1)δεν ηταν δικο μου
2)αμα το σκισεις δεν χαλαει?
οταν βγεις σε ανοιχτα σημεια της πολης (αν μπλεξεις στην κινηση με το ρς το γαμησες) ή στην πιστα δεν πρεπει να το δουλευεις ψηλα? ειναι και το RAVE valve που σε σκοτωνει σε καποια σημεια..
1)δεν ηταν δικο μου
οταν βγεις σε ανοιχτα σημεια της πολης (αν μπλεξεις στην κινηση με το ρς το γαμησες) ή στην πιστα δεν πρεπει να το δουλευεις ψηλα? ειναι και το RAVE valve που σε σκοτωνει σε καποια σημεια..
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
αντε,να σε στειλω και σενα για υπνο...σε εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Έλα...Πούλο και εσείς σιγά σιγά...Μην μαζευτούνε αύριο 10 σελίδες αδιάβαστες και μου βγουν τα μάτια να διαβάζω!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ασε κι αυτο ρε παιδι μ....οντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Έλα...Πούλο και εσείς σιγά σιγά...Μην μαζευτούνε αύριο 10 σελίδες αδιάβαστες και μου βγουν τα μάτια να διαβάζω!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ή στην πιστα δεν πρεπει να το δουλευεις ψηλα?
για ποσο?
δεν προλαβαινεις να το δουλεψεις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ψηλα παρα μονο για μερικα δευτεροπλεπτα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
1)δεν ηταν δικο μου
1)ενταξει
2)οχι αν ξερεις να το σκιζεις και δεν του γ@μ@ς τους κοφτες
αν δεν ειχε ρειβ βαλβ θα ηταν εκρηκτικο και πιο δυσκολο σε οδηγηση...![]()
Εσύ πρέπει να κοιμάσαι ήδη γιατί ονειρέυεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
αντε,να σε στειλω και σενα για υπνο...σε εχω![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
σε πιστα συνεχεια στην τσιτα ειναι,αν θες να εχεις δυναμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
για ποσο?
δεν προλαβαινεις να το δουλεψεις ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ψηλα παρα μονο για μερικα δευτεροπλεπτα...![]()
δεν ειναι 1000αρι για να το δουλεψεις για μερικα δευτερολεπτα στην ευθεια..
το rs εχει παρα πολυ καλο στησιμο που του επιτρεπει να μπαινει με πολλα στην στροφη και να κραταει τα χλμ στο εσωτερικο της..αρα αμα θες να κανεις καλο γυρολογιο πρεπει να το δουλευεις ψηλα γιατι πολυ απλα το πλαισιο κ οι αναρτησεις συγχωρουν λαθη..αρα....
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
και πως ακριβως γινεται αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
σε πιστα συνεχεια στην τσιτα ειναι,αν θες να εχεις δυναμη...![]()
αφου ειναι ολο στροφες,,,,![]()
στη τελικη ευθεια μονο μενει σταθερο το στροφομετρο...(εξαρταται και την πιστα)
κανω λαθος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Εσύ πρέπει να κοιμάσαι ήδη γιατί ονειρέυεσαι...![]()
τι εγινε δεν πας για υπνο...ακομα το vfr μου σκεφτεσαι;
ελα μην κανεις ετσι ρε δεν θα ανοιξω την 3η...![]()
ηλια και στην διαρκεια της στροφης θες γκαζι..κ οπως προειπα το rs λογω του στησιματος του στο επιτρεπει να χεις μεγαλη ταχυτητα στη στροφη..
δεν ειδες τι προανεφερα στη στροφη του ΟΑΚΑ! σε κλειστη στροφη μου "επετρεψε" να μπω με 60 χλμ περιπου και πλαγιασμενος..
με κατεβασματα..Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
και πως ακριβως γινεται αυτο?
αφου ειναι ολο στροφες,,,,![]()
στη τελικη ευθεια μονο μενει σταθερο το στροφομετρο...(εξαρταται και την πιστα)
κανω λαθος?![]()
ε ποσο διαρκει μια στροφη?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν ειναι 1000αρι για να το δουλεψεις για μερικα δευτερολεπτα στην ευθεια..
το rs εχει παρα πολυ καλο στησιμο που του επιτρεπει να μπαινει με πολλα στην στροφη και να κραταει τα χλμ στο εσωτερικο της..αρα αμα θες να κανεις καλο γυρολογιο πρεπει να το δουλευεις ψηλα γιατι πολυ απλα το πλαισιο κ οι αναρτησεις συγχωρουν λαθη..αρα....
στην εξοδο το ανοιγεις
στη εισοδο κατεβαζεις στροφες και το κρατας
στην εξοδο το κρατας ανοιχτο μεχρι την επομενη στροφη που θα ξανακατεβασεις...
διαβασε απο πανωΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
με κατεβασματα..![]()
με κατεβασματα και συμπλεκτη ακομα σωστοτερα mob![]()