εσυ μεχρι τις 7000 το πηγαινες οταν το εστρωνες?Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis46
Αφου το κοκκινο ειναι στις 14000 στις 7000 πας με τις μισες στροφες του κινητηρα
εσυ μεχρι τις 7000 το πηγαινες οταν το εστρωνες?Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis46
Αφου το κοκκινο ειναι στις 14000 στις 7000 πας με τις μισες στροφες του κινητηρα
κατ αρχήν καλορίζικο, κι εγω μεχρι τα 1000 χλμ το άνοιγα μεχρι τις 6500-7000 να σου μυριζει λογικο γιατι καινουργίλα είναι, μην το φοβασαι το μοτόρι τα λέει όλα, καλοταξιδο και σιδερένιο πάντα.
Μετα τα 1500χλμ πιές του το αίμα....![]()
![]()
![]()
![]()
val
νασαι καλα φιλε,,στο ζεσταμα,,ποσους βαθμους πρεπει να δειξει και μετα να ξεκινησεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis8
κατ αρχήν καλορίζικο, κι εγω μεχρι τα 1000 χλμ το άνοιγα μεχρι τις 6500-7000 να σου μυριζει λογικο γιατι καινουργίλα είναι, μην το φοβασαι το μοτόρι τα λέει όλα, καλοταξιδο και σιδερένιο πάντα.
Μετα τα 1500χλμ πιές του το αίμα....![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα αντικειμενικα ολα τον χειμωνα στους 50-55 ξεκινούσα, τωρα που οι θερμοκρασιες είναι 20+ με 30-35 ξεκινάω αλλα χαλαρά. δεν εχει προβημα το μοτορι φυσαει.
val
Στο ζεσταμα μολις σου δειξει ενδειξη θερμοκρασιας εφυγες
Μαλακά μεχρι να παει 50-55
Στρωσιμο 5000-7000 μεχρι το πρωτο σερβις
μετα ξεπατωμα κανονικο
Suzuki εχεις
ολες τις ταχητες τις γεμιζες μεχρι τις 7000?Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis8
κοιτα αντικειμενικα ολα τον χειμωνα στους 50-55 ξεκινούσα, τωρα που οι θερμοκρασιες είναι 20+ με 30-35 ξεκινάω αλλα χαλαρά. δεν εχει προβημα το μοτορι φυσαει.
μεχρι τις ποσες στροφες να αλαζω την καθε ταχητητα,,γιατι μετα τις 5000,,,νομιζω πως πολυμουγκριζειΑρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Στο ζεσταμα μολις σου δειξει ενδειξη θερμοκρασιας εφυγες
Μαλακά μεχρι να παει 50-55
Στρωσιμο 5000-7000 μεχρι το πρωτο σερβις
μετα ξεπατωμα κανονικο
Suzuki εχεις
Μην αγχώνεσαι βρε
Ασ' το να μουγκριζει
Άλλαζε ταχυτητες ομαλα αναλογα με την περιπτωση.... Δεν ειναι υποχρεωτικο να γεμισεις την 2α μεχρι τις 7000 για να βαλεις 3η.
okΑρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Μην αγχώνεσαι βρε
Ασ' το να μουγκριζει
Άλλαζε ταχυτητες ομαλα αναλογα με την περιπτωση.... Δεν ειναι υποχρεωτικο να γεμισεις την 2α μεχρι τις 7000 για να βαλεις 3η.![]()
![]()
σηνεπιβατη,,μετα τα 1000?η τα 1600?
Εγω κυκλοφορω με συνεπιβατη απο την αρχη καθημερινα.Τωρα εχω 4000 χλμ
απο μανιταρια ποια προτεινετε?
Ειχα της Puig μεχρι που εφαγα την σαβουρδα
Μετα εβαλα κατι αλλα ιταλικα απο το ebay
Της puig παντως κανουν καλη δουλεια
τα μαμα τι λενε?Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Ειχα της Puig μεχρι που εφαγα την σαβουρδα
Μετα εβαλα κατι αλλα ιταλικα απο το ebay
Της puig παντως κανουν καλη δουλεια
εμενα δεν μου αρεσουν οπως και τα περισσοτερα της μαμας