Σελίδα 93 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103143193 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Συμφωνα με την Μεγαλη των Μπατσων Σχολη 3...μπορεις εφοσον εχεις τετοιες ατρανταχτες αποδειξεις να κανεις Citizens Arrest.

Oμως για να το πιασουμε στα σοβαρα...να πας ολα αυτα τα στοιχεια στον εισαγγελεα και αν γλυτωσεις τον εγκλεισμο τοτε ισως καταλαβεις οτι το εχεις ξεχειλωσει το θεμα και πλεον εχεις ξεπερασει τα ορια της γραφικοτητας.

Αν δεν δικαιωθεις στα Ελληνικα δικαστηρια θυμησου τον ΠΑΟΚ και τραβα τους στο CAS να δικαιωθεις σιγουρα!!!
    Φιλε εννοειται οτι εχει γινει καταγγελια και μηνυση στον εοδυ γιαυτα τα εκτροπα. Υπαρχουν δικηγοροι και γιατροι πραγματικα ανεξαρτητοι απο κομματικες μπουρδες.Αγαπαει ο θεος το κλεφτη αγαπαει και το νοικοκυρη. .. Αλλα εσυ σαν απλος πολιτης βλεποντας και ακουγοντας αυτο που ειπε τι καταλαβαινεις?

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    ........ ο καθε εξυπνακιας να μου αποδειξει οτι το 0.1 σε μια γερασμενη χωρα ειναι μεγαλο ποσοστο θνησιμοτητας.... .
    Βασικά η αναλογία θανατων/πληθυσμού είναι παγκοσμίως ένας θάνατος ανά κάτοικο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Φιλε εννοειται οτι εχει γινει καταγγελια και μηνυση στον εοδυ γιαυτα τα εκτροπα. Υπαρχουν δικηγοροι και γιατροι πραγματικα ανεξαρτητοι απο κομματικες μπουρδες.Αγαπαει ο θεος το κλεφτη αγαπαει και το νοικοκυρη. .. Αλλα εσυ σαν απλος πολιτης βλεποντας και ακουγοντας αυτο που ειπε τι καταλαβαινεις?
    Αυτα ειναι να τα λενε τυχον τυποι που μελλοντικα θα τους δεις να διεκδικουνε βουλευτικο αξιωμα με την δικαιολογια οτι "πολεμησαν" για το καλο σου!
    Αφου εχεις καταλαβει το συστημα οπως λες...ακομα να καταλαβεις ποσο σε χειραγωγουνε?
    Βγηκες τωρα εσυ εδω στο φορουμ να μας ανοιξεις τα ματια μια και εμεις τα εχουμε γεματα μυγακια απο τις χαμηλες ζελατινες που χρησιμοποιουμε.

Μέλος
    Αυτα ειναι να τα λενε τυχον τυποι που μελλοντικα θα τους δεις να διεκδικουνε βουλευτικο αξιωμα με την δικαιολογια οτι "πολεμησαν" για το καλο σου!
    Αφου εχεις καταλαβει το συστημα οπως λες...ακομα να καταλαβεις ποσο σε χειραγωγουνε?
    Βγηκες τωρα εσυ εδω στο φορουμ να μας ανοιξεις τα ματια μια και εμεις τα εχουμε γεματα μυγακια απο τις χαμηλες ζελατινες που χρησιμοποιουμε.
    Φιλε απαντησε μου αν ο τσιωδρας με αυτη τη δηλωση κοροιδεψε τον ελληνικο λαο η οχι. Εβαζε θανατους απο εγκεφαλικη αιμορραγια σε θανατους κοβιντ ? Ιατρικη ειναι αυτο η το μπακαλικο του τακη που μου βαλε ο καλος γιατρος εδω μεσα?Γιατι?Γιατι δε παραδεχεσαι οτι μας κοροιδευουνε ψιλο γαζι?Γιατι αποφευγεις να απαντησεις δε καταλαβαινω. Δε θα σε κατηγορησω. Ισα ισα που εχω πει και εδω μεσα οτι παλιοτερα τους πιστευα αλλα αλλαξα 180 μοιρες.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 08/11/2020 στις 20:48.

Καλα μιλαμε σοβαρα τωρα μου λετε οτι το βιντεο ειναι fake? https://youtu.be/c4BGMn3Xg2Y παρτε και το επισημο καναλι της ερτ μετα το 3:30....Αλλα και η ερτ ξερω αναξιοπιστη ειναι..Και αντι να τον μπουζουριασουνε τον αγαπητο καθηγητη τον εχουμε και κορωνα στο κεφαλι μας. Παραδεχεται εμμεσα οτι χρεωνε θανατους απο αλλες αιτιες στον κοβιντ η οχι? Γιατι εκανε αυτη την υπερβολη οπως λεει?Τι ειναι η ιατρικη μπακαλικο και χρεωνε οπου γουσταρε η Για να δικαιολογησει καραντινα και τα μετρα χουντας παπαδοπουλου? Μαλλον γιαυτο.. .

