Σελίδα 93 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103143 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reddragon
    Παιδια καλως σας βρηκα,

Εχω παθει ερωτα με το τενερε και μιας και λειπατε ολοι διακοπες, διαβασα ολες τις σελιδες του τοπικ, καθως και του αφτερμαρκετ και του 660.com

Κοινως ειναι 2 εβδομαδες που στο γραφειο ειμαι τουριστας και ολη μερα ειμαι στα φορουμ..
    εχω γινει φυτο και καθε βραδυ περναω απο την μοτοδυναμικη να δω αν μου αρεσει το μπλε του 09 ή να παω για μια 08 ασπρη ..
    θα χρειαστω την βοηθεια σας και την καθοδηγηση σας μιας και απο οτι καταλαβα ολοι ειστε in love

Να στε καλα και καλα να περνατε.

Γιωργος.
    Καλώς ήλθες στο φόρουμ.
    Αν δεν κάνω λάθος σε άσπρο δεν βγαίνει πια.Μόνο αν έχει stock κάποιο κομμάτι.Οπότε γίνονται και συλλεκτικά τα άσπρα...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Καλως σας βρηκα Κε Προεδρε

Ναι στην μοτοδυναμικη προσφερουν του 08 σε ασπρο στα 6900 και τα 09 στα 7300.
    Δεν ειναι θεμα χρηματων (ετσι και αλλιως το εχουμε ξεπερασει προ πολλου,το budget) αλλα το ασπρο ειναι τοοοοσο ομορφο. Το μπλε παρα ειναι πολυυυυ ηλεκτρικ και φοβαμαι οτι μια μερα θα ξυπνησω και θα πω τι εκανα

Περα απο τις διαφορες (σελα, breather και απο οτι λενε τιμονι) εχουμε καμια πληροφορια για καμια αλλη μικρο αλλαγη...εστω και αν ειναι λογω προμηθευτη ή redesign. Αχχχ και να ειχα τo parts list..

Η σελα στο καινουριο παντως μου φανηκε αρκετα πιο σκληρη απο οτι στου 08 (στατικα). Περιμενω να μου ερθει το διπλωμα για να παω να κανω τεστ...

Γεροντοκαψουρα προεδρε μου... :rotflmao:

Γιωργος

Περα απο τις διαφορες (σελα, breather και απο οτι λενε τιμονι) εχουμε καμια πληροφορια για καμια αλλη μικρο αλλαγη...εστω και αν ειναι λογω προμηθευτη ή redesign.
    Όχι απ΄ όσο ξέρω

Αχχχ και να ειχα τo parts list.
    Έχεις πμ

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Παρακαλουντε ολα τα μελη να αφησουν τον οβολον τους στο ταμειο για να παρουμε καινουργια σελα στον προεδρα.

Δεν επιτρεπεται ολοκληρος προεδρας με τσιροτα στην σελα.

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Παρακαλουντε ολα τα μελη να αφησουν τον οβολον τους στο ταμειο για να παρουμε καινουργια σελα στον προεδρα.

Δεν επιτρεπεται ολοκληρος προεδρας με τσιροτα στην σελα.

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
    Ρε..... καλώς τονα..........

Φτάνει ρε , πόσα φράγκα θα ρίξουμε ακόμα.....ίσα με μια Maserati μας κόστισε....

yamaha χακηδες το τενεκε σας και δρομο!

καλο χειμώνα να έχουμε!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Ρε..... καλώς τονα..........

Φτάνει ρε , πόσα φράγκα θα ρίξουμε ακόμα.....ίσα με μια Maserati μας κόστισε....
    Γεια και χαρα στον προεδρα!

Φετος στις διακοπες προεδρα λογω αερα δεν εξασκηθηκα στο νερο αλλα στο χωμα και στις πετρες.

Το τενερακι ανταποκριθηκε πολυ καλα και σε μεγαλα ζορια.

Παρεα με ενα ΚΤΜ adv το οποιο στα κλειστα κοματια χωματος με κυνηγαγε να με πιασει.

Στις ευθειες μου εφευγε βεβαια αλλα μολις πεφταμε στα φρενα ο τυπος προσπαθουσε να μαζεψει τον αμαζευτο.

Θα ακολουθησουν καποια στιγμη και φωτογραφιες.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    yamaha χακηδες το τενεκε σας και δρομο!

καλο χειμώνα να έχουμε!
    Καλως τον Θεσσαλικο καμπο!

Καλο χειμωνα και σε σενα αγορινα.

Παρεα με ενα ΚΤΜ adv το οποιο στα κλειστα κοματια χωματος με κυνηγαγε να με πιασει.

Στις ευθειες μου εφευγε βεβαια αλλα μολις πεφταμε στα φρενα ο τυπος προσπαθουσε να μαζεψει τον αμαζευτο.
    Γιάσου ρε Καπετάνιο χερά.......

Κάτσε να τα διαβάσει ο Δούκας αυτά, να αρχίσουν τα νταούλια και τα βιολιά....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Γιάσου ρε Καπετάνιο χερά.......

Κάτσε να τα διαβάσει ο Δούκας αυτά, να αρχίσουν τα νταούλια και τα βιολιά....
    Δεν με θεωρω χερα αλλα το θεριο το αλλο για να παει γρηγορα μαλλον θελει χεραδες, γιατι εχει πολυ δυναμη και βαρος για το χωμα.

Προεδρε εισαι Προεδραρα 100000 ευχαριστω.
    Απο καρδιας..

Γιωργος.

Χαιρετώ τους συμφορουμίτες και τους κατόχους Tenere σε αυτό το site (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ειδικό post για πρώτη γνωριμία και έτσι γράφω εδώ). Με λένε Σπύρο είμαι απο Θεσσαλονίκη και κάτοχος τενερέ ΜΥ2009 από το Μάιο.

Σαν πρώτη απορία έχω αν οι κάτοχοι των Τενερέ από εδώ κάνετε κάποιες συναντήσεις-εκδρομές οπουδήποτε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
    Χαιρετώ τους συμφορουμίτες και τους κατόχους Tenere σε αυτό το site (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ειδικό post για πρώτη γνωριμία και έτσι γράφω εδώ). Με λένε Σπύρο είμαι απο Θεσσαλονίκη και κάτοχος τενερέ ΜΥ2009 από το Μάιο.

Σαν πρώτη απορία έχω αν οι κάτοχοι των Τενερέ από εδώ κάνετε κάποιες συναντήσεις-εκδρομές οπουδήποτε.
    Καλώς όρισες φίλε ….
    Ακόμη ΔΕΝ έχουμε αξιωθεί να μαζευτούμε για καμία βόλτα μαζι οι tenerακηδες .
    Βέβαια , εσύ είσαι τυχερός γιατί μένεις στην «πρωτεύουσα» που είναι το «προεδρείο» (anty12)
    Επίσης , είσαι και κοντά στα παιδιά από την Καβάλα (NickolasV,staurouliasP) που είναι πολύ δραστήριοι.

Εμείς εδώ κάτω (ggs ,peskandritsos) παλεύουμε με παντόφλες και πλάστες μπας και ξεκολλήσουμε κανένα ΣΚ….

Υ.Γ. πιες του το …λάδι του τενερε

Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth

Γουελκαμ στην παρεα μας, καλοταξιδος και παντα ορθιος.
    Μιας και εισαι απο την συμπρωτευουσα περνα απο το προεδριο να σε ενημερωσει για τις συνδρομες. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τι χρωματακι το πηρες το εργαλειο??

Μιας και εισαι απο την συμπρωτευουσα περνα απο το προεδριο να σε ενημερωσει για τις συνδρομες. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τι χρωματακι το πηρες το εργαλειο??
    :rotflmao: :rotflmao:

ρε ταμια δεν παιζεσαι...

(φιλε προσεχε τι θα απαντήσεις στο χρωμα , γιατι η συνδρομη ειναι διαφορετικη για το καθενα.. )

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3