ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Δοξα τω Θεω!!!!
Ο Χρηστος προχωραει το project!!!!
Μπρραβο Χρησταρα!!! Προχωρα τις ομορφιες!!!!!
![]()
![]()
(Πολυ τριψιμο,ε?? )![]()
![]()
Πατέρας πια..
δεν ειχαα ξαναδει τετοιο πλαναρισμα![]()
οχι τιποτα αλλο,φοβαμαι μη σου μεινει κανα κουσουρι απο το........κυκλικο κουνημα![]()
γερο το πας αργα και προσεχτικα εκμηδενιζοντας τις πιθανοτητες για εκπληξεις.σιχαινομαι που το λεω αλλα...........
μ αρεσει![]()
![]()
![]()
δωσε χρηστο ΠΡΟΧΩΡΑ!!
α....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
....φοβαμαι μη σου μεινει κανα κουσουρι απο το........κυκλικο κουνημα![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Αυτό δεν είναι ανακατασκευή, αυτό είναι γραμμή παραγωγής
Χιλια μπραβο....αλλα πολυ χρημα ρε παιδι μου...
Καποτε ημουν και γω σε περιπου ιδια θεση με ενα ΖΧ-4 και παρολιγο να το χασω το μυαλο μου αλλα το παρατησα νωρις με ενδιαμεσο αποτελεσμα.
Εκατσα και παρακολουθησα ολη την πορεια σου και με πορωσες ανελεητα....
Μαλλον θα ξαναλυθει τι ΖΧακι...
Συνεχισε απτοητος...
παλι τα καταφερες.. το πιο μεγαλο thread θα εχεις... μπαινεις βαζεις 3-4 φωτο και μετα γινεται πανικος μεχρι το επομενο σου χτυπημα! μπραβο!! τριβε εσυ να μαθαινουμε εμεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αργα αλλα σταθερα![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Παμε Χρησταρα....
Φωτο βρεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
Πατέρας πια..
Φωτορομαντζου συνεχεια ...:o
Εχω 3 κεφαλες, με τρια σετ βαλβιδες ,τρια σετ ελατηρια και γενικα ολα απο 3![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Οι καιροι δεν ειναι για πολλα πολλα εξοδα ,και ετσι αν ηθελα να συνεχισω ,και να τελειωσω το προτζεκτ ( ηδη εχω κλεισει ενα χρονο και κατι ψιλα με αυτο ) ,θα επρεπε να μην κανω πολες σπαταλες....(οτι εκανα δηλαδη στο αλλο CB...)
Ετσι με τον Τακη (ενα εικονιδιο με βουρδουλα δεν υπαρχει??? ) διαλεξαμε τις καλυτερες βαλβιδες οι οποιες ειναι ηδη ετοιμες για τοποθετηση (το ιδιο και οι εδρες στην κεφαλη φυσικα)![]()
Τωρα σειρα ειχαν τα ελατηρια...
Εχω ,οπως ειπαμε 3 σετ, απο τα οποια το ενα πιο κοντο...
εγω το θεωρησα οτι η διαφορα στο υψος (περιπου ηταν 1mm ) ειναι λογω χρησης, αλλα ο Τακης με εβαλε να κανω μετρησεις και διαπιστωσα οτι το κοντο σετ ειχε πιο χοντρο το παχος της σπειρας
(4mm τα κοντα 3,8 mm τα μακρυα ) ...
Βεβαια το κοντο σετ βγηκε εκτος συναγωνισμου λογω του οτι δεν ηταν πληρες (ενα ζευγαρι ελατηρια ηταν διαφορετικο)
Στην φωτο τα τρια σετ σε παραταξη για δοκιμες και μετρησεις διαλογης(Οι βαλβιδες που φαινονται στο βαθος εκτελουν χρεη "γλαστρας"
... Και οι ταινιες θα εξηγησω μετα τι ειναι )
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Στα χαρακτηριστικα των ελατηριων υπαρχουν τιμες ,που βαση αυτων ελεγχουμε αν ειναι μεσα στα ορια ,η πανε για πεταμα...
Και τα τρια σετ ηταν εντος οριων (το ενα ,το κοντο οριακα )αλλα υπαρχει και μια τιμη για την δυναμη τους σε Kg/mm ...
Το εσωτερικο ελατηριο εχει 22,8 - 25,8 Kg / 26mm και το εξωτερικο 41,6 - 51,6 Kg / 28mm
Ετσι ειπα να το μετρησω να δω τι λεει..
Χμμ ..μια κουβεντα ειναι...)
![]()
Εκανα μερικες δοκιμες με ζυγαρια σε ορισμενα ,οχι σε ολα ,και ειδα οτι ειναι μεσα στα ορια..
Αλλα εγω ηθελα να διαλεξω τα καλυτερα...η δοκιμη με ζυγαρια και βαρος ηθελε χρονο και βοηθεια ...
Ετσι διπλα στην ζυγαρια ειχα εναν ενισχυτη βραχεων που μου τον ειχε φερει ενας φιλος για επισκευη...ζυγιζε στην πλευρα του μετασχηματιστη 18 κιλα...:o
Ετσι η Hi tech διαταξη μετρησης δυναμης ελατηριων ειναι ετοιμη...![]()
Στο ελατηριο εβαζα το πιατακι ,το μετρουσα πρωτα χωρις φορτιο ...
![]()
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W