Ελεος ρε συ φτανει !! Δεν προκειται για συνωμοσια αλλα για τα RO και RT τους δεικτες μεταδοτικοτητας και απολυτων κρουσματων ..

https://www.news247.gr/ygeia/ti-enno...n.7635736.html

https://www.tovima.gr/2020/05/06/sci...tou-koronoiou/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	14590467-350553855278599-5166601726328530435-n.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	70,3 KB 
ID:	422535
    κουκουρουκουκου

Φιλε απαντησε μου αν ο τσιωδρας με αυτη τη δηλωση κοροιδεψε τον ελληνικο λαο η οχι. Εβαζε θανατους απο εγκεφαλικη αιμορραγια σε θανατους κοβιντ ? Ιατρικη ειναι αυτο η το μπακαλικο του τακη που μου βαλε ο καλος γιατρος εδω μεσα?Γιατι?Γιατι δε παραδεχεσαι οτι μας κοροιδευουνε ψιλο γαζι?Γιατι αποφευγεις να απαντησεις δε καταλαβαινω. Δε θα σε κατηγορησω. Ισα ισα που εχω πει και εδω μεσα οτι παλιοτερα τους πιστευα αλλα αλλαξα 360 μοιρες.
    Ρε φιλε 13 χρονων εισαι?
    Αληθεια τωρα?
    Εμενα να με κατηγορησεις ΕΣΥ????
    Παπαγαλακι απο τα λιγα εισαι και ζητας να σου πω την γνωμη μου?
    Το διαβασες απο την αρχη το θρεντ?
    Καπου εκει θα διαβασεις την γνωμη μου και δεν θα σου κανω την χαρη να στην παραθεσω ξανα διοτι απλα δεν γινεται να σε κερδισει καποιος στο παιχνιδι σου. Κερδιζεις λογω εμπειριας και ξερεις για ποιον χαρακτηρισμο το λενε αυτο.

Βρε μηπως εχει οριο ποστ το φορουμ για να σου ξεκλειδωσει τις αγγελιες? Δεν το εψαξα. Ισως γιαυτο εγραψες κανα 80αρια απαντησεις για την συνωμοσία του Covid-19 που τωρα εγινε Covid-20 και μετα Covid-21 γιατι στο 22 καιγεται...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Ελεος ρε συ φτανει !! Δεν προκειται για συνωμοσια αλλα για τα RO και RT τους δεικτες μεταδοτικοτητας και απολυτων κρουσματων ..

https://www.news247.gr/ygeia/ti-enno...n.7635736.html

https://www.tovima.gr/2020/05/06/sci...tou-koronoiou/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	14590467-350553855278599-5166601726328530435-n.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	70,3 KB 
ID:	422535
    Ποια μεταδοτικοτητα ρε γιατρε ? Παλι ηρθες να μαζεψεις τα ασυμαζευτα?Ο ανθρωπος το λεει ξεκαθαρα και με απλα ελληνικα. ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ(υπερβολες σε τοσο λεπτα ζητηματα δε κανεις οταν εμεις κοιταμε ταβανι ολη μερα):Οποιος πεθαινε απο η με covid εμεις το χρεωναμε σε θανατο απο covid.Και μαλιστα θυμαται και μια εγκεφαλικη αιμορραγια που τη χρεωσε σε covid. Και εσυ μου λες για μεταδοτικοτητα?Αρα οποιος κολλαει γριπη και πεθαινει απο καρδιακη ανακοπη το χρεωνουμε στη γριπη? Και μου βαζεις απο κατω το πρωτο θεμα που δημοσιευει θανατο απο κοβιντ γυναικα με καρκινο σε ολο το σωμα?Εδω να μου πεις καποιοι ειπανε οτι το βιντεο ειναι fake επειδη κυκλοφορουσε στο youtube.Δε τους βλεπω ομως τωρα να υπερασπιζονται τη μ@@@@@α που πεταξανε.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 08/11/2020 στις 20:49.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Θα με πείς μλκ αλλά έχω θέμα προσωπικό, 180 είναι οι μοίρες που κοιτάς απο την άλλη

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Θα με πείς μλκ αλλά έχω θέμα προσωπικό, 180 είναι οι μοίρες που κοιτάς απο την άλλη
    Αχαχαχα εχεις δικιο φιλε σορρυ.

