Aυτό το ηλεκτρονικό πάντως πολύ της μοδός έχει γίνει. Ειδικά στα δικαστήρια, ακόμη και μέσα στις αίθουσες, έχει ΠΟΛΛΗ πέραση.![]()
![]()
Aυτό το ηλεκτρονικό πάντως πολύ της μοδός έχει γίνει. Ειδικά στα δικαστήρια, ακόμη και μέσα στις αίθουσες, έχει ΠΟΛΛΗ πέραση.![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Ξέχνα το...δεν παίζει... Ένα γέμισμα με τέτοια υγρά είναι πολλές φορές πάνω η αξία του αυτοκινήτου.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άσε που πάντα θα υπάρχει λύση δηλαδή, τώρα σκέφτομαι να γεμίσω το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με υγρό αναπλήρωσης τσιγάρου και ν'αρχίσω να ρουφάω την εξάτμιση. Για ατμοποιητή νομίζω ότι αρκούν τα μπουζί. Το μόνο που μου λείπει είναι ένας εθελοντής που θα ρίχνει τις ξερογκαζιές..:rotflmao:
Άσε που θα θέλεις και μπουζί ιριδίου μετά...:rotflmao:
ti tha ginei tha to apagorepsoun na isixasoume i akoma??
![]()
Δεν έχεις άδικο, ίσως να δοκιμάσω σε κάνα Cub-50 πρώτα και βλέπουμε..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ξέχνα το...δεν παίζει... Ένα γέμισμα με τέτοια υγρά είναι πολλές φορές πάνω η αξία του αυτοκινήτου.
Άσε που θα θέλεις και μπουζί ιριδίου μετά...:rotflmao:
ΥΓ:Θεέ μου τι λέμε;![]()
Να κι ο παθητικός ατμιστής..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ti tha ginei tha to apagorepsoun na isixasoume i akoma??
![]()
![]()
e ma mas exoun priksei....apagoreuetai-den apagoreuetai, epitrepetai se tosa tetragwnika me autes tis sinthikes klp klp klp .....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να κι ο παθητικός ατμιστής..![]()
ante apagorepste to na teliwnoume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πφφφ... ή μάλλον πουφ για να φύγει κι ο ατμός.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
e ma mas exoun priksei....apagoreuetai-den apagoreuetai, epitrepetai se tosa tetragwnika me autes tis sinthikes klp klp klp .....
ante apagorepste to na teliwnoume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()