στα γρηγορα γιατι θα καταντησω και γαυρ...γραφικος....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
γράψε λάθος νόμιζα πως τον κατηγόρησες για αυτό![]()
χωρίς τις μακακίες που έγιναν ναι προλαβαινέ αλλά αφού έγιναν μακακίες είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν στην ώρα του και γιαυτο καλά έκανε ο κόκκαλης και έκανε ότι έκανε
εκεί στην άεκ δεν είχαν τον μπροστάρη τύπου κόκκαλη με διασυνδέσεις να προσπεράσουν τις διάφορες κακοτοπιές που προέκυψαν άμεσα και θα έπαιρνε χρόνο να τις ξεπεράσουν που δεν υπήρχε.
τέλος μακάρι και η αεκ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο συντομα![]()
το Καραισκακη δεν ηταν ΠΟΤΕ στον φακελο του 2004....αλλα μπηκε εν μια νυκτι....γιατι δεν συμφερε την ΕΟΕ να ανακατασκευασει (ποσο μαλλον να ξαναχτισει).....
η ΝΦ ηταν στον φακελο του 2004 λογω επικινδυνοτητας απο τον σεισμο του 99 και απο το ποσο ετοιμη ηταν οι ΑΕΚ με σχεδια,μελετες,χρηματοδοτηση....
ξαφνικα ξυπναει ο Κοκκαλης αφου του εχουν σπασει τα @@ οι οπαδοι για γηπεδο αφου δεν ειχατε ποτε δικο σας(ουτε τωρα εχετε βασικα)...στην αρχη ειπε στον Ρεντη...μετα ειπε να αγορασει εκταση η να του δωσουν το πρωην αεροδρομιο....τελικα κατεληξε στο Καραισκακη...αλλα πως να το παρει και να το φτιαξει χωρις καμμια επιχορηγηση???
δεν μπορουσαν να υπαρχουν 2 γηπεδα σε αποσταση λιγων χλμ....λογω αντιδρασεων του κοσμου εκτος Αθηνων...λογω προυπολογισμου....λογω ΔΟΕ...λογω λογω λογω...
αφου ειχαν φτασει ολα στο παραενα....και δεν μπορουσε να βρει αλλο τροπο το κρατος/ΥΠΕΧΩΔΕ να παγωσει τις ενεργιες για την κατασκευη (μεση προς τελος 2001) εμφανιζονται 231 και κανουν ασφαλιστικα μετρα....το πουλακι πεταξε για την ΑΕΚ και πηγε προς λιμανι μερια....
τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να το καταλαβεις καποιος???πραγματικα καποιες φορες απορω....
![]()
βαρεθηκα να γραφω...εχω καταντησει νομιζω και γραφικος....αλλα τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ....και οχι η δικια μου αληθεια...πρεπει να λεγονται....
τελικα μου βγηκε μεγαλαο παλι....![]()
![]()