε να το εχεις βαλει στον πατο σου, και ολο το κωλο αμαξο σου πανω στη στροφη στο αντιθετο ρευμα,λες και εμπαινες με 300 και φοβοσουν οτι θα σε πεταξει η στροφη,ειμαι αυτος με το 636 που σου εριξε τα γαμωσταυριδια....
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σας είδα πολλούς χθες στην επιστροφή από Ναύπακτο, μέσα στη βρόχα και αλληλοχαιρετηθήκαμε! Καλούς δρόμους!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα με το τενερε, γκατζιβα? και τα lucky strike αυτοκολητα και απο πισω το αυτοκολητο του μοτο, δικαβαλο και υπερταλαιπωρημενους να γυρνατε προχτες κυριακη απο την βολτα σας. ελπιζω να γυρισατε με ασφαλεια.

το κια που σας κορναρε προσπαθωντας να σας χαιρετησει μεσα στον ορυμαγδο των αστραπων, βροντων και κεραυνων.

επισης σε ειδα κεραυνε προχτες λιγο πριν τα οινοφυτα να σκας πανω σε κολωνα της δεη και να κανεις εκκοφαντικο θορυβο μετα πυροτεχνηματων
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Banned
    Σε είδα χτες το απόγευμα την ώρα που ήμουν υπηρεσία, φίλε να έχεις μείνει από βενζίνη,με το καφέ super tenere 750.
    Σταμάτησα μιλησαμε λίγο, πήγα σου έφερα μπετονακι το βάλαμε μπροστά και πιάσαμε κουβέντα,μου το έδωσες βόλτα σου είπα τι είδα λάθος πάνω του, φράγκα είπες δεν παίζουν,μετα το σέρβις στραγγιξες από λ7
    Το πίσω λάστιχο σου ήταν 8ετιας
    Σου είπα ακόλουθα
    Και σου έδωσα το παλιό πίσω του transalp ,δεν ήταν καινούργιο αλλά τουλάχιστον ακόμα ήταν φρέσκο, αν και είχε τα χιλιόμετρα του.
    Δεν σταμάτησες να με ευχαριστείς και να λες ότι με έστειλε ο Θεός.
    Καλούς δρόμους να χεις με προσοχή.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Το ότι καβαλάς μηχανάκι Παπάρα με το ΠΑΣΟΚικό μουστάκι δεν σε κάνει αυτόματα μοτοσυκλετιστή. Επίσης η ευγένεια είναι επίκτητο και όχι κληρονομικό χάρισμα. Σου άφησα σημείωμα το πρωί που άνοιξα το μαγαζί μου και σε παρακάλεσα να μην ξαναφήσεις το μπουρδέλο σου μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού. Ήρθες να το πάρεις μεσημέρι και κοίταξες μέσα στο μαγαζί με υφάκι. Βγήκα και σου είπα ότι εγώ έγραψα το σημείωμα και άρχισες τις παπαριές:
    " δεν το αφήνω κάθε μέρα εδώ" - αυτό σου έλειπε,
    "ποιος είσαι εσύ" - ο μαλάκας που πληρώνει φόρους για ένα μαγαζί κι εσύ είσαι ο μαλάκας που παρκάρει σε πεζοδρόμια και κλείνει την είσοδο του μαγαζιού μου,
    ΚΑΙ Το κλασικό "δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς" - μου είναι αδιάφορο, φρόντισε μα μην αναγκαστείς να μάθεις εσύ σε ποιον μιλάς.

Ήμουν πολύ ευγενής, μακάρι να γράφεις εδώ και να το δεις (δεν έχω ελπίδες) αλλά στο είπα κιόλας: ΤΗΝ επόμενη φορά που θα κάνεις την ίδια μαλακία, θα το βρεις κλειδωμένο με 2 πέταλα και αλυσίδα στην κολόνα της πολυκατοικίας. Κι ας έρθεις να μου ζητήσεις τον λόγο.
    Παπάρα ε παπάρα Ελληναρά, Σαβατοκαβαλάρη πουλμουρατζή με er6.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε