Σελίδα 93 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Είσαι εκτός κοινής λογικής. Το 85% των Eλλήνων παραμένουν πιστοί στο Skip με μπλέ και πράσινους κόκκους, γιατί 39 κατασκευαστές πλυντηρίων το συνιστούν. Που και που πλένουν και με σοφλάν για ευαίσθητα, διότι ροζ και χαριτωμένο. Τι, ξέρεις καλύτερα;

Μήτσε ο κόσμος δεν δυσανασχετεί και είναι στο πλευρό των αγροτών; Έχει καλό μπάφο στο χωριό σου και τώρα στα μπλόκα πως θα περάσει η ώρα, ε λέμε και καμμιά μλκία που και που στα ΜΜΕ...
    Παραδίπλα

http://aridaianews.blogspot.gr/2016/...st_99.html?m=1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Η κοινή λογική δεν είναι η απλή λογική, αλλά η επικρατούσα από τη πλειοψηφία.

Αυτό δεν την κάνει σωστή.
    Η επικρατούσα από τη πλειοψηφία είναι άποψη, γνώμη ή αίσθηση.
    Δεν είναι απαραίτητο να βασίζεται στη λογική.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Η επικρατούσα από τη πλειοψηφία είναι άποψη, γνώμη ή αίσθηση.
    Δεν είναι απαραίτητο να βασίζεται στη λογική.

Η διαφωνία μας είναι στη λέξη "κοινή", όχι στη λέξη "λογική"

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    THIS IS APSALOS VILAGE....
    http://www.iefimerida.gr/news/249800...-horoys-vinteo

MY VILAGE.

Στο δικό μας χωριό ακριβώς πάνω στο αυλάκι χορεύουν τους οδηγούς στο ταψί χωρίς να φταίνε τίποτα... Χτες άφησαν ασθενή που πήγαινε Αθήνα να περιμένει ώρες μέχρι να αποφασίσουν αν θα του επιτρέψουν να περάσει κι απαγόρευσαν σε γιατρό που πήγαινε σε εφημερία να περάσει... έτυχε να δω το εμετικό στιγμιότυπο χτες στην τηλεόραση, σε κάποια φάση ρωτάει η γιατρίνα "δηλ να πεθάνει κάποιος επειδή δεν θα είμαι στο πόστο μου επειδή εσείς αποφασίσατε να κλείσετε το δρόμο;" κι η απάντηση από το ρεμάλι (που τον ξέρω πολύ καλά από τη δουλειά, Νεμεάτης μπουμπούκι, τον είδα και σήκωσα πίεση) ήταν "να πεθάνει, δεν μ' ενδιαφέρει, ο δρόμος είναι κλειστός".

Υ.Γ. Θα σε περιποιηθώ με τον τρόπο μου όταν θα έρθεις...

Banned
    Καλά οτι πάρα πολλοί σε αυτά τα μπλόκα έχουν καμμενες φλάντζες ειναι γεγονός.
    Όπως και ότι πάρα πολλοί πάνε για τον τζερτζελε που γίνεται και μόνο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Η διαφωνία μας είναι στη λέξη "κοινή", όχι στη λέξη "λογική"
    Θα συμφωνήσω πως η λέξη «κοινή» αποπροσανατολίζει και χαλά τον ορισμό.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

never hold back Το avatar του/της Ohm
    τι υπέροχος τρόπος να προσελκύσεις πολίτες προς το μέρος σου
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Καλά οτι πάρα πολλοί σε αυτά τα μπλόκα έχουν καμμενες φλάντζες ειναι γεγονός.
    Όπως και ότι πάρα πολλοί πάνε για τον τζερτζελε που γίνεται και μόνο
    Μήτσο, τους περισσότερους του ξέρω από την δουλειά. Δωρεάν να τους έδιναν το πετρέλαιο, μηδέν φορολογία να είχαν για πάρτη τους, αφορολόγητο €150.000 να είχαν, πάλι εάν τους γύρναγες ανάποδα ούτε λεπτό του ευρώ δεν θα έπεφτε από την τσέπη τους. Γιατί; Γιατί αν δεν αλλάξει η νοοτροπία τους, δεν αλλάζει τίποτα... όλους αυτούς που έδειχνε η τηλεόραση τους ξέρω καλά όπως είπα. Να ανοίξουμε συζήτηση για την πρώην ΑΤΕ (αυτήν που θα την έπαιρνε από τον Σάλλα ο Τσίπρας όπως είχε τάξει να την δώσει πίσω στην αγροτιά, χαχαχαχαχαχα) και τα ΑΔΑ (Ανοικτό Δάνειο Αγροτών); Ξέρεις με τι κριτήρια τα έδιναν; Έμπαινε μέσα ο αγρότης, πήγαινε στον διευθυντή-προϊστάμενο, έχω τόσες ρίζες ελιές, τόσες ρίζες αμπέλι, τόσες ρίζες ροδακινιές, στα τόσα στρέμματα η τιμή ήταν fixed, παίρνεις τόσα δάνειο. Ούτε εισόδημα να εξετάσουν ούτε τίποτα. Τους έλεγαν κι ότι ήταν άτοκο (ανοικτό δάνειο και άτοκο, δεύτερο χαχαχαχαχα) τα διορισμένα τζιμάνια που είχαν σχέση με την τραπεζική όσο έχω εγώ με την γεωπονία και τσουπ το δανειάκι έτοιμο.