RO = μεταδοτικοτητα .Οταν ειναι πανω απο 1 σημαινει οτι ενας φορεας μολυνει ενα υγιη.Οταν =2 ..μολυνει 2 υγιεις και παει λεγοντας.
    Οταν καταγραφεις για να κανεις το χειροτερο σεναριο ολα τα περιστατικα σαν covid και το RO προκυπτει κατω απο μοναδα τοτε δεν κλεινεις την χωρα.Αυτο λεει ο Τσιοδρας.
    Και με το χειροτερο σεναριο διαπιστωσαμε μικρη μεταδοτικοτητα δλδ RO μικροτερο της μοναδας ,παρ'ολο που φορτωσαμε στο RO θανατους που δεν ηταν απο covid σαν covid.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος
    Καλα μιλαμε σοβαρα τωρα μου λετε οτι το βιντεο ειναι fake? https://youtu.be/c4BGMn3Xg2Y παρτε και το επισημο καναλι της ερτ μετα το 3:30....Αλλα και η ερτ ξερω αναξιοπιστη ειναι..Και αντι να τον μπουζουριασουνε τον αγαπητο καθηγητη τον εχουμε και κορωνα στο κεφαλι μας. Παραδεχεται εμμεσα οτι χρεωνε θανατους απο αλλες αιτιες στον κοβιντ η οχι? Γιατι εκανε αυτη την υπερβολη οπως λεει?Τι ειναι η ιατρικη μπακαλικο και χρεωνε οπου γουσταρε η Για να δικαιολογησει καραντινα και τα μετρα χουντας παπαδοπουλου? Μαλλον γιαυτο.. Δε χρειαζεται να ψαξω στους ιταλους και παραπερα τα λεγομενα ουτουνου του απατεωνα μιλανε απο μονα τους. Ηθελανα ξερα ομως γιατι του ξεφυγανε...Αλλα χεστηκε αυτος ψωνισε και τα εκατομυρια εμβολια στο κελπνο το 2009 και λιγδωσε το εντερακι του απο τους φορους του λαου.Πεταξε και λιγο δακρυ τον μαρτη και τον καναμε κολοκοτρωνη ενω αυτος τσιμπαγε τις επιδοτησεις σα περιστερι στο συνταγμα.
    Μια χαρά τα είπε.
    Μια χαρά τα κατάφεραν (τότε) και πολύ λογικά έκαναν ότι έκαναν.
    Μπράβο τους. Στην Ελλάδα δεν μας έχουν συνηθίσει έτσι.

Είχαμε και τουρισμό σε κάποιες περιοχές οπότε για πανδημία περνάμε περίφημα.

Ας τον ξαναβάλουν στο τιμόνι (αν δεν είναι) να πάμε μπροστά.

Εσύ μαστερ για πές αυτόν τον θάνατο για τί τον μετράς?

Επίσημη αιτία θανάτου θεωρείται η πνευμονική εμβολή που προήλθε από σηψαιμικό σοκ στους πνεύμονες.
    https://www.neakriti.gr/article/krit...-apo-koronoio/

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    RO = μεταδοτικοτητα .Οταν ειναι πανω απο 1 σημαινει οτι ενας φορεας μολυνει ενα υγιη.Οταν =2 ..μολυνει 2 υγιεις και παει λεγοντας.
    Οταν καταγραφεις για να κανεις το χειροτερο σεναριο ολα τα περιστατικα σαν covid και το RO προκυπτει κατω απο μοναδα τοτε δεν κλεινεις την χωρα.Αυτο λεει ο Τσιοδρας.
    Και με το χειροτερο σεναριο διαπιστωσαμε μικρη μεταδοτικοτητα δλδ RO μικροτερο της μοναδας ,παρ'ολο που φορτωσαμε στο RO θανατους που δεν ηταν απο covid σαν covid.
    Αρα παραδεχεσαι γιατρε οτι φορτωνε στο R0 θανατους που δεν ητανε απο κοβιντ. Αρα ανακοινωνανε θανατους απο κοβιντ που δεν ητανε απο κοβιντ αλλα απο αλλη αιτια ναι η οχι?
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 08/11/2020 στις 21:22.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Ρε φιλε 13 χρονων εισαι?
    Αληθεια τωρα?
    Εμενα να με κατηγορησεις ΕΣΥ????
    Παπαγαλακι απο τα λιγα εισαι και ζητας να σου πω την γνωμη μου?
    Το διαβασες απο την αρχη το θρεντ?
    Καπου εκει θα διαβασεις την γνωμη μου και δεν θα σου κανω την χαρη να στην παραθεσω ξανα διοτι απλα δεν γινεται να σε κερδισει καποιος στο παιχνιδι σου. Κερδιζεις λογω εμπειριας και ξερεις για ποιον χαρακτηρισμο το λενε αυτο.

Βρε μηπως εχει οριο ποστ το φορουμ για να σου ξεκλειδωσει τις αγγελιες? Δεν το εψαξα. Ισως γιαυτο εγραψες κανα 80αρια απαντησεις για την συνωμοσία του Covid-19 που τωρα εγινε Covid-20 και μετα Covid-21 γιατι στο 22 καιγεται...
    Εγώ πάντως πάω για τα 2000 να πάρω την ηλεκτρική σκούπα
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

[/B] Αρα παραδεχεσαι γιατρε οτι φορτωνε στο R0 θανατους που δεν ητανε απο κοβιντ. Αρα ανακοινωνανε θανατους απο κοβιντ που δεν ητανε απο κοβιντ αλλα απο αλλη αιτια ναι η οχι?
    True.
    Παρε μια σοκολατινα!

Μέλος
    Αν και πολισμανος σαγαπω..Μη μου κρατησεις κακια... Εισαι γιγαντας.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 08/11/2020 στις 21:41.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF