Σελίδα 93 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103143193 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    kalgeorge..

Μάλλον άλλον αγώνα είδες... γιατί εγώ είδα ενα Κατσουράνη να μοιράζει κάθετες μπαλιές και να κόβει οτι περνάει.
    Σαλπιγγίδης όπως είπες , πάρα πολύ καλός..

Στην άμυνα σας τώρα δεν είδα να διαφωνούμε... ειδικά στο 88 αν το κάρφωνε ο Τσέχος θα είχαμε καρδιακά επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    kalgeorge..

Μάλλον άλλον αγώνα είδες... γιατί εγώ είδα ενα Κατσουράνη να μοιράζει κάθετες μπαλιές και να κόβει οτι περνάει.

Στην άμυνα σας τώρα δεν είδα να διαφωνούμε... ειδικά στο 88 αν το κάρφωνε ο Τσέχος θα είχαμε καρδιακά επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Gandalf
    αρα εγω ειδα διαφορετικο αγωνα επειδη διαφωνησα για τον κατσουρανη?
    ρε εχετε παρειχαμπαρι οταν αν γινοταν το τσαφ σε 3-4 διαφορετικες φασεις τωρα θα τρεχαμε και ΔΕΝ θα φταναμε??
    και θα σου ελεγα εγω ο κατσουρανης και ο λετο και ο Α και ο Β.
    ενα ματσο χαλια ηταν η ομαδα εχτες.
    αν θες να ξεχωρισουμε κατσουρανη και σαλπιγγιδη δεν θα σου χαλασω το χατηρι.

ενδεικτικο του τι γιδια ηταν οι παικτες της σπαρτα....ηταν το 3ο γκολ!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    kalgeorge..

Gandalf
    Οπως ειχα πει και για το παιχνιδι του Ολυμπιακου.....

Με τετοιες ομαδες ......

Και ο Κατσουρανης μπορει να ειναι τρομερος και ο κωλοτουμπας μπορει να ειναι σβουρας....

Ο kalgeorge εχει απολυτο δικιο..... Εαν ο βαζελος δεν κανει κατι με την αμυνα του ο τεντας δεν θα εχει πολλες ευκαιρειες ακομα να το παιζει αντρας στις συνεντευξεις τυπου......

Ο Σισε τρωει σιδερα ( και δεν κανω πλακα ) με εχει τρομαξει το παθος του και σιγουρα αμα αξιοποιηθει ( και δεν καει απο το τζαμπα τρεξιμο ) εχει να δωσει πολλα !!!

Με τρωει η περιεργεια σημερα τι Ολυμπιακο θα δω ( απο την αποψη εξασφαλισμενης προκρισης στην θεωρια...)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σου είπα... για την άμυνα δεν διαφωνώ.. το σχολίασα άλλωστε. Αλλά είναι κρίμα κάποιους παίκτες που έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος χθες να τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι.

Όσο για τον τενκάτε...τώρα είδα οτι δεν απάντησε σε ερωτήσεις. Το είδε αλήθεια σαν δικαίωση οτι νίκησε χθες ο ΠΑΟ; ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε φάει 3αρα απο την Σπάρτα;

Τέλος παντων!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

σου είπα... για την άμυνα δεν διαφωνώ.. το σχολίασα άλλωστε. Αλλά είναι κρίμα κάποιους παίκτες που έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος χθες να τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι.

Όσο για τον τενκάτε...τώρα είδα οτι δεν απάντησε σε ερωτήσεις. Το είδε αλήθεια σαν δικαίωση οτι νίκησε χθες ο ΠΑΟ; ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε φάει 3αρα απο την Σπάρτα;

Τέλος παντων!

Gandalf
    φιλε αυτος καλα κανει...
    αφου εχει βρει τους μαλακες....
    απο σημερα ξερεις....εδειξε ο τενκατε ποιος ειναι...ετσι @@ ο τενκατε κλπ κλπ κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Ο ΠΑΟ πίσω είναι 2 κλάσεις κάτω σε σχέση με το κέντρο και μπροστά.
    Χθες τελείωσε με 7 αμυντικούς+τερματοφύλακα και οι Τσέχοι έχασαν τρία άχαστα στο τελευταίο δεκάλεπτο.
    Οποιαδήποτε γιόμα στην περιοχή ήταν θάνατος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Μία φορά πήγα κι εγώ γήπεδο καθότι υπήρχε τσαμπέ εισιτήριο με φιλαράκι μου βάζελο... και σας έφερα γούρι
    Δεν ξαναπάω τέλος
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Μία φορά πήγα κι εγώ γήπεδο καθότι υπήρχε τσαμπέ εισιτήριο με φιλαράκι μου βάζελο... και σας έφερα γούρι
    Δεν ξαναπάω τέλος
    πηγες γηπεδο να δεις κανα ευρωπαικο παιχνιδι...γιατι αν περιμενεις απο την ομαδα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Ο καραγκούνης είναι για να παίζει αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο και όχι μπάλα. Είναι ο μόνος παίκτης που όχι μόνο σφαδάζει σε κάθε επαφή αλλά ξέρει πάντα που είναι ο διαιτητής και στην τελευταία τούμπα τον κοιτάει στα μάτια ενώ διαμαρτύρεται πριν του γίνει φάουλ και μετά που θα του δοθεί. Ο σιμάο σε ΟΛΑ τα τάκλιν πάει με τις τάπες
    Σαλπιγγίδης και κατσουράνης πραγματικοί γίγαντες και επαγγελματίες υπόδειγμα για τους παραπάνω

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πηγες γηπεδο να δεις κανα ευρωπαικο παιχνιδι...γιατι αν περιμενεις απο την ομαδα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    υπομονη... θα παιξουμε αντιπαλοι στον αλλο γυρο του europa league

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    υπομονη... θα παιξουμε αντιπαλοι στον αλλο γυρο του europa league
    και ελεγα δεν μπορει, καπου εδω ειναι :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Ο καραγκούνης είναι για να παίζει αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο και όχι μπάλα. Είναι ο μόνος παίκτης που όχι μόνο σφαδάζει σε κάθε επαφή αλλά ξέρει πάντα που είναι ο διαιτητής και στην τελευταία τούμπα τον κοιτάει στα μάτια ενώ διαμαρτύρεται πριν του γίνει φάουλ και μετά που θα του δοθεί. Ο σιμάο σε ΟΛΑ τα τάκλιν πάει με τις τάπες
    Σαλπιγγίδης και κατσουράνης πραγματικοί γίγαντες και επαγγελματίες υπόδειγμα για τους παραπάνω
    ε ρε και σε ακουσει ο ακατανομαστος :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    με ξερεις απλα γελαω τη περιοδο της προετοιμασιας/μεταγραφων με τα γραφομενα ολων...

οπως παντα περιμενω να δω μπαλα με τα ματια μου...

και το λεω απο ολες τις αποψεις δε το λεω για δικαιωση των γραφωμενων μου ... απλα το ποδοσφαιρο παιζεται στο γηπεδο με το χορτο (οι τιτλοι καμια φορα κρινονται στο δικαστηριο αλλα τεσπα )

ακομα και οι τιτλοι δε μπορουν να κρυψουν τη γυμνια του ποδοσφαιρου στην ελλαδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

Ναι αλλά να δω ευρωπαϊκό παιχνίδι συμφωνώ. Όχι 11 τύπους να περιφέρονται με γιόμες ξανά γιόμες και δώσε πάλι γιόμες με ταχύτητα αααργή... χαρατηριστικά αργή... πάαααρα πολύ αργή στην ανάπτυξη δίχως φαντασία και δημιουργικότητα! Στο α ειδικά ημίχρονο βλαστήμησα. Μπάλα δεν είδα! Μόνο το 2ο γκολ άξιζε κι αυτό γιατί έγινε επιτέλους μία ανάπτυξη της προκοπής.
    Κι όσο για κάποιον που λέει για τον Καραγκούνη... εγώ βάζελος δεν είμαι! Ούτε θα είμαι ποτέ φτου μακριά από μας
    Αλλά αυτό που ξέρει το κάνει καλά είναι ψυχή και το κυριότερο για να μην ξεχνάμε για θυμηθείτε το 2ο γκολ που ήταν συνδυασμός την μπαλιά στον Σάλπι πριν αυτός την δώσει στον κατσού (άιντε πάλι αεκτζάκι σας ξελάσπωσε) ποιος την έβγαλε;;; Από ποιον ξεκίνησε;;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΖΩΡΤΖ....!!!

ΧΩΜΑ..........ήταν ό Πάο καί μόνο ό Λέτο έδειξε τήν κλάση του......ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕ.....!!!

Ποιός Κατσουράνης ρέ Μάγε...??

Άντε καί λίγο Σαλπιγγίδης ......ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΝ-ΤΕΝ καί σταμάτησε νά τόν έχει

σέντερ-φόρ νά διεκδικεί κεφαλιές άνάμεσα στούς δίμετρους στό ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ....

τού πρώτου ήμιχρόνου....!!!

Σάν τόν Παναθηναικό τού 70 ήτανε.......Καραγκούνης Σαλπιγγίγης.........όπως

Δομάζος Άντωνιάδης.......μόνο πού έκείνος άκόμα καί τότε ήταν ψηλός....!!!

Έδώ είχαμε ....τόν κοντό....ΚΑΙ.........τόν κοντότατο....!!!

Οί Τσέχοι..........Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.........μέ βασικό μπαλλαντέρ τον 37χρονο Μπέργκερ...??

ΤΖΩΡΤΖ.........δέν πρόκειται λεβέντη μου νά παίξει ό Κατσουράνης σέντερ-μπάκ....:rotflmao:

Ή ό Σιμάο ή ό Σίλβα θά βγαίνει....!!!όπως τά λέγαμε πρίν ένα μήνα,τότε πού χτυπιόσουνα...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ...........ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ...........ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Στό πρώτο γκόλ...........δούλεψε ή ΚΩΛΑΡΑ......πού μερικοί άρνείστε μέ πείσμα.....!!!

Άν έφευγαν μέ τό Χ στό ήμίχρονο θάταν άλλιώς τά πράγματα....

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ...............ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ OFF-SIDE Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ........!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ Η ΜΠΑΛΛΑ...

ΦΑΟΥΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ

ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ...!!!

Άν θές τέτοιο σπρώξιμο γιά νά περάσεις αύτή τήν όμάδα τότε..........

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ...??

Συμπέρασμα ....?? μάπα ό ΠΑΟ.........άλλης κατηγορίας ό άντίπαλος....!!!!

Μέ τέτοια παρουσία,Φιορεντίνες καί Βιγιαρεάλ........ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ....!!!

Όσο γιά σήμερα.....???

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.....!!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II