Τα δάνεια αυτά τα αποκαλούσαν καλλιεργητικά. Ξέρεις τι απαντήσεις έχω πάρει όταν ρώτησα τι τα έκαναν; Πήρα αγροτικό, πήρα αμάξι, πήρα έπιπλα, έκανα γάμο της κόρης μου, τα έδωσα γιατί τα χρώσταγα αλλού, το πήρα για λογαριασμό άλλου... Όχι ότι όλοι έτσι είναι, αλλά ξέρεις πόσα από αυτά πήγαν για άσχετο λόγο από αυτόν για τον οποίο προορίζονταν; Να πιάσω το εισόδημα; €3.200, €3.400, €2.800, €2.900, καρμπόν τέτοια ποσά όλοι. Σκάει ο άλλος με το διπλοκάμπινο το Navara και δηλώνει ότι ζει με €280 το μήνα. Κι όταν τους ρωτάς τι ποσά είναι αυτά, επίσης απάντηση καρμπόν: Δεν ξέρω μωρέ, ο λογιστής το έβαλε για να μην φορολογηθώ... Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ...... Σκάει ο άλλος με το διπλοκάμπινο το Navara και δηλώνει ότι ζει με €280 το μήνα. Κι όταν τους ρωτάς τι ποσά είναι αυτά, επίσης απάντηση καρμπόν: Δεν ξέρω μωρέ, ο λογιστής το έβαλε για να μην φορολογηθώ... Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.
    Eτσι ακριβως!!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    "να πεθάνει, δεν μ' ενδιαφέρει, ο δρόμος είναι κλειστός".

Τοσο ζωα ....
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Αγρ(ι)ότης..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όταν για 40 χρόνια τρέφεις το θηρίο, μετά περιμένεις να το εξημερώσεις;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    κάνεις μια προσπάθεια πριν το τουφεκίσεις, το θηρίο
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Banned
    Μήτσο, τους περισσότερους του ξέρω από την δουλειά. Δωρεάν να τους έδιναν το πετρέλαιο, μηδέν φορολογία να είχαν για πάρτη τους, αφορολόγητο €150.000 να είχαν, πάλι εάν τους γύρναγες ανάποδα ούτε λεπτό του ευρώ δεν θα έπεφτε από την τσέπη τους. Γιατί; Γιατί αν δεν αλλάξει η νοοτροπία τους, δεν αλλάζει τίποτα... όλους αυτούς που έδειχνε η τηλεόραση τους ξέρω καλά όπως είπα. Να ανοίξουμε συζήτηση για την πρώην ΑΤΕ (αυτήν που θα την έπαιρνε από τον Σάλλα ο Τσίπρας όπως είχε τάξει να την δώσει πίσω στην αγροτιά, χαχαχαχαχαχα) και τα ΑΔΑ (Ανοικτό Δάνειο Αγροτών); Ξέρεις με τι κριτήρια τα έδιναν; Έμπαινε μέσα ο αγρότης, πήγαινε στον διευθυντή-προϊστάμενο, έχω τόσες ρίζες ελιές, τόσες ρίζες αμπέλι, τόσες ρίζες ροδακινιές, στα τόσα στρέμματα η τιμή ήταν fixed, παίρνεις τόσα δάνειο. Ούτε εισόδημα να εξετάσουν ούτε τίποτα. Τους έλεγαν κι ότι ήταν άτοκο (ανοικτό δάνειο και άτοκο, δεύτερο χαχαχαχαχα) τα διορισμένα τζιμάνια που είχαν σχέση με την τραπεζική όσο έχω εγώ με την γεωπονία και τσουπ το δανειάκι έτοιμο.

Τα δάνεια αυτά τα αποκαλούσαν καλλιεργητικά. Ξέρεις τι απαντήσεις έχω πάρει όταν ρώτησα τι τα έκαναν; Πήρα αγροτικό, πήρα αμάξι, πήρα έπιπλα, έκανα γάμο της κόρης μου, τα έδωσα γιατί τα χρώσταγα αλλού, το πήρα για λογαριασμό άλλου... Όχι ότι όλοι έτσι είναι, αλλά ξέρεις πόσα από αυτά πήγαν για άσχετο λόγο από αυτόν για τον οποίο προορίζονταν; Να πιάσω το εισόδημα; €3.200, €3.400, €2.800, €2.900, καρμπόν τέτοια ποσά όλοι. Σκάει ο άλλος με το διπλοκάμπινο το Navara και δηλώνει ότι ζει με €280 το μήνα. Κι όταν τους ρωτάς τι ποσά είναι αυτά, επίσης απάντηση καρμπόν: Δεν ξέρω μωρέ, ο λογιστής το έβαλε για να μην φορολογηθώ... Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.
    Και πολλά περισότερα.
    Σε αγροτική περιοχή μεγάλωσα
    Και σε τέτοια ζω.
    Δεν έχω όρεξη να γράψω πολλά.
    Πάντως αυτοι που γνωρίζω εγώ και διαμαρτύρονται περισότερο,είναι που έχουν ποιο πολλά

Banned
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12715267_7_12715267_777011269101704_8374650230506429557_n.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	51,3 KB 
ID:	351723

